شقایق

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است: آرام، همیشگی، نزدیک!

پرسش و پاسخ‌های پزشکی

حق

درود بر یاران گرامی.5001_doctor_checking_boys_heart_beat_with_a_stethoscope

به امر دوستان برگه «پرسش و پاسخهای طبی» را به آشیانم افزودم تا اگر دوستی پرسشی در باب طب و طبابت داشت منت گذارد و بینگارد، تا کمترین در حد توان و دانش کمینه خود پاسخگو شود. اگر خدا بخواهد.
فلسفه ایجاد این برگه ارائه اطلاعاتی در مورد مسائل مختلف طبی‌ست که احیانا مورد توجه جاری دوستان است. چه، بر مبنای رکن اساسی طب سنتی که همانا تفاوتهای فردی اشخاص مختلف بر اساس مزاج و احیانا سوء مزاج آنهاست ارائه نسخه‌های درمانی در محیط وب و بدون اخذ شرح حال کامل و معاینه بیمار نه تنها غیر علمی که غیر ممکن است. بسیار امیدوارم که این محیط بیشتر فضایی جهت ارائه تدابیر حفظ سلامت باشد تا مشاوره رفع کسالت.

—————————-

درود دوباره

بسیار شادمانم که توانستم در چند سالی که از عمر این آشیان می‌گذرد، در حد سواد ناچیز خود به هم‌وطنانم خدمتی کوچک کنم و گاهی گرهی از مشکلات جسمی و روحی‌شان باز کنم و گاهی سنگ صبوری باشم و….

و شادترم که از اسفندماه گذشته، به همت گروهی از دستیاران دکترای تخصصی طب و داروسازی سنتی ایران، سایت مرجع طب سنتی ایران به نشانی http://www.tandorostan.org‌راه‌اندازی شده و در خدمت مردم خوب‌مان است.

پس از همه مهربانانی که به بنده کمترین و این آشیان لطف دارند عرض می‌کنم، از این پس می‌توانند پرسش‌های خود در باره طب سنتی ایران را در سایت مرجع طب سنتی ایران مطرح و پاسخ آن را از کارشناسان سایت دریافت نمایند.

شادی و تندرستی شما، آرزوی این بنده است.

یا حق

دکتر ناصر رضایی‌‍پور

337 دیدگاه»

  saaz wrote @

با سلام خدمت دکتر عزیز.
با تشکر از اضافه کردن این پست به وبلاگتون.
من به مدت 6 ماهی است که بصوزت وحشتناکی خروپف میکنم بطوری که باعث اذیت اطرافیانم شده و مشکلاتی هم برای خودم درست کرده بطوریکه صبحها احساس خستگی مفرطی دارم.
چندین بار تخت و تشک و بالش و حتی جهت خوابیدن خودم رو عوض کردم ولی نتیجه‌ای نداد!
از آنجا که قبلا تجربه معجزه طب سنتی و بالاخص طبابت شما را داشتم قبل از هر گونه اقدام دیگری برای درمان خواستار راه حلی از جانب شما برای این مشکل هستم.
دوستدار شما (حاج غلام)
در ضمن من آدرس این مطلب رو با نام درمان سنتی آن لاین تو وبلاگم قرار دادم. امیدوارم موافق باشی!
————————————————————————————————-
حاج غلام عزیز!
ضمن سپاس از ابراز لطفتان و همچنین پوزش بابت دیرکرد عرض می‌کنم: در درجة اول باید با مراجعه به پزشک، علل ارگانیک بررسی شود و در صورت وجود چنین عللی، برای درمان آنها به روش طب رایج یا سنتی تصمیم‌گیری گردد.
از دیدگاه طب ایرانی در صورت عدم وجود علل ارگانیک، بسته به وضعیت مزاجی علت می‌تواند ناشی از غلبه رطوبت بر دستگاه تنفسی و ریه باشد که بسته به شخص برای درمان آن تصمیم‌گیری می‌شود. با توجه به شناخت متوسطی که از شرایط و مزاج جناب‌عالی دارم خصوصی جهت درمان راهنمایی‌هایی خواهم کرد.
اما از دیدگاه طب رایج «خرخر»‌ زیر عنوان «آپنه انسدادی خواب» بحث می‌شود:
مشخصه وقایعی که در سندرم آپنه انسدادی خواب رخ می‌دهد، کلاپس راههای هوایی فوقانی در طول دم، در هنگام خواب است. کلاپس راه هوایی فوقانی هنگامی رخ می‌دهد که فشار منفی ناشی از دم بر توانایی دیواره‌های حلقی برای جلوگیری از کلاپس فزونی یابد. عملکرد عضلات دور کننده و گشاد کننده حلق، حفظ گشادی حلق است. در زمان فاز REM خواب، تعداد تنفس و ضربان قلب افزایش می‌یابد اما تون عضلات اسکلتی (غیر از دیافراگم) کم می‌شود. در این هنگام، پایداری راه هوایی، به اندازه حلق و مقاومت بافتی بستگی دارد و ممکن است راه هوایی حفظ نشود. شایع‌ترین و قابل تشخیص‌ترین علامت آپنه خواب، خرخر است. صدای خرخر، حاصل ارتعاش بافتهای شل در زمان عبور هواست.
به طور کلی علل خرخر را از دیدگاه طب رایج می‌توان به صورت زیر طبقه بندی کرد:
1- کاهش تون عضلات حلقی، زبانی و کامی که شرایط کلاپس مجاری هوایی را حین خواب فراهم می‌کند.
2- طویل بودن کام نرم که سبب انسداد راه هوایی در وضعیت خوابیده به پشت می‌شود.
3- تومورهای راه هوایی، بزرگ شدن لوزه‌ها یا آدنوئید.
4- ناهنجاریهای راه هوایی بینی که در خلال دم موجب کلاپس بیشتر راه هوایی می‌گردد.
برخی داروها چون آرام بخش‌ها، مسکن‌ها، داروهای ضد صرع و آنتی‌هیستامین‌ها و همچنین الکل شدت آپنه و تعداد حملات آن را زیاد می‌کنند.
به طور تخمینی شیوع این وضعیت در بزرگسالان حدود 4-1 ٪ است و در بعضی گروه‌های خاص چون مردان مسن، فربه و دارای گردن کوتاه شایع‌تر است. هیپوتیروئیدیسم و افزایش تستوسترون نیز از عوامل مستعد کننده‌اند. سندرم آپنه انسدادی خواب شایعترین علت خواب آلودگی در بزرگسالان است. بسیاری از موارد طلاق نیز ناشی از خرخر و آپنه انسدادی خواب است. علاوه بر ایجاد مزاحمت در خواب، ناتوانی جنسی در این افراد شایع است.
درمان غیرجراحی آپنه خواب در بزرگسالان شامل موارد زیر است:‌
1- کاهش وزن
2- اجتناب از وضعیت‌هایی که سبب کلاپس راه هوایی می‌شوند (مانند خوابیدن به پشت)
3- اجتناب از سیگار کشیدن
4- اجتناب از خوردن بیش از حد
5- اجتناب از مهارکننده‌های دستگاه عصبی مرکزی شامل الکل و داروهای آرام بخش
6- درمان‌های ویژه دارویی
در ارائه پاسخ از کتاب‌های «خلاصه‌التجارب» اثر بهاءالدوله رازی و «خلاصه‌الحکمه» اثر محمدحسین عقیلی خراسانی شیرازی و همچنین کتاب «بیماریهای گوش، بینی و جراحی سروگردن (رویکردی بر اساس مشکلات بیماران)» تألیف دکتر محسن نراقی استفاده شد.
با سپاس از راهنمایی‌های دوست خوبم دکتر رضایی‌زاده.

  بی نام wrote @

سلام
خوب من مردی هستم 29 ساله که از ریزش موهایم بسیار رنج می برم و تا کنون خرج بسیاری کرده ام ولی نتیجه قابل قبولی نگرفته ام ! چندی پیش یکی از دوستانم پیشنهاد طب سنتی و گیاهی را داد ،که از شانس من اینجا را دیدم. حالا درخواست دارم تا نظر خود را در باره این مشکل بدانم.
لازم به ذکر است در خانواده من اعم از پدر،مادر، خواهر ،عمو و … کسی مشکل ریزش مو ندارد بجز پدر بزرگ مادریم و یکی از دایی ها!
در صورت امکان لطفا جواب مرا در همین تاپیک بدهید و یا برایم ایمیل کنید.
————————————————————————————————
با درود بر دوست گرامی و پوزش به خاطر دیرکرد، در مورد ریزش مو لازم است به نکات زیر توجه شود:
1. بسته به شخص، سوابق خانوادگی و انواع مشکلات جسمی و روحی می‌تواند علل مختلف داشته باشد.
2. سابقه خانوادگی قطعاً مؤثر است. (همین پدربزرگ و دایی که فرمودید)
3. یک توصیه مجرب برای ارزیابی وضعیت اصلی مو: تا مدت بیست و یک روز، به هیچ عنوان هیچ نوع شامپو یا شوینده‌ای به سر نزنید و روزانه از یک تا سه بار سر را با آب ولرم به مدت ده قیقه ماساژ و شستشو کنید. برای خشک کردن نیز نباید از سشوار استفاده کنید.
4. دو سه روز اول موها کمی چرب و سپس پوش می‌شوند و بعد از آن به وضعیت طبیغی خود از نظر خشکی یا چربی می‌رسند تا پزشک بهتر بتواند قضاوت کند.
5. خوردن ترکیب مغز پسته پودر شده بعلاوه شکر: روزی سه بار هر بار یک قاشق مرباخوری بسیار مجرب و مفید است. اگر شخص گرم مزاج است و جوش می‌زند روزانه کمی عرق کاسنی و شاتره نیز بخورد.
6. وضعیت گوارشی بسیار مهم است و در صورت داشتن هر گونه مشکل گوارشی، در درجه اول این مشکل باید حل شود.
در صورت تمایل بفرمایید تا جهت مراجعه به مطب اساتید طب ایرانی راهنمایی کنم.

با سپاس فراوان از آقای دکتر رضایی‌زاده عزیز.

  ساز شکسته wrote @

سلام آقای دکتر رضایی!
من احساس میکنم یکم با شما قهر هستم! و محتمل بخاطر دیر جواب دادن شما به قسمت پرسش و پاسخهای طبیست. از شما تقاضا دارم هر چه زودتر اقدامی برای حل این سوء تفاهم بنمائید تا من بتوانم باز با شما آشتی بشوم!!!!
قربان شما
حاج غلام
—————————————————————————————————————
حق
درود بر حاج غلام عزیزم
من که عذرخواهی کردم عزیز. باور کنید این بیماری بدجوری زمین‌گیرم کرده بود. در نتیجه دسترسی به منابع نداشتم. از طرفی مانده بودم حیران که چگونه پاسخ بگویم که هم پاسخ شایسته‌ای باشد و هم ورود به تجویز نسخه‌های خاص نکنم. و البته مهمتر از همه کم‌سوادی حقیر بود که خوب به مشورت دوستان حل و فصل شد. بی‌صبرانه منتظر پرسش‌های بعدی هستم و امیدوارم همگی در حوزه حفظ سلامت باشند. باز هم شرمنده. از همین‌جا می‌بوسمتان. خوب شد؟ سلام برسانید.

  بی نام wrote @

با سلام خدمت دکتر عزیز
می خواستم در مورد مضرات استمناء بعد از ازدواج در مردان مطلع شوم.
با تشکر
———————————————————————————————
حق
درود بر شما دوست گرامی
در پاسخ به پرسش شما کمی بیش از آنچه لازم بود توضیح دادم چون دوستان دیگری نیز به پرسش شما واکنش نشان دادند و خواستار پاسخ کاملی بودند. در اینجا از دو دیدگاه طب و روانپزشکی رایج از یک سو و طب ایرانی از سوی دیگر به مسأله استمناء نگاه می‌کنیم. با این یادآوری که انگاره‌ها و نتیجه‌گیری‌های نگاه طب رایج بر اساس جامعه غیر ایرانی بنا شده‌اند. ضمنا همانطور که در دیدگاه طب ایرانی خواهید دید، این نگاه حکیمانه توجه ویژه‌ای به ارواح و قوا و… دارد که متأسفانه در طب امروزین مغفول واقع شده‌اند. بنده کمترین که هم تحصیلات دانشگاهی پزشکی امروز را دارم و هم چندی است در اقیانوس حکمت ایرانی غوطه می‌خورم (و هنوز به اندازه بخار قطره‌ای از آن بر نگرفته‌ام!) نگاه روانپزشکی رایج را –به علت عدم توجهش به جنبه‌های خاص وجود انسان و تفاوتهای فردی اشخاص مختلف- قابل تردید و تشکیک می‌دانم و لازم می‌دانم به دیدگاههای حکمی ایرانی توجه ویژه گردد. اما خودارضایی (Masturbation)‌ از دیدگاه روانپزشکی رایج (منبع: روانپزشکی کاپلان و سادوک، ویراست نهم، 2003):
خودارضایی معمولا یک پیشرو طبیعی رفتار جنسی مربوط به ابژه (Object related) است. هیچ نوع فعالیت جنسی بیش از خودارضایی مورد بحث قرار نگرفته، صریح‌تر و آشکارتر محکوم نشده و جهانگیرتر انجام نگرفته است. تحقیقات آلفرد کینزی در مورد شیوع خودارضایی حاکی از آن است که تقریبا همه مردان و سه چهارم همه زنان زمانی در عمر خود به آن دست زده‌اند.
مطالعات طولی رشد نشان می‌دهد که خود انگیزی جنسی در دوران شیرخوارگی و کودکی شایع است. کودک همانطور که در عمل انگشتان و دهان خود کاوش می‌کند یاد می‌گیرد که در مورد دستگاه تناسلی خود نیز چنین کند. در حدود سن 15 تا 19 ماهگی هر دو جنس خودانگیزی تناسلی را آغاز می‌کنند. احساس لذت از تماس ملایم ناحیه تناسلی حاصل می‌شود. این احساسات به همراه میل عادی برای کاوش بدن، سبب علاقه‌ای طبیعی به لذت خودارضایی در این دوره می‌شود. کودکان علاقه فزاینده‌ای به دستگاه تناسلی دیگران – والدین، کودکان و حتی حیوانات- پیدا می‌کنند. وقتی کودک همبازی پیدا کرد کنجکاوی او در مورد دستگاه تناسلی خود و دیگران محرکی برای عورت نمایی یا تفتیش ناحیه تناسلی می‌شود. چنین تجاربی اگر با ترس گناه آلود مهار نشود به لذت مداوم ناشی از تحریک جنسی کمک می‌کند.
با نزدیک شدن سن بلوغ و صعود ناگهانی هورمونهای جنسی و رشد صفات جنسی ثانویه، کنجکاوی جنسی تشدید می‌شود و خودارضایی افزایش می‌یابد. نوجوانان از لحاظ جسمی توانایی نزدیکی و رسیدن به ارگاسم را دارا هستند ولی معمولا با مهارهای اجتماعی کنترل می‌شوند. نوجوان تحت فشارهای دوگانه و اغلب متناقضی برای تثبیت هویت جنسی و کنترل تکانه‌های جنسی است که سبب تنش‌های فیزیولوژیک جنسی قدرتمندی می‌شود که نیاز به تخلیه دارد و خودارضایی راهی طبیعی برای کاهش تنش‌های جنسی است. بطور کلی مردها زودتر از زنان خودارضایی را برای رسیدن به ارگاسم یاد می‌گیرند و بیشتر از آنان این کار را انجام می‌دهند. یک تفاوت هیجانی مهم بین نوجوان و کودک پیش از سن بلوغ، وجود خیالپردازی مربوط به رابطه جنسی همراه با خودارضایی در نوجوانی است. این خیال پردازیها یک جزء کمکی مهم در رشد هویت جنسی است. چون نوجوان در ایمنی نسبی تصورات خود نقش جنسی بالغ را می‌آموزد. این فعالیت خودانگیزی جنسی معمولا تا سنین بزرگسالی حفظ می‌شود و در آن سنین به طور طبیعی جای خود را به رابطه جنسی می‌دهد.
زوجهایی که با همدیگر رابطه جنسی دارند خودارضایی را به طور کامل کنار نمی‌گذارند. وقتی رابطه جنسی رضایت‌بخش نیست یا به علت بیماری یا فقدان شریک جنسی امکان‌پذیر نیست خودتحریکی اغلب در خدمت یک هدف انطباقی به ایجاد لذت جنسی و رفع تنش کمک می‌کند. کینزی گزارش داده است که وقتی زنان خودارضایی می‌کنند بیشتر تحریک کلیتوریس را ترجیح می‌دهند. ماسترز و جانسون خاطرنشان کرده‌اند که زنان تحریک تنه کلیتوریس را بیشتر از سر آن ترجیح می‌دهند زیرا سر کلیتوریس نسبت به تحریک شدید حساسیت زیادی دارد. بیشتر مردان با مالش شدید تنه و سر آلت خودارضایی می‌کنند.
تحریم‌های اخلاقی بر علیه خودارضایی موجب پدید آمدن افسانه‌هایی مثل پیدایش و ایجاد بیماری روانی یا کاهش توانایی جنسی در نتیجه این عمل شده است. هیچ شواهد اختصاصی به نفع این ادعاها وجود ندارد. خودارضایی فقط وقتی نشانه روانی بیمارگونه به شمار می‌رود که به صورت وسواس‌گونه و خارج از کنترل ارادی شخص درآید. و در چنین حالتی نه به دلیل ماهیت جنسی آن، بلکه به دلیل خاصیت وسواسی و جبریش نشانه‌ای از یک اختلال هیجانی محسوب می‌شود. خودارضایی احتمالا یک وجه جهانگیر و غیر قابل اجتناب رشد روانی جنسی است و در بسیار از موارد انطباقی است.
و از دیدگاه حکمت ایرانی (برگرفته از خلاصه‌الحکمه، اثر حکیم برجسته محمدحسین عقیلی خراسانی شیرازی):
و استمناء به ید و مالیدن آن به دست و یا به چیز دیگر تا آن‌ که منی استخراج یابد، موجب غم و ضعف انتشار (به معنی نعوظ) و ضعف قوه و لاغری بیخ آلت است؛ به سبب قلت التذاذ (کم بودن لذت) و انقباض نفس (فشردگی روح، ضد انبساط) و دفع منی بدون انتشار قوا و ایلاج (داخل ماندن، باقی ماندن) و قلت استفراغ (خروج) منی؛ به سبب عدم جذب رحم؛ و آن‌که حرارت رحم و رطوبت ملائمه (سازگار، ملایم) آن باعث شدت التذاذ و انتشار تقویت است و لهذا در شرع شریف ممنوع، و صاحب آن مستحق زجر و حد است؛ به جهت آن‌ که باعث تضییع منی که ماده تولید [است] و [موجب] ضعف بدن است.

  دکتر بعد از این….. wrote @

با سلام و خسته نباشید
لطفا با رویت آزمایشات ذیل بفرمائید اینجانب میتوانم عامل تالاسمی باشم یا خیر:
fasting blood glucouse 83
ALT(SGPT) 16
AST(SGOT) 15
lactate dehydrogenase 252
CBC
WBC 4500
RBC 6.73
Hb 12.8
Hct% 43.1
MCV 64
MCH 19
MCHC 29.7
RDW 15.7
Platelet 142000
WBC differential
Neutrophil% 58
Lymphocyte% 33
Monocyte% 7
Eosinophil% 2
RBC Morphology
Anisocytosis Positive +1
Microcytosis Positive +1
Hypochromia Positive +1
Poikilocytosis Positive +1
Target cell Slight
Elliptocyte Positive +1
متن آزمایشات بدین شرح می باشد.
اگر نیاز به مطلع شدن از جزییات دقیقتری از آزمایشات میباشید لطفا مطرح بفرمایید.
با تشکر
——————————————————————————————-
حق
درود بر شما
نخست آنکه کاش علت مراجعه‌تان به پزشک و درخواست آزمایش از سوی پزشک را ذکر می‌کردید. (که احتمالا مسائلی چون ضعف و بی‌حالی یا… بوده است). اما همان‌گونه که مشخص است میزان هموگلوبین خون شما (Hb)‌ کمتر از حد طبیعی است. چنین حالتی در انواع کم‌خونی‌های ماکروسیتیک، نرموسیتیک و میکروسیتیک دیده می‌شود. (یعنی گویچه‌های سرخ می‌توانند بزرگ،‌ طبیعی یا کوچک باشند). همچنین پیداست که شاخص‌های MCV، MCH و MCHC‌ نیز پایین هستند. شاخص MCH‌ نشان‌دهنده وزن هموگلوبین یک گویچه سرخ متوسط است و در موارد میکروسیتوز (فقر آهن، کم‌خونی سیدروبلاستیک و تالاسمی) کاهش می‌یابد. شاخص MCV نشان‌دهنده حجم متوسط یک گویچه سرخ بوده و در موارد فقر آهن، تالاسمی و بعضی موارد مسمومیت با سرب کاهش می‌یابد. شاخص خونی MCHC نیز بیانگر غلظت متوسط هموگلوبین در توده حجمی گویچه‌های سرخ است و میزان آن در موارد میکروسیتوز و مصرف بیش از حد مایعات کم می‌شود. ضمنا شاخص RDW‌ نیز بیانگر درجه آنیزوسیتوز است و در انواع کم‌خونی‌های ماکروسیتی و میکروسیتی افزایش می‌یابد. در کنار موارد بالا توجه بفرمایید که شاخص‌های خونی زیر (که همگی مربوط به گویچه‌های سرخ هستند) در پاسخ آزمایش شما مثبت گزارش شده‌اند و مجموعا مطرح کننده کم‌خونی هیپوکرومیک میکروسیتیک می‌باشند:
آنیزوسیتوز به معنی ابعاد غیرعادی گویچه‌های سرخ (میکروسیتوز یا ماکروسیتوز)، هیپوکرومیا به معنی رنگ‌پریدگی گویچه‌های سرخ، پویکیلوسیتوز به معنی شکل غیرعادی گویچه‌های سرخ و وجود سلولهای هدف (Target Cells) که در مواردی چون تالاسمی، هموگلوبینوپاتی، یرقان انسدادی، کم‌خونی هیپوکروم و پس از جراحی اسپلنکتومی (برداشتن طحال) دیده می‌شود.
برای آنمی هیپوکرومیک میکروسیتیک به جز فقر آهن (به عنوان شایعترین علت) سه تشخیص افتراقی وجود دارد:
1- انواع تالاسمی: که در حقیقت اشکالات ارثی مربوط به تولید زنجیره گلوبین هستند. راحت‌ترین روش افتراق فقر آهن از تالاسمی‌ها، اندازه گیری آهن سرم می‌باشد چرا که در انواع تالاسمی آهن سرم و اشباع ترانسفرین طبیعی بوده و یا افزایش یافته است. پس لطفا اگر در آزمایش‌های تکمیلی سطح Fe و TIBCخونتان سنجیده شده نتایج را بفرمایید.
2- بیماری التهابی مزمن: معمولا این نوع آنمی به صورت نرموسیتیک نرموکرومیک است و سطح فریتین طبیعی یا افزایش یافته و TIBC پایین‌تر از حد طبیعی می‌باشد. پس لطفا پاسخ تست Ferritin را هم بفرمایید.
3- سندرم‌های میلودیسپلاستیک: در این بیماران نیز با وجود میکروسیتوز و هیپوکرومی، ذخایر آهن بدن طبیعی بوده و تامین آهن بیش از مقدار مورد نیاز می‌باشد.
جهت پاسخ به پرسش شما از منابع زیر استفاده شد:
1- راهنمای بالینی آزمایشهای تشخیصی پزشکی. تألیف دکتر حسام الدین ریاحی و دکتر آزیتا محمودیان
2- Golden book خون و انکولوژی 2005. تألیف دکتر محمد آیتی فیروزآبادی

  بی نام wrote @

با تشکر از راهنمایی دقیقتان و سوالی دیگر
آیا این عمل (استمنا) در ناباروری مردان تاثیر دارد یا خیر؟
اگر جواب مثبت است چگونه می‌توان از بروز چنین حادثه‌ای (ناباروری) در افرادی که قبل از ازدواج دست به این عمل (استمنا) زده‌اند جلوگیری کرد؟
با تشکر
————————————————————————————————-
حق
درود
از این که پاسخم به پرسش پیشین‌تان مفید واقع شد شادمانم.
حال که بحث ادامه پیدا کرد بهتر است اشاره کنم مسأله خودارضایی متأسفانه به یک مسأله سیاسی (مثل بحث ختنه) تبدیل شده و مجالی شده است برای رویارویی اعتقادات و باورهای مسیحیت (بخوانید کلیسا) و اسلام. ناگفته پیداست که در چنین فضایی مباحث علمی و پزشکی دچار سوگیری می‌شوند. (دو دیدگاه مندرج در مطلب قبلی را ببینید)
خواستم نگاهی به متون طبی-اسلامی کنم که نتیجه کوچکی را در زیر تقدیم خواهم کرد. با این تذکر که از دیدگاه بسیاری از استادان طب ایرانی وجود «طب اسلامی» به عنوان یک مکتب طبی مردود است، هرچند مجموعه دستورات بسیار ارزشمندی در مورد مسائل سلامت و بهداشت از جانب پیامبر اکرم و ائمه اطهار موجود است که توجه و عمل به آنها ضامن سلامت ما خواهد بود. اما متأسفانه چونان سایر موارد، در درستی و اعتبار احادیث و روایات موجود در باب مسائل جنسی در بسیاری موارد شک و تردید جدی وجود دارد (از احادیث مربوط به حجامت تا امور جنسی) و گاهی حدیث‌سازان مرتکب افسانه‌‌سازی شده‌اند! به هر روی در زیر مطلب کوتاهی را -با اکراه و پس از تعدیل فراوان- از کتاب «قانون قوه باه» متعلق به آقای محمدابراهیم آوازه نقل و شما را به تحقیق بیشتر و از جمله نگاهی به کتاب «احادیث پزشکی» جناب آقای ری‌شهری دعوت می‌نمایم:
«…همچنین در روایت دیگری امام صادق (ع) فرمود: «استمناء گناه بزرگی است که خداوند در قرآن مجید از آن نهی فرمود و عمل استمناء کننده مثل این است که آن شخص با خودش ازدواج کرده است. اگر کسی را که چنین کاری می‌کند بشناسم، با او هم خوراک نخواهم شد». راوی سؤال کرد: از کدام آیه قران حکم آن فهمیده می‌شود؟ حضرت فرمود: «از آیه کسانی که با غیر از همسر و کنیزشان شهوت خود را دفع کنند، از تجاوزکارانند». راوی پرسید: «گناه زنا بزرگتر است یا استمناء؟» حضرت فرمود: «استمناء گناه بزرگی است.»
به قسمتی از «گناهان کبیره» نوشته شهید آیه‌ا… دستغیب را که در مورد مضرات جسمی و روحی استمناء آورده است (که ایشان هم این مطالب را از کتاب «ناتوانی‌های جنسی» (صفحات 48 تا 52) نقل کرده است) اشاره می‌کنیم: «این عمل مبتلایان را ضعیف می‌کند، ترس و بی‌حالی به بار می‌آورد و شهامت و درستی از آنان سلب می‌شود… عمل غیرطبیعی جنسی، یعنی استمناء یا جلق، از لحاظ روابط نزدیکی که با حواس پنج‌گانه دارد، در درجه اول در چشم و گوش اثر می‌گذارد، بدین معنی که دید چشم را ضعیف کرده و حس سامعه را نیز تا اندازه قابل توجهی کم می‌کند. همچنین این مبتلایان به طور مداوم صدای ناهنجاری در گوش خود احساس می‌کنند که بسیار ناراحت کننده است. علاوه بر اینها تحلیل رفتن قوای جسمانی و روحانی، کم شدن خون، پریدگی رنگ، نقصان قوای حافظه، لاغری، ضعف و سستی زیاده از حد، بی‌اشتهایی، کج‌خلقی، عصبانیت، دوران سر، و هزاران آفت دیگر از بیماریهایی است که گریبان مبتلایان به جلق را خواهد گرفت. البته آنهایی که از لحاظ جسمی قوی هستند ممکن است قدری دیرتر به این بیماریها دچار شوند… قوه اراده آنان به کلی مختل می‌گردد و لذا وقتی به عمل خود پی می‌برند ، آنقدر اراده ندارند که به ترک کردن آن اقدام نمایند… عمل استمناء، علاوه بر مضرات روحی، از لحاظ جسمی نیز شخص را فرسوده می‌کند، یعنی غدد مترشحه داخلی را از کار می‌اندازد. از جمله غده سازنده منی است که بر اثر جلق، رفته رفته کوچک شده و به صورت نخودی درمی‌آید و چون در آن صورت قادر به ساختن منی نیست، شخص مبتلا… از لذایذ جنسی محروم می‌گردد و… [یا]… به صورت دیگری مانند سرعت انزال، کندی انزال، سیلان منی، عدم نعوظ، نعوظ بی‌دوام و… مبتلا خواهد شد. چه بسا دیده یا شنیده شده که جوانان معتاد به جلق در اندک مدتی دچار چنین حالتی گردیده‌اند که به جای ادرار خون از آنها خارج می‌شود… معتادین به جلق چون اشتهای خوب خوردن ندارند و در امور جنسی، آن هم از راه غیرطبیعی، افراط می‌کنند، ناچار ضعیف و چون ضعیف هستند برای ابتلا به هر نوع بیماری مستعد می‌باشند….»
ضمنا با توجه به گرفتاری و کمبود وقتم جستجوی کوچکی هم در مقالات علمی موجود کردم. به نظر می‌رسد -با گوشه چشمی به همان مباحث سیاسی!ـ هیچگونه عوارض و ناتوانی جنسی به لحاظ فیزیولوژیک و ارگانیک برای خودارضایی ذکر نشده است، اما ناتوانی‌های جنسی روان‌شناختی (سایکولوژیک) در مقالات مختلف ثابت شده یا مورد اشاره قرار گرفته‌اند. از جمله آقای Clarke M در مقاله‌ای در سال 1976 اضطراب ناشی از احساس گناه به خاطر خودارضایی را دارای نقش عمده‌ای در سردمزاجی و ناتوانی جنسی بیماران دانسته‌اند. در مقاله‌ای از آقای Sank LI به سال 1998 (آمریکا) نیز به ارتباط خودارضایی و اختلالات جنسی اشاره شده است. همچنین در پژوهشی که در سال 2002 در هند توسط Chakrabarti N و همکارانش انجام شده ارتباط احساس گناه ناشی از خودارضایی با افسردگی شدید و اختلالات نعوظی ثابت شده است.
در پایان ضمن ابزار امیدواری از اینکه مطالب فوق کمکی به روشن شدن موضوع بحث کرده باشد و همچنین دعوت از سایر دوستان بزرگوار جهت ارائه مطلب و مشورت و با توجه به مجموعه مطالب فوق دعوت می‌کنم در صورت لزوم، مشکل موجود را به طور روشن مطرح فرمایید تا با تشخیص فیلد آن و در صورت لزوم با راهنمایی استادان فن راهنمایی و مشاوره لازم تقدیم گردد.

  دکتر بعد از این….. wrote @

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دکتر رضایی‌پور عزیز.
ابتدا پوزش بنده را بابت عنوان نکردن علت مراجعه به پزشک پذیرا باشید که البته با هوش سرشاری که از جنا‌ب‌عالی سراغ دارم می‌دانستم که حدس زدن آن برای شما کار سختی نیست. فقط علاوه بر نکاتی که شما به آن اشاره کردید (ضعف و بی‌حالی)، سردردهای خفیفی هم داشتم که به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و ایشان با گذاشتن خرج روی دست اینجانب (80000تومان) MRI از مغز را تجویز کردند که نتیجه آن حل مشکلی را در بر نداشت (چون اصلا چیزی توش نیست که بخواد مشکلی داشته باشه) و علاوه بر آن آزمایشاتی که جواب آن را بالا برایتان نوشتم و شما هم زحمت کشیدید و آن را برای من تفسیر کردید. زمانی که جواب آن آزمایشات را برای آن دکتر عزیز بردم ایشان اظهار داشتند که در جواب آزمایشات شما اختلالاتی مشاهده می‌شود که من متوجه آن نمی‌شوم (حال اینکه متخصص مغز و اعصاب این مملکت نتواند از تفسیر یک آزمایش ساده بر بیاید جای بحث اساسی دارد که از حوصله شما عزیز خارج است)
این شد که کسی را کارآمدتر از دکتر خودمان (دکتر رضایی‌پور) ندانستم که زحمت را به شما دادم. و اما در مورد مطالبی که شما عنوان کردید:
سطح Fe (اگر منظورتان همان Iron یا آهن باشد) در آزمایشات تکمیلی 128 می‌باشد که سطح نرمال آن بین 50 تا 170 است.
و در مورد TIBC (ای که گفتی یعنی چه؟) که اگر من با این IQ در حد جلبکم درست متوجه منظورتان شده باشم و منظورتان همان Iron Binding Capacity باشد برابر با 340 است که حد نرمال آن هم بین 250 تا 380 است.
تست Ferritin خون من برابر با 80.4 است که حد نرمال آن برای مردان بین 18.2 تا 341 می‌باشد.
حال با توجه به اینکه Fe خون من نرمال است و بیماری کم‌خونی در اثر کمبود آهن است و تالاسمی هم در اثر کم‌خونی می‌باشد، چرا من باید عامل تالاسمی باشم؟ (من که کم خون نیستم)!
با تشکر از شما
—————————————————————————————————
حق
درود
1) مبالغه‌تان در آنچه در مورد کمترین گفتید را به حساب لطف دوستانه و محبت برادرانه‌تان می‌گذارم.
2) متأسفانه عدم توجه به سیر طبیعی درخواست اقدامات پاراکلینیک بسیار شایع شده است. در این زمینه هم مسائل فرهنگی مردم مهم است و هم شتاب‌زدگی و یا خدای ناکرده کم‌سوادی امثال بنده. توجه بفرمایید که اگر پزشکی از اقدامات حداقلی آغاز کند و سپس به ترتیب سراغ اقدامات بعدی برود بسیار محتمل است که بیمار یا همراهان وی آن را به حساب کم‌دانشی یا تجربه و خطای پزشک بگذارند و دیگر به وی مراجعه نکنند و حتی شاکی شوند که چرا از اول همین تست آخر را نخواسته است! حتی در مورد تجویز داروها هم چنین معضلی وجود دارد. بنده شخصا پیگیری امور تشخیصی و درمانی بیماران را بر اساس موقعیت تحصیلی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آنها انجام می‌دهم! توجه همزمان به بیماری و شکایت فرد و امور بالا خیلی سخت است، نه؟!
3) از طرفی باید گفت همه پزشکان باید سطحی از دانش و تجربه را برای مدیریت بیمار داشته باشند، چنانکه به نظر کمترین لازم است همه همکاران تا حدودی روان‌شناسی و روان‌پزشکی بدانند (و نمی‌دانند!). این نظریه با نگاه کل‌نگر و جالب توجه طب ایرانی نیز همخوانی دارد. ولی از سوی دیگر به عدم ورود پزشکان به حیطه تخصصی غیر از تخصص خودشان نیز -دست‌کم در پزشکی رایج- نمی‌توان خیلی خرده گرفت.
4) اما در مورد بحث خودمان:
توجه بفرمایید که شما مبتلا به کم‌خونی هستید و این با نگاهی به سطح Hb، MCV، MCH، MCHC، آنیزوسیتوز، هیپوکرومی، پویکیلوسیتوز و… کاملا واضح است. همانگونه که فرمودید سطح Fe، TIBC و Ferritin خون شما طبیعی است و اگر دوباره به متن اول مراجعه نمایید در خواهید یافت که همه شواهد دال بر درستی تشخیص تالاسمی می‌باشند.
پس بیماری کم‌خونی صرفا به دلیل کمبود آهن نیست و این که: تالاسمی به دلیل کم‌خونی نیست بلکه نوعی کم‌خونی است.
باز هم اگر امری بود در خدمتم.

  بی نام wrote @

با تشکر از توضیحات کافی جناب‌عالی در این مورد.
با اینکه شما سوال دو سطری بنده حقیر را چنین پاسخ کافی داده‌اید که قطعا توضیحات کارآمدی خواهد بود، اما متأسفانه من جواب خود را نگرفته‌ام و آن هم تأثیر این عمل (استمنا) بر باروری و یا عدم باروری مردان و راههای پیشگیری از آن است. بدین معنی که کسی که در زمان تجرد دست به این عمل زده است آیا باعث ناباروری وی در زمان تاهل می‌شود یا خیر؟ و اگر جواب مثبت است راههای درمان یا بهتر عنوان کنم راههای پیشگیری قبل از ازدواج چیست؟
با تشکر از توضیحات کافی و مفیدتان
————————————————————————————————-
حق
درود
عرض کردم که عوارض فیزیولوژیک و ارگانیک ثابت شده‌ای در کتب و مقالات ذکر نشده است ولی عوارض سایکولوژیک به صورت ناتوانی جنسی در رابطه با جنس مخالف، پس از ازدواج ثابت شده‌اند. که این ناتوانی‌ها به صورت سرعت یا تأخیر انزال، اختلالات نعوظی و… می‌توانند به عدم ارتباط مؤثر جنسی و ناباروری منجر شوند.
در مورد پیشگیری و درمان هم عرض کردم اگر مشکلی وجود دارد روشن بفرمایید تا با تفکیک حوزه‌های تخصصی راهنمایی کنم. و اگر مشکلی نیست بیهوده نگران نباشید و صرفا از این رفتار دوری کنید (یا توصیه به دوری نمایید). اگر هم همین دوری و ترک عادت موجب مشکل است باید از طریق مشاوره روانشناسی و روان‌پزشکی اقدام کرد.
در خدمتم.

  بی نام wrote @

با سلام خدمت شما
واریکوسل چیست؟
علت پیدایش آن چیست؟
راههای درمان چگونه است؟
و اصلا به طور کلی درمان پذیر است یا خیر؟
با تشکر.
———————————————————————————-
حق
درود
از نگاه طب رایج:
واریکوسل یک بیماری ناشی از اتساع شبکه وریدی Pampiniform در بالای بیضه است که در سمت چپ شایعتر بوده و 10٪ مردان جوان را درگیر می‌کند. در واقع نارسایی دریچه‌های ورید اسپرماتیک داخلی و همراهی اثر نیروی جاذبه موجب اختلال تخلیه این شبکه شده، به تدریج وریدهای آن گشاد و دراز می‌شوند (پس نوعی واریس است). ناحیه مبتلا ممکن است دردناک شود که درد بیشتر در مردانی است که به لحاظ جنسی فعالند. (توجه به این نکته لازم است که گاهی بروز ناگهانی واریکوسل در مردان مسن نشانه‌ای دیررس از تومور کلیوی است که به ورید کلیوی تهاجم کرده و در نتیجه ورید اسپرماتیک را مسدود کرده است.)
در معاینه در حالت ایستاده، توده‌ای حاوی وریدهای متسع پیچ در پیچ در بالا و پشت بیضه لمس می‌شود که ممکن است لمس آن دردناک باشد. اتساع وریدها با مانور والسالوا (زور زدن) افزایش و با دراز کشیدن کاهش می‌یابد.
برای تایید تشخیص لازم است سونوگرافی کیسه بیضه و بیضه‌ها انجام شود. پاسخ سونوگرافی رتبه (Grade) واریکوسل را مشخص می‌کند: گرید 1 که معمولا به طور اتفاقی توسط بیمار یا شریک جنسی او کشف می‌شود. گرید 2 که در صورتی که همراه با درد باشد نیاز به درمان جراحی دارد و گرید 3 که نیاز به جراحی دارد.
در 65-75٪ بیماران تعداد و میزان حرکت اسپرم‌ها کاهش می‌یابد و جهت جلوگیری از ایجاد ناباروری و یا درمان آن لازم است واریکوسل بیمار اصلاح شود.
مفیدترین روش جراحی، بستن وریدهای اسپرماتیک داخلی یک یا دو طرف است که ممکن است سرپایی انجام شود. استفاده از سوند بالونه از طریق پوست و مواد اسکلروزان جهت مسدود کردن وریدها نیز روش جدیدتری است که در بعضی موارد انجام می‌شود. در دردهای مزمن استفاده از بیضه‌بند می‌تواند مفید باشد. ضمن آنکه این افراد لازم است از انجام کارهای سنگین خودداری نمایند.
تا بعد.

  فریبا wrote @

باسلام. سن من 42 هست و وزنم 58 کیلو در حال حاضر. من حدود 3 ماه پیش لایپو ساکشن کردم و از ماه بعد بدون این که در ظاهر چیزی نشان داده بشه 6 کیلو وزن اضافه کرده‌ام. البته یک بار یک قرص فوروزماید خوردم که تا شب 2 کیلو کم کردم… البته صورتم یه کمی پف کرده شده… دیروز نتیجه آزمایشم رو گرفتم. آنزیم آمیلاز من 123 و RDW Blood من 16 هست. به نظرتون مشکل کجاست؟؟
—————————————————————————————-
حق
درود
با این جند خطی که نگاشتید اصلا نمی‌توان نظر داد. لذا ضمن تأکید مجدد بر لزوم اخذ شرح حال کامل و انجام معاینات لازم، عرض می‌شود:
عمل لایپوساکشن روشی بسیار نامطمئن، برگشت‌پذیر و به دور از احتیاطات لازم برای حفظ سلامتی است.
از دیدگاه طب سنتی «رطوبت»‌ بالا می‌تواند در بدن به صورت چربی ذخیره شود. (مزاج چربی‌ها مرطوب است) و چنین است که افراد بلغمی مزاج -و دموی مزاج- عمدتا کمی چاق هستند.
اگر بخواهم کمی غیر علمی عمل کنم، با کمی جسارت و تسامح عرض می‌کنم یک بانوی میانسال که سابقه چاقی موضعی داشته و با یک افزایش وزن ناگهانی در یک مدت کوتاه روبروست و صورتی -و احیانا زیر چشمانی- پف کرده دارد و ضمنا با خوردن یک قرص فوروزماید یک شبه 2 کیلوگرم وزن کم کرده است، به احتمال خیلی زیاد مزاجش به بلغم نزدیک است (یعنی سرد و مرطوب) یا سوءمزاج رطب دارد.
که اگر چنین باشد و دنبال حفظ وزن خود در محدوده مناسب باشید توصیه‌های خوبی می‌شود به شما کرد و نتایج خوبی می‌توان گرفت.
اما با توجه به پاسخ دو مورد آزمایشی که «ظاهرا» خارج از محدوده طبیعی هستند،‌ خواهشمندم در اسرع وقت پاسخ همه موارد آزمایش خود را برایم ارسال کنید تا بتوانم تحلیل درستی داشته باشم.
تا بعد.

سلام دوست عزیز من مدتیه که به حالت عجیبی دچار شدم . قبل از قرار ملاقات های مهم دچار دل پیچه شدید می شوم و تا حد تهوع پیش میره . جالبه برام چون اصلن آدم کم رو یا خجالتی نیستم و اتفاقن بالعکس ولی نمیدونم چرا جدیدن اینطور شدم .
تجویز شما چیه ؟

  بی نام wrote @

با سلام خدمت دکتر عزیز
در مورد کامنت واریکوسل که قبلا توضیح دادید (با تشکر) مجددا مزاحمتان شدم.
با توجه به توصیه جنابعالی و تشخیص پزشک معالج سونوگرافی از بیضه انجام شد و شرح گزارش آن اینچنین است:
Doppler Examination Of The Scrotum
——————————————
Real time and bi-color doppler examination of the scrotums show
both testicles with normal homogeneous echo pattern
No significant abnormality is seen in both sides epidydimis
Rt. t= 42 x 20 mm Lt. t=44 x 20 mm
Severel echogenic foci in bilateral testicles are suggestive for microlithiasis which sonographic control is suggested every year
No hydrocele or other fluid collection is seen
During valsalva manuever in standing position, both sides pampiniform venous plexus are evaluated by color doppler
Which grade III varicocele is seen on Lt. side and grade I on Rt. side. / M
و حال چند سوال:
1- واریکوسل در اثر چه چیز به وجود می‌آید؟ (وریدها در اثر چه گشاد و دراز می‌شود؟ عامل چیست؟)
2 – آیا درمان به طور کامل انجام می‌شود و بیضه‌ها و کیسه بیضه و عملکرد بیضه‌ها به حالت طبیعی باز می‌گردد؟
3 – ریسک عمل تا چه حد است؟
4 – پس از درمان آیا می‌تواند موجبات ناباروری را ایجاد بنماید؟
5 – اندازه بیضه‌ها در حد نرمال است یا خیر؟ (با توجه به گزارش آزمایش)
6 – اگر برای تشخیص واریکوسل سونوگرافی کافی است چرا پزشک برای من آزمایش (منی) هم تجویز کرده است؟
ضمنا من مجرد هستم (26 ساله) و سیگار هم نمی‌کشم.
با تشکر فراوان و عذر خواهی بابت زحمات وارده.
—————————————————————————————-
حق
درود بر شما
1) علت این بیماری به درستی شناخته نشده است. در این مورد سه نظریه مطرح هستند: نخست: تفاوتهای آناتومیک وریدهای اسپرماتیک چپ و راست، دوم: عدم کفایت یا عدم وجود دریچه‌های لانه کبوتری در وریدهای اسپرماتیک و سوم: فشرده شدن ورید کلیوی چپ بین آئورت و شریان مزانتریک فوقانی. همانطور که عرض کردم و در پاسخ سونوگرافی داپلر خود می‌بینید واریکوسل در طرف چپ شایع‌تر است.
2) در بیشتر اوقات بله. مگر در گریدهای بالا که موجب تغییرات پایدار در عملکرد جنسی شده باشند. به طور کلی عمل جراحی باعث بهبود کیفیت مایع منی در 70 تا 80 درصد مردان می‌گردد.
3) ریسک این عمل به اندازه هر عمل جراحی کوچک دیگر است.
4) همانطور که عرض کردم در صورتی که پیش از درمان موجب ناباروری شده باشد بله. در مقالات پژوهشی موجود میزان حاملگی پس از جراحی 2 تا 3 برابر بیشتر از گروه کنترل -که عمل نشده بودند- بوده است.
5) بله، مشکلی نیست.
6) تجویز آزمون مایع منی جهت بررسی تأثیر احتمالی واریکوسل بر تعداد، شکل و حرکت طبیعی اسپرم‌هاانجام می‌شود.
در خدمت هستم.

  دکتر بعد از این….. wrote @

با سلام خدمت آقای دکتر
قبل از هر چیز عذر خواهی بابت زحمات زیاد
مجددا در مورد موضوع واریکوسل مزاحمتان شدم و این بار تفسیر آزمایش مایع منی و البته چند سوال:
Volume : 1.0
Color : Milky
Appearance : Semi Turbid
Liquifacti : 25
Viscosity : Mod
PH : 7.7
Sperm Count : 180.000.000
Abnormal Forms : 30%
Motility 3hrs : 30%Good . 25%Fair . 20%Poor . 25%Nil
WBC : 24-26
RBC : 0-1
Others : 1-2 Germinal Cell / HPF
و حال چند سوال:
آیا با توجه به آزمایشات فوق امکان باروری وجود دارد یا خیر ؟ و اگر جواب مثبت است باز هم به عمل جراحی نیازی است یا خیر؟چرا؟
در مقابل WBC عنوان Rechecked ذکر شده است . چرا؟
عنوان Others در چه مورد است؟
آیا زیاد بودن حجم مایع منی در کیفیت و کمیت اسپرم تاثیر دارد؟
و کلا نکات مثبت و منفی آزمایش فوق چیست؟
انجام عمل جراحی در بهبود مواردی که در شرایط طبیعی وجود ندارند تاثیر دارد؟
با تشکر از زحمات شما.
—————————————————————————————-
حق
درود بر شما
-نتیجه آزمایش مایع منی شما دلگرم کننده است. باید عرض کنم که بله، شما در حال حاضر بارور هستید و صد البته در صورت تأیید پزشک متخصص باید اقدام به درمان جراحی نمایید، چرا که ادامه وضعیت فعلی بدون اقدام به درمان می‌تواند اثرات سوء بیشتری بر دستگاه تولید مثل فرد داشته باشد و نتیجه آزمایش‌های بعدی قطعا چنین نخواهد بود.
-وقتی موردی در یک آزمایش خارج از حد طبیعی باشد، آزمایشگاه جهت اطمینان بخشی به شما و پزشک معالجتان آن مورد خاص را دوباره چک می‌کند.
-Others مربوط به موارد نادر است که به طور معمول در نرم‌افزار پاسخ‌دهی آزمایشگاه مربوطه تعریف نشده‌اند و به طور موردی اضافه می‌شوند.
-یکی از وظایف مایع منی تغذیه اسپرم‌ها تا زمان لقاح است. کمیت و کیفیت اسپرم تحت تأثیر این عامل نیز هست.
-موارد غیرطبیعی آزمایش شما عبارتند از:
میزان اسپرم‌های غیرطبیعی که باید زیر 25٪ باشند،
و میزان جنبندگی 3 ساعته که باید در حدود 60-70٪ به بالا باشد،
مجموعه موارد فوق نشان می‌دهد که سلولهای جنسی شما تحت تأثیر بیماریتان قرار گرفته‌اند. باز هم تأکید می‌کنم با مشورت پزشک متخصص نسبت به انتخاب روش درمانی مناسب اقدام نمایید. پاسخ آزمایش‌های پس از درمان بهبود قابل ملاحظه‌ای را نشان خواهند داد.
تندرست باشید.

  دکتر بعد از این….. wrote @

با سلام مجدد خدمت دکتر رضایی پور
با تحقیقات اینجانب در سایتهای اینترنت در باره واریکوسل به روشهای متعددی عمل جراحی انجام میشود (البته غیر از روش سنتی)
1-روش لاپاروسکوپی ( laparoscopic varicocelectomy ) که امتياز آن برش کوچکتر و بزرگنمايی حين جراحی، ولی بدليل عدم دسترسی جراح به وريدهای فرعی، احتمال عود واريکوسل بيشتر است و همچنين سه برش بر روی پوست بجای يک برش انجام می گيرد.
2-روش ميکروسرجری ( microsurgical varicocelectomy ) که به عقيده بسياری بهترين روش جراحی واريکوسلکتومی می باشد. امتيازات آن بزرگنمايی حين جراحی و دسترسی به تمامی وريدهای فرعی می باشد ولی مدت زمان جراحی طولانی تر می گردد و ازنظر تکنيکی نيز مشکل می باشد.
از نظر شما کدامیک میتواند نتیجه بهتری در بر داشته باشد؟
با تشکر.
————————————————————————————
حق
درود بسیار.
این که به لحاظ تئوری چه روش‌های و امکاناتی برای درمان یک بیماری وجود دارند تا واقعیت‌های موجود -با توجه به مسائل فنی مربوط به تجهیزات، نیروی متخصص و همچنین شرایط منحصر بفرد هر بیمار از لحاظ سن، جنس، نوع و درجه بیماری و…- فاصله بسیار دارد.
این پرسشتان را فقط پزشک معالج خودتان می‌تواند پاسخ دقیق بدهد.
حق نگهدارتان.

  دکتر بعد از این….. wrote @

با سلام و عرض پوزش مجدد
آیا بالا بودن WBC می‌تواند به علت وجود عفونت در اسپرم باشد و این عامل باعث عدم وجود اسپرم‌های زنده می‌شود یا خیر؟
با تشکر.
——————————————————————————————–
حق
درود
خیر،‌بیانگر عفونت نیست. در واقع علت وجود WBC در مایع منی روشن نیست و اهمیت بالینی هم ندارد. نگران نباشید.

همه اینها جواب داشتند به جز سوال بنده؟
———————————————————————————–
حق
درود
عزیزِ جانم! پرسش شما را به استاد گرانمایه‌ای سپردم تا پاسخ فنی دهند. پس شادمان باشید، بهتر از پاسخهای کم‌سوادانه کمترین خواهد بود.
در خدمتم.

اختیار دارید . باز هم ممنون
پس بنده منتظرم

  میثم wrote @

با سلام و دردود
ضمن تبریک به خاطر این راه مقدسی که در پیش گرفتید.سوالی از محضرتون داشتم.
در جواب آزمایش من AST=41 و ALT=50 بوده. در ضمن من به دلیل بالا بودن چربی خون TRIGLYCERIDES و URIC ACID از داروهای جم فیبروزیل300 و الوپورینول100 استفاده می‌کنم. آیا علت بالا بودن آنزیمهای کبد مصرف این داروهاست یا علت دیگری دارد؟ در ضمن BILIRUBIN هم در حد نرمال است. احتمال هپاتیت یا سنگ در صفرا هست یا خیر؟
با سپاس فراوان.
—————————————————————————————-
حق
درود بر شما.
پیش از این هم عرض کرده بودم که پاسخ آزمایش‌ها بدون شرح حال و معاینه بیمار هیچ ارزشی ندارد. پس پاسخ این پرسش برای کمترین دشوار و از سویی غیرعلمی است.
بالا بودن آنزیم‌های کبدی به تنهایی و بدون علایم بالینی می‌تواند اهمیتی نداشته باشد.
داروهای مورد اشاره می‌توانند موجب افزایش آنزیم‌های کبدی شوند (جم‌فیبروزیل متابولیسم کبدی دارد). بهتر است به طور مداوم با پزشک خود در تماس باشید و با ایشان مشورت کنید.
تشخیص بیماریها در بدو امر با یک شرح حال و معاینه و سپاس ظن بالینی آغاز می‌شود و اقدامات پاراکلینیک به آن کمک می‌کنند. در مورد سنگ و یرقان هم با پزشک خود مشورت کنید.
سپاس و پوزش به خاطر تأخیر.

  میثم wrote @

با درود و سپاس فراوان.
از مشاوره شما بی‌نهایت سپاسگزارم. در حقیقت علایم بالینی در حال حاضر وجود ندارد. ولی به دستور سرور گرام با پزشکم در فواصل زمانی کوتاه مشورت خواهم کرد و از همینجا از شما قول خواهم گرفت که مرا از مشورت و اطلاعات خود بی‌بهره نگذارید. هرازگاهی مزاحم وقت شریف شما خواهم شد.
شاد باشید و سلامت در پناه ایزد منان.

  ali wrote @

salam aya asarat bad khod erzaee dar badan ghabel darman ast

  دکتر بعد از این….. wrote @

با سلام خدمت دکتر رضایی پور عزیز
باز هم مزاحم همیشگی و در خصوص مورد واریکوسل
همانطور که قبلا با شما در این خصوص مشاوره کرده بودم اقدام به عمل به بعد از تطیلات نوروز موکول شد زیرا با مراجعت اینجانب به پزشک دوم سونوگرافی و آزمایش اسپرموگرامی مجدد تجویز شد که گزارشات امروز حاضر شد.
جواب آزمایش که به رویت جنابعالی رسید و گزارش سونوگرافی به شرح زیر میباشد:
Percutaneous Grey scale and color doppler ultra sonograghy of both testes was done by 10 MHZ linear probe and revealed
Right testis had normal size/ normal shape/ location.its paranchymal echogenisity was nonhemogen and there were many echogen foci in testicular pharanchym and suggested microlithiasis
hydrocele was not seen
Left testis had normal size/ normal shape/ location.its paranchymal echogenisity was nonhemogen and there were many echogen foci in testicular pharanchym and suggested microlithiasis
In the right side pampniform vein plexus was normal
In the left side moderate varicocele was seen.the vein of pampniform plexus reached up to 3.7mm with valsalva manauvre and confirmed with color doppler study
spermatic artires and testicular artries had normal PSV and RI
.Moderate left side varicocele
و باز هم طبق معمول چند سوال:
1- نظر شما و مقایسه با سونوگرای قبل؟(هر دو سونوگرافی داپلر رنگی)
2- دکتر سونوگرافی دوم در حین انجام سونوگرافی به رسوب کلسیوم اشاره کرد و از من پرسید کلسیوم خونت بالاست یا خیر ؟ و همچنین در مورد نرمی استخوان پرسید که پاسخ من در مورد دو سوال منفی بود .
و اینکه آیا رسوبات کلسیوم در بیضه مشاهده شده یا خیر؟
علت و راه درمان آن چیست؟
آیا عملکرد بیضه ها تحت تاثیر قرار میدهد یا خیر ؟ و به طور کلی عوارض ناشی از آن چیست؟
با تشکر فراوان و درود بی پایان.
راستی فرا رسیدن عید نوروز و سال 88 را پیشا پیش به شما و خانواده محترمتان تبریک میگویم.
————————————————————————————————————–
حق
درود و تبریک و پوزش به خاطر تأخیر ناخواسته
پاسخ خود را از دوست خوبم، دکتر ارشا (صاحبخانه مثانه بی‌قرار) بشنوید که دستیار ارولوژی هستند:
کلسیفیکاسیون بیضه در واقع رسوب کلسیم در لامینای توبولهای سمینفروس می‌باشد و تقریبا همیشه به طور تصادفی در بررسی‌های سونوگرافی به ویژه داپلر یا بررسی میکروسکوپیک بیوپسی بیضه کشف می‌شود.
علت آن هنوز نامعلوم است. اما جالب است که بدانید بیشتر موارد آن در دوچرخه‌سواران کوهستانی گزارش شده که مطرح کننده میکروتروماهایی است که در اثر تکان‌های کوچک ناشی از دوچرخه‌سواری بر بافت بیضه وارد می‌شود. البته در مطالعات غربالگری وسیعی که در ارتش آمریکا صورت گرفته بود و نتایج آن هم در انجمن ارولوژی آمریکا ثبت شده است ارتباط معنی‌داری بین کلسفیکاسیون بیضه و بیماری‌های عفونی قبلی از جمله بیماریهای مقاربتی وجود دارد. به هر روی ضمن لزوم مشورت با پزشک خودتان، توصیه شده است که در چنین مواردی محض محکم کاری پیگیری‌های سالیانه سونوگرافی و از آن مهم‌تر معاینه‌های دوره‌ای بیضه توسط خود فرد انجام شود. البته این وضعیت کلسیفیکاسیون خودش به خودی خود بی‌آزار است و جای هیچ نگرانی نیست.
با سپاس فراوان از دکتر ارشا

  ملیحه wrote @

سلام.
من كه آسم دارم از چه مسكني به جاي بروفن مي‌تونم استفاده كنم؟
راستش دندون عقلم رو جراحي كردم (اصولا عقل رو دور ريختم و من‌بعد تو كار دل‌م!) كلي حالم بد شد. با اينكه دندون عقل قبليم رو هم جراحي كرده بودم، اين بار خيلي بيشتر و بدتر درد كشيدم.
شما كتاب‌ها رو بخون، بعد كه مثل هميشه شما رو ديديم و ياد دردهامون از ازل تا اون موقع افتاديم(!!) به دادمون برس.
————————————————————————————————————–
حق
درود بر شما
چنان که می‌دانید ایبوپروفن می‌تواند موجب برونکواسپاسم (تنگی راههای هوایی) شود که البته خیلی هم شایع نیست. ولی در وضعیتی به نام Triad یعنی حساسیت به آسپرین، رینیت و پولیپ‌های بینی و آسم، خطر ایجاد برونکواسپاسم زیاد است.
بهتر است بدانید در زمینه بیماریهای تنفسی چون تنگی نفس بهتر است مصرف کدئین‌ها نیز با احتیاط و زیر نظر پزشک باشد ولی مصرف دیگر مسکن‌ها چون استامینوفن، مفنامیک اسید و ناپروکسن منعی ندارد.
سلامت باشید.

  Ali wrote @

سلام دکتر رضایی‌پور
برای افزایش هر چه سریعتر mch,mcv خون جهت ازدواج چه کار باید کرد؟ در آزمایشهای خون، در این موارد بنده کمبود دارم.
—————————————————————————————————–
حق
درود بر شما دوست گرامی
چنان که از مرور پاسخ‌های پیشین هم می‌توانید دریابید، پایین بودن این موارد می‌تواند (دقت کنید: می‌تواند) نشانه کم‌خونی از نوع فقر آهن،‌ تالاسمی، بیماریهای مزمن یا… باشد. برای رفع مشکل هم از رژیم‌های غذایی و داروهای لازم استفاده می‌شود. توصیه می‌کنم نتایج آزمایش خون خود را به پزشک متخصص داخلی یا خون نشان دهید و با ایشان مشورت کنید.
در ضمن مبارک باشد :)
سلامت باشید.

  مليحه wrote @

دكتر جان سلام.
خدا شما را خير دهاد بابت اين صفحه.
جواب قبلي را خواندم. ممنون.
و ابن بار:
هانی من بيشتر شبها پادرد و اگر خيلي در طول روز بازی كرده باشد، دست درد می‌گيرد و من مدام برايش ماساژ می‌دهم با روغن زيتون و نمك. و گاهی با ويكس (ابولفاس). البته گمانم درد از ضعف باشد چون هنوز كه هنوز است سر غذا خوردنش مشكل دارم. شما يك توصيه يا رژيم غذايی مرحمت بفرماييد من قول می‌دهم گوش كنم.
سلام خاصه من را به خانواده ابلاغ بفرماييد.
—————————————————————–
حق
درود و پوزش به خاطر دیرکرد.
همان گونه که گفته‌اید به نظر می‌رسد چنین شکایت‌هایی بیش از آنکه ناشی از دردهای واقعی باشند -گرچه بویژه پسربچه‌ها شیطان‌ترند و احتمال ضربات و… در آنها وجود دارد- ناشی از دو مسأله‌اند: نخست، مسائل روانی چون به دست آوردن توجه پدر و مادر و… (که این با هانی با توجه به سنش و آنچه در آشیانتان می‌نویسید جور درمی‌آید!) و دیگر، ضعف‌های عضلانی و استخوانی)
اضافه کردن بادام خام، پسته، میوه‌ها (در حد تعادل) و همچنین جوانه‌ها (بویژه یونجه، که البته خیلی در دسترس نیست) به غذای روزانه می‌تواند تا حدی مشکل را کم کند. برای مالیدن دست و پاهای کودکتان هم به جای ویکس و داروهای شیمیایی از روغن بادام یا روغن زیتون استفاده کنید. اگر دل‌درد هم جزو شکایت‌های ایشان هست، شکم و بویژه دور نافش را با روغن کرچک به آرامی بمالید. و اگر دنبال کمی چاق شدنش هستید برای مالش اندام‌ها از روغن کنجد استفاده کنید. و صد البته توجه‌های عاقلانه را فراموش نکنید!
برقرار باشید.

  مليحه wrote @

چشم دكتر.
ممنون هزار بار.

  mohammad wrote @

سلام آقای دکتر
ببخشید من سریع میرم سر اصل مطلب.
من 30 سال دارم و حدود 8 ماهی هست که زیر شکمم، مثانه من درد میکنه که گاهی درد به کمرم و بیضه‌هام میزنه. دکتر رفتم برام سونوگرافی نوشت که هیچ مشکلی توی سونوگرافیم نبود. در حالی که بعد از مصرف 6 ماه آنتی‌بیوتیک هنوز خوب نشدم. راستی من در حالت عادی سوزش پوست آلت و نوک آلت دارم. بعد دکتر برایم آزمایش اسپرم نوشت که جوابش در زیر خدمتتون ارایه میشه:
volum: 0.5
color:milky
appear:opal
liquifac:30
viscos:mod
ph:7.7
sperm count :64.000,000
abnormal :35%
motility 3hr : 15%good,10%fair,20%poor,55%nil
w.b.c : 5-6 occasional
r.b.c :1-2 occasional
آیا اسپرم من عفونی میباشد یا نشانه های واریکوسل است؟
منتظر جواب شما هستم.
—————————————————————————————–
حق
درود بر شما
اطلاعاتی که شما ارائه کرده‌اید مبهم هستند و امکان تحلیل درستی را نمی‌دهند. باید گام به گام بفرمایید که شرح حال دقیقتان چه بوده و در هر مرحله چه اقدامات تشخیصی انجام شده،‌ پاسخ آنها چه بوده و چه درمانی انجام شده و نتیجه آن چه بوده است. اگر خواستید چنین کنید لطفا از وضعیت تأهل و زندگی جنسی، شغل، سابقه بیماری‌های خاص، سابقه ضربه و تصادف و… هم بنویسید.
اما در کل: درد بیضه‌ها که به کشاله ران و شکم ارجاع داشته باشد می‌تواند به نفع واریکوسل باشد، سوزش ادرار و هماچوری (خون‌شاش) نیز می‌تواند به نفع عفونت‌ها، سنگ‌ها، تروماها (ضربه‌ها)، بدخیمی‌ها و… باشد، ولی داده‌های شما در این موارد کافی نیست و نگفته‌اید سونوگرافی از چه نواحی انجام شده، آیا از کلیه‌ها و مجاری و بیضه‌ها هم انجام شده است؟ آزمایش‌های خون و ادرار معمول چه؟
آزمایش مایع منی شما نیز ظاهرا مشکل خاصی ندارد.
توصیه بنده به شما مراجعه به یک ارولوژیست کاردان دیگر است و اگر صلاح دانستید یکی از اساتید را معرفی خواهم کرد.
پاینده باشید.

  كريم نژاد wrote @

سلام دكتر جان
در آزمايش اخير من نوشته كم‌خونی فقر آهن و هماچوری ميكروسكوپيك. لطفا نظر خودتان را بدهيد.
W.B.C=2-3
R.B.C=4-5
EPITHELIAL CELL=1-2
BLOOD=TRACE
SPECIFIC GRAV=1022
ضمنا چه مقدار از W.B.C و R.B.C خطرناك است؟
ممنون.
————————————————————————————–
حق / درود
خواهر یا برادر گرامی
نتایج آزمایش فوق تنها مربوط به آزمایش ادرار شماست. در ادرار میزان کمی خون دیده شده است. RBC طبیعی در ادرار آقایان 3-0 و در بانوان 5-0 عدد است. (البته این اعداد به تنهایی تفسیر نمی‌شوند و باید به موارد دیگر از جمله وزن مخصوص ادرار هم توجه کرد). پس برای شما هماچوری میکروسکوپیک مطرح است که می‌تواند ناشی از علل متعددی از جمله ورزش سنگین باشد. همان گونه که پیش از این هم خدمت دوستان عرض کرده بودم آزمایش‌ها و اقدامات پاراکلینیک در کنار شرح حال و معاینات بالینی اعتبار می‌یابند و به خودی خود قابل اتکا و تفسیر نیستند. تعداد WBC‌ طبیعی هم در شرایط عادی در نمونه ادرار حداکثر 4-0 عدد است.
در ضمن از روی آزمایش ادرار نمی‌توان در مورد مسائلی چون کم‌خونی‌ها اظهار نظر کرد.
برایتان آرزوی سلامتی دارم.

  آرش wrote @

سلام آقای دکتر
من چندی پیش به علت سوزش ادرار رفتم دکتر. با عرض معذرت مقداری ترشح زرد رنگ نیز داشتم.
دکتر کلی در مورد روابط نامشروع از من پرسید در صورتی که من همچین کاری را هرگز نکردم. دفعه اول من سیپروفلوکساسین و آزیترومایسین به مدت دو هفته مصرف کردم و کلی آزمایش که اگه لازم دانستید اسکن آنها را برایتان می‌فرستم. خیلی بهتر شدم ولی به دکتر که مراجعه کردم کلی منو ترسوند و گفت آزمایشات شما خیلی چیزهای خطرناکی رو نشون میده، در صورتیکه من در اونا همه چیز رو عادی دیدم و دوباره به من نالیدیکس و سلکوکسیب داد تا بخورم. من هم دوباره به مدت دو هفته مصرف کردم. بعد از مراجعه سوم (در صورتیکه بعد از مصرف دفعه اول من کاملا خوب شدم) دوباره دکتر نسخه‌ای بلند نوشت و گفت دو هفته دیگه بیا که دیگه به این نتیجه رسیدم که کاسبی است و دیگه نرفتم. الان حدود 4 ماه میگذره و من دیگه اون جوری نشدم. آیا لازم است آزمایش خاص برم یا داروی خاصی بخورم یا حتی یه دکتر دیگه برم؟ ممنون.
—————————————————————
حق / درود
برادر گرامی
پرسش‌هایی در مورد سابقه جنسی در مواردی چون مورد شما لازم است که البته نباید شکل پلیسی و قضاوت‌گونه به خود بگیرد و از حدود پزشکی خارج شود.
لطفا شرح حال کامل‌تری از خود بنویسید و پاسخ آزمایش‌ها را هم بفرستید تا بتوانم تفسیر درستی داشته باشم. لطفا اشاره کنید که پس از هر آزمایش چه داروهایی استفاده کرده‌اید. البته اگر پاسخ‌ها را تایپ کنید تا برای دوستان دیگر هم قابل استفاده باشد ساسگزار خواهم بود.
بهروز باشید.

  ستایش wrote @

سلام
می‌خواستم بدونم با توجه به اینکه حد بالای نرمال برای sgpt عدد 38 است، اگر آزمایش 44 رو نشون بده نشونه چیه؟ بقیه موارد نرمال هستند، فقط createanin در حد 1.1 است. ممنون می‌شم از راهنماییتون.
———————————————————————————————
حق
درود بر شما
بارها عرض کرده‌ام که تشخیص اول بر شرح حال و دوم بر معاینه استوار است و نتایج آزمایش‌ها و… در درجه بعدی اهمیت قرار می‌گیرند و در خیلی موارد تنها نقش تأیید تشخیص را دارند.
شما شرح حال نداده‌اید و نمی‌دانیم مشکل چیست و چرا آزمایش داده‌اید. و در پاسخ‌ها هم تنها مواردی را که به نظر خودتان غیرطبیعی بوده‌اند ذکر کرده‌اید!
آنزیم آلانین آمینوترانسفراز (ALT یا SGPT) یک آنزیم درون سلولی است که در متابولیسم آمینواسیدها شرکت می‌کند. در کبد و کلیه با غلظت‌های بالا و در عضلات مخطط و قلبی با مقادیر کمتر موجود است و در صورت ایجاد صدمه بافتی، این آنزیم به درون سرم آزاد می‌شود و مقدار آن بالا می‌رود.
باز هم عرض می‌کنم این عدد به تنهایی ممکن است هیچ اهمیتی نداشته باشد. پس یا شرح حال و پاسخ آزمایش دقیق بدهید یا با پزشک خود مشورت کنید.
البته استفاده روزانه از شربت‌هایی که با عرق کاسنی و بیدمشک تهیه و با شکر یا سکنجبین شیرین شده باشند می‌تواند توصیه بی‌خطر و مفیدی باشد.
سلامت باشید.

  hesam wrote @

با سلام و خسته نباشید
جناب دکتر با کمال پررویی چند سؤال داشتم:
بنده به بیماری خودارضایی مبتلا هستم، کاری که در سن 10 سالگی یک شخص نزدیک به من یاد داد و حالا که 21 سال دارم وقتی 2 هفته خودم را ارضا نمی‌کنم تا 1 ماه اصلا احساس شهوت نمی‌کنم. اما مایع منی من در حین راه رفتن به خودی خود ترشح می‌شود. حتی وقتی ادرار می‌کنم باز منی ترشح می‌شود، مثلا اگر روزی 3 بار ادرار کنم هر 3 بار همین اتفاق می‌افتد. تازگی‌ها… و موهایم شدیداً نازک شده و ریزش پیدا کرده‌اند و خودم هم لاغر مانده‌ام، قدم 185 و وزنم 165 است (بر خلاف اقوام که همه هیکل درشت و همچنین موهای پرپشت دارند). و مشکل دیگرم هم کمردرد است که وقتی پیاده‌روی می‌کنم اتفاق می‌افتد، و لرزش دستها و پاهایم در شرایط خاص. می‌خواستم بپرسم آیا دارویی در بازار موجود است که استفاده کنم؟ خیلی در اینترنت گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. و یکی هم دارویی که علیه ریزش مو مؤثر باشد؟
و نکته دیگر هم این که ساعت خوابم به هم خورده است یعنی شب‌ها نمی‌خوابم و ساعت 6 تا 2 می‌خوابم و بعضی مواقع هم طرف صبح توی ساعات بیماری درس می‌خوانم. اصلا کلا سیستم بدنم به هم ریخته و آیا هورمون ایرانی ناندرلون و تستوسترون برایم مضر است یا مفید؟
ممنون.
———————————————————————————————-
حق
درود
از خواندن سطور بالا بسیار متأثر شدم. این شاهد مستندی است از عوارض جسمی و روحی عمل استمناء که در دین شریف اسلام بسیار ناپسند شمرده شده است.
سیلان منی نام علمی مشکل شماست که می‌توان گفت قطعا نتیجه افراط طولانی مدت در انجام استمناء است. و باید بگویم بسیار پیشرفته شده است چرا که چنان که گفته‌اید نیازی به هیجانی چون گریه یا خنده شدید ندارد و حتی با راه رفتن یا بول کردن هم رخ می‌دهد. باید بدانید مایع منی از «متین خلط دَم» است یعنی به تدبیر الهی لطیف‌ترین خلط بدن آدمی صرف انسان‌سازی می‌شود که حرارت و رطوبت فراوانی با خود دارد. دفع مکرر و خارج از اصول این مایع می‌تواند منجر به کلیه علایمی که ذکر کرده‌اید شود. و باید بدانید که در صورت تداوم، شرایط بدتر و ناگوارتری در انتظار شماست. علت کمردرد هم رخداد انزال است بدون آن که ارگاسم کامل و واقعی رخ دهد و خون تجمع یافته در ناحیه کمر فرصت بازگشت به نظام خون‌رسانی را بیابد.
البته به گمانم در نوشتن وزن خود اشتباه کرده‌اید.
بی‌پرده عرض می‌کنم که کار شما از تدبیر گذشته و نیاز به درمان فوری و کامل دارید. در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا راهنمایی کنم: n_shaghaiegh@yahoo.com
سالم باشید.

  شادي wrote @

آيا افراد خودارضا نابارور محسوب ميشوند ؟ اگه آره نحوه درمان؟؟؟؟؟؟ ممنون
—————————————————————————————————-
حق
درود
این دو موضوع لزوما مترادف نیستند ولی خودارضایی می‌تواند موجب ناباروری شود. البته بنده دست‌کم فعلا اطلاع خاصی در مورد خانم‌های مبتلا ندارم ولی اگر خواستید جستجو می‌کنم.
پرسش و پاسخ‌های پیشین را هم بخوانید.

  parisa wrote @

با سلام من دچار دل درد های درناحیه راست شکم شدم و با مشکلات دفع مدفوع روبرو هستم.
آزمایش خون من هست:
wbc=9.84
rbc=5.95
hgb=11.1
hct=35.3
mcv=60.3
mchc=30.9
rdw=14.1
rdw sd=33.3
plt=243
mpv=10.7
t4=7.5
t3=0.9
fti=2.1
tsh=2.6
t uptake=27.8
esr=9
anisocytosis=+2
hypochromi=+2
microcytosis=+2
ovalocytosis=+1
target cell=slight
—————————————————————————————-
حق
درود
شرح حال شما خیلی ناقص است و امکان تفسیر را از آدم می‌گیرد. سن، جنس، تأهل و تجرد، (وضعیت قاعدگی در بانوان)، سایر بیماری‌ها، زمان و کیفیت شکایت حاضر و… در کنار معاینه بالینی منجر به تشخیص می‌گردد و آزمایش‌های دیگر تنها به تشخیص کمک می‌کنند. مشکل دفعی شما دقیقا چیست؟ (یبوست؟ بواسیر؟ شقاق؟…) درد شما چه رابطه‌ای با غذا خوردن، حرکت کردن، خوابیدن و… دارد و در چه حالاتی تشدید می‌شود یا تخفیف می‌یابد؟ …
بر اساس آزمایش خون شما (با این پیش‌فرض که یک بانوی بزرگسال هستید) به نظر می‌رسد دچار کم‌خونی (احتمالا از نوع فقر آهن) هستید که لازم است با مراجعه به پزشک داخلی یا خون پیگیر امور درمانی خود باشید.
در مورد مشکل خود هم به متخصص مراجعه کنید. (توصیه بنده به ترتیب: طب سنتی، گوارش یا داخلی)
سالم باشید.

  parisa wrote @

با سلام
از توجه شما و مطالعه سؤالم تشکر می‌کنم و از ننوشتن مشخصاتم عذر می‌خواهم. من 32 سال سن دارم و کارمند و متأهل هستم و یک فرزند 5 ساله دارم. وضعیت قاعدگی‌ام هم بموقع و بدون هیچ‌گونه مشکلی است. قسمت راست شکم من مدت 1سال و نیم است که درد می‌کند، طوری که شب‌ها هنگام خواب خیلی عمیق نیز با درد زیاد از خواب بیدار می‌شوم و درد من هم موقع خاصی نیست، سر کار، هنگام مشاهده تلویزیون، توی ماشین، هنگام خواب و….
البته معمولا بعد از نزدیکی به علت فشار یا حرکت زیاد درد به وجود می‌آید و خلاصه این که هربار دردش حدود 20 دقیقه طول می‌کشد طوری که به دستشویی می‌رم وسعی می‌کنم به زور دفع مدفوع داشته باشم و اصلا حالت یبوست ندارم، خیلی به ندرت.
دکتر زنان رفتم و سونو دادم، گفت مشکل دیگه‌ای داری. دکتر گوارش رفتم، معاینه کرد که بواسیر نیز نداشتم و برایم این آزمایش‌ها رو نوشت و کولونوسکپی بلند برام نوشت که هنوز کولونوسکپی بلند رو انجام ندادم. در آزمایش هم هلیکوباکتریا =52 بود.
و بقیه آزمایش خون من هست:
wbc=9.84
rbc=5.95
hgb=11.1
hct=35.3
mcv=60.3
mchc=30.9
rdw=14.1
rdw sd=33.3
plt=243
mpv=10.7
t4=7.5
t3=0.9
fti=2.1
tsh=2.6
t uptake=27.8
esr=9
anisocytosis=+2
hypochromi=+2
microcytosis=+2
ovalocytosis=+1
target cell=slight

با تشکر ازشما
——————————————————————————-
حق
درود
بانوی گرامی
احتمال آن که درد شما به معده مربوط باشد اندک است. مسائل زنان هم که گویا رد شده‌اند. عجیب است که در آزمایش شما آزمایش تیروئید هست ولی آزمایش‌های کلیوی نیست. به گمانم بهتر است مسائل کلیوی را هم مد نظر داشت.
اما بد نیست بدانید پزشکان گوارش و جراحان عمومی در مورد بیماری «آپاندیسیت مزمن» اختلاف نظر دارند و گروهی به وجود آن رأی می‌دهند. سونوگرافی که انجام دادید سونوی شکم و لگن بود یا رحم و ضمائم؟
با همه اینها توصیه می‌کنم مسأله را از دیدگاه طب سنتی ایران دنبال کنید.
در صورت تمایل امر بفرمایید تا نشان و تلفن دو نفر از اساتید فن را تقدیم کنم.
و دو نکته:
نخست آن که مگر از بنده کوتاهی سر زد که به آشیان خودتان برنگشتید و پرسشم را در آشیان پاراسات پاسخ گفتید؟!
و دوم: چرا ایمیل و نشان بلاگ بنده را به جای خودتان نوشته‌اید؟ با این کار تصویر بنده کنار نام شما درج می‌شود!
برایتان امید سلامتی دارم

  parisa wrote @

با سلام و تشکر فراوان از جواب شما
من خیلی متاسفم و امیدوارم مرا ببخشید. این را به حساب نگرانی من و عجله‌ای که در مورد جواب سؤالم داشتم بگذارید.
درحال حاضر من ماهی یک بار آزمایش سونوگرافی از شکم و لگن و تخمدان‌ها و کلیه می‌دهم، ولی مورد خاصی مشاهده نشده است. البته یک سال پیش یک کیست 7 سانتی داشتم در تخمدان سمت راستم، ولی با خوردن قرص ال‌دی تقریبا خوب شدم و 1.5 سانت شد که دکتر متخصص زنان گفت که دردی که دارم از این کیست نمی‌تواند باشد.
خواهشمند است آدرس آن دو نفر بزرگوار را لطف بفرمایید.
در ضمن در مورد نتیجه آزمایش، امکان دارد تالاسمی داشته باشم؟ و از چه نوعی می‌باشد؟
من آقای دکتر کلکسیون مریضی‌ها رو پیدا کردم، حال که کیست تخمدانم تقریبا خوب شده در سینه سمت چپم دو کیست پیدا شده که یکی 2.5 و 1.5 سانت می‌باشد و چند تا ریز. پیش دکتر احتشام، متخصص داخلی، رفتم و گفت که خطرناک نیست التبه بعد از انجام ماموگرافی و سونوگرافی.
گفت کیست خوش‌خیم می‌باشد و ناپروکسن و ویتامین e داد که استفاده نکردم، چون شاغل هستم و رانندگی می‌کنم، حالت خواب‌آلودگی داشتم که خیلی سخت بود، گیج بودم. می‌خواستم بپرسم آیا درمان دیگه‌ای هست یا اگر من درمان دکتر را انجام ندهم با توجه به خوش‌خیم بودن این کیست‌ها، آیا خطرناک می‌باشد؟
باز هم تشکر.
————————————————————————-
حق
درود بر شما خواهر بزرگوارم.
نخست و مهمتر از هر چیزی بگویم که شما کلکسیون بیماری‌ها نیستید. بلکه ایراد از ما و دانش پزشکی امروزین است که نگاه کل‌نگر خود را کنار گذاشته و گاهی مجموعه علایمی را که ممکن است ناشی از یک مشکل واحد باشند به صورت بیماری‌های متفاوتی می‌بیند. پس خواهش می‌کنم دیگر هیچ‌گاه در مورد بدن خودتان چنین فکر نکنید و چنان سخن مگوئید.
در مورد مسائل پستان بهتر است با متخصصان جراحی عمومی و زنان مشورت کرد تا داخلی.
نشان متخصصان طب ایرانی را هم در ایمیلی تقدیم خواهم کرد. باشد که دست شفای حضرت حق از آستین آنان در آید.

  parisa wrote @

با سلام و تشکر از شما
من قبلا به متخصص جراحی عمومی و زنان رفتم و عرض کردم چه داروهایی دادند و درنامه قبلی چند سوال پرسیدم که جواب ندادید. از ایمیلتان هم ممنونم اما من ساکن اهواز هستم و شاغل که مستلزم زمان و مرخصی و مسافرت می‌باشد.
تا آن موقع چه باید کرد؟
——————————————————————————-
حق
درود بر شما
برای آنمی هیپوکرومیک میکروسیتیک به جز فقر آهن (به عنوان شایعترین علت) سه تشخیص افتراقی وجود دارد: انواع تالاسمی، بیماری التهابی مزمن و سندرم‌های میلودیسپلاستیک. راحت‌ترین روش افتراق فقر آهن از تالاسمی‌ها، اندازه گیری آهن سرم می‌باشد چرا که در انواع تالاسمی آهن سرم و اشباع ترانسفرین طبیعی بوده و یا افزایش یافته است. پس لطفا اگر در آزمایش‌های تکمیلی سطح Fe و TIBCخونتان سنجیده شده نتایج را بفرمایید.
این که آیا کیست‌ها و توده‌های خوش‌خیم می‌توانند بدخیم شوند یا خیر را با قطعیت نمی‌توانم عرض کنم ولی باید بدانید چنین کیست‌هایی ممکن است تحت تأثیر تعادل هورمونی شما باشند و مواردی چون قاعدگی‌ها، بارداری و شیردهی آنها را کوچک‌تر یا بزرگ‌تر کند.
در مورد مسافت هم که کاری از من ساخته نیست. شما باید بر اساس درجه اهمیت موضوع و سلامتی‌تان تصمیم بگیرید.
در مورد تالاسمی می‌توانید توضیحات کامل‌تری را در چند پرسش و پاسخ ابتدایی این محفل بخوانید.

  peyman wrote @

salam jenab doctor
khaste nabashid
man varicocele grade 2 daram amma hanooz azmaiesh mani nadadam
fekre nabarvari kheili dare aziatam mikone,khab o khorak nadaram
age bade azmaiesh khodae nakarde nabarvar basham rahe darman voojood dare?
va man aya ba inke garde 2 hastam amma emkan dare az sarbazi moaf sham,mishe dar parvanedeie pezeshki grade 3 emal kard
mamnoon
—————————————————————————
حق
درود بر شما
پیش از این چند پرسش و پاسخ مفصل در مورد واریکوسل داشته‌ایم. لطفا آنها را مطالعه کنید. ولی بدانید که راه درمان وجود دارد ولی باید زود به پزشک متخصص مراجعه کنید و دستورات ایشان را اجرا نمایید.
در مورد دست بردن در پرونده و… همان طور که می‌دانید در این مملکت هیچ چیز ناممکن نیست!
ولی با همین گرید 2 هم امکان معافیت وجود دارد که البته به سطح تحصیلاتتان بستگی دارد و باید از نظام وظیفه پیجویی کنید.
راستی کاش برای نوشتن از خط زیبای پارسی بهره بگیرید تا خواندنش برای بنده و دوستان مشکل نباشد.
سلامت باشید.

  saeed wrote @

س.س از اهواز
سلام من ورزش دوچرخه‌سواری می‌کنم. به علت سوزش ادرار رفتم دکتر، گفت واریکوسل چپ داری. عمل کردم و قبل از عمل درد در ناحیه کشاله ران و پشت ران داشتم که بعد از عمل خیلی بدتر شد و تا پشت پایین پام کشیده می‌شد و سوزش ادرار هم داشتم. عکس رنگی مجرای ادرار دادم، دکتر گفت مجرای ادرار تنگ شده. حالا درد پایم خیلی اذیتم می‌کنه. می‌خواستم ببینم در بیماری واریکوسل یا تنگی مجرای ادرار درد کشاله ران وجود داره یا نه، و اگر آره درمانش چیه؟ تو رو خدا جوابمو زود بدین، من 14 روز دیگه باید برم سربازی. ممنون.
——————————————————–
حق
درود
در پزشکی اصطلاحی داریم با عنوان «دردهای ارجاعی». یعنی اگر مشکلی در عضوی وجود داشته باشد، اعضای دیگری که از عصب آن عضو حس می‌گیرند نیز ممکن است دچار درد یا علایمی چون آن شوند. در مورد واریکوسل و… هم امکان دردهای ارجاعی به کشاله ران وجود دارد.
باید می‌نوشتید که چقدر از انجام عملتان گذشته است تا ببینیم ممکن است بهبود درد نیازمند زمان باشد یا نه، باید پیگیری درمانی کرد. به هر روی بهتر است تحت نظر همان پزشک یا یک پزشک متخصص داخلی خوب کنترل دردتان را پی بگیرید. هرچند اگر دردتان از پشت ران به سمت پایین می‌رود، نباید مسائل مربوط به ستون فقرات را هم از نظر دور بدارید.
البته در حال حاضر می‌توانید از مسکن‌های ساده‌ای چون ژلوفن یا سلکوکسیب استفاده نمایید.
در ضمن با توجه به درجه بیماری و سطح تحصیلات امکان معافیت از خدمت هم داشتید که خوب دیگر گذشته است.
برایتان آرزوی سلامتی دارم.

  حامد wrote @

سلام آقای دکتر
با عرض خسته نباشید،
خواستم نظرتون رو در مورد یه بخش از آزمایشم بدونم…
سایز و اکوی پارانشیم بیضه‌ها و اپیدیدیم نرمال است.
در بررسی شبکه pamapaniform در حالت ایستاده و با مانور والسالوا، اتساع وریدی خفیف 3 میلیمتری در سمت چپ دیده می‌شود. (LT. varicocele)
خیلی ممنون میشم نظرتون رو بدونم.
موفق باشین و با آرزوی بهترین ها واسه شما…
——————————————————————
حق
درود بر شما
چه نظری بدهم دوست عزیز؟ عالی ترجمه کرده‌اید.
شما واریکوسل خفیف چپ دارید که در صورتی که درد نداشته باشید فعلا نیاز به کار خاصی ندارد.
پیش از این پرسش و پاسخ‌های فراوانی در باب واریکوسل داشته‌ایم که توصیه می‌کنم آنها را بخوانید.
سلامت باشید.

  anahita wrote @

با سلام خدمت شما
من حدود 2 ماه است که احساس سنگینی در قسمت پیشانی و زیر زبانم دارم. به طور همزمان معده‌ام ترش می‌کند و تپش قلب می‌گیرم و احساس سر گیجه خفیفی دارم. در آزمایش همه موارد نرمال هست به جز TIBC. ممنون می‌شم کمکم کنید و نظرتون رو بگید.
با سپاس.
———————————————————
حق
درود بر شما
چنان که از شرح‌حال کوتاه و ناقصتان برمی‌آید مشکل گوارشی دارید. از نگاه پزشکی ایرانی، بسیاری از علائم سر و گردن، از جمله بسیاری از سردردها، ناشی از مشکلات گوارشی هستند. در این صورت درمان معمولا ساده است ولی نیاز به شرح حال دقیق و معاینه دارد.
در گام نخست لطفا پاسخ آزمایش ها را برایم بنویسید.
سالم باشید.

  anahita wrote @

ببخشید من یادم رفت بگم مقدار TIBC من 428 بود و نرمال ان رو تا 400 توی برگه نوشته بود.
—————————————————————–
درود دوباره.
اساساً آزمایش بدون شرح‌حال و معاینه ارزشی ندارد چه برسد به آن که تنها موردی که «از نظر شما»‌ غیرطبیعی است را بگویید!

  حامد wrote @

با عرض سلام
ببخشید که دوباره مزاحمتون شدم.
دفعه پیش تو جواب آزمایشم بهم گفته بودین که
«شما واریکوسل خفیف چپ دارید که در صورتی که درد نداشته باشید فعلا نیاز به کار خاصی ندارد.»
من دردی ندارم. ولی خواستم بدونم که واریکوسل خفیف امکانش هست که طی زمان برطرف بشه؟ و این که امکان گسترش و حتی کشیده شدن به قسمت های دیگه بدن رو داره؟
واریکوسل خفیف، تو کیفیت منی تاثیری داره؟
خیلی ممنون که وقتتون رو واسم گذاشتین…
——————————————————
حق
درود بر شما.
باید ابتدا می‌پرسیدم که اصلا چرا سونوگرافی کرده‌اید!
ولی خوب، امکان برطرف شدن واریکوسل خفیف که وجود ندارد ولی نیاز به درمان هم ندارد چون کیفیت و کمیت مایع منی و اسپرم‌ها را تغییر نمی‌دهد و به جای دیگری هم گسترش نمی‌یابد. هرچند امکان پیشرفت آن به متوسط و شدید (گرید‌های 2 و 3) وجود دارد که گرید 2 اگر درد داشته باشد درمان می‌شود و گرید 3 به علت احتمال تأثیر بر باروری نیاز به درمان دارد.
به گمانم پرسش و پاسخ‌های پیشین را نخوانده‌اید.
با امید بهبودی.

  saeed wrote @

سعید.س از اهواز
ضمن عرض سلام و خسته نباشید و قدردانی فراوان از جواب شما

من چند نظر بالاتر موردم رو گفتم که ورزش دوچرخه‌سواری می‌کنم که درد شدید کشاله ران و دو قلوی پشت ساق پا، چند روز قبل از عمل واریکوسل و حالت شدیدتر بعد از عمل واریکوسل داشتم. فرمودید اطلاعاتی در مورد تاریخ عمل بگم.

21/3/88 عمل واریکوسل چپ کردم و قبل از عمل یه ورم در مجاورت بیضم روی رانم بود که بعد از عمل رفت ولی بعد از 2 ماه دوباره یه کم ورم کرده. می‌خواستم بدونم واقعا همونطوری که در جواب بالا فرموده بودید درد من قطعا مربوط به علائم واریکوسل است یا درد ارجاعی است؟ و مربوط به قسمتهای دیگر بدن نیست؟ خدا کنه از علائم واریکوسل باشه که بدونم حل میشه یا نه. و البته اینکه فرمودید شاید مربوط به ستون فقرات باشد بگویم که من عضلات فیله کمرم رو تقویت کردم. می‌خواستم بدونم مشکل من درمان قطعی دارد یا نه؟ آخه خیلی نگرانم. درآخر درباره راهنمایتان در مورد سربازی بسیار متشکرم و من لیسانس برق دارم و خودم نخواستم معافیت پزشکی بگیرم و 1/6/88اعزاممه. بازم ممنون می‌شم اگه جوابم رو زود بدین.
تنها آرزویی که می‌تونم بکنم سلامتی و آرامش خاطر روز افزون برای جناب عالیست.
——————————————————-
حق
دوست گرامی، آقا سعید، درود بر شما.
حقیقتش را بخواهید کمی گیج شدم! ماجرای ورم ران چه بوده؟ یعنی هرنی (فتق) بوده و شما عمل فتق کرده‌اید؟ یا چیز دیگری بوده؟ دکترتان دیده بود؟ مربوط به تحریکات تماسی دوچرخه نیست؟
علی‌القاعده درد ناحیه عمل باید تا کنون بهبود یافته باشد. ولی مربوط به جای دیگری نمی‌تواند باشد. منظورم از ستون فقرات هم فتق دیسک‌های بین مهره‌ای بود که علایم سیاتیک ایجاد می‌کند.
به نظرم بهتر است در زمان باقی مانده با یک پزشک اورولوژیست دیگر و در صورت لزوم یک متخصص جراحی مغز و اعصاب مشورت کنید تا در دوره خدمت دچار مشکلی نشوید.
از این که کمک زیادی از دستم بر نیامد شرمنده‌ام و از آرزویی که کردید سپاسگزار.

  saeed wrote @

سعید.س اهواز

با سلام و خسته نباشید.

آنقدر سوال کردم دیگه روم نیست سوال کنم، شرمنده آقای رضایی‌پور.
من خیال می‌کردم ورم روی رانم مربوط به واریکوسل می‌شده. البته به دکترم نشون دادم چیزی نگفتن، یعنی ممکنه فتق باشه؟ اگه فتق باشه علائمی مثل درد کشاله ران ممکنه از این باشه؟ بعد من به ارتوپد هم مراجعه کردم ولی نتیجه آنچنانی نداد. البته الان ورمش خیلی کم شده.
یا اگر خدای نکرده فتق بین مهرهای کمر باشه قابل درمان هست؟
از راهنمایی‌تون بازم ممنونم. من برگه معاف از رزم گرفتم. من دیگه مزاحم پایه ثابت شما شدم، دیگه بایستی ببخشید چون ما از نظر بضاعت مالی کم توان هستیم.
ممنون خداحافظ.
—————————————————————–
حق
درود بر آقا سعید پای ثابت. دشمنتان شرمنده برادر.
حقیقتش بنده که معاینه نکرده‌ام و اصلا نمی‌دانم جایش کجاست! همینطوری گفتم جهت ابراز فضل!!
اگر فتق اینگوینال و شبیه آن باشد، بله، می‌تواند این علایم را بدهد که البته دیگر ربطی به ارتوپد ندارد!
فتق مهره‌های کمری هم از جنس فتق بالا نیست و در واقع بیرون‌زدگی دیسک‌های بین مهره‌ای است که در محدوده تخصص جراحی ستون فقرات است.
برگ معاف از رزمتان را هم نگه دارید برای درب کوزه‌تان!! تجربه شخصی بنده و خیل عظیمی از سربازان سابق می‌گوید به مفت نمی‌ارزد! ولی خوب نگران هم نباشید، این موضوع خیلی به نیرو و جایی که خدمت می‌کنید ربط دارد.
من که دستم کوتاه و سوادم ناچیز است، ولی از هر کمکی دریغ ندارم.

  saeed wrote @

سلام آقای رضایی‌پور.
درود بر شما که این همه مرام دارین.
خیلی از راهنمایی‌تون متشکرم. کمک بسیار بزرگی بهم کردین. ممکنه این ورم مربوط به واریکوسل باشه؟ البته من عمل واریکوسل چپ کردم. ورمی که داشتم گستردگیش به اندازه 1 دایره به قطر 5-6 سانت بود، روی ران سمت چپم کنار بیضه سمت چپم. فتق رو با مشاهده عینی تشخیص میدن یا با انجام سونوگرافی؟ ممکنه ورمش خود به خود بخوابه و دوباره ورم کنه؟
بازم ممنون از راهنمایی‌تون. من احتمالا سپاه کرمانشاه بیوفتم اونم با سفارش.
خیلی خیلی ممنونم از جوابای پی‌درپی‌تون.
بازهم تشکر.
———————————————————————-
حق
درود بر شما
بعید می‌دانم به واریکوسل مربوط باشد. فتق را هم با معاینه و هم با سونوگرافی تشخیص می‌دهند و می‌تواند با تغییر فشار داخل شکمی، کوچک و بزرگ شود یا حتی از بین برود.
شنیدم جای خوبیست. زمان ما که خبر می‌رسید می‌توانند تلفن همراه‌شان را تحویل دژبانی بدهند و مطابق برنامه‌ای با خانواده تماس بگیرند نه مثل نیروی دریایی (شیراز) که 2-3 ساعت صف می‌ایستادیم و 4 دقیقه فرصت حرف زدن با پدر و مادر و همسر و برادر و… داشتیم!
پیروز باشید.

  پ wrote @

par wrote @ 18/07/2009 at 8:43 ب.ظ
با سلام نامه قبلی من در بالا با این آدرس بود. من درد قسمت راست شکم داشتم، کولونوسکپی کردم، دکتر گفت روده‌هام یک قسمتیش پیچ خورده. آیا همچین چیزی ممکنه؟ آخه تمام روده پیچ ییچ هست! یک مقدار قرص داد، گفت عصبیه. یک کیست سمت راست تخمدان دارم، یک کیست سمت چپ سینه. اگزمای صورت هم دارم. کاشکی می‌مردم. خسته شدم دیگه از این همه دارو و قرص. 32 سال سن دارم و متاهل هستم و یک فرزند دارم.
————————————————————-
هوالشافی
درود بر خواهر گرامی‌ام
بله امکان پیچ‌خوردگی روده‌ها وجود دارد که با آن «پیچ در پیچ» بودنی که می‌گویید فرق دارد، اما در مورد این که عصبی هست یا نه، الله اعلم.
چنان که پیش‌تر گفته بودم «ایراد از ما و دانش پزشکی امروزین است که نگاه کل‌نگر خود را کنار گذاشته و گاهی مجموعه علایمی را که ممکن است ناشی از یک مشکل واحد باشند به صورت بیماری‌های متفاوتی می‌بیند».
همچنان توصیه می‌کنم به یکی از مکاتب طب سنتی که نگاه کل‌نگر دارند متوسل شوید و مطمئن باشید که اگر خدا بخواهد درمان خواهید شد. طب ایرانی و یا شاید طب چینی می‌توانند به شما کمک کنند. متأسفانه در شهر شما راه به جایی نمی‌برم ولی اگر تصمیم گرفتید به تهران بیایید خبرم کنید. با تمام وجود در خدمت خواهم بود و شما را به اساتید مسلم فن معرفی خواهم کرد.
برقرار باشید.

  سارا wrote @

با سلام
خانمی 31 ساله هستم. به طور دائم احساس بار در چشمانم و سنگینی در ناحیه چشم و پیشانی دارم. احساس می‌کنم که زود خسته می‌شوم. چندی پیش برای گذاشتن iud به درمانگاه رفتم. پس از گذاشتن، ناگهان سرم گیج رفت و فشارم به شدت پایین افتاد و با سر به زمین خوردم. وقتی به هوش آمدم اب قندی خوردم و بهتر شدم. اما قریب به 1 ساعت بعد سرگیجه‌هایم شروع شد، طوری که مجبور می‌شدم سرم را به بالش بچسبانم که زمین نخورم. اتاق به سرعت دور سرم می‌چرخید و قطع می‌شد. 1 روز بعد سرگیجه تمام شد. پس از 1 هفته سرگیجه به همان شدت شروع شد و 3 روز زمین‌گیرم کرد. حالت تهوع شدید و استفراغ زردرنگ و عدم اشتها. پس از آن کم‌کم عوارض مرتفع می‌شد و فقط 3 روز پس از آن سرگیجه‌های خفیف داشتم که مرتفع شد. در آن ایام به دکتر رفتم. نتیجه آزمایشات به این شرح بود:
سی‌تی‌اسکن سر نشان داد که شکستگی خطی در استخوان جلویی سر وجود دارد و خونریزی وجود ندارد. و بقیه چیزها نرمال بود.
tibc=437
serum iron=61
ferritin(elisa)=11.9
wbc=9.6
rbc=5.54
hgb=14.3
hct=42.7
mcv=77
mch=25.8
mchc==33.4
rdwc=14.7
بقیه موارد در رنج نرمال است.
سوال:
1- به نظر شما علت سرگیجه بنده چه می‌توانست باشد و آیا امکان برگشت آن وجود دارد؟
2- با توجه به سفیدی داخل پلکم و با توجه به جواب آزمایش خون بنده، آیا ممکن است که تالاسمی مینور داشته باشم؟
3-در هر صورت راهنماییم کنید که برای برطرف شدن مشکل کسالت در چشمانم چه کنم؟
متشکرم.
——————————————————————————-
حق
درود بر شما.
ابتدا عرض کنم که عدم پیگیری فوری ماجرای ضربه‌ای که به سرتان وارد شده، باعث تعجب و تأسف است! و می‌توانست منجر به مشکلات بیشتر و تلخ‌تری شود. در این مورد که علت علایم آن موقع چه بوده و آیا احتمال بازگشت وجود دارد یا نه، اظهار نظری نمی‌کنم و توصیه می‌کنم حتما زیر نظر یک متخصص جراحی مغز و اعصاب مسائل درمانی خود را پیگیری کنید.
با توجه به طبیعی بودن میزان هموگلوبین، هماتوکریت، آهن، فریتین و… تا حدود زیادی مسأله کم‌خونی را می‌توان رد کرد. گرچه ارزش معاینه بسیار بیشتر است و به پایین بودن نسبی mcv، mch و mchc‌نیز باید توجه داشت. اینجا هم توصیه می‌کنم زیر نظر متخصص داخلی یا خون باشید. ضمن آن که پیش‌تر مفصلا به تالاسمی پرداخته‌ایم و با مراجعه به گفتگوهای پیشین اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.
اما در مورد مسایل اولیه چون سنگینی در ناحیه پیشانی و سر و چشم‌ها، به گمانم مراجعه به یکی از مکاتب طب مکمل، بویژه طب ایرانی، که با نگاه کل‌نگر خود می‌توانند در سایر موارد مطرح شده نیز کمک کنند، می‌تواند کمک بزرگی باشد. در صورت لزوم بفرمایید تا یکی از اساتید فن را معرفی نمایم.
سلامت باشید.

  saeed wrote @

سلام و خسته نباشید
بازم ممنون از جوابتون. من امروز باید برم محل خدمتم. بعدا که اومدم دوباره مزاحمتون میشم.
ممنون خداحافظ.
———————————————————————
حق
درود
دست حق به همراهتان برادر عزیز. سرفراز باشید.

  مهری غفاری wrote @

با سلام
زن 43 ساله هستم که در سال گذشته به علت بالا بودن کراتینین خون و برخی دیگر از آزمایشات برایم تشخیص لوپوس دادند. مدتی در بیمارستان شریعتی بستری شدم و با تکرار آزمایشات و نمونه‌برداری پوست و کلیه و چکاپ کامل این بیماری رد گردید. تا مدتی با کورتون و کلروکین تحت درمان بودم و پس از آن کورتون‌هایم را قطع کردند اما هنوز تحت نظر دکتر هستم. E.S.R من از کودکی بالا و حدود 100 است. لازم به ذکر است من به کم‌خونی شدید مبتلا هستم و مدتی است که در هفته 3 بار اریتروپویتین 2000 تزریق می‌کنم و هموگلوبین خود را از 6 به 10 رسانده‌ام. با توجه به این که از ابتدای بیماری تا کنون کراتینین من از 1.4 تا 1.76 متغیر بوده است. تست ماهیچه نیز انجام دادم که سالم بود. سونوی کلیه‌هایم هم سالم گزارش شده است اما آنزیم‌های بدنم بالاست و هورمون‌هایم به هم ریخته است. آخرین آزمایش‌های من به شرح زیر است:
urea:21
creatinin:1.76
na:128
T.I.B.c:141
L.D.H:507
C.P.K:1235
.ferritin:304
البته مدت یک ماه و نیم است که لووتیروکسسین 5 به مقدار نصف مصرف می‌کنم و همین مقدار، T.S.H را از 10.2 به 7.9 رسانده است.
من در کودکی به علت کج بودن پاهایم عملی نیز انجام داده‌ام.
لطفا مرا از نوع بیماری‌ام آگاه کنید و به من بگویید باید برای درمان به چه متخصصی رجوع کنم. من زیر نظر متخصص کلیه و روماتولوژی هستم.
خواهش می‌کنم زودتر جواب مرا بدهید، و به من بگویید بیماری‌ام چیست.
————————————————————————
حق
بانوی گرامی، درود بر شما.
مورد شما مورد پیچیده‌ای است و بنده کمترین به خودم اجازه نمی‌دهم در مورد آن اظهار نظر کنم. یعنی می‌توانم در مورد تک‌تک مشکلات شما توضیح بدهم ولی این کار به رفع مشکل شما کمکی نخواهد کرد.
همان گونه که با مطالعه چند پرسش و پاسخ آخر خواهید دانست، در مکاتب مختلف پزشکی سنتی، چون طب ایرانی، نگاه پزشک نگاهی کل‌نگر است که دقیقا در مقابل نگاه جزءنگر پزشکی معاصر قرار می‌گیرد. به گمانم با چنین نگاهی می‌توان به شما کمک کرد، نگاهی که هر یک از مشکلات شما را در حوزه عملکرد تخصصی جدا نبیند.
در صورت تمایل امر بفرمایید تا خدمت یکی از اساتید طب مکمل معرفی‌تان کنم. قطعا برایتان ضرری نخواهد داشت.
در خدمتم.

————————————————————————-
درود مجدد.
یادم رفته بود بنویسم که اگر دقت کنید شما هیچ شرح حالی نداده‌اید، یعنی از شکایت اصلی و علایم بالینی خود خبر نداده‌اید و تنها پاسخ یک سری اقدامات پاراکلینیک را نوشته‌اید که بدون شرح حال کامل اولیه ارزشی ندارد.
به هر روی بنده با یکی از اساتید در مورد شما گفتگو کرده‌ام، در صورت تمایل بفرمایید تا شما را به ایشان معرفی نمایم.
8-6-88

  پرهام wrote @

سلام آقای دکتر
وقت به خیر، خسته نباشید.
آقای دکتر من 10 روز پیش عمل واریکوسل گرید 3 انجام دادم و دکتر خودم به مسافرت رفت، بنابراین من مزاحم شما شدم. درون بیضه سمت چپم را که دست می‌زنم احساس می‌کنم توده‌های کرمی‌شکل هنوز به مقدار کمی وجود دارد. جناب دکتر آیا این نشانه عود است یا این که ناشی از التهابات بعد از عمل می‌باشد و با گذشت چندین روز دیگر برطرف می‌شود.
با تشکر و سپاس از وقتی که برای من می‌گذارید.
—————————————————————————
حق
درود
خیر، قطعا در فاصله ده روز نمی‌توان در مورد عود سخن گفت. شکیبا باشید.

  پرهام wrote @

سلام آقای دکتر.
ممنون از این که جواب سوال مرا دادید. ولی در جوابتان نفرمودید که این توده‌هایی که بعد از عمل واریکوسل در بیضه‌هایم پدیدار گشته ناشی از التهابات بعد از عمل است و از بین می‌رود و یا ممکن است دکتر جراح من در کارش حرفه‌ای نبوده و سهل‌انگاری کرده است؟
لطف می‌فرمائید کامل جواب مرا بدهید؟
ضمنا جناب دکتر، من 25 ساله می‌باشم و تهران زندگی می‌کنم. اگر مطب شما تهران می‌باشد آدرس را محبت فرمائید خدمتتان برسم.
با تشکر و احترام، پرهام.
————————————————————————–
حق
پرهام عزیز، درود.
هردو امکان هست ولی دومی خیلی کم است. پس همانگونه که گفتم شکیبایی کنید. اصلا لزومی ندارد که این همه نگران باشید.
بنده کمترین فعلا مطب ندارم و مشغول کار پژوهشی و اجرایی هستم، ولی اگر مشکلی بود امر کنید تا خدمت اساتید و همکاران مجرب معرفی‌تان کنم.

  پرهام wrote @

سلام، ممنون از جوابتان.
آقای دکتر، من روی هر دو بیضه‌هایم 2 اسپرماتوسل کوچک دارم. آیا این دو برای من مضر است و مانع باروری من می‌شود و نیاز به عمل دارد؟ لطفا طریقه جراحی اسپرماتوسل را به اختصار توضیح دهید. اسپرماتوسل چگونه به وجود می‌آید؟
با تشکر، مزاحم همیشگی شما پرهام از تهران.
راستی محیت می فرمایید آدرس و تلفن مطبتان را برایم email نمایید خدمتتان برسم؟ ممنون.
————————————————————————–
حق
درود بر شما
اسپرماتوسل توده کیستی حاوی اسپرم و بدون درد است که در بالا و پشت بیضه قرار دارد ولی از آن جدا می‌باشد. اکثرا قطر کمتر از 1 سانتی‌متر دارد ولی گاهی بزرگ بوده و با هیدروسل اشتباه می‌شود.
علل آن ناشناخته است ولی احتمالا منشاء آن از توبول‌های متصل کننده rete testis به سر اپیدیدیم یا اعضای کیستیک موجود روی قطب فوقانی بیضه یا اپیدیدیم می‌باشد.
اسپرماتوسل نیاز به هیچ‌گونه درمانی ندارد، مگر آن که بیش از حد بزرگ شده باشد که در این صورت خارج می‌شود.

  مهدي نيك روان wrote @

سلام دكتر جان.
من مدت مديدي است كه از ناراحتي گوارشي رنج مي‌برم. قبلا براتون گفتم كه دكتر مدت سه ماه داروي آنتي‌بيوتيك بعد از آندوسكپي تجويز كرد همراه با دو دوره كامل مصرف امپرازول. وضعيت معده خيلي بهبود يافته است. قرارمون بر اين شد كه بعد از اتمام دوره كامل درمان جهت استفاده از مزاياي طب سنتي مزاحم شوم تا شما نسخه نهايي را بپيچيد.
البته شايان ذكر است كه در حال حاضر مشكلات برگشت معده و درد حل شده است. اما از گاز زياد معده همچنان رنج مي‌برم. البته دكتر در آخرين ديدار مي‌گفت كه روده‌ات كمي پر كاره و براي شرايط اضطراري هم دوتا قرص «فاموتيدين» و «لوپراميد» تجويز كرده.
منتظر تجويز شما در راستاي بهبودي كامل هستم.
قربانت
با سپاس.
————————————————————————
حق
درود بر مهندس مهدی عزیز‍!
مطابق معمول باید بگویم شرح حال شما ناقص است. شکایت اصلی منجر به مراجعه و درمان را نگفته‌اید و….
بگذریم، من بنا ندارم در محیط مجازی نسخه درمانی ارائه کنم. توصیه‌هایی را تلفنی یا حضوری تقدیم خواهم کرد.
سپاس که سر زدید.

  omid wrote @

با سلام و احترام
آقای دکتر! همسر من که براش می‌میرم دچار بیماری سایز کبد بزرگ شده و اکوی آن افزایش یافته است و گفتند از نظر انفیلتراسیون چربی کنترل شود در آینده. از شما خواهان راهنمایی هستم. ممنونم.
—————————————————————————
حق
درود
خوش به حال همسرتان که همسری چون شما دارد!
همان طور که بارها گفته‌ام، برای تشخیص و درمان شرح حال و معاینه اصل هستند و ارزش دارند و نه نتایج اقدامات پاراکلینیک. پس نخست این که ما باید شکایت همسرتان و علا مراجعه‌شان به پزشک را بدانیم و بعد این که معاینه کنیم. در ضمن بیماری «سایز بزرگ کبد» نمی‌شناسم!
در صورت تمایل بفرمایید تا به پزشک متخصص طب ایرانی معرفی‌تان کنم تا هم تدابیر درمانی لازم را بگیرید و هم تدابیری حفظ سلامتی در آینده را.
سالم باشید.

  جلال wrote @

سلام آقای دکتر. لطفا دارویی برای سیلان منی بفرمایید. مرسی.
——————————————————————————
حق
درود بر شما
همان طور که بارها گفته‌ام، برای تشخیص و درمان شرح حال و معاینه اصل هستند و ارزش دارند ولی شما به علامتی اشاره کرده‌اید که باید فهمید علت آن چیست. ضمن آن که بنا ندارم در محیط مجازی تدابیر درمانی خاص ارائه کنم چرا که خلاف اصول علمی است و می‌تواند موجب سوءاستفاده دیگران گردد.
در صورت تمایل بفرمایید تا به پزشک متخصص طب ایرانی معرفی‌تان کنم.

  sh wrote @

پایین بودن (3200) w.b.c چه مشکلی ایجاد می‌کنه؟
ازمایش مغز استخوان مربوط بهش چه جوریه؟؟
————————————————————————
حق
بر شما هم درود!
موجب کاهش ایمنی بدن و افزایش خطر ابتلا به بیماریهای عفونی می‌شود.
منظورتان از پرسش دوم را نفهمیدم.

  مهیار خانم wrote @

سلام خسته نباشین دکتر
جواب آزمایشم می خواستم در مورد آزمایش ادرارم و باید بین چه رنجی
باشد آیا الان خطرناک ؟
wbc=4.6
rbc=4.89
hgb=13
hct=39.7
mcv=81.2
mch=26.6
mchc=32.7
plt=339
——-
Wbc/hpf= 16-18 & rare clumps
Epithelial Cell : mod.squamous
—————————————————————-
حق / درود
والا من که نفهمیدم منظورتان از دو سه جمله اول چی بود!
این آزمایش خون به خودی خود مشکل خاصی ندارد. دومی هم اگر آزمایش ادرار است، تعداد گویچه‌های سپید زیاد است که ممکن است نشانه عفونت ادراری باشد. گرچه که پاسخ‌ها را ناقص نوشته‌اید و نمی‌توان آنها را تفسیر کرد.

  ملینا تهوری wrote @

با سلام من دختری 17 ساله هستم که از 2 روز پیش احساس دردی در پایین کمرم و اطراف استخوان لگنم دارم ایا اینها از علائم اپاندیسیت هست و ایا لازم هست که به پزشک مراجعه کنم؟
——————————————————————–
حق
درود
اینها که نوشته‌اید علایم آپاندیسیت نیست ولی اگر ادامه پیدا کرد حتما به پزشک مراجعه کنید.
موارد مختلفی چون سندرم پیش از قاعدگی، اختلالات قاعدگی، کیست‌ها، حاملگی نابجا، عفونت‌های رحمی و لگنی، مشکلات ستون فقرات، گرفتگی‌های عضلانی و… ممکن است چنین علائمی را ایجاد کنند.
ان شاء الله که هیچکدام نباشد و تا الان رفع کسالت شده باشد.
سلامت باشید.

  ali wrote @

با سلام و سپاس از توجهتان
آقای دکتر!
من 23 سال سن دارم و از ابتدای دوران بلوغ گرفتار عمل زشت خودارضایی بودم. شاید بزرگترین دلیل اون، اختلافات شدید خانوادگی و ازدواج مجدد پدرم باشه، ولی الان که قصد ازدواج دارم به چند مشکل اساسی برخورد کردم که دوست دارم قبل از ازدواج با این مسائل کنار بیام.
نکته اول اینکه:
زیر چشم‌های من گودی و سیاهی ایجاد شده که فکر می‌کنم از نتایج همون عمل زشت باشه. می‌خواستم بدونم آیا در جامعه و مردم هم چنین برداشتی از این موضوع وجود داره یا اینکه چنین حالتی دلیل دیگری هم می‌تونه داشته باشه؟
دوم اینکه:
من در این مدت در مواجهه با کوچک‌ترین مشکلی به استمنا پناه می‌بردم تا بلکه با این کار مشکلات فراوانم رو به فراموشی بسپارم.
ولی الان دچار این مشکلات هستم:
1. اضطراب شدید از ناباروری پس از ازدواج
2. اضطراب شدید از برملا شدن سابقه انجام استمنا توسط پزشک معالج و سرخوردگی شدید بعد از آن
3. سیاه شدن دور کمر و انزال زود هنگام منی
4. رقیق شدن مایع منی
5. تغییر رنگ مایع منی از سفیدی به زرد کم رنگ
ذکر یک نکته هم ضروری به نظر می‌رسه و اون اینکه من به دلیل ارتباط با دختری دچار بیماری عفونی هم شدم که با مراجعه به پزشک متخصص داخلی عفونت برطرف شد. ولی همیشه ترس دارم این سوابق روی آینده من تاثیر بدی داشته باشند و این اضطراب بدتر از هر درد دیگری هست.
اما خواهش من از شما!!
من از هر جوابی که به بهتر شدن حال و روزم کمک بکنه استقبال می‌کنم، پس اصلا لازم نیست به من دلگرمی بیخودی بدید و با صراحت نسبت به مشکلاتی که در انتظارمه منو آگاه کنید.
اگر می‌تونید با پاسخ کتبی جوابمو بدید که یک دنیا ممنون می‌شم والبته اگر این امکان وجود نداره لطفا به من دکتر یا راه حل دیگری رو که خودتون صلاح می‌دونید پیشنهاد بدید.
در ضمن با کمال شرمندگی در مقابل زحماتتون بذل هرگونه سپاس نقدی رو که شما امر بفرمائید بر خودم لازم می‌دونم. علی از شهر قم
—————————————————————————
حق
برادر گرامی، درود بر شما.
1) لطفا پرسش و پاسخ‌های پیشین با موضوع استمناء را بخوانید.
2) علت گودی و سیاهی زیر چشم به زبان ساده خشکی و کاهش رطوبت است. به همین خاطر برخی افراد پس از ورزش یا فعالیت شدید یا روزه‌داری دچار چنین حالتی می‌شوند. البته این غلبه خشکی و سردی در مواردی چون مداومت بر استمناء یا استفاده از تریاک و… نیز دیده می‌شود.
3) چنان که خواهید خواند، منابع پزشکی رایج عوارضی را -بجز عوارض روانی- برای استمناء ذکر نمی‌کنند اما در طب ایرانی عوارضی چون ناباروری، زودانزالی، وجود خون در منی و… برای آن ذکر کرده‌اند. ولی سیاه شدن دور کمر دیگر چیست؟!!
4) نگران پزشک نباشید. پزشکان محارم اسرارند.
5) سابقه عفونت هم لزوما به معنی عوارض آینده نیست.
6) ترک این عادت بد شاید بدون کمک و مشورت دیگران سخت باشد. توصیه می‌کنم در صورت لزوم از مشاوره روان‌شناس استفاده کنید. ولی بدانید که در صورت ادامه این وضعیت آینده خوبی در انتظارتان نیست.
مایع منی از بهترین خلط بدن یعنی «متین دم» تولید می‌شود. این یعنی عصاره لطیف‌ترین اخلاط بدن انسان که به تقدیر خداوند باید منشاء تولد آدمیانی باشد که خلیف خدا در زمینند. و… در خانه اگر کس است یک حرف بس است.
ببخشید که از موضع دانش خارج شدم، علت صمیمیت شما در درددل بود.
اگر مشکلی بود بفرمایید تا به پزشکی معرفی‌تان کنم.
بهروز باشید.

  مهیار خانم wrote @

سلام دکتر
دوباره مزاحم شدم، آزمایش ادرار را کامل نوشتم. میشه راهنمایی کنید؟
wbc=4.6
rbc=4.89
hgb=13
hct=39.7
mcv=81.2
mch=26.6
mchc=32.7
plt=339
——-
color =yellow
Appearance =sl.cloudy
Reaction=5
Specifity=1.021
Protein=neg
Glucoze=neg
….
w.b.c=16-18
R.B.C=4-5
Epithelial Cell : mod.squamous
Casts/lpf=non
Crystal=non
Bacteria=mod
mucus=fl.amount
Colony.count=15000
—————————————————————-
حق
اگر بگویم نه نمی‌شود که ناراحت می‌شوید. بارها عرض کرده‌ام، پاسخ آزمایش‌ها بدون شرح حال و معاینه هیچ ارزشی ندارد.
آخر خواهر گرامی! نباید از شکایت و علت مراجعه‌تان به پزشک می‌گفتید؟!
علمی‌اش را اگر بخواهید،‌ آزمایش شما هیچ معنای خاصی ندارد و بی‌ارزش است!

با توجه به وجود گویچه‌های سپید و سرخ و باکتری با کلونی کم در نمونه ادرار، شما ممکن است به عفونت ادراری دچار باشید. البته اگر علایم اولیه شک به عفونت را ایجاد کنند و معاینه هم چیزی به دست بدهد و نمونه ادرار را هم درست گرفته باشید، یعنی یک سوم ابتدای ادرار را دور ریخته و تنها یک سوم میانی آن را در ظرف ریخته باشید.
با پزشکی که درخواست آزمایش کرده مشورت کنید.

  ali wrote @

سلام داغ و سپاس ویژه منو پذیرا باشید.
از اینکه خیلی ساده و دلسوزانه جواب گفتید ممنونم.
البته که بعد از توجه به عواقب بد و ناپسندی این رفتار زشت، خیلی زود به کمک خدا گذاشتم کنار، ولی دلهره و اضطراب شدید از عواقب رفتار گذشته‌ام منو خیلی اذیت می‌کنه.
اگه لطف کنید و نسبت به نکات ذیل اطلاعاتی در اختیارم بذارید استفاده می‌کنم:
1. مشکل گودی و سیاهی زیر و طراف چشم چگونه برطرف میشه؟ اصلا برطرف میشه؟ من حاضرم هر کاری بگید انجام بدم تا این مشکل حل بشه.
2. آیا برای افرادی مثل من شرایطی وجود داره که بتونیم قبل از ازدواج از ناباروری یا باروری خودمون اطلاع کسب کنیم؟ مثلا آزمایشی یا خلاصه هر کار دیگه‌ای؟
3. میخوام بدونم با کنار گذاشتن این عمل زشت عواقب و مسائل پیش آمده هم برطرف میشه یا درمان خاصی هم نیازه؟ مثلا رقیق شدن مایع منی یا تغییر رنگ به حالت اول برمیگرده؟
من اینطوری شنیدم که مایع منی طی فرآیند خیلی کندی ساخته میشه و در حقیقت من با رفتار گذشته خودم مقدار زیادی از نیروی خودم رو از دست دادم.
آیا این تحلیل رفتن نیرو با کنار گذاشتن این رفتار به حال اول برمیگرده و اصلا مایع منی تولیدش چقدر طول میکشه و من باید برای دیدن شرایط جدید چقدر منتظر بمونم؟
در ضمن اگه در شهر قم پزشک مورد اعتماد و متخصص خوبی که بشه نتیجه گرفت سراغ دارید ممنون میشم اگه معرفی کنید.
از این همه پرحرفی عذر میخوام.
امیدوارم زندگی سرشار از موفقیت و کامیابی داشته باشید.
علی
———————————————————————-
حق
درود
1) مصرف روزانه 10 عدد بادام که بهتر است هرکدام آنقدر جویده شوند که کاملا یکنواخت شوند و حالت شیره پیدا کنند. مالیدن روغن بادام شیرین به دور چشم‌ها هم مفید خواهد بود.
2) توصیه می‌کنم خیلی نگران نباشید. اگر واقعا ترک کرده باشید اکنون در راهی به سوی سلامتی گام برمی‌دارید.
3) بله، به امید خدا به سلامت و بهداشت کامل برخولهید گشت.
4) بله، درست شنیدید ولی نگران نباشید. در ضمن چطور می خواهید از وضع جدید مایع منی اطلاع حاصل کنید؟!!! :)
5) قم که نه، ولی تهران در خدمت خواهم بود.
6) روزانه از غذاهای مقوی و مفرح استفاده کنید. بادام، پسته و فندق خام، سبزیجات و میوه‌ها (در حد معقول)، گلاب، عسل و…. ورزش هم فراموش نشود.

  parisa wrote @

با سلام
اینجانب دچار ناراحتی پوستی اززمان نوجوانی هستم، صورتم اگزما دارد.
البته سبوره و پوست پوسته می‌شود و بعضی اوقات خارش دارد. چه دارویی استفاده کنم؟ 34 ساله هستم و یک فرزند دارم. داروهایی که استفاده کردم زیا د جوابگو نبوده، داروی گیاهی وجود دارد یا نه؟ با تشکر.
————————————————————————-
حق
درود
شما ظرف یکی دو ماه گذشته 2 سال مسن‌تر شده‌اید!
نمی‌دانم همه بیماری‌هایی که می‌گویید را خودتان دارید یا از طرف دیگران سؤال می‌کنید.
بله، درمان‌هایی وجود دارد که بعضا پاسخ‌های خوبی هم در پی دارند. البته درمان‌های پوست و مو مدت بیشتری طول می‌کشند ولی بر خلاف طب جدید علامتی نیستند و ریشه‌ای درمان می‌کنند.
چنان که عرض کرده‌ام در شهرستان‌ها کسی را نمی‌شناسم که کمک کنم. هرگاه تصمیم گرفتید برای مشکلات زیادتان کاری بکنید و به تهران بیایید بفرمایید تا خدمت اساتید معرفی‌تان کنم.

  محمد wrote @

سلام دکتر
من 27 سالم هست و خانمم دچار عفونت ادراری شده، می‌خواستم ببینم من هم باید درمان بشم؟
————————————————————————
حق
درود بر شما
اگر مطمئنید عفونت ادراری است خیر، اصلا لازم نیست.
در مورد عفونت‌های جنسی هم، تنها در برخی موارد نیاز به درمان دو طرف جنسی هست.
امید که زود بهبود یابند.

  parisa wrote @

با سلام.
البته اشتباه تایپی درمورد سنم بود و باید به عرض برسانم که تمام بیماری‌ها مربوط به خودم می‌باشد و فرصت اینکه دنبال بیماری‌های بقیه باشم را ندارم و از روش جواب دادن شما به سوال کسی که دچار مشکلات زیادی می‌باشد تعجب کردم و مطمئنا اگر به خاطر مشکلات و بیماری‌های زیادم از دکترهای مختلف نتیجه می‌گرفتم مزاحم شما نمی‌شدم.
با تشکر
—————————————————————————–
حق
درود بر شما خواهر گرامی.
چنان که از پاسخ‌های پیشین کمترین به روشنی برمی‌‌‌‌‌‌‌آید، هیچگاه -در حد دانش کم‌مایه و ناقص خودم- از هیچ خدمتی فروگذار نکرده‌ام.
پرسش‌هایی که پرسیده بودم واقعی بودند و خدای ناکرده قصد اسائه ادب نداشتم.
تأکید می‌کنم که به حکم عقل و دانش از ارائه پاسخ‌ها و نسخه‌های درمانی بدون اخذ شرح حال دقیق حضوری و معاینه و انجام آزمایش‌های لازم معذورم.
اگر روزی گذارتان به تهران افتاد و قابل دانستید امر بفرمایید تا در خدمت باشم. مطمئنا از هزاران پرسش و پاسخ از راه دور دیگر نیز نتایج درمانی عایدتان نخواهد شد.
زیاده عرضی نیست.

  محمد wrote @

سلام دکتر.
خانمم عفونت ادراری داشت، من هم آزمایش دادم. این هم آزمایش خون و ادرارم. 27 ساله هم هستم، جوش‌های ریزی سفیدی هم روی بیضه‌هایم زده بود که دکتر رفتم، بهم کرم تریامسینولون ان‌ان داد از بین رفت. بعد آزمایش دادم، یعنی الان. ممنون می‌شم راهنمایی کنید.
Wbc=7.7
NEUT=3.5
LYMP=3.3
MONO=0.6
EOS=0.3
BASO = 0.0
Rbc=5.36
Hgb=15.9
Hct=46.9
Mcv=87.5
Mch=29.7
mchc=33.9
plt=233
——-
color =yellow
Appearance =clear
Specifity=1.030
Protein=trace
Glucoze=neg
Ketones=neg
blood=neg
bilirubin=neg
urobilinogen=neg
nitrite=neg
….
w.b.c=8-10
R.B.C=2-3
Epithelial Cell : 3-5
Casts/lpf=neg
Crystal=neg
Bacteria=Rare
mucus=Few
Other/hpf=Sperm:Many
———————————————————————-
حق
درود
با توجه به چگالی طبیعی (PH‌ را ننوشته‌اید) و وجود بیش از 4 عدد WBC در هر میدان مطالعه در کنار وجود مقادیر اندک باکتری عفونت ادراری برای شما هم مطرح است. و در صورت وجود علایم ادراری مبنی بر عفونت لازم است درمان انجام شود.
وجود تعداد زیادی اسپرم اگر به علت عدم تخلیه ادرار پس از نزدیکی باشد (یعنی نمونه ادرارتان را پس از نزدیکی جنسی داده باشید) می‌تواند طبیعی باشد ولی در غیر این صورت می‌تواند نشانه شرایط خاصی باشد که لازم است با مراجعه به متخصص مجاری ادراری آن را پیگیری کنید.

  محمد wrote @

دوباره سلام
ph=5
چه علائم ادراری؟ (اگر منظور سوزش و خارش است، نه اصلا ندارم).
فقط جوش‌های ریز سرسفید بود، اونم خوب شد با استفاده از کرم.
بعد تعداد زیاد اسپرم (چون نزدیکی نداشتم) نشانه چه شرایط خاصی است؟ (میشه بیشتر توضیح بدین)
———————————————————————–
حق
درود
متاسفانه چیز زیادی یادم نیست. تنها این که اگر علت انزال رتروگراد باشد ممکن است به معنی نارسایی گردن مثانه باشد. نگرانی بی‌دلیل است، بهتر است به متخصص مراجعه و موضوع را مطرح کنید. همین.

  amir wrote @

با سلام
با تشکر از شما
من مسائلی رو در این سایت خوندم که همیشه می خواستم بپرسم ولی به خاطر محیط جامعه خجالت می‌کشیدم. یک دنیا ممنون.
یک سوال دیگه که همیشه داشتم:
همیشه گفته می‌شه که استمناء کار بدیه و باعث مشکلات بسیاری می‌شه (البته پاسخ‌های قبلی شما رو خوندم!) برای من این سوال هست که از قدیم می‌گفتن که شب جمعه موقع نزدیکی با همسره! خوب اگه این درست باشه یعنی هفته‌ای یک بار منی خارج شدن از مرد مشکلی براش نداره. حالا اگه همین هفته‌ای یک بار به صورت استمناء باشه چه فرقی می‌کنه؟
آیا فرقی داره که اون بسیار خوب و این بسیار بده؟!!!
لطف می‌کنید اگر جواب بدید.
متشکرم.
————————————————————————-
حق
درود
از این که گفتگوهای دوستانه و کمی علمی این آشیان برایتان مفید بوده بسیار شادمانم. و این یعنی این که به هدفی که داشته‌ام نزدیک شده‌ام.
البته بنده تخصص فقهی یا شرعی ندارم ولی از دید علمی -چنان که در نوشته‌های پیشین بود و شاید خوانده باشید- نوع حرکت ارواح و قوا و حرارت غریزیه در بدن آدمی در زمان نزدیکی با همسر و یا استمناء متفاوت است. مایع منی از بهترین و لطیف‌ترین اخلاط بدن تشکیل می‌شود و دفع آن -به هر روشی- موجب ضرر است، چنان که می‌دانید پس از نزدیکی هم معمولا حس خستگی، خشکی یا حتی ناراحتی و عصبیت به افراد دست می‌دهد. به همین جهت گفته می‌شود که باید این خلط لطیف بدنی صرف انجام مأموریتی شود که برایش در نظر گرفته شده و آن بقای نسل است. ضمن آن که ایزد یکتا برای بیش‌بود آن نیز تدابیری چون احتلام را اندیشیده است.
توجه بفرمایید که در احادیث بهداشت و سلامتی که از بزرگان دین به ما رسیده است حتی تأکید شده که نزدیکی حلال با همسر نیز باید شرایطی داشته باشد و مثلا بر معاشقه و مغازله و… پیش از دخول تأکید شده است که قطعا ناظر بر همان ارواح و قوا و جنبش حرارت غریزی و… است که در طب ایرانی به آن اشاره‌های فراوان شده و در دانش امروز نیز با عناوینی چون نقش تحریکات هورمونی و عصبی و غیره به آن پرداخته می‌شود و جای همه اینها در استمناء خالی است.
ببخشید اگر پراکنده‌گویی کردم. علت، عدم تسلط به هر دو حوزه شرع و پزشکی است و این که این روزها گرفتار و مشغولم.

  PUYAN wrote @

با عرض سلام
من مردی 31 ساله هستم که به علت لاغری آزمایش دادم. تمام اندکسهای آزمایش من نرمال بوده ولی wbc من پایین است. آیا این می‌تواند نگران کننده باشد؟ و آیا این می‌تواند نشانه‌ای از داشتن HIV باشد؟
wbc=3.3
lymph=46.1
neut=48.2
mixed=5.7(mono+eos+baso
RBC=5.86
HGB=16
MCV=78.8
MCH=27.3
MCHC=34.6
RDW-CV=11.8%
RDW-SD=33.9
PLT=173
PDW=11.
MPV=9.2
P-LCR=19.7%
T3=2
T4=135
TSH=0.8
IgG) ANT GLIADIN=NEGATIVE)
IgA) ANT GLIADIN=NEGATIVE)
ANTI ENDOMYSIAL(igA)=1/2
ENDOMESIAL ANTIBODY=1/8
————————————————————————-
حق / درود
بهتر است با پزشکی خود مشورت کنید ولی باید بدانید بیماری ایدز نشانه‌های بالینی دارد و نگرانی به خاطر یک گویچه سفید پایین بی‌مورد است. آزمایش‌های ویژه‌ای هم برای شناسایی آلودگی به HIV وجود دارد که پزشک شکا در صورت صلاحدید آنها را درخواست خواهد کرد.

  aila.f wrote @

سلام
من دختری 24 ساله هستم. حدود 4 سال پیش به دلیل مشکلات عصبی دچار کم‌کاری تیروئید شدم. البته خیلی محدود که دکتر پیشنهاد مصرف دارو نداد. اما من چون به خاطر پرخوری عصبیم 20 کیلو در 2 ماه اضافه کرده بودم مصرف روزی 2 تا لووتیروکسین را شروع کردم. بعد از 2 سال حدود 18 کیلو کم کردم و قرصم شد روزی یکی. وزنم تا یک هفته پیش 62 کیلو بود. الان 2 ماه است روزی نصف قرص می‌خورم. توی مشکلات جدیدم وزنم شد 67 کیلو توی همین یک هفته، من خیلی ترسیدم، نمی‌دونم چرا اینقدر سریع وزن کم و زیاد می‌کنم. پرخوری کردم اما نه یک هفته 5 کیلو. چگونه وزنم را ثابت نگه دارم؟
نظرتان در مورد لایپوساکشن من چیه؟ من باید 20 کیلو وزن کم کنم و دیگه واقعا سختمه! آیا صورت را هم لایپوساکشن می‌کنن؟
————————————————————————–
حق
درود بر شما
خواهر گرامی، قدتان را ننوشته‌اید تا ارزیابی بهتری داشته باشیم.
در حال حاضر وضع تیروئید چگونه است؟ آزمایش جدید داده‌اید؟
فعلا در همین حد بدانید که چاقی و لاغری لزوما به دلیل اختلال عملکرد تیروئید نیست و دلایل زیادی دارد.
در مورد لیپوساکشن هم که دست کم فعلا اصلا توصیه نمی‌کنم و صلاح نمی‌دانم.
در صورت لزوم شما را به یک استاد حاذق در این امر (کنترل وزن و تدبیر حفظ سلامت) معرفی خواهم کرد.

  الهام wrote @

سلام
می‌خواستم بدونم در مورد قرص‌های صبح روز بعد، که اگر مدت بین خوردن قرص‌ها از 12 ساعت بیشتر شود یعنی دفعه اول ساعت 12 ظهر دفعه بعد به جای 12 شب 6 صبح خورده شود، مشکلی هست؟
———————————————————————————-
حق / درود
چه دارویی؟ برای چه بیماری؟ سن شما؟ وزن شما؟ و…

  الهام wrote @

سلام
من 22 سالم هست. قرص hd، برای استفاده اورژانسی جلوگیری از حاملگی، اگر مدت بین خوردن قرص‌ها از 12 ساعت بیشتر شود یعنی نوبت اول ساعت 12، ظهر نوبت دوم به جای 12 شب 6 صبح خورده شود، مشکلی هست؟
———————————————————————
حق
درود
بله، در این صورت احتمال بارداری بیشتر خواهد بود. مهم این است که با خوردن این قرص‌ها بدن در حالتی قرار بگیرد که لانه‌گزینی تخم جدید انجام نگیرد که با تأخیر در مصرف این احتمال بیشتر می‌گردد. جهت راهنمایی بیشتر در اسرع وقت با پزشک زنان تماس بگیرید.

  علیرضا wrote @

قبل از هرچیز می‌خواستم از این کار خیرخواهانه شما تشکر کنم، شما حتما در آن دنیا مورد لطف بی‌پایان خداوند قرار خواهید گرفت و من و خیلی‌ها به این حال شما غبطه (شاید حسودی) می‌خوریم.
من 18 سال دارم، در 16 سالگی محتلم شدم اما 6 ماه بعد از آن به عمل زشت استمنا روی آوردم، اما خیلی کم، و افراط نکردم، هر 2 یا 3 روز یکبار.در ضمن بارها ترک کردم، 130 روز، 96 روز، 68 روز، 35 روز و … پشت سرهم بوده که من ترک کردم، الان هم در ترکم و یک ماهه ترک کردم و دیگر هم میلی برای انجام این کار ندارم. آنقدر بی‌میل شدم که حتی بعد از ازدواج هم علاقه‌ای به نزدیکی با همسرم نخواهم داشت، اما من دچار بلوغ دیررس هم هستم و تا الان در رشد خیلی عقبم و به نوعی از مرد شدن (ریش در آوردن، رشد آلت و بیضه) ناامیدم. آیا من بالاخره رشد خواهم کرد؟ آیا این عقب‌ماندگی به استمنا مربوط می‌شود؟
————————————————————————–
حق
درود بر شما
از ابراز لطفتان بسی سپاسگزارم. امید که چنین باشد.
بروز صفات ثانویه جنسی و بلوغ کامل به مواردی مربوط است که گمان نمی‌برم استمنا در آن دخیل باشد.
گرچه کوچک ماندن بیضه را شاید بتوان به افراط در این عمل مضر سلامتی مرتبط دانست.
برای بررسی وضعیت جنسی خود حتما به متخصص خوب غدد مراجعه کنید.
در ضمن پس از ازدواج به همسر گرامی تمایل خواهید داشت، اگر خدا بخواهد. بی‌میلی‌تان به استمناء ناشی از وقوفتان بر زیان‌های این عمل و وسواسی است که ایجاد می‌کند. در ضمن خوب است در این راه از کمک روانشناس و مشاور استفاده کنید.

  علیرضا wrote @

بازم سلام، ببخشید دوباره مزاحم شدم. راستش من از گفتن این موضوع به هر کسی هم می‌ترسم و هم خجالت می‌کشم، دکتر هم نخواهم رفت، فقط می‌خواستم ببینم که برای رشد کامل تا کی باید صبر کنم؟ من بالاخره رشد خواهم کرد؟ اگر غذای خاصی وجود دارد، آنرا به من معرفی کنید.
———————————————————————–
حق
درود
نه ترس دارد و نه خجالت!
نمی‌توانم مجبورتان کنم ولی می‌توانم از سر خیرخواهی توصیه کنم: پاسخ پرسش‌هایتان را متخصص غدد می‌داند. البته لزومی هم ندارد در نخستین ملاقات در مورد آنچه گذشته گفتگو کنید، می‌توانید از تأخیر در بروز صفات جنسی ابراز نگرانی نمایید و وقتی با ایشان احساس راحتی کردید در موارد دیگر هم مشورت نمایید.
از غذاهای مقوی مثل مغر دانه‌ها هم در حد اعتدال استفاده کنید.

  akbar wrote @

با سلام خدمت دکتر عزیز
میخواستم بپرسم کسانی که جلق می‌زنند ممکنه که بعد از مدت زیادی جلق زدن به جای منی خون خارج بشه و مکانهایی از عضلات هم بگیره؟ اگه اینطوره راه چاره چیست؟
با تشکر
—————————————————————————–
حق
درود
بله، ممکن است. به پرسش و پاسخ‌های پیشین مراجعه کنید.

  محمد wrote @

سلام آقای دکتر. خسته نباشین.
راستش من مشکلات زیادی دارم که ار ابتدا براتون بگم.
من 14 سالگی به بلوغ رسیدم و فکر می‌کنم کمی دیر هست. از اون موقع نوک سینه‌هام زده جلو و تا الان که 17 سال دارم باقی مونده. جالب اینجاست که من لاغرم و این مشکل سینه‌هام منو دچار افسردگی شدیدی کرده. اینم بگم من از 14 سالگی تا الان به طور میانگین روزی 1 بار خودارضایی داشتم.
از طرفی آلت تناسلیم نسبت به بقیه، حتی پایین‌تر از سن خودم، کوچیک‌تره و فکر کنم بیضه‌هام هم همینطور باشه. آیا اینها نشونه کمبود آندروژن نیست؟
الان که میرم مدرسه همه ریش دارن ولی من فقط سبیل با کمی مو روی چونه‌ام. ولی صدام عجیب کلفته و قدم 178 و وزنم 62 کیلو.
آقای دکتر من دارم از زندگی زده می‌شم. پیش هر دکتری رفتم جواب قانع کننده‌ای نگرفتم.
آقای دکتر خواهش می‌کنم راهنمایی کنید چه کار کنم. آیا کمبود آندروژن دارم؟ آیا من از لحاظ جنسی آنقدر عقب و ضعیفم؟ آیا ممکنه مربوط به استمنا باشه و می‌شه جبرانش کرد؟ و اینکه با تزریق آندروژن این مسأله حل میشه؟ خواهش می‌کنم توضیح مفصلی بدید.
با تشکر فراوان.
—————————————————————————
حق
درود
شرمنده، ولی کمی برایم سخت است که باور کنم به پزشک متخصص مسائل جنسی مراجعه کرده‌اید و آزمایش‌های ساده هورمونی یا ژنوتیپی برایتان انجام نشده است و شما با کلی پرسش و ابهام سرگردانید!
چرا که هر پزشکی می‌داند که با چنین شرح حالی یک بررسی وضعیت جنسی و هورمونی لازم است تا مشخص شود احیانا مشکلات هورمونی و تفاوت فنوتیپی با ماهیت ژنوتیپ وجود دارد یا خیر.
توصیه می‌کنم ابتدا با مراجعه به یک متخصص مسائل جنسی بررسی‌های لازم را انجام دهید تا پس از آن برای مراحل بعدی تصمیم بگیرید. در صورت تمایل هم بفرمایید تا خدمت یکی از اساتید مجرب معرفی‌تان کنم.
سلامت باشید.

  میثم wrote @

سلام جناب آقای دکتر، پسری 18 ساله هستم، بعد از این که جواب دوست قبلی (نفر بالایی!) رو دادید، یه جوابی هم برای این حقیر بنویسید.
من یک آزمایش خون دادم، چون به گمان خودم تیروئیدم بزرگ‌تر از حد معمول است و شاید کمی پرکار باشد، چون من به طرز عجیبی لاغر هستم، قد 192، وزن 62. در ضمن فکر می‌کنم کم‌خونی هم دارم چون بعد از بلند شدن از زمین سرم گیج می‌ره و چشمام سیاهی می‌ره. و اگر چند ثانیه دستم رو بالا بگیرم، دستم سِر می‌شه، نتایج آزمایش بدین شرح است:

C.B.C
W.B.C 5700
R.B.C 6.24
HEMOGLOBIN 16.3
HEMATOCRIT 50.8
M.C.V 81
M.C.H 26
M.C.H.C 32
PLATELETS 259000
DIFFERENTIAL 68%
LYMPHOCYTES 31%
MONOCYTES 1%

FERRITIN 27
T4 11.49
T3 2.16
TSH 2.2

خیلی ممنونم از توجه شما، یا علی.
————————————————————————
حق
درود بر شما
چه عجب یکی پاسخ آزمایش‌ها را کامل نوشت! البته لازم نبود رنج نرمال را هم بنویسید، با شرمندگی تمام برای آن که برای خواندن دوستان دیگر هم مشکلی نباشد تنها نتایج را نگه داشتم و بقیه را حذف نمودم. ولی باز هم سپاس.
عرض شود که با یک شرح حال ساده و بدون معاینه کامل نمی‌توان پاسخ داد. تنها بدانید که صرف لاغر بودن و سیاهی رفتن چشم و… دلیل بر کم‌خونی و مشکلات تیروئیدی و… نیست.
سیاهی رفتن چشم در زمان برخاستن می‌تواند ناشی از کاهش فشار خونی وضعیتی باشد که به آن Orthostatic Hypotension هم می‌گویند، چنان که آزمایش خون شما هم دال بر کم‌خونی نیست. ضمن آن که ظاهرا وضعیت کارکرد تیروئید هم طبیعی است.
و نکته آخر این که با توسل به طب اصیل ایرانی می‌توان کارهای خوب و مفیدی برای شما کرد. در صورت تمایل بفرمایید تا راهنمایی کنم.
علی یارتان.

  میلاد wrote @

سلام آقای دکتر، خسته نباشید، خواهش می‌کنم سؤالاتم رو به ترتیب جواب بدید (لطفا).
1- آزمایشی وجود داره که بشه فهمید کسی قبلا استمنا می‌کرده؟
2- راه فرار یا پیچوندن آزمایش چیه که جواب منفی باشه؟
3- شما هم سبز هستید؟ چون در صفحه اول سایت مطلبی را به نفع آقای خاتمی خواندم.
————————————————————-
حق
درود و چشم.
1) خیر.
2) —
3) منظورتان را از «به نفع آقای خاتمی» نفهمیدم. بنده کمترین هوادار خردورزی و راستی و دین‌مداری‌ام. رنگش فرقی ندارد.

  میلاد wrote @

حق
درود
سلام آقای دکتر، دوباره مزاحم شدم، ببخشید.
راجع به سؤال اولم: من شنیدم که در برخی دبیرستان‌ها (در کرج) گروهی (که من نمی‌دانم از کجایند، وزارت بهداشت، آموزش و پرورش…) با قرار دادن دستگاهی زیر بازو و پشت ساق پسرها و همچنین دست زدن و ضربه زدن به کمر آنها متوجه موضوع می‌شدند و اولیا را خبر می‌کردند!
راجع به سؤال سوم: می‌دونم اینجا جای حرف غیرپزشکی نیست، ولی من آن سؤال را پرسیدم چون:
1- خودم سبز هستم.
2- هر طرفداری از سبزها رو که دیدم یا بدحجاب بود یا لائیک یا ضد اسلام و جمهوری اسلامی یا بی‌شخصیت! اما وقتی فهمیدم شما هم سبز هستید کمی امیدوار شدم به این جبهه که بالاخره یه آدم حسابی و مسلمان هم طرفدارشه.
درضمن من هم منظور شمارو از «بنده کمترین هوادار خردورزی و راستی و دین‌مداری‌ام. رنگش فرقی ندارد.» نفهمیدم!
حق به همراهتان، علی یارتان
————————————————————————
حق
درود
راجع به پرسش نخستتان: شایعه است! خیال‌پردازی است!
راجع به پرسش سومتان!: اگر بند دو را بپذیرم با قطعیت بند یک را باید رد کنم! نمی‌شود که سبز باشید و این‌همه بچه‌مسلمان باغیرت ایرانی و آدم حسابی و باحجاب را ندیده باشید!
باقی بقایتان.

  زن ایرانی wrote @

عرض سلام و ادب

من زنی 47 ساله هستم. به دلیل فیبروم رحم ام را خارج کرده‌اند. کلا آدم سالمی هستم و اهل ورزش.
ممکن است آزمایش مرا توضیح دهید؟ من دارای دو فرزند هستم و مشکل خاص من استرس در درست انجام دادن کارها می‌باشد. با سپاس.

WBC 1-2
RBC 8-10
EPITHELIAL CELLS MOD-Squamous
casts none
crystals none
bacteria Rare
mucus sl.amount
iron(chem.method) 88
—————————————————–
حق
درود بر شما بانوی گرامی.
باید می‌نوشتید چرا آزمایش داده‌اید. آیا دچار خونریزی غیرطبیعی (زنان یا ادراری) هستید؟
در این نمونه ادرار به میزان خیلی کمی باکتری دیده شده و مقداری هم خون (گویچه‌های سرخ). این پاسخ در کنار علایم بالینی مثبت می‌تواند با احتمال کمی به معنای عفونت ادراری باشد. گرچه عدم وجود گویچه‌های سفید و میزان کم باکتری شاید ناشی از اشکال در نمونه‌گیری هم باشد.
سلامت باشید.

  زن ایرانی wrote @

عرض سلام و ادب.

پسر من 25 ساله و مجرد است و آزمایش اخیر او مرا نگران کرده است.
urea 42
hgb.AIC 5.2
Creatinine 1.3
uric acid 7.6
cholesterol 191
trilyceride 150
high density 39
low 122
ldl/hdl 3.1
cholesterol/hdl 4.9

sodium 142
sgot(ast) 24
sgpt(al.t) 35
alkatine phosphatase 213
wbc 0-1
rbc none
cells few squamous
casts/lpt none
————————————————————————–
حق
مادر گرامی، خواهر عزیز، درود خدا بر شما باد.
پیش از این بارها خدمت دوستان عرض کرده بودم که هیچ اقدام پاراکلینیکی بدون توجه به شرح حال و معاینه ارزشی ندارد. شما از مشکلات احتمالی فرزندتان چیزی نگفته‌اید. چه مشکلی دارند؟ چرا به پزشک مراجعه کردید؟ علت درخواست این آزمایش‌ها چیست؟
لطفا سابقه بیماری‌ها یا داروهایی که مصرف می‌کنند را هم بنویسید،‌ بویژه موارد گوارشی.
در خدمتم و به خاطر تأخیر پوزش می‌خواهم.

  amin wrote @

سلام جناب دکتر
من در حدود 5 سال پیش تن به یه رابطه جنسی با فردی که از نظر فعالیت و تعداد روابط جنسی بسیار پرخطر محسوب می‌شه دادم که حدود 3 یا 4 روز بعد گرفتار یه سری علایم شدید بالینی مثل تب، کوفتگی و خستگی و همچنین بثورات پوستی که بدون رنگ و تقریبا در همه جای بدنم گسترده و همراه با خارش بود، شدم.
2 سال بعد ازدواج کردم و همین علایم رو به همسرم هم منتقل کردم.
لازم به ذکر است که طی این 5 سال اخیر آزمایش‌های مکرری درخصوص hiv شامل ab و ag p24 دادم که همگی تا کنون منفی بودند. از نظر هپاتیت b و c, vdrl ,سوزاک تا کنون کلیه آزمایش‌ها منفی بودند.
سؤال بنده از شما درخصوص مشکلاتی است که از حدود 4 ماه پیش به سراغم آمدند و شامل یک سری علایم حاد همراه با تب خفیف، درد و گرفتگی شدید در ناحیه گردن که بعدها به سراسر سر و گردنم انتشار یافت، به همراه التهاب و خشکی گلو بودند و هم‌اکنون احساس درد در ناحیه زیر گلو و پشت گوش و همچنین کشاله ران و اطراف شکم دارم که پس از بررسی به برجستگی نسبتا کم در غدد لنفاوی این ناحیه‌ها پی برده و دکتر خود را در جریان گذاشتم. ایشان برای من تست شمارش سلولی خون به همراه شمارش cd4&cd8 تجویز نمودند که نتایج به شرح زیر می‌باشند:
wbc:8650
rbc:5.89
hb:16.6
htc:51.4
mcv:87.3
mch:28.2
mchc:32.3
plt:23100
rdw:13.8
mpv:9.6
pdw:11.1
p-lcr:21.8
pct:0.22
neutrophil:70.7%
lymphocyte:19.2%
monocyte:9.3%
eos:0.6%
basophil:0.2
cd4:46 %lymph ref:22-62
cd8:20 %lymph ref:12-36
billirubin total:0.7 ref: up to 0.8
billirubin direct:0.3 ref: less than 0.3
sgot:31 ref:15-40
sgpt:45 ref:9-40 high
alk phosphatase:125 ref:64-306
stool ob:neg
giardia lambelia cyst:light
toxoplasma: igm & igg negative
cmv igm :neg & igg :pos–ab:46.8———ref:11-22
ebv:igm negative &igg positive
t4:9.35 t3:1.3 tsh:0.8
urethral discharge: wbc:8-10 ephil cell:10-12 gram pos cucci:many
culture: staphylocucus saprophyticus grown (many)
دکترم گفت که احتمالا عفونت پروستاتیت دارم. بهم کوتریموکسازول داده که حدودا 1 ماهی هست که مصرف می‌کنم اما همچنان علایمم پا برجا مونده.
جناب دکتر عزیز ودلسوز، سؤال من اینه که آیا تست دیگری هست که بتونم عامل این عارضه ناگهانی رو شناسایی کنم و بعد این که می‌خواستم در مورد احتمال وجود HIV نظر شما رو جویا بشم.
بی‌نهایت از شما سپاسگزارم.
————————————————————————-
حق
درود بر شما و به خاطر تأخیر فراوانم پوزش می‌خواهم.
شرح حال شما حاوی چندین نکته است که آنها را فهرست می‌کنم:
1. رابطه مشکوک جنسی‌ 5 سال پیش‌تان با یک زن بوده یا مرد؟ اگر طرف جنسی‌تان مرد بوده مثبت شدن تست کیست‌های ژیاردیا بسیار مهم است و حتما باید درمان شود ولی اگر زن بوده اهمیت درمانی ندارد.
2. انتقال علایم به همسرتان با 3 سال فاصله بی‌معنی است. یا باید به عفونت‌های مزمنی چون هپاتیت، ایدز و… فکر کرد یا این که اینجای شرح حال شما ناقص است.
3. آزمایش‌های ویروس‌شناسی را در چه آزمایشگاهی انجام داده‌اید؟ معتبرترین آزمایشگاه‌ها در این زمینه سازمان انتقال خون و آزمایشگاه کیوان هستند. اگر جایی غیر از اینها بوده به نظر من آزمایش را در یکی از این دو مرکز تکرار کنید. (HIV، HBV، HCV، EBV، CMV)
4. درگیری غدد لنفاوی دقیقا در کدام نواحی است؟ درگیری‌های زنجیره خلفی گردن و زیر بغل اهمیت بیشتری دارند تا سایر نواحی.
5. مثبت بودن IgG برای ویروس‌های EBV و CMV مهم نیست به شرط آن که واقعا HIV منفی باشید.
6. مثبت شدن استافیلوکک ساپروفیت در ترشحات آقایان بسیار عجیب و نادر است و به نظر می‌رسد آلودگی با ترشحات همسر یا شریک جنسی‌تان علت آن باشد.
7. به نظر من احتمال پروستاتیت بسیار اندک است و نیازی به این درمان نیست. مهمترین اقدام شما در حال حاضر اطمینان از پاسخ‌های درست آزمایش‌های ویروس‌شناسی خواهد بود.
8. توصیه می‌کنم به یک متخصص عفونی حاذق مراجعه کنید. در صورت لزوم بفرمایید تا راهنمایی کنم.
بنده را در جریان امور قرار دهید.

  سلام wrote @

سلام، خسته نباشید.
اگر استمنا را ترک کنم ممکن است عوارض آن یعنی کوچک شدن بیضه و سیاه شدن پای چشم، برطرف شود و به حالت عادی برگردد؟ باید چقدر صبر کرد؟
—————————————————————————–
حق
درود
بله دوست من، عوارض استمنا برگشت‌پذیرند. ولی زمان آن با مدت زمان استمنا، سن شما، وضعیت مزاجی و ویژگی‌های بدنی شما و… بستگی دارد.
اگر به ضررهای این کار پی برده‌اید، در ترک آن بکوشید و به زمان توجه نکنید. ورزش کنید، بخندید، مطالعه کنید و خوراک‌های خوب و سالم جسمی و روحی مصرف کنید.
شاد زی.

  زن ایرانی wrote @

عرض سلام و ادب.

از وقتی که برای پاسخگویی به سؤالات هموطنان خود می‌گذارید سپاسگزارم.

آیا ممکن است مرا درباره آزمایش پسرم راهنمایی کنید؟

با سپاس: زن ایرانی.
————————————————————————
حق
مادر ایرانی عزیز
اطاعت امر شد. منتظر پاسختان هستم.

  زن ایرانی wrote @

عرض سلام مجدد

از پیگیری شما سپاسگزارم. درخواست اینجانب برای بررسی آزمایش پسرم به این دلیل است که ایشان از رفتن به دکتر خوداری می کنند. او غلظت خون بالا دارد و به واسطه مصرف زیاد گوشت قرمز میزان کلسترول بالایی نسبت به سنش که 25 سال است دارد و فکر می‌کند چون جوان است مشکل خاصی برایش پیش نمی‌آید. این آزمایش هم برای چکاپ از او گرفته شده و مشکلی که او را درگیر کرده باشد ندارد. بخشی از آزمایش او را قبلا برای شما ارسال داشته‌ام. او دارویی را استفاده نمی‌کند.

حق یارتان باد.
————————————————————————
حق
درود
میزان کلسترول مطلوب زیر 200 است و میرزان مرزی 200 تا 239، مگر آن که آزمایشگاه مورد نظر از کیت خاصی استفاده کرده باشد که لازم است محدوده نرمال مندرج در پاسخ آزمایش را بنگرید. اما میزان اسید اوریک ایشان بالاتر از حد طبیعی است.
مصرف گوشت قرمز در مواردی چون غلظت خون، بالا بودن کلسترول و اسید اوریک، فشار خون،‌ سابقه‌ بیماری‌های قلبی-عروقی در خود فرد و خانواده و… باید با احتیاط و کنترل مناسب باشد. به طور کلی مصرف انواع گوشت در جوامع شرقی -که به اصل و طبیعت نزدیک‌ترند- کمتر از جوامع غربی است. نمی‌خواهم فلسفه‌بافی کنم ولی دقت کنید که در میان حیوانات هم هرچه حجم گوشت در رژیم روزانه زیادتر می‌شود درنده‌خویی و وحشی‌گری بیشتر می‌شود… و اصلا بماند، رابطه مستقیم سرطان‌های کولون با مصرف زیاد گوشت قرمز و کم شدن میزان فیبرها در غذای مردمان اروپا ثابت شده است.
مهم نیست که آقا پسرتان به پزشک مراجعه نمی‌کنند، خوش به حالشان که جوانند، ولی بگویید فکری برای اسید اوریکشان بکنند پیش از آن که….
در حال حاضر بیماری دارم که چند سالی از پسر شما بزرگتر است و 10 سال است به شدت با نقرس درگیر. و آنچه که فکرش را بکنید، از پزشکی سنتی تا جدید، طب سوزنی تا روزه‌های طولانی گوشت و… را آزموده‌ایم و هر روز کمتر نتیجه گرفته‌ایم. و حالا رسیده به هر 3-4 روز یک آمپول کورتون تا تنها بتواند راه برود یا دست‌کم ایستاده نماز بخواند.
زیاده روی کردم، ببخشایید ولی شرایط این مرد جوان بسیار سخت و ناراحت‌کننده شده و باعث شد از حد خود خارج شوم. برای ایشان هم دعا کنید. شما مادرید و دعای مادر مستجاب می‌شود.

خدایا، همه را شفا ده، آنگونه که خود دانی، که تو توانایی.

  آیلا wrote @

سلام
من قدم حدود 158 و وزنم الان 64 است. چاقی موضعی ندارم اما از رژیم سخت خسته شدم. بدنم هم دیگه جواب نمی‌ده، به سختی کم می‌کنم. یه راه به من نشان بدین که 20 کیلو کم کنم. تقریبا تمام راهها رو رفتم اما بی‌نتیجه بوده. قبلا در مورد گذشته توضیح کامل‌تری داده بودم. وضع کم‌کاری تیروئیدم بد نیست، اما دوباره مصرف 2 تا قرص در روز را شروع کردم تا راحت‌تر وزن کم کنم.
—————————————————————————-
حق
درود
نمی‌دانم باید چه بگویم! نمی‌دانم چرا باید 20 کیلو! وزن کم کنید در حالی که وزن آرمانی شما حدود 56 تا 60 کیلو است!
شرمنده، جسارتم را ببخشایید ولی حرفه من طب است و تعریف آن «نگاه داشتن تندرستی و بازگرداندن آن به هنگام بیماری» است. این توصیه‌های احمقانه ریشه‌کن کننده سلامتی مربوط به اینجا نیست، متعلق به سالن‌های آرایش و دکان‌های فروش هزار و یک جنس بنجل و ژل موضعی و… است که با دامن زدن به هیچ آینده و بهی‌زیستی شما را نشانه گرفته‌‌اند تا جیبشان پر شود.
با خود چنین نکنید خواهرم. با خود مبارزه نکنید.

  زن ایرانی wrote @

عرض سلام و ادب مجدد خدمت شما.

از زمانی که برای پاسخگویی به سؤال من اختصاص دادید بی‌نهایت سپاسگزارم و فکر می‌کنم متن شما بتواند در پسرم تغییر به وجود آورد. برای سلامتی آن فرد مورد نظر هم دعا می‌کنیم.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما.

زن ایرانی

  pooya wrote @

با عرض سلام، می‌خواستم ببینم سکس یا استمناء در آزمایش چربی خون و یا قند خون تأثیر داره؟
18 ساله -مذکر
اگه جواب بدین ممنونم.
————————————————————-
حق / درود / خیر

  pooya wrote @

واقعا شرمنده دوباره مزاحم می‌شم
می‌خواستم ببینم سکس یا استمنا، حتی شب قبل آزمایش هم تأثیری روی آزمایش کم‌خونی و چربی خون و قند خون نداره؟
ازتون معذرت می‌خوام که دوباره مزاحم شدم.
———————————————————————–
حق / درود / باز هم خیر

  ن.شقایق wrote @

حق
درود بر همه دوستان
چندی پیش دوست ورزشکاریمطرح کرده بود که عمل جراحی واریکوسل چپ انجام داده و چندی پس از آن دچار درد کشاله ران است که البته سابقه تورم کشاله ران پیش از عمل را هم داشت و از تورم مجدد و درد و… شاکی بود. آن زمان راهنمایی‌هایی کردم تا حال که حین مطالعه دروس گذشته جراحی (در راه آمادگی برای آزمون PhD) به نکته‌ای برخوردم که فراموشم شده بود. بهتر دیدم که برای اطلاع و استفاده دوستان مطرح کنم، گرچه لزوما با تشخیص قطعی دوستمان یکی نیست:

فتق ورزشکاران (درد کشاله ران بدون فتق آشکار)
این حالت به ویژه در افراد ورزشکار و گاهی در افراد غیر ورزشکار مشاهده می‌شود. معمولا درد تدریجا در طول 1-6 ماه آغاز می‌شود و تنها در 10٪ موارد به صورت ناگهانی و به دنبال یک واقعه خاص رخ می‌دهد. درد معمولا مبهم و همراه با حساسیت شدید است.
مفیدترین روش تشخیصی در این بیماران MRI است زیرا قادر است پارگی عضلات، اوستئیت پوبیس، بورسیت و شکستگی استرسی را از هم افتراق دهد.
شایعترین علت درد کشاله ران، کشیدگی مجموعه عضلات اداکتور شامل اداکتور لونگوش، اداکتور برویس، اداکتور ماگنوس و گراسیلیس می‌باشد.
درمان: درمان محافظه‌کارانه شامل استراحت، داروهای ضد التهاب، یخ و ورزش‌های کششی و استقامتی در غیاب یک ضایعه قابل ترمیم توسط جراحی، به کار می‌رود. چنانچه بیماری به این درمان پاسخ ندهد مداخله جراحی لازم است.
منبع: اصول جراحی شوارتز 2005

  مخلص شما! wrote @

سلام آقای دکتر، خسته نباشید، چند سوال داشتم که امیدوارم مزاحمتان نشده باشم:
1- چرا نام «شقایق» اول سایت است؟ منظورتان چیست؟
2- اگر ایمیلی از خود به ما بدهید تا اگر مطلب جالبی داشتیم برایتان ارسال کنیم، ممنون می‌شوم.
3- آیا با ترک استمنا نمره چشم من که نیم شده (می‌دانم به خاطر استمنا است) برمی‌گردد؟
4- راهی برای ترک این مرض به ما ارایه دهید. (لطفا ما را به روانپزشک یا مشاور ارجاع ندهید، اگر مطلبی درباره مضرات آن هست به ایمیلم بفرستید)
5- لطفا با توجه به اتفاقات اخیر کشور و حمایت دشمنان اسلام از جنبش سبز، درباره سبز بودنتان تجدید نظر کنید، چون پرچم سیادت اهل بیت (شال سبز) نوعی قرآن سر نیزه کردن است (تاریخ تکرار شده!).
————————————————————————————
حق
درود
1) این یک تخلص است.
2) n_shaghaiegh@yahoo.com
3) مطمئن نیستم.
4) پیش از این در پرسش و پاسخ‌های مکرر به این مسأله پرداخته‌ایم. لطفا آنها را مطالعه کنید.
5) جنبش سبز چه ربطی به دشمنان «اسلام» دارد؟! ممنون از توصیه‌تان ولی با شما موافق نیستم. راستی پرچم سه‌رنگ مقدس کشور را سمبل یک تفکر خاص و غیراکثریتی دانستن حکمش چیست؟
6) لطفا اینجا فقط پرسش‌های پزشکی. سایر مباحث در صفحه اصلی آشیان.
سپاس

  amin wrote @

سلام و درود فراوان خدمت جناب‌عالی.
از توجه و پیگیری شما کمال سپاسگزاری را دارم.
ابتدا باید بگم که ایشان مرد بودند و همان طور که گفتم کاملا با ریسک بالای انتقال بیماری‌های جنسی.
فکر می‌کنم در تایپ سؤال قبلی دچار اشتباه شدم، چون رابطه من و همسرم 2 سال بعد از اون رابطه بوده نه 3 سال.
تفاوتی نمی‌کند. بعید است که رابطه معنی‌داری وجود داشته باشد اگر واقعا همه تست‌ها منفی بوده باشند.
ضمن اینکه من آزمایشات ویروسی مذکور رو اخیرا از طریق انتقال خون هم انجام دادم که خون من از نظر این سازمان قابل مصرف گزارش شد.
برای اهدای خون رفته بودید یا این که اختصاصا برای انجام آزمایش‌های تخصصی ویروسی؟
غدد لنفاوی در سرتاسر بدنم از جمله ناحیه پشت گوش و زیر گلو همچنین اطراف ناف و پهلوها و نیز در بعضی موارد کشاله رانم بطور قرینه درگیر شده. لازم به ذکر می‌دانم که تورم آنها در اکثر موارد به اندازه نخود و همراه با حساسیت و درد هستند!!!
خوب، این می‌تواند معنی‌دار باشد.
درضمن برای کیست‌های ژیاردیا پزشک مترونیدازول به همراه آنتی‌بیوتیک تکمیلی تجویز نمودند که الحمدلله برطرف گردید.
خدا را شکر.
جناب دکتر، بنظر شما با این اوصاف تست pcr برای تشخیص HIV تا چه حد می‌تونه ما رو از حیث عدم وجود ویروس مذکور به اطمینان صددرصد برسونه؟
با توجه به گذشت 5 سال، اگر آزمایش‌ها را در آزمایشگاه تخصصی انجام داده باشید، بعید است مبتلا باشید. لازم است بدانید آزمایش آنتی‌کور HIV تنها وقتی مثبت در نظر گرفته می‌شود که آزمایش EIA (Enzyme ImmunoAssey) به طور مکرر واکنش‌دهنده باشد و با روش Western Blot Analysis یا آزمایش آنتی‌کور ایمونوفلوئورسانس (IFA) تأیید می‌شود. حساسیت EIA پس از گذشت نخستین 2-4 ماه پس از عفونت بیش از 99٪ است و وقتی با آزمایش تأییدی همراه باشد اختصاصیت 99.995٪ دارد.
در تست ESR که اخیرا انجام دادم مقدار رسوب در 1 ساعت 2mm بوده و از نظر CRP هم منفی گزارش شد. به نظر شما مقدار رسوب خیلی پایین نیست و این که نشانه خطرناکی می‌تونه باشه یا نه؟
نخیر، طبیعی است.
و سؤال دیگر این که می‌شه به بیماری‌های ناشی از رترو ویروسهای دیگه مثل htlv 1,2 فکر کرد و آزمایش‌هایی برای تشخیص‌شون انجام داد؟
و سؤال آخر این‌که تا چه حدی می‌شه این مسأله رو ناشی از فشارهای روانی حاصله از ترس وجود چنین عوامل بیماری‌زایی دانست؟
نقش عوامل روحی در ایجاد علائم جسمی که کاملا شناخته شده و ثابت شده است. ولی علائمی در این حد را بعید می‌دانم و دست‌کم باید بگویم مطمئن نیستم یا تا بحال برخورد نکرده‌ام.
از لطف و حمایت شما بی‌نهایت سپاسگزارم.

در نهایت به گمانم بد نیست به یک متخصص عفونی مجرب مراجعه کنید. اگر خواستید بفرمایید تا شما را به یکی از اساتید معرفی کنم.
در خدمتم.

  hossein wrote @

با سلام
نتيجه آزمايش پزشكي من اينگونه است لطفا مرا راهنمايي كنيد

wbc:7300
rbc:4.74
hb:15.6
htc:44.3
mcv:93.5
mch:32.9
mchc:35.2
plt:220000
billirubin total:0.9 ref: up to 0.8
billirubin direct:0.2 ref: less than 0.3
sgot:22ref:15-40
sgpt:20ref:9-40 high
alk phosphatase:99ref:64-306
creatine 1.0
bun 20
cholestrol 149
triglicerids 160
hdl 31
ldl 86

وزن 77
قد 165
سن 34
—————————————————————
حق
درود
لطفا شرح حال دقیق از مشکلی که دارید و علت مراجعه به پزشک و درخواست آزمایش را بفرمایید.

  amin wrote @

سلام و درود مجدد خدمت جناب دکتر
اگه امکان داره این لطف بزرگ رو در حق بنده بفرمایید و یک متخصص عفونی مورد تایید خودتان را به من معرفی نمایید.
پیشاپیش از عنایات جنابعالی کمال تشکر و قدردانی رو دارم.
——————————————————————————–
حق
درود
خانم دکتر امینی، متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان شهید مصطفی خمینی
تلفن: 88975473
تماس بگیرید و روزهای درمانگاه ایشان را بپرسید. با خانم دکتر در مورد مسأله شما صحبت کردم. بفرمایید از طرف دکتر رضایی‌پور معرفی شده‌اید و مراجعه کننده سایت بوده‌اید. فراموش نکنید که پاسخ همه آزمایش‌های پیشین را هم با خود ببرید. در ضمن توصیه می‌کنم با پاسخ ویروس‌شناسی از یکی از دو آزمایشگاه سازمان انتقال خون یا کیوان پیش ایشان بروید تا کارتان جلو بیفتد.
بنده را هم بی‌خبر نگذارید، مگر من هم چیزی یاد گرفتم.

  حسین wrote @

سلام
آقای دکتر، خانم من 40 ساله است و بعد از 18 سال صاحب فرزند شده است. حال فرزند 5 ساله است. به خاطر اطمینان از امکان بارداری به متخصص زنان و زایمان مراجعه نمودیم. یک سری آزمایش دادیم که همه نرمال است، فقط CMV-IgM = 21 می‌باشد.
نظر شما دراین مورد چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.
———————————————————————-
حق
درود
من درست متوجه نشدم! همان فرزندی که پس از 18 سال خداوند عطا کرده است اکنون 5 سال دارد و شما الان به فکر بچه‌دار شدن هستید یا خانم الان باردار است و…؟

  حسین wrote @

باسلام مجدد و عرض پوزش.
بچه الان 5 ساله است و خانم هوس بچه دوم کرده است. برای حامله شدن به دکتر مراجعه نموده است که دکتر آزمایش قبل از زایمان نوشته و نتیجه همه اش نرمال استU فقط cmv IgM 21 است. لطفا راهنمایی کنید.
————————————————————————
حق
درود
برادر عزیز! باز هم توضیحتان کامل که نبود هیچ، حقیر را گیج‌تر کرد!
از سویی نوشته‌اید همسرتان تمایل به بچه‌دار شدن دارند و برای باردار شدن به پزشک مراجعه کرده‌اند و از سوی دیگر نوشته‌اید پزشک «آزمایش قبل از زایمان» نوشته است!
به هر روی:
- اگر IgG مثبت و IgM منفی باشد نشانه سابقه تماس یا عفونت با ویروس CMV است. ولی IgM مثبت در حضور IgG مثبت یا منفی نیاز به تکرار تست در 2 تا 4 هفته آینده دارد و صد البته مشاوره متخصص ویروس‌شناسی یا زنان و زایمان.
- احتمال عفونت مادرزادی CMV در جنین و نوزاد مادرانی که دچار عفونت CMV شده‌اند تا دو سال بالا می‌رود و به حدود 12.7٪ می‌رسد و پس از 4 سال تا حد 1٪ کاهش می‌یابد.
- برخی مطالعات نشان داده‌اند میزان IgM مثبت در میان زنان باردار بیشتر از زنان غیرباردار است و علت احتمالی این موضوع را فعال شدن مجدد عفونت در دوران بارداری ذکر کرده‌اند.
- همه اینها مربوط به کتاب‌ها و مقالات است. مهم‌ترین و مفیدترین کار برای شما مشاوره با متخصصان حاذق عفونی و زنان است.
امید که مشکلی نباشد.
به همسر گرامی سلام برسانید و به ایشان روحیه و امید بدهید.

  حسین wrote @

باسلام و عرض پوزش مجدد، از این که وقت باارزشتان را در اختیار ما قرار می‌دهید بسیار سپاسگزارم.
پوزش می‌طلبم، سؤال بنده ناقص بود. موضوع «آزمایش قبل از زایمان» اشتباه درج گردیده و آزمایش قبل از بارداری صحیح است. و نتیجه آزمایش مربوط به آزمایش قبل ازبارداری است. از راهنمائی‌های مجددتان بسیار ممنونم و از طرح موضوع ناقص بسیار معذرت می‌خواهم.
——————————————————————–
حق / درود بر شما / امید بهروزی برایتان دارم

  ملیحه wrote @

سلام دکتر جان!
من مدت دو سه ماهی می‌شود که هر روز سردرد دارم. پشت سرم درد می‌گیرد و گاهی نیمه‌های شب از درد بیدار می‌شوم. چشم‌هام کمی تار شده و فاصله‌های دور را خوب نمی‌بینم و 20% اوقات سردردم با حالت تهوع همراه است. پیشنهاد شما چیست؟ آیا باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنم؟ در یک هفته فقط یک روز یا یک نیم‌روز سردرد ندارم. گرچه تمام روز شدید نیست ولی در یک روز حتما یک یا دو ساعت درد شدید می‌شود.
به امید این که خداوند گره از مشکلاتتان باز کند. و بدرود.
————————————————————————————-
حق
درود بر شما
با توجه به شرح حالتان در نخستین فرصت به چشم‌پزشک یا متخصص بینایی‌سنجی مراجعه کنید و نتیجه را به بنده اطلاع دهید. شرح حالتان را با یکی از دوستان متخصص سردرد هم در میان گذاشتم و نتیجه را اطلاع خواهم داد.
شاد زی.

  احسان wrote @

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان.
سوالم این بود اگه در روابط زناشوئی وقتی که مرد یه خورده به ارگاسمش برسه دست بکشه ولی مشکوکم. روش اورژانسی هست که جلوگیری بشه بلافاصله دو قرص خورد ولی اگه راهنمایی هستش بهمون بگید ممنون میشم.
——————————————————————–
حق
درود
من که 3-4 بار نوشته شما را خواندم تا تقریبا فهمیدم منظورتان چه بوده!
اگر مشکوک به رسیدن مایع منی به مجرای تناسلی شریک جنسی خود هستید، ایشان جهت پیشگیری از بارداری باید بلافاصله 2 قرص HD یا 4 قرص LD بخورند و این کار را 12 ساعت بعد نیز تکرار کنند.

  maryam wrote @

با سلام و خسته نباشید و تشکر از شما به خاطر زحماتتون
دختری 22 ساله هستم که سال گذشته برای ازدواج آزمایش خون دادم، اما جواب آزمایش منفی بود و این برای من که از قبل می‌دونستم مینور نیستم عجیب بود. بعد از اون چندتا آزمایش دیگه دادم که گفتن مینور نیستم. اما این مساله برام نگران‌کننده شده و چون الان تصمیم به ازدواج گرفتم نگرانم که این بار هم جواب آزمایش خون منفی باشه. از شما می‌خوام که با توجه به نتایج آزمایشم بفرمایید که تشخیص شما در مورد مینور بودن بنده چیه و اگر مینور نیستم سوالم اینه که آیا معیارهای دیگه‌ای هم غیر از مینور بودن وجود داره که بر اساس اونها جواب آزمایش خون برای ازدواج رو تعیین کنند و اون معیارها چیه؟
در ضمن من با مشورت یکی از دکترها برای اینکه mcv خونم به 80 برسه قرص fefol (آهن و اسید فولیک) روزانه سه عدد مصرف می‌کنم. آیا این می‌تونه در بالا بردن mcv خونم تاثیر بگذاره؟ و این که چه مدت باید این قرص رو مصرف کنم تا MCV به 80 برسه؟ و آیا بعد از اینکه مصرف قرص رو قطع کردم ممکنه بازهم Mcv کاهش پیدا کنه و این مشکل‌آفرین بشه؟
باتشکر ازشما

نتیجه آزمایشم به این شرحه:

C.B.C

W.B.C 8.51
R.B.C 4.55
Hemogolobin 11.7
Hematocrite 35.9
M.C.V 78.9
M.C.H 25.8
M.C.H.C 32.7
R.D.W 12.4
Hypochromasia Slight
_________
Hb elec _HPLC

Hb-f 0.6
Hb A1 96.8
Hb A2 2.6
——————————————————————————————
حق
درود بر شما
ابتدا اجازه بدهید عرض کنم «آزمایش خونم منفی بود» معنی نمی‌دهد! باید بفرمایید آزمایش خون شما نشان‌دهنده تالاسمی مینور بوده یا نبوده. آزمایش خون که منفی یا مثبت نمی‌شود.
اما بعد:
پایین بودن هموگلوبین، MCH، MCV و MCHC و در مرز پایین بودن هماتوکریت شما بیش از هر چیز مطرح کننده کم‌خونی‌های فقر آهن و تالاسمی است. اما برای افتراق آنها لازم است آهن خون، فریتین و TIBC هم چک شوند.
صد البته نتایج آزمایش الکتروفورز هموگلوبین شما بسیار به ضرر تشخیص تالاسمی است:
در تالاسمی مینور هموگلوبین جنینی (HbF) به 5-2٪ و HbA2 به 3.5-1.5٪ می‌رسد. گرچه فقر آهن هم می‌تواند این دومی را کاهش دهد و تالاسمی مینور را بپوشاند.
همه بانوان در سنین باروری که احتمال باردار شدن دارند باید روزانه 1 میلی‌گرم اسیدفولیک و 30 میلی‌گرم آهن المنتال دریافت کنند و اگر تشخیص فقر آهن در آنها قطعی شود نیاز به روزانه 60 تا 120 میلی‌گرم آهن المنتال و البته مکمل روی و مس روزانه دارند. در مورد برنامه درمانی کم‌خونی خود (پس از بررسی دقیق و قطعی شدن علت آن) با پزشک متخصص زنان یا داخلی مشورت کنید.
علت فقر آهن در بانوان، یکی فقر آهن در مواد غذایی و پایین بودن بهره جذبی آن است و دیگری و مهم‌تر خونریزی‌های ماهیانه آنها که هرچه بیشتر باشد شدت کمی‌خونی هم بیشتر است. پس بعد از درمان هم احتمال وقوع مجدد این حالت وجود دارد. ولی به جای نگرانی بی‌مورد بهتر است توصیه‌های غذایی پزشک خود را جدی بگیرید.
در ضمن لطفا به پرسش‌ و پاسخ‌های پیشین این آشیان که در آنها به طور مفصل به تالاسمی پرداخته بودیم، هم نگاهی بیندازید.

  ملیحه wrote @

سلام.
ممنون.
بدرود.

  شبي wrote @

salam man dar 3salegi bar asare hadesei majbor shodam ba noke pa rah beram dar 6salegi amal shodamo pamo zamin gozashtam ama pam harekate chandani nadare rahe darman? mersi
—————————————————————————————-
حق
درود بر دختری از آسمان
عرض شود که خوب این یک مسأله تخصصی ارتوپدی است و من راهنمایی چندانی نمی‌توانم بکنم.
جز این که بعید نیست که طب سوزنی بتواند به شما کمک کند.
اگر خواستید بفرمایید تا یکی از همکاران متخصص طب چینی را به شما معرفی کنم.

  دکتر بعد از این….. wrote @

با عرض سلام خدمت دوست و برادر گرامی جناب آقای دکتر رضایی‌پور.
قبل از هر چیز تبریک بنده را بابت چنین وبلاگی پذیرا باشید.
بعد از مدتها مطلب قابل عرضی پیش آمده که ترجیح دادم آن را با برادر بزرگتر خود (دکتر رضایی‌پور) در میان بگذارم اما در این مدت بیننده وبلاگ شما بوده‌ام.
مطلب قابل عرض بنده در مورد خانمی 24 ساله و مجرد است که 20 سال پیش یعنی در 4 سالگی عمل PDA قلب (مشکلی که به صورت مادرزادی برای ایشان بوجود آمده) انجام داده است (توسط دکتر ماندگار)
عمل با موفقیت همراه بوده و ایشان تاکنون مشکلی نداشته و حتی مدتیست که طی مراقبت و چکاب هم نیستند (با نظر پزشک) و حتی مدتی پیش مورد معاینات و آزمایشات (نوار قلب و آزمایشات دیگر) قرار گرفته‌اند که اثرات عمل جراحی 20 سال پیش مشخص بوده اما در حال حاضر مشکلی برای ایشان وجود ندارد.
و اما چند سؤال:
1) در مورد عمل PDA قلب توضیحاتی بفرمایید؟ (علت پیدایش و راههای درمان و عوارض بعد از آن)
2) آیا این بیماری حتی حالا که خطری برای ایشان در پی ندارد، می‌تواند برای ایشان بعد از ازدواج مشکل‌ساز شود و این که در اثر ازدواج خطری ایشان را تهدید می‌کند یا خیر؟
3) اگر ازدواج برای ایشان خطرساز نیست آیا بارداری برای ایشان مشکل‌ساز می‌شود یا خیر؟
4) آیا این بیماری منشا وراثتی و ژنتیکی دارد یا خیر؟ (آیا فرزند ایشان در آینده به این بیماری مبتلا می‌شود یا خیر؟)
5) عواملی از قبیل استرس و هیجانات و ترس برای ایشان خطرناک است یا خیر؟
6) با توجه به این که ایشان در حال حاضر مشکلی ندارند، احتمال بازگشت این بیماری در چه حد است؟
با تشکر فراوان
حق نگهدارتان
————————————————————————————–
حق
درود بر امین عزیز و سپاس به خاطر این همه ابراز لطف و مهربانی.
در دوره جنینی به علت عدم نیاز ریه‌ها به خونرسانی زیاد، خداوند حکیم یک مجرای شریانی به نام Ductus Arteriosus را بین شریان اصلی آئورت و شریان ریوی تعبیه کرده است که بیشتر خون شریان ریوی را به جریان خون سیستمیک هدایت می‌کند.
بلافاصله پس از تولد به علت فعال شدن ریه‌ها و نیاز بیشتر آنها به خون، این شریان جنینی شروع به تنگ شدن می‌کند و ظرف چند ساعت تا چند روز بسته می‌شود. حال اگر این مجرا بسته نشود خونرسانی طبیعی به ریه‌ها مختل می‌شود و به دنبال آن اکسیژن ریوی به میزان لازم وارد جریان خون نمی‌گردد که به این حالت «مجرای شریانی باز» یا Patent Ductus Arteriosus گفته می‌شود.
علت عدم بسته شدن مجرای شریانی در بیشتر موارد ناشناخته است ولی در نوزادان نارس، مشکلات تنفسی و ریوی و همراهی سایر مشکلات قلب بیشتر دیده می‌شود و در جنس مؤنث دو برابر جنس مذکر رخ می‌دهد.
درمان این وضعیت در موارد شدید و علامت‌دار جراحی و ترمیم و بستن آن است که در مورد این بانوی گرامی توسط یکی از بهترین جراحان قلب ایران انجام شده است و پس از جراحی ترمیمی نیازی به درمان دارویی یا جراحی‌های دیگر ندارد.
چنین افرادی پس از درمان جراحی، می‌توانند به زندگی و فعالیت‌های عادی خود برگردند و هیچ‌گونه محدودیت خاصی ندارند. بارداری در موارد PDA‌ خفیف، کم خطر (Low Risk) محسوب می‌شود چه رسد به موارد درمان شده که می‌توان با اطمینان گفت خطری ندارد.
و آخر این که: آقا شیرینی‌خورون در پیش داریم؟
شاد زی.

  شبي wrote @

salam be doctore mahe khodam man nemidoonam khanoom doctorin ya aghaye doctor man betoon migam shaghayeghe aziz lotf kardin javab dadin bayad begam ke khoshbakhtaneh ba ravanshenasie daboot tahte darmanamo dare harekat mikone horaaaaaaaaaa rasti 2ta soale digam dashtam vase kasie in2ta aval inke enherafe cheshm be samte biroon dar man dare vase leyzik chi mishe?
va dovom inke khaharam alate tanasolish goshte ezafe dare yani biroone va kheyli azyat mishe bichareh koli afsorde shode rahe darman chie koli doosetoon darammmm mersi
——————————————————————————————-
حق
درود بر شما و سپاس به خاطر این همه لطفتان.
شادمانم که بهترید و برایتان آرزوی بهروزی دارم. شما چرا همه پرسش‌هایتان تخصصی است؟
در مورد پرسش نخست: شرح حالتان ناقص است: سن، جنس، بیماریهای زمینه‌ای؟ قدیمی یا جدید بودن مشکل و…؟ به هر حال ایشان لازم است به چشم‌پزشک مراجعه و معاینه تخصصی شوند.
اما پرسش دوم: اگر صرفا منظور بزرگی آلت است که خوب ممکن است یک فنوتیپ طبیعی باشد و نباید با افراد دیگر مقایسه شود ولی اگر واقعا «گوشت اضافه» است یعنی تقارن و وضعیت طبیعی ندارد لازم است با مشاوره متخصص زنان و زایمان یا در صورت لزوم، جراحان زیبایی اقدام به درمان کرد.
در خدمت هستم.
همواره سلامت باشید.

  شبي wrote @

salam salam, akhey az dastam sarsam gereftin inghad mozahemam. vaghean mersi. vayyyyyyyy shoma aghaye doctorin? bebakhshid aghaye rezaee poore aziz, bayad .begam vase soale avalam: dokhtar 16 sale, az 13 salegi intor ke mige dochare enheraf va tanbalie cheshm shode, ama besiar zaeef
rasti godie kamar chie? darman dare?
in ghodade charbi ke to badan bevojod miad chian? chera be vojod miad? elate dardnak boodaneshon chie?
kheyli mamnoon yedonya doosetoon daram
shabnam 18 sale
—————————————————————————————
حق
درود بر شبنم گرامی پر انرژی
نخست این که اگر فارسی ننویسی چشم من در میاد پس لطفا فارسی بنویس.
دوم آن که چند تا پرسش داری؟ بابا نفس بده!
در مورد نخست که عرض کردم نیاز به شرح حال کامل و معاینه تخصصی به وسیله متخصص چشم هست.
منظور از «گودی کمر» گودی بیش از حد کمر یعنی انحراف ستون فقرات کمری به سمت جلوست و خوب درمان هم دارد که در موارد خفیف یک سری توصیه و ورزش و اینهاست و در موارد شدید و عارضه‌دار نیاز به مداخله جراحی دارد. پس مشاوره ارتوپدی لازم است.
غدد چربی هم در واقع اجتماع بیش از حد و غیر طبیعی بافت چربی در جایی غیر طبیعی است که معمولا نیاز به کار خاصی ندارند مگر آن که به لحاظ زیبایی فرد را دچار اشکال کنند یا دردناک شوند که علت دردناک شدنشان هم بزرگی زیاد و فشارشان روی عصبی است که از کنارشان عبور می‌کند که در این صورت‌ها لازم است با مشورت متخصص جراح عمومی نسبت به برداشتن آنها اقدام کرد.
از ابراز محبتتان هم سپاسگزارم.
خوب، بروم خودم را برای چندین پرسش آینده‌تان آماده کنم!
شاد زی.

  شبي wrote @

سلام بر دكتر ماه و شوخ عزيزم. من مي‌ميرم تا 1 كلمه فارسي بنويسم. دكتر مردم تا نوشتم.
آخه من خيلي دوست دارم سر در يبارم از اين چيزا، آخيييييي، من از اين موردا داشتم: گودی کمر و غده خود به خود از بين رفت تا لاغر شدم. فقط كنجكاوی‌يه.
منتطر مزاحمتام باشين خواهش مي‌كنم. خييييييييلي چاكريم آقاي دكتر ماهم. البته ببخشين اينطوري بهتون ميگم. خانواده نگران نشن، من تكم آخه!
———————————————————————————–
حق / درود
شادمانم که پارسی می‌نویسید.
سپاس از این همه لطف.
همیشه سرزنده و شاد باشید.

  شبي wrote @

سلام دكتر جون، اومدم سوال كنم. نفس تازه كردين؟ خوبين؟
پدرم تازگيا دستش خواب ميره، ناخناشم قاشقي شده ترك خورده. بابا 40 سالشه، من خيلي نگرانشم. اينا چيه دكتر؟ وايييييي ما خانواده مريضا هستيم.
راستي خواهرم ديروز عمل زيبايي انجام داد، اما به شدت درد داره، دارويي هست واسه رفع درد؟
راستی شما دكتر چي هستين؟ موفق باشين
——————————————————————————
حق
درود بر شما
پدر بهتر است به متخصص داخلی مراجعه کنند و از نظر کم‌خونی بررسی شوند.
برای خواهر هم با توجه به نوع عمل و شرایطشان تنها خود پزشک معالج می‌تواند مسکن لازم را تجویز کند.
بنده پزشک عمومی هستم و در حال مطالعه بر روی طب سنتی ایران.
شاد زی.

  KIYAN wrote @

BA SALAM
AGAY DOCTOR AZIZ AYA ELAT BALA V PAEIN AMADAN GOLBOLHAY SEFID YANI 51.1 .8.2,5.4 TAGIR MIKONAD DER FASELEY 2 HAFTE VE DER ZEMN THS AZ 2.8 DER ARZ 2 MAH 1.1 SHOD VE LEVEL TESTOSTERONE AZ 10 BE 5 RASID KE DOCTOR GOFT KHAILI PAEEN HASTESH VE IN ALAEM HAME BAAD AZ YEK RABETE JENSI ANAL SEX BA DOKHTAR AZ 18 MAH GHABL SHORO SHOD VDER IN MODAT TEST HIV1/2 AND HTLV1/2 AND HBV,HCV HAME NEGATIVE BODANAD AMA MAN HAMISHE DER NAHIYE MASANE AHSAS SIZESH DARAM AZMAYESH ADRAR HICH CHIZI NESHON NAMIDE DER ZEMN MAN 38 AGE AND MARD HASTAM DOCTOR JAN AYA ELAT PAEIN AMADEN TESTOSTERONE V THS CHI MITONE BASHE V MAN BAYAD CHEKAR KONAM ALAN 18 MAHE FAGHAT DONBAL AZMAYESH DADAM HASTEM V HICH NATIJEAY NADADE BA TASHAKOR FARAVAN KIYAN AZ CANADA
—————————————————————————————
حق
درود
ابتدا برای چندمین بار عرض می‌کنم که صرفا بر اساس موارد غیرطبیعی پاسخ آزمایش‌ها نمی‌توان ابراز نظر کرد. شرح حال، معاینه و پاسخ همه آزمایش‌ها به ترتیب دارای بیشترین اهمیت هستند.
گویچه‌های سپید خون در موارد مختلفی افزایش پیدا می‌کنند که مهمترین آنها عفونت‌های مختلف است که در صورت شروع به درمان هم کاهش می‌یابد. گرچه موارد دیگری چون ترقیق و تغلیظ خون را هم نباید از نظر دور داشت.
بازه طبیعی تغییرات تستوسترون در مردان 10-3 ng/ml یا 35-10 nmol/l است. برخی موارد کاهش این هورمون جنسی نیز اینها هستند: هیپوگنادیسم (اولیه و ثانویه، برداشتن بیضه‌ها، سندرم کلاین فلتر، اورمی، نارسایی کبدی، مصرف اتانول) و مصرف داروهایی چون دیگوکسین و اسپیرونولاکتون.
بازه تغییرات طبیعی هورمون محرک تیروئید (TSH) نیز 6-0.4 mU/L می‌باشد و در مواردی چون هیپرتیروئیدی، بیماری حاد طبی یا جراحی، هیپوتیروئیدی هیپوفیزی و مصرف داروهایی چون دوپامین و کورتیکواستروئیدها با دوز بالا کاهش می‌یابد.
به نظر نمی‌رسد هیچکدام از موارد فوق ربطی به رابطه جنسی مشکوک شما داشته باشند.
در پایان توصیه می‌کنم مسائل خود را با مراجعه به متخصص خون یا اورولوژی پیگیری کنید.
در ضمن کاش به زبان پارسی بنویسید تا هم من ساده‌تر بخوانم و هم دوستان دیگر به راحتی استفاده کنند

  شبي wrote @

ماشاا… چه معلوماتی. افتخار مي‌كنم. سربلند باشين. ممنون زحمت كشيدين.

  KIYAN wrote @

ba salam mojadad aghay doctor aziz
ba arz maazarat man farsi nevis nadaram doctor urologyst tashkhis dadan ke man chronic prostatit daram ve be modat 6 hafte tebgh nazar ayshan man cipro 500 do bar der roz masraf kardam ama hich tagiry nashod v man hanoz ham sozesh masane daram der zemn post alat tanasolim hamishe sozesh darad v hamishe ehsas kesalat ve khastegi ,dar mahiche v mafasel der zemn teeth marks on my tongue daram ke inha hame ba ham shoroa shdand test PSA dadam 0.53 bod <2.5 ve bikhabi sar dard derad ast doctor jan man bayad chikar konam ta be natije berasam bavar konid dige khaste shodam man dobare neveshtam chon in jawabi ke dade body aslan chizi nafahmidam ba tashakor mojadad
—————————————————————————————
حق
درود بر شما و با پوزش به خاطر تأخیر که البته به علت مشورت با همکاران بود.

به نظر می‌رسد با نوعی Gilt feeling و یا استرس پس از رابطه جنسی نخستین روبرو هستیم.
تغییرات آنچنانی آزمایش‌ها یا شکایاتی که به درمان‌های معمول پاسخ نمی‌دهند بیشتر مطرح کننده چنین مواردی هستند.
توصیه مشخص بنده، کم‌توجهی (و نه بی‌توجهی) به علایم و همچنین پاسخ آزمایش‌ها در کنار مراجعه و استفاده از مکاتب طب مکمل است.
به طور مشخص و به ترتیب:
ماساژ (درمانی و Relaxation)، یوگا، هومیوپاتی.

باز هم پوزش. سلامت باشید.

  Bandeh khoda wrote @

salamon alaikom aghaye doktor enshaallah har chi mikhahid khoda behetoon bedeh be haghe hamin mahe aziz. bandeh yek mard 28 saleh hastam. chandi pish baraye test be nazde yek Dr.Urologie raftam wa test hormun dadam. albateh bayad motezakker besham in doktor yeki az behtarin urologie haye alman hast. bandeh dar keshwar alman sokoonat daram. javab azmayesh be sharhe zir ast. LH:1.79—FSH:2.45—Testosteron:3.75 ng/ml va andazeye beizeh ha ham 14ml bood. ishan goftand hameh chi normal ast wali goftand 1 ya 2 sale dige baraye moayeneye dobare berawam. mikhastam awal nazar shoma ra bedanam darbareye javabe azmayesh dowom mikhastam bedanam ke beizeh ha ta che senni roshd mikonan chon man dar internet khandam ke andazeye normale beizeha 16ml hast wa beizeh ha ta senne 40 salegi roshd mikonan. aya emkane roshde beize haye man ham wvojood dare? agar vojood dare ta che mizani wa inke nesbat be roshde beizehha aya mizane testosterone manham taghir mikonad ya kheir. ba tashakkor az shoma. ya ali
————————————————————————————————–
حق
درود
ابتدا برای چندمین بار عرض می‌کنم که صرفا بر اساس موارد غیرطبیعی پاسخ آزمایش‌ها نمی‌توان ابراز نظر کرد. شرح حال، معاینه و پاسخ همه آزمایش‌ها به ترتیب دارای بیشترین اهمیت هستند.
بازه طبیعی تغییرات تستوسترون در مردان: 10-3 ng/ml یا 35-10 nmol/l است، FSH و LH نیز در مردان به ترتیب در بازه 10-1 و 30-6 IU/L تغییر می‌کنند.
متوسط اندازه طبیعی بیضه‌ها 4*3*2.5 سانتی‌متر است. اندازه بیضه‌ها رابطه‌ای با سطح هورمون‌های مورد اشاره ندارد و فقط تا پایان سن رشد یعنی حدود 17-16 سالگی افزایش می‌یابد.
در پایان خواهش می‌کنم در صورت امکان پارسی بنویسید تا همه بتوانند استفاده کنند.
شاد زی.

  gerash wrote @

باسلام
بنده تا بحال چند بار براي آزمايش ازدواج مراجعه كرده‌ام. در وهله اول به دليل پايين بودن دو شاخص mcv=78 و mch=26 دوره درمان فقرآهن تجويز شد پس از طي دوره، تنها ميزان mcv=81 تغيير كرد و شاخص ديگر تغيير پيدا نكرد. گفتني است hbA2=2.2 می‌باشد. حالا براي تغيير شاخص mch چه بايد كرد؟ آيا اصلا راهي براي تغيير آن وجود دارد يا با توجه به درمان فقر آهن ثابت مي‌ماند؟ (آزمايش طرف مقابل هم همين وضعيت را داشت)
———————————————————————————————
حق
درود بر شما
ابتدا برای چندمین بار عرض می‌کنم که صرفا بر اساس موارد غیرطبیعی پاسخ آزمایش‌ها نمی‌توان ابراز نظر کرد. شرح حال، معاینه و پاسخ همه آزمایش‌ها به ترتیب دارای بیشترین اهمیت هستند.
MCV و MCH شما در حد مرز پایین هستند. که می‌تواند نشانی از موارد زیر باشد: میکروسیتوز (فقر آهن، تالاسمی)، هیپوکرومی (مسمومیت با سرب، کم‌خونی سیدروبلاستیک و کم‌خونی ناشی از بیماری‌های مزمن) که البته خیلی از این موارد به شما ربطی ندارند.
با توجه به طبیعی بودن میزان Hb A2 و همچنین ناموفق بودن درمان فقر آهن، این تشخیص شاید کمی با ابهام مواجه باشد. توصیه می‌کنم با مراجعه به متخصص حاذق داخلی مسائلی چون بیماری‌های زمینه‌ای یا مسائل گوارشی را رد کنید.

  tarasht wrote @

با سلام. من از چه طریقی می‌توانم سؤالات پزشکی خود را مطرح کنم؟
———————————————————————————-
حق
درود
همان طور که دوستان دیگر مطرح می‌کنند. همینجا به صورت یک نظر بنویسید.

  سحر wrote @

salam aghaye doctor 4rooze shaghigheo goshoamotarfiyene sooratam dard mikone betarafe fake painam gahiam mizane be poshte pelkam man chemeeeeeeee?
——————————————————————–
حق / درود
عرض شود که شما درد دارید و باید به پزشک مراجعه و بررسی و معاینه شوید.
شرمنده، ولی کمک بیشتری نمی‌توانم بکنم!

  ملیحه wrote @

سلام
مدت دو ماه می‌شه که بینی هانی کیپ شده. ببخشید که راحت می‌نویسم.
آشغال‌های بینی‌ش نمی‌ذارن درست نفس بکشه و چون هانی نمی‌گذاره من بینی‌ش روشستشو بدم، اکثرا به اجبار و گاهی هم با روی خوش توی دستشویی با آب گرم بینی‌ش رو می‌شورم. اگر قبل از خوابش این کار را نکنم اونقدر بد نفس می‌کشه و خرخر می‌کنه که مدام از خواب می‌پره یا دهانش رو باز می‌گذاره و نفس می‌کشه.
به نظر شما چه کار کنم؟
هیچ علامت دیگه‌ای از سرماخوردگی نداره. فقط بینی‌ش پره.
باز هم ببخشید بابت این که این سؤال اذیتتان کرد.
——————————————————————————————————————–
حق
درود
علت اصلی چنین وضعیت‌هایی همان «نزله» یا ترشحاتی است که از نواحی بالاتر،‌ یعنی مغز، پایین می‌آیند.
اگر این وضعیت هانی یا شما را دچار مشکل کرده است لازم است از نظر آلرژی و همچنین سینوزیت بررسی شود.
این کار را هم می‌توانید با مراجعه به پزشکان طب جدید یا سنتی انجام دهید. اگر امری بود در خدمتم.
در ضمن هیچ پرسشی من را ناراحت نمی‌کند. خیال شما راحت!

  nashenas wrote @

ba arze salam,man ye pesare 18 sale hastam moshkelam ine ke man kami noke sine daram ba inke 3sali mishe ke koshti migiram va daraye badane varzidei hastam natonestam in arezaro bar taraf konam darzemn man ghablan estemna mikardam vali alan kontorol mikonam vali shab ha dochare khod erzai misham (albate tazegia intor mishe va chand shab 1bar) ke in masale mano ranj mide 2sale pish ham bekhatere sine ham be doktor motekhases morajee kardam va azmayesh gereft va goft normale va bartaraf mishe vali hanoz ham in moshkel bar taraf nashode age rahnamim konid mochaker misham
———————————————————————————————
حق
درود
داشتن نوک سینه در آقایان لزوما به معنی وجود یک مشکل یا بیماری نیست و می‌تواند طبیعی باشد. در مورد شما هم اگر آزمایش‌های هورمونی طبیعی بوده‌اند لازم نیست نگران باشید و هیچ اقدام خاصی انجام دهید.
این که خودارضایی را کنار گذاشته‌اید و ورزش هم می‌کنید خیلی خوب است. آن رخداد هم نامش خودارضایی نیست، «احتلام» است که یک فرایند طبیعی است و شرعا و عرفا ایرادی ندارد. حکا معتقد بوده‌اند وقتی میزان مایع منی از حجم لازم ذخیره‌ای بیشتر می‌شود قوه مدبره بدن با مکانیسم «احتلام» آن را دفع می‌کند تا سلامتی حفظ شود.
پس نگران نباشید. ورزش کنید، خوراک خوب بخورید و شاد زندگی کنید.

  پاكزاد wrote @

سلام. اگر پزشك اطفال خوب در منطقه غرب تهران (گيشا) می‌شناسيد خوشحال می‌شوم مطلع شوم.
دخترم سال گذشته در اثر سندرم HELLP هفت ماهه دنيا آمده و ASD قلبي دارد كه دارو مصرف می‌كند. وزنش از بچه‌های هم‌سنش كمتر است. به دنبال پزشك خوب برای چكاپ ماهيانه‌اش می‌گردم.
——————————————————————————
حق
درود
عرض شود که اساتید چیره‌دست متخصص نوزادان و کودکان که کم نیستند ولی بنده پسر خودم را گاهی که مسأله‌ای باشد و از عهده برنیایم می‌برم خدمت آقای دکتر محمدباقر اخوی‌راد. مطب ایشان در خیابان گل‌نبی است. (ابتدای پاسداران، پشت حسینیه ارشاد)

  بنده خدا wrote @

با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز. پسری 17 ساله هستم و واریکسل چپ داشتم. تمامی مطالبتان را هم خواندم و لذت بردم. اما مشکل من هیچ کدام اینها نیست چون علی الظاهر مشکلم معلوم نیست! طی 3 بار داپلر رنگی که انجام دادم، تغییری در وضعیت حاصل نشده، در حالی که دوتا را قبل عمل و یکی دیگر را 2ماه بعد عمل انجام دادم. آزمایش منی هم قبل عمل انجام دادم که شرحش در زیر آمده (البته به نوشتن مشکلات اکتفا کردم): دارای high viscidity بودم، اسپرم کنت: 53.56، motile sperm: 12.48, پراگرسیو اسپرم:11.64 و 80.00 نرمال مورفولوژی بوده است. و در اصل 87.52immotile بوده است. در داپلر قبل از عمل واریکوسل گرید دو در سمت چپ مشاهده شده(البته در داپلر قبل از آن هم نوشته بود گرید سه!که هردو اینها قبل عمل بوده ) همچنین در داپلر رنگی به عمل آمده ریفلاکس قابل توجه فلوی وریدی در وریدهای شبکه pampiniform در سمت چپ مشاهده شده، فلوی نرمال شریانی low resistance هم مشهود است. سایز بیضه ها تقریبا طبیعی بوده و L.T:36.16 و R.T:38.17 در قبل و بعد عمل بوده، و در دو ماه بعد عمل هم واریکسل گرید دو به قوت خود باقی است. حال در این شرایط اظهارات اطبا خیلی ضد و نقیضه، یکی میگه هیچ مشکلی نیست، یکی میگه حتما باید عمل بشی، یکی میگه به معاینه بالینی باید استناد کرد، یکی میگه از داپلر معلومه که مشکلت حل نشده، یکی میگه صبر کن، اون یکی میگه در اسرع وقت باید دوباره عمل شی… اول میخواستم یک ارولوژ خوب بهم معرفی کنید، بعد بگید بالاخره کدومشون درست میگن،سوم هم بدتر از این هم ممکنه وضعیتم بشه؟ راستی در داپلر بعد عمل اتساع وریدهای p.plexus چپ تا حداکثر 3mm دیده شده. با تشکر. خواهش می‌کنم در اسرع وقت پاسخم را بدهید.
—————————————————————————————
حق
درود بر شما
با توجه به تخصصی بودن مشکل ترجیح می‌دهم به متخصص معرفی‌تان کنم. توصیه می‌کنم به آقای دکتر خیام‌فر مراجعه کنید. با شماره 88975473 (درمانگاه بیمارستان شهید مصطی خمینی) تماس بگیرید و وقت دریافت کنید. به خود دکتر هم بفرمایید دکتر رضایی‌پور معرفی کرده است.
در خدمتم.

  شهريار wrote @

با عرض سلام و خسته بياشيد
لطفا به من بگوييد اين موارد در نتيجه آزمايش چه هستند و مقدار آن تا چه اندازه خطرناك است:
WBC 10.3
mid#1.0 x 10″3
mid% 10.1
من داراي كلسترول 269 و تري گليسيريد 276 و ال دي ال 161 هستم.‌ آيا وضعم بحراني است؟ احساس خستگي، خواب‌آلودگي و خواب رفتن كف پا آيا از عوارض چربي خون است؟
موفق و پاينده باشيد.
—————————————————————————————————————
حق
درود
میزان مطلوب کلسترول، زیر 200 و میزان مطلوب تری‌گلیسرید، زیر 165 است که صد البته با توجه به سن و جنس و مزاج و وزن و سابقه و… تفاوتهایی هم می‌کند.
بالا بودن هرو اینها هم در مواردی چون هیپوتیروئیدی، دیابت قندی، انسداد صفراوی، بی‌اشتهایی عصبی و… دیده می‌شود گرچه شاید لازم باشد هر یک را به تنهایی مورد توجه قرار داد. مواردی هم که نوشته‌اید می‌توانند نشانه‌های بالا بودن چربی خون در شما باشند.
آن مورد اولی هم تعداد گویچه‌های سفید است و بارها و بارها و بارها گفته‌ام که نتایج آزمایش‌ها بدون شرح حال دقیق و معاینه کامل بی ارزش هستند و نمی‌توان بر اساس آنها قضاوتی کرد.

  doost wrote @

با عرض سلام و تشکر خدمت شما
من 31 سال دارم و برای قبل از بارداری یک سری آزمایش کامل دادم. دکترم گفتند که همه آزمایشم خوب است ولی چند مورد را حتما دوباره انجام بدهم. جواب آزمایش من
Toxoplasma(if) negativa
Rubella(IgG) 1.8
HBS/Ag(ECL) negative
HIV combi(ECL) negative
CMV IgG(ECL) 188.4
من حدود 7 سال پیش واکسن سرخجه و 3 سال پیش واکسن هپاتیت زدم
آزمایش مجدد من شامل
CMV IgG, CMV IgM, Toxo IgG, Toxo IgM, Rubella IgG, Rubella IgM
در ضمن من حدود 4 سال پیش آبله مرغان گرفتم و فکر میکنم از همان سال تا به حال گاهی اوقات حالت گر گرفتی و عطسه مانند سرما خوردگی دارم و روی تمام بدنم از زیر پوست لکه های قرمز نمایان و برطرف می شود که البته برای این مورد هم دکتر پوست آزمایش دادند که مشکل خواصی نبود.
آیا جواب آزمایش من جای نگرانی دارد؟
از پاسخ شما بسیار متشکرم.
———————————————————————-
حق
درود بر شما
عفونت با CMV معمولا طی دوران کودکی یا اوایل بلوغ پدید می‌آید. در محدوده سنی 20 تا 40 سال، 40 تا 90 درصد جمعیت دارای آنتی‌کورهای ضد CMV هستند. مثبت شدن این آزمون نشان‌دهنده عفونت قبلی یا فعال با CMV باشد. نمونه‌های متوالی که افزایشی بیش از 4 برابر در سطح آنتی‌کور را نشان دهند، عفونت اخیر را مطرح می‌کنند. عفونت فعال باید با جداسازی ویروس تأیید شود.
روبلا (سرخجه / سرخک آلمانی) در صورتی که جنین را در رحم مبتلا کند، نقایص مادرزادی در وی ایجاد می‌کند. سطح آنتی‌کور سرخجه در موارد عفونت قبلی یا اخیر با ویروس سرخجه، سرخجه مادرزادی یا واکسیناسیون آن بالا می‌رود. اگر تیتر آنتی‌کور کمتر از 1/8 (یک هشتم) باشد نشان‌دهنده فقدان ایمنی است و تیترهای بیش از 1/32 نشان‌دهنده ایمنی ناشی از عفونت قبلی یا واکسیناسیون. تشخیص قطعی عفونت حاد بر مبنای افزایش به میزان 4 برابر در تیتر آنتی‌کور از نوع IgM در سرم بیمار است.
نگران نباشید. پزشکتان آزمایش‌های لازم را درخواست کرده‌اند و به امید خدا به زودی رفع نگرانی خواهد شد.
شاد زی.

  doost wrote @

از پاسخ شما متشکرم

  بی نام wrote @

سلام گرم و خالصانه بنده رو را پذیرا باشید.
ممنونم از شما که وقت خود را صرف معالجه بیماران می‌کنید و این کارتان بی‌شک از طرف خدا بی‌پاداش نخواهد بود.
جناب دکتر! من سوالی داشتم با موضوع «خودارضائی». من مطالب فوق را کامل مطالعه کردم. از شما خواهشی که داشتم این که مرا راهنمایی کنید. چون من الان دانشجو هستم و ساکن شهری دیگر.
جناب دکتر! من مبتلا به خودارضائی شدید هستم (روزی دو بار) این کار رو از 15 سالگی شروع کرده و تا الان که 22 سال دارم متاسفانه ادامه داده‌ام و همه موارد مربوط به علایم خودارضائی را دارا هستم: خستگی، کمردرد، ریزش شدید مو… و جدیدن یه مشکلی بر اینها اضافه شده و اون هم اینه که در ناحیه زیر شکم با عقب دادن شکم یه دردی رو احساس می‌کنم و در آزمایش ادرار، خون مشاهده شده است و فکر کنم این هم از علایم خودارضائی باشه و خودم هم تصمیم گرفتم این کار زشت رو ترک کنم و بر این باور هستم که از اراده بسیار خوبی برخوردار هستم. شما راه را بر من آشکار کنید تا من این مسیر را طی کنم و از این وضعیت خیلی خیلی بد رهایی یابم.
صادقانه بر دست شما بوسه می‌زنم.
——————————————————————————————-
حق
درود
از خواندن این خطوط بسیار دلگیر شدم. نشانه‌هایی که گفته اید با احتمال زیادی مربوط به استمناء هستند، چنان که در نوشته‌های پیشین هم اشاره کرده بودم.
و صد البته می‌توان انتظار داشت که شرایط از این نیز بدتر شوند. اما به هر ترتیب مهم تصمیم و اراده شما بر تغییر رفتار است.
تأخیرم در پاسخ، به جهت جستجویی در منابع موجود بود تا بدانم بهترین راهنمایی ممکن کدام است.
علاوه بر امکان استفاده از مشاوره روان‌شناسی که قطعا می‌تواند کمک بزرگی باشد، می‌توانید از کمک‌های انواع طب مکمل و بویژه طب ایرانی نیز بهره ببرید. به ویژه آن که ضعف قوای بدنی، ریزش موها و… به روش‌های درمانی طب ایرانی پاسخ خوبی خواهند داشت.
نمی‌دانم در کدام شهر مشغول به تحصیل هستید ولی در تهران آماده همکاری (ویزیت، معرفی به همکاران و…) هستم.
شاد زی و شرمنده به خاطر تأخیر.

  shamim wrote @

با عرض سلام و خسته نباشید.
با تشکر از وقتی که برای پاسخ به کامنت‌ها می‌گذارید.
جواب آزمایش من و شوهرم به صورت زیر است:
w.b.c /hpf 2-3
r.b.c /hpf 0-1
ep . cells /hpf 5-7
bacteria few

همسرم:
w.b.c /hpf 1-2
r.b.c /hpf 0-1
ep cells /hpf 1-3
bacteria rare

آیا مقدار گلبول‌های سفید همسرم کمه؟
ep cell چیست و چرا برای من زیاد است؟
باکتری rare خطرناک است؟

توضیح این که ما این آزمایش را فقط برای چک‌آپ دادیم و مشکلی نداشتیم. و بقیه موارد آزمایش هم خوب بودند. فقط همسرم هنگام انجام آزمایش کمی سرما خورده بودند.
بسیار متشکرم.
——————————————————————————
حق
درود
اینها که نوشتید پاسخ آزمایش ادرار هستند نه خون!
پس همه پاسخ‌ها در محدوده طبیعی هستند. EP Cell ها هم سلول‌های اپی‌تلیال هستند که به طور طبیعی از دیواره مجرای ادراری جدا می‌شوند و در ادرار دفع می‌گردند.
rare هم یعنی نادر، یعنی تعداد باکتری‌ها در نمونه ادرار همسرتان بسیار کم است و در ادرار شما کم، که خوب در ادرار بانوان غیرطبیعی نیست.
علایم بالینی همیشه از نتایج آزمایش‌ها مهم‌تر هستند که خدا را شکر، شما هیچ شکایت خاصی ندارید.

شاد زی.

  shamim wrote @

واقعا ممنونم از پاسختون.

  armin wrote @

با سلام. ببخشید مزاحم میشم.
آیا دارویی وجود دارد که استمنا را ترک کرد؟
——————————————————————————–
حق / درود / خیر

  armin wrote @

آیا درآوردن جوش در صورت دختران به علت استمنا هست یا چیز دیگری هست؟
لطفا جواب را به ایمیلم بفرستید.
————————————————————————————————-
حق
درود
تا جایی که می‌دانم ربطی ندارد.
شرمنده، فرصت ندارم، همین جا پاسخ دادم.

  بنده خدا wrote @

با سلام خدمت آفای دکتر و با تشکر از لطفی که کردید.
رفتم پیش دکتر و سوالامو پرسیدم، فقط یک سوال یادم رفت، گفتم از شما بپرسم.
آقای دکتر چرا بعد از عمل واریکوسل دیگر نمی‌توان به داپلر رنگی استناد کرد؟
———————————————————————
حق
درود
چه کسی گفته نمی‌شود استناد کرد؟! چنین نیست. اگر اطلاع دیگری از منبع موثق دارید به من هم بگویید.
سپاس و شاد زی.

  saba wrote @

سلام، من دختری 16 ساله هستم. از 3 سال پيش با خوندن يك كتاب با خودارضايي و مالش آلت تناسلي آشنا شدم و اين كارو انجام دادم که باعث لذت من شد. اما به خدا نمی‌دونستم دارم چيكار می‌كنم، تا امروز تو اينترنت در باره عواقبش خوندم. دارم سكته می‌كنم، تو رو خدا به دادم برسيد. يعني من به عواقبش از جمله آسيب به چشم مبتلا شدم؟ از خودم بدم مياد. يعني كارم تمومه؟ دارم از ترس می‌ميرم. تو رو خدا كمكم كنيد. چيكار كنم؟
——————————————————————————–
حق
خواهر گرامی، درود.
قصور و تقصیر همیشه با بشر بوده و خواهد بود. پس برای چه می‌گویند «آدمی جایزالخطاست»؟
این که نادانسته و ناآگاهانه مرتکب کاری می‌شده‌اید که خسارت معنوی و جسمی برایتان داشته است خوب نیست، ولی دنیا به پایان نرسیده، مهم این است که با جستجوی خودتان به زیان‌های این کار پی برده‌اید. و اینک تنها لازم است با توکل به خدا و اراده‌ای قوی تصمیم بگیرید که آن را ترک کنید.
اگر در حال حاضر شکایات خاص جسمی یا روحی ندارید، جای نگرانی نیست. و به قول پدرانمان: ماهی را هرگاه که از آب بگیری تازه است.
هیچ‌گاه برای هیچ کاری دیر نیست… گرچه که گاهی هم «دیر می‌شود».
با اجازه شما نشان ایمیلتان را پاک کردم.
باز هم در خدمتم.
انصاف داشته باشید و چندی دیگر خبر خوب پیروزی‌تان در اجرای اراده فعلی‌تان را به من هم برسانید. شادمان خواهم شد.

  papar wrote @

با سلام
من 29 سالمه و من و همسرم مدتی هست که تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم به همین دلیل و برای انجام آزمایشهای پیش از بارداری به دکتر مراجعه کردم و آزمایش خون دادم همه چیز نرمال بوده ولیCMV IgG مثبت و برابر 160.8 هست البته سایر موارد مثل IGMهمه منفی اند. در ضمن از حدود 3 ماه پیش پریودهای با تاخیر 45 روزه داشتم و در سونوگرافی وجود یک کیست کوچک تشخیص داده شد به همین دلیل دکتر قرص سپروترون تجویز کرد ولی همچنان و با وجود برطرف شدن کیستی که داشتم باز هم این مشکل حل نشده. لطفا در صورت امکان من رو راهنمایی کنید که آیا ارتباطی بین این دو موضوع وجود دارد و آیا مثبت بودنCMV IgG خطرناک است یا نه.
با تشکر
——————————————————————————
حق
درود بر شما و پوزش به خاطر تأخیر ناخواسته
در مورد عفونت احتمالی با ویروس CMV پیش‌تر چند خطی نوشته بودم که می‌توانید کمی بالاتر بخوانید.
اطلاعات تخصصی‌تر را بهتر است از پزشک متخصص زنان یا عفونی بگیرید.
ولی خوب است بدانید جای نگرانی نیست، اگر خدا بخواهد.
امیدوارم خداوند به شما فرزندی نیک‌سیرت و نیک صورت ببخشد.
شاد زی.

  داود محمدی wrote @

سلام. من جوانی 32 ساله هستم و متاهل و صاحب دو فرزند. در حدود 6 ماه قبل متوجه واریکوسل بیضه شدم، گرید 1 بیضه راست و گرید 2 بیضه چپ. در ضمن من در حال ورزش بدن‌سازی هستم. آیا باید ورزش را به خاطر فشارهای عضلانی ترک کنم یا خیر؟
———————————————————————————–
حق
درود
10٪ افراد جامعه دچار واریکوسل هستند و شاید خود نیز آگاه نباشند. این موضوع مهمی نیست مگر آن که گرید بالایی داشته باشد و فرد از عوارض آن چون عقیمی نگران باشد یا این که گرید پایین باشد ولی درد و ناراحتی هم داشته باشد.
پس نگران نباشید و به کار و زندگی و ورزش‌تان برسید.
شاد زی.

  محسن wrote @

سلام
من از بیماری صرع از نوع خفیف رنج می‌برم. طوری که دو ماهی یک بار سردردی می‌گیرم طوری که با عرق سرد همراه است و برای لحظاتی هوشیاریم را از دست می‌دهم. (بیشتر این عمل در مواقعی رخ می‌دهد که عمل جلق را انجام می‌دهم و یک هفته بعد دچار این سردرد می‌شوم) در ضمن از قرص والپروت سدیم استفاده می‌کنم.
——————————————————————————————
حق
درود
خدا شفا می‌دهد. خوب است که شما علت احتمالی را هم می‌شناسید!

  مینا wrote @

با سلام
چند وقت پیش در قسمت خارجی آلت تناسلی‌ام دچار خارش شدم ولی طولی نکشید که خوب شدم. با این حال رفتم دکتر و تست ادرار دادم که همه چیز نرمال بود. با توجه به این که یه چیزای سفید ولی بدون بو دیده بودم دکتر گفت قارچ دارم (ازدواج هم نکردم) و مترونیدازول و کپسول فلوکونازول 50 تجویز کرد (روزی 3تا) به مدت 30 روز. می‌خواستم نظر شما رو هم بدونم و این که خوردن کپسولهای فلوکونازول به مدت 30 روز پشت سر هم مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟ آخه تو اینترنت خوندم که می‌تونه کبد رو خیلی ضعیف کنه و حتی باعث هپاتیت بشه!
———————————————————————————————-
حق
درود
شرح حال نصفه و نیمه شما و نوع داروهای تجویزی شک به عفونت‌های قارچی را تقویت می‌کند ولی به نظرم می‌رسد درمان یک دوره 7 و نهایتا 10 روزه دارد و 30 روز مصرف دارو تنها در بیماران دچار نقص ایمنی و مقاوم به درمان لازم می‌شود و شاید تجویز مترونیدازول به تنهایی هم کافی می‌بود مگر آن که در معاینه نظر پزشکتان تغییر کرده باشد.
در مورد عوارض هم حق با شماست و تأثیرات کبدی دارد ولی نه با مصرف یک ماهه دارو. گرچه در مصرف داروها باید جانب عقل را نگاه داشت.
شاد زی.

  نجار wrote @

با سلام
من چند وقت است که پشت چشمانم پف کرده البته يک روزهايی بيشتر و روزهايی کمتر میشود به دکتران زيادی مراجعه کردم کليه آزمايشات لازم را انجام دادم و در آخر تشخيص آلرژی دادن ولی من با مصرف قرصهای آلرژيک بهبود نيافتم و در آزمايشم هم ALT-SGPT که آنزيم کبدی است بيشتر از حد معمول بود که دکتر گفتند به متخصص گوارش مراجعه کنم لطفا مرا راهنمايی کنيد آيا به اين آنزيم مربوط می شود يا خير يا اچه راهی پيشنهاد ميکنيد -من واقعا از اين پف بالای چشمانم ناراحتم
لطفا مرا راهنمايی کنيد
با تشکر
———————————————————————
حق
درود
در مورد شما گرفتن شرح حال کامل و معاینه بالینی لازم است.
یکی از مهم‌ترین و ساده‌ترین علل پف کردن دور چشم‌ها افزایش رطوبت مزاجی است که البته راه حل‌های ساده و مؤثری هم دارد و متأسفانه از سوی طب جدید مغفول مانده است.
در صورت تمایل بفرمایید تا به پزشکی توانا معرفی‌تان کنم.

  دوستدار شما wrote @

سلام اقاي دكتر
لطفا به همه موارد جواب بديد؛ بدون سانسور!!!!!
من كسي هستم كه خيلي وقت قبل اينجا كفتم كه ديكر استمنا نميكنم و بعد از ازدواج هم به همسرم نزديك نميشوم!!!!!! يادتونه؟
من دوباره تو دام استمنا افتادم؛كمكم كنيد؛ اراده ام خيلي ضعيف شده
درضمن اكر صورت دختري ١٩ ساله جوش داره علتش جيه؟ برطرف ميشه؟
راستي بعد از حوادث عاشورا هنوز هم سبزيد؟!!
بعد از ٢٢ بهمن باز هم فكر ميكنيد كه سبزها اكثريت اند؟! اين همه آدم كه ميكفتند مرك بر منافق رو تشنه سانديس ميدونيد؟ يا به عكس كوكل كه ساعت ٩ كرفته دل خوش كرديد كه مردم كم اومدند؟!!
———————————————————————————–
حق
درود
برای موفقیت در این کار نیاز به اراده‌ای قوی و توکل و توسلی زیاد دارید و البته در صورت نیاز باید از کمک مشاور و روان‌شناس استفاده کنید.
جوش صورت علل زیادی می‌تواند داشته باشد. با توجه به این که یکی از راههای دفع فضولات بدن پوست است، بروز مشکل در بسیاری از اندام‌ها می‌تواند تظاهر پوستی داشته باشد. در طب ایرانی درمان‌های خوب و اساسی برای مشکلات پوستی وجود دارد که البته نیاز به صبر و تحمل زیادی هم دارند. در صورت نیاز یکی از دوستان را معرفی خواهم کرد.

پیش‌تر هم تذکر داده‌ام که هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد.
بعدش شما خوبی؟!
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا

  e.sm wrote @

آقای دكتر، من 33 سالمه و برای بچه‌دار شدنم اسپرموگرامي انجام دادم كه نتايجش به استحضار مي‌رسد. لطفا بگيد من مشكلي دارم يا نه و براي رفعش چه كنم و چه پارامترهايي غير نرمالند. ممنون.
COLOR=MILKY
VOLUME=4
PH=7.6
VISCOSITY=HIGH
NORMALFORMS=45
ABNORMALFORMS=55
RBC/H.P.F=0-1
EP CELLS/H.P.F=0-1
W.B.C/H.P.F=1-2
LIQUEFACTION=35
COUNT PER ML=38
GRADE0(NONE MOTILE)=55
GRADE1=10
GRADE2=10
GRADE3=15
GRADE4=10
——————————————————————-
حق
درود بر شما
به لحاظ کتابی بیش از 60٪ اسپرم‌ها باید شکل طبیعی داشته باشند (که در مورد شما 45٪ است) و بالای 60٪ هم باید تحرک داشته باشند (که در مورد شما باز هم 45٪ است).
البته این رقم‌ها کتابی هستند و لازم است ابراز نظر قطعی با توجه به مجموع شرایط توسط پزشک متخصص انجام شود.
برایتان آرزوی سلامتی دارم.

  e.sm wrote @

دکتر جان اگه میشه اسپرموگرام منو بیشتر تحلیل کنید. بقیه پارامترها چطوریند. کلا نظرتون چیه؟
——————————————————————————-
حق
درود
موارد غیرطبیعی را که عرض کردم. تفسیر بیشتر هم با توجه به شرایط افراد به عهده پزشک متخصص است.
نظرم کلا راجع به چی چیه؟!

  abac156 wrote @

سلام جناب دکتر
خسته نباشید
اولین بار بود به این صفحه از آشیانتون سر می‌زدم، عالی بود.
خیلی جالب بود.
ما هم که دیدیم دکتر نشسته و جواب میده سوالمون گرفت:
1.با دارو گیاهی سیاهی و پف دور چشم چطور برطرف میشه؟
2.خوردن جه موادی در چاقی تاثیر گذاره؟
3.خلط صبحگاهی نشانه چیست؟
وقتتون بخیر و خدا قوت.
———————————————————————————-
حق
درود
نیومدی نیومدی یهو با چند تا پرسش؟!
1) باید دید دلیل سیاهی و پف چیست. سیاهی به تنهایی می‌تواند نشانه خشکی مزاج باشد یا غلبه سردی. (ساعات آخر روز‌های بلند رمضان را به یاد آورید) اما پف زیر چشم به تنهایی می‌تواند نشانه غلبه رطوبت باشد که در افرادی که مزاج سرد و تر دارند بویژه در ابتدای بیدار شدن از خواب مشهودتر است. به هر روی باید خود بیمار را دید و شرح حال کامل گرفت و معاینه کامل کرد.
2) کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها، در صورتی که میزان سوخت و ساز فرد پایین باشد، می‌توانند به صورت چربی در نقاطی از بدن ذخیره شوند. اما دقت کرده‌اید که برخی در خوردن این مواد زیاده‌روی می‌کنند ولی چاق نمی‌شوند؟! یا کسانی را دیده‌اید که رژیم لاغری با آب یا کاهو و… می‌گیرند و وزنشان بیشتر می‌شود؟! (من دیده‌ام). این مربوط به تفاوت‌های مزاجی افراد است. از نگاه طب ایرانی رطوبت به صورت چربی در بدن ذخیره می‌شود (مزاج چربی سرد و تر است)، پس خوردن سردی‌ها و تری‌ها هم می‌تواند موجب چاقی شود. در این مورد بحث زیاد و طولانی است.
3) خلط صبحگاهی اگر از بالا بیاید نشانه رطوبت اضافی مغز است که شاید بتوان با اغماض برای آن از واژه کلی «نزله» استفاده کرد. که آن هم ممکن است به علت غلبه سردی و تری بر مغز باشد. حال همین خلط اگر عفونی باشد یا با علایمی چون درد در ناحیه پیشانی و پشت چشم‌ها همراه شود، مطرح‌کننده عفونت‌های سینوسی خواهد بود.
اگر همه موارد بالا مربوط به یک نفر است ممکن است به معنی غلبه سردی و تری به فرد باشد که خوب درمان‌های خوبی هم دارد.

خوش آمدید و شاد زی.

  سلام wrote @

salam
azmayeshe khodam ine
mch -24.9
mcv -76.2
baraye man ina moshkel dare
va baraye hamsaram ina
hgb 11.9
mcv -61.7
mch -20.3
baghiye chizash khobe
aya omidi hast?
——————————————————————————–
حق
درود
مشکل؟ علت مراجعه و درخواست آزمایش؟ سن؟ وزن؟ قد؟ آزمایش کامل؟ و…؟!
امید!!!؟
شما خودتان چیزی از نوشته‌تان متوجه می‌شوید؟!

  سلام wrote @

باز هم سلام، ببخشيد.
من 23 ساله هستم و خانومم 20 ساله و براي آزمايش خون و ادرار براي ازدواج مشكل پيدا كرديم (ميگن مشكوكه) و قراره بريم يه آزمايش دقيق‌تر بديم. ميگن كم‌خوني و فقر آهن حالا تالاسمي مينور يا ماژور نميدونم. واينم آزمايش اوليه:

vase khanomam
wbc 7.1×10^3
rbc + 5.87×10^6
hgb 11.9 g/d
hct 36.2
mcv -61.7
mch -20.3
mchc32.9 g/d
plt u+ 424×10^3

va baraye khodam
wbc 8.0×10^3
rbc 5.26×10^6
hgb 13.1 g/d
hct 40.1
mcv -76.2
mch -24.9
mchc32.7 g/d
plt s 465×10^3
آقاي دكتر، آيا اميدي هست؟ خواهش مي‌كنم صريح و آشكار. ممنون از شما.
———————————————————————————
حق
درود بر شما
چنان که خود دانسته‌اید در پاسخ آزمایش‌های شما میزان هموگلوبین و شاخص‌های MCV و MCH پایین است که نشانه کم‌خونی است و می‌تواند نشان‌دهنده مواردی چون فقر آهن و تالاسمی باشد. برای افتراق این حالات از آزمون‌های دقیق‌تری چون اندازه‌گیری آهن و فریتین سرم، هموگلوبین A2 و هموگلوبین جنینی و حتی الکتروفورز هموگلوبین استفاده می‌شود.
به هر روی جای نگرانی نیست. آزمایش‌های درخواستی را دنبال کنید، امید که مورد خاصی نباشد. در هر مورد پزشکتان توصیه‌های لازم را ارائه خواهد کرد.
پیش‌تر هم در چند مطلب به طور مفصل در مورد کم‌خونی و تالاسمی گفته‌ایم، آنها را هم بخوانید.

شاد زی.

  الميرا wrote @

دختري 20 ساله هستم و تصميم ازدواج با پسرخاله‌م رو دارم. ولي هرچي آزمايش می‌ديم آزمايشمون مشكل داره (من مينور هستم وپسرخاله‌م كم خونه) حالا يه آزمايش ژنتيك كم‌خوني داديم كه مي‌گن 1سال طول مي‌كشه كه جواب بدن. آيا ما مي‌تونيم با هم ازداج كنيم؟ آخه خيلي همديگه رو دوست داريم.
—————————————————————————–
حق
درود
همین بالاتر مشکلی مشابه مشکل شما مطرح شده که در حد خودم راهنمایی کردم. پیش‌تر هم در مورد تالاسمی و کم‌خونی مفصل توضیح داده‌ام که توصیه می‌کنم حتما بخوانید.
من آزمایشی که پاسخش یک سال طول بکشد نمی‌شناسم!!!
برایتان آرزوی بهروزی و پیروزی دارم.
شاد زی.

  کریمی wrote @

با سلام
خواهری 35 ساله دارم که یک اختلال شدید رفتاری دارد. او هیچ مطلب مهم و غیر مهمی را نمی‌تواند به عنوان راز در مغز خود بایگانی کند و به سرعت آن را برملا می‌کند. آیا این اختلال مربوط به مغز است؟ کدام منطقه مغزی؟ و راه درمان آن چیست؟
———————————————————————————————
حق
درود
تا جایی که می‌دانم همان طور که گفته‌اید این یک اختلال رفتاری است و نه یک اشکال ارگانیک مغزی (گرچه می تواند هم باشد) و بیشتر به حوزه اعصاب و روان مربوط است. نمی‌توانم داده‌های خیلی تخصصی بدهم ولی همکار متخصصی دارم که در زمینه‌های اعصاب و روان خیلی کار کرده و تجربه دارد. در صورت تمایل بفرمایید تا معرفی کنم.
شاد زی.

  سلام wrote @

ممنون از شما
اتفاقاَ قراره آزمايش دوم رو بعد از عيد انجام بدم. البته قبل از اون يه آزمايش دقيق‌تر در يكي از آزمايشگاه‌هاي خوب كشور انجام داديم كه خانومم تالاسمي مينور داشت و من فقر آهن و الان دارم خودمو تقويت مي‌كنم. آقای دكتر، اگه دارويي، قرصی، چيزي براي تقويت سراغ دارين مي‌تونين بگين؟ ممنون از لطف شما.
درووووووووووووووووووووود
——————————————————————————————
حق
درود
شادمانم که به خیر گذشت.
داروهای معمول کم‌خونی که معلومند و حتما هم‌اکنون با راهنمایی پزشکتان در حال استفاده هستید.
در طب ایرانی هم درمان‌های بسیار خوب و مؤثری هست که باید تشریف بیاورید و پس از شرح حال و معاینه درمان شوید.
در صورت تمایل پس از تعطیلات امر بفرمایید تا راهنمایی کنم.
شاد زی و نوروز مبارک.

  ناشناس wrote @

زماني كه بچه دبستاني بودم خوردم به يه موتور و از اونجام خون اومد. الان كه زمان ازدواجمه خيلي استرس دارم كه پردم پاره شده باشه. خجالتم می‌كشم كه براي معاينه به دكتر برم. لطفا راهنمايي كنيد. باتشكر.
————————————————————————————
حق
درود
تنها راه اطمینان یافتن شما معاینه زنان است و باید بدانید که احتمال ترمیم بسیار زیاد است و به امید خدا هیچ مشکلی نخواهد بود.
این که خجالت ندارد خواهر عزیز. همه بانوان از همان سالهای نخست باروری و قاعدگی تحت نظر متخصص زنان هستند و در صورت لزوم معاینه هم می‌شوند.
شاد زی.

  ناشناس wrote @

با عرض سلام مجدد. مي‌شه لطف كنيد در مورد ازدواج و تالاسمي بهم بگيد و اين كه آيا در آزمايش‌هايي كه در 2_3 ماه اول بارداري از جنين انجام مي‌شه احتمال اشتباه هم هست؟ و آيا براي كساني كه عاشق هم هستند و هر دوشونم مينور هستند، راهي برای ازدواج هست؟
——————————————————————————-
حق
درود دوباره
در مورد تالاسمی در گفتگوهای پیشین زیاد گفته‌ایم. لطفا آنها را بخوانید.
همیشه و در همه کارهای بشری و از جمله آزمایش‌های پزشکی امکان خطا هست. ولی با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و کیفیت آزمایشگاه و… این احتمالها فرق می‌کند.
راه ازدواج برای دو مینور که هست ولی باید حتما از مشاوره متخصصان استفاده کنید تا حتی‌الامکان از تولد فرزندی مبتلا به تالاسمی ماژور جلوگیری شود.
شاد زی.

  KIYAN wrote @

salam doctor jan der ct scan magz man lakehay sefid gharine neshan dadeh shode ve doctor familim goft bayad mri anjam bedem ve man negaranam ke chi mitone bashe der zemn man hamishe sar dard daram v post saram dard mikone docto jan soal man ine ke in noghtehay sefid be sorat gharine der mayea magz chi mitone bashe der zemn man az 18 mah ghabl dard mahiche v mafasek ser dard khastegi kesalat bikhabi ve khaili alaem dige daram ve test hiv htlv hbv hcv hame manfi bodand faghat ebv/cmv anti body mosbat shod lotfan rahnomayim konid doctor jan man bisabrane montazer jawab hastam ba tashakor kiyan az canada
————————————————————————————–
حق
درود بر کیان گرامی از کانادا
پرسشی که پرسیدید از حدود دانش ناقص بنده خارج است.
لازم است حتما به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید و مسأله را با دقت پیگیری نمایید. کاش ایران بودید، به گمانم طب مکمل می‌تواند کمک‌های خوبی به شما بکند. البته دکتر رستگارپناه عزیز هم در کانادا زندگی می‌کنند که متخصص ماساژ سوئدی و چینی و ایرانی هستند و دستی هم بر آتش طب ایرانی دارند. ولی لازم است در ابتدا به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید. بنده کمترین را هم از نتایج بررسی‌ها مطلع کنید.

  بی نام wrote @

با سلام و تبریک سال نو به شما و خانواده محترم و آرزوی سال پر از موفقیت

جناب دکتر من در سایتی مطلبی به عنوان اینکه» آيا خودارضايی ضرر دارد؟ ایا خود ارضایی مفيد است؟ مطالعه کردم که متن کامل را براتون در زیر گپی می کنم فقط میخواستم نظرتون در مورد مطالب زیر بدونم گه تا چه اندازهای صحت دارد درست است چون بنده به گفته ها و دانش شما کامل اعتقاد دارم

آيا خودارضايی ضرر دارد؟ مفيد است؟

طبق آماری که در دهه های پيش گرفته شده تا ۹۰ درصد افراد در سراسر دنيا بطور خواسته و يا ناخواسته (دفع مايع منی در خواب) خود ارضايی می کنند. اين عمل در بين خانم ها کمتر شايع بوده اما امروزه رو به افزايش است. اگر قرار بود انجام اين عمل منجر به ضعف بينايی، شنوايی و يا عقلانی بشود، ما هم اکنون در جامعه ای زندگی می کرديم که همه کور، کر و يا ديوانه بودند!
من تنها به عنوان يک پژوهشگر می توانم به شما اطمينان بدهم که هيچ گونه مدرک علمی دال برمضر بودن خود ارضايی به ثبت نرسيده چون مکانيسم آن دقيقا همان مکانيسمی است که موقع برقراری رابطه جنسی با فرد ديگر تجربه می شود.

تنها موردی که خودارضايی مضر خواهد بود و به درمان احتياج دارد موقعی است که فرد به صورت وسواسگونه به اين امر بپردازد به حدی که کارهای روزمره اش مختل بشود. در اين صورت فرد بايد برای بيماری وسواس توسط روانپزشک و يا روان شناس مورد مداوا قرار بگيرد و نه خودارضايی.

مطالب بالا برگرفته شده از :http://tabriz-giz.blogfa.com/post-45.aspx

اگه یادتون باشه من دانشجو بودم و ساکن شهر دیکر و هر روز به عمل خود ارضای دست می زدم به همین خاطر میخواستم از شما مرا راهنمای بگیرم موفق باشید
——————————————————————————
حق
درود بر شما
این جناب «پژوهشگر» تنها کتابهای روان‌شناسی نوین را پژوهش کرده‌اند! و خوب مشخص است که… پیشتر جایی نوشته بودم که خودارضایی نیز چون «ختنه» به یک مسأله سیاسی تبدیل شده است!
این استدلال!! محکم!!! دوست پژوهشگرمان مثل این است که بگوییم فلان درصد مردم سیگار می‌کشند و اگر قرار بود سیگار موجب سرطان شود باید امروز همه در جامعه ما سرطانی بودند!! شما بگویید مگر همین دانش جدید ارتباط حتمی مصرف سیگار و انواع سرطان را ثابت نکرده است؟
در ضمن می‌گویند «رنگ رخساره خبر می‌دهد از سر درون»؛ یک بار دیگر نگاهی هم بکنید به نام رفرنس علمی‌تان! به نظرم خیلی چیزها روشن می‌شود.
در مورد خودارضایی پیشتر نوشته مفصل‌تری داشتم، لطفا به آن هم مراجعه کنید.

  محمد wrote @

با سلام.
بنده 21 سال سن دارم. از حدود سه سال پيش در نواحي زير فك طرف راست و همچنين طرف راست گردن و شانه‌ام به صورت دائمي احساس درد مي‌كنم. به طوري كه در تمام زمان بيداري آرامش ندارم. چندين بار به متخصصين سر و گردن و گوش و حلق و بيني مراجعه كردم و بعد از سونوگرافي و راديولوژي هيچ چيز غير عادي مشخص نشد، تا اين كه پس از راديوگرافي دندان‌هايم دندان عقل نهفته يكي در پايين و يكي در بالا مشاهده شد. الان سه روز است كه دندان پاييني را جراحي كرده‌ام ولي درد زير فك و گردن وشانه راستم هنوز فرقي نكرده. لطفا بفرماييد آيا اميدي به بهبودي در آينده هست؟
————————————————————————————-
حق
درود بر شما
بنده کمترین تخصصی در دندان‌پزشکی ندارم. اما مشخص است که اگر دلیل دردهایتان دندان‌های پنهانتان باشند پس از جراحی نیز مدتی زمان می‌برد تا اعصاب و عضلات ناحیه بازسازی شوند و آرامش لازم را پیدا کنند. به هر روی ساختارهای آن ناحیه مدت زیادی زیر فشار زیادی بوده‌اند.
ولی اگر دردهایتان تغییری نکرد به متخصصان طب مکمل مراجعه کنید. به گمانم ماساژ درمانی ناحیه گردن یا طب چینی کمک زیادی می‌توانند به شما بکنند. البته لازم است پیش از این کار حتما مسأله دندان‌هایتان را حل کنید. در این مدت هم می‌توانید با تجویز پزشک جراحتان از مسکن‌های ضدالتهاب استفاده کنید. ماساژ عضلات گردنی را فراموش نکنید.
شاد زی.

  محمد wrote @

با سلامي مجدد خدمت شما آقاي دكتر.
ابتدا بايد يك تشكر ويژه خدمت شما براي پاسخ سريع و روشنتان عرض كنم.
بله حق با شماست، چون بنده تازه سه چهار روز است كه جراحي كرده‌ام. با عرض پوزش بنده منظورتون را از «متخصصان طب مكمل» نفهميدم. آيا احتمال بيماريهايي كه با سونوگرافي و راديولوژي مشخص نشود وجود دارد؟
با تشكر
———————————————————————
حق
درود بر شما.
خواهش می‌کنم. انجام وظیفه است اگر قابل باشم.
نخیر منظورم مکاتب طبی چون طب ایرانی، طب چینی، طب هندی و… بود.

  ناشناس wrote @

با عرض سلام
بنده 23 ساله هستم. هشت ماه پیش در ایران دچار چشم‌درد شدید شدم که چشم چپم قرمز شد و آب‌ریزش شدید پیدا کرد، طوری که نمی‌توانستم جایی رو ببینم. برگشتم خارج از کشور، دکترای ایرانی چشممو معاینه کردن و گفتن قرنیه چشم چپت ورم کرده و التهاب شدید پیدا کرده. دارو بهم دادن، بعد یک ماه خوب شدم. بهم گفتن اگه بار دیگه این درد به سراغت آمد باید بیایی یک سری آزمایش بدی. وقتی از خوب شدنم دو ماه گدشت چشم‌درد و سردرد شدید پیدا کردم طوری که شب‌ها از درد شدید از خواب بیدار می‌شدم و دو قرص بروفن می‌خوردم تا آروم شم. بعد که رفتم دکتر گفتن التهاب چشمات برگشته، آزمایش خون دادم گفتن خونت سالمه و سی‌تی‌اسکن دادم گفتن مشکلی از سینوس‌ها هم نداری. معرفیم کردن پیش دکتر میرباقری. ایشون تشخیص بیماری بهجت دادن و چون علایم تب‌خال و تب داشتم منو فرستادن شیراز پیش دکتر لیلا کشکولی. یک سری آزمایش دادن که جوابش آمده. من در حال حاضر ایران نیستم، خواستم این آزمایشو ببیند چون از سایت گرفتم جوابمو و در حال حاضر نمی‌تونم بیام ایران، اگه لطف کنید شما جواب این آزمایشو بخونید و بگین چیکار کنم و تشخیص شما چی هستش.
اينم آزمايشم:

AST (S.G.O.T): 14 U/L
ALT (S.G.P.T): 11 U/L
Alkaline Phosphatase: 148 U/L
Bilirubin Total: 0.54 mg/dl
Bilirubin Direct: 0.21 mg/dl
Serum Albumin: 4.2 g/dl
Protein Total: 6.4 g/dl
Creatinine: 0.8 mg/dl
C-Reactive Protein: 6 mg/L
Anti Nuclear- Antibody (IFA): Negative Titer
Anti-ds DNA (IFA): Negative Titer
HLA B51: Negative
HLA B27 : Negative
W.B.C: 6000 /Cumm
R.B.C: 4.40 Mil/Cumm
Hemoglobin: 12.7 g/dl
Hematocrit: 40.1%
M.C.V: 91.1 fL
M.C.H: 28.9 pg
M.C.H.C: 31.7 gr/dl
RDW-CV: 11.8%
Platelets: 206 1000/Cumm
Neutrophils: 36%
Lymphocytes: 59%
Monocyte: 4%
Eosinophil : 1%
Basophil: ——
Band cells: ——-
Metamyelocyte: ——-
Myelocyte: ——-
ESR 1st hr: 6 mm/hr
Angiotensin Converting Enzyme: 76 * u/l
با تشکر
——————————————————————————
حق
درود بر شما
پرسشتان را با استاد گرانقدرم، جناب آقای دکتر احمدی که فوق تخصص بیماری‌های چشم هستند در میان گذاشتم.
فرمودند:
مبتلا به بیماری یووئیت هستید که یک بیماری راجعه (عود کننده) است و تأخیر در درمان قطعی آن موجب پشیمانی خواهد بود.
پیشنهاد درمانی ایشان نیز استفاده از قرص حصا-آ (HESA-A) به مدت دو ماه با دوز دو قرص صبح و دو قرص بعدازظهر است که پاسخ بسیار خوبی خواهد داشت.

سلامت باشید.

  ناشناس wrote @

با عرض سلام مجدد و تشکر از شما
می‌خواستم از آقای دکتر احمدی فوق تخصص بیماری‌های چشم سؤال کنید که اگه درمان نشه این بیماری، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ و این که این قرص را از کجا گیر بیارم و آیا لازم هست که من جواب آزمایشو ببرم پیش دکترم یا این که نه؟
با تشکر.
——————————————————————————————
حق
درود
احتمال آسیب دائمی وجود دارد و التهاب شدید.
در ایران برخی داروخانه‌ها دارند. شما کجا هستید؟
پاسخ را حتما به پزشک خودتان هم نشان بدهید.

  ناشناس wrote @

با عرض سلام مجدد و تشکر از شما
من دبي هستم. آيا اين قرص اينجا هم گير مياد يا نه؟
با تشکر
————————————————————-
حق
درود. شماره تماس لازم را در ایمیلی تقدیم کردم.
لطفا بنده را هم از جریان امور آگاه کنید.

  محمد رضا wrote @

با عرض سلام و آرزوي توفيق خدمت سرور گرامي جناب دكتر بزرگوار، دلسوز و ارجمند.
مشكل بنده مربوط می‌شود به آب دهانم. وقتي شبها می‌خوابم آب دهانم زياد است و صبح كه بلند می‌شوم هميشه از دهانم بيرون ريخته و روی بالش می‌ريزد كه بدبو هم می‌باشد.
آيا روشي براي درمان آن هست؟
————————————————————————————-
حق
درود بر شما
مشکل شما به احتمال زیاد به علت غلبه رطوبت بر مزاج است و احتمالا در فصل‌های بهار و زمستان هم تشدید می‌شود.
برای مشکل شما در طب ایرانی درمان‌های بسیار خوب و مؤثری وجود دارد.
در صورت نیاز، امر بفرمایید تا یکی از اساتید را معرفی کنم.
شاد زی.

  h wrote @

با عرض سلام
من دو تا چیز شبیه به جوش‌های بزرگ در پشت بدنم بالاتر از محل تخلیه بدن دارم که گاهگاهی هم خونریزی میکنه. چه کار باید بکنم؟
————————————————————————
حق
درود
باید به متخصص جراحی عمومی مراجعه کنید و معاینه شوید.

  ناشناس wrote @

سلام دكتر جونم. من خيلي گودی كمر دارم، يه كمي هم قوز دارم. خيلي رو اين مسئله حساس شدم. ميشه راه حلي براي اين مسئله بهم بدين؟ راستي ناخنهامم بعد از اين كه كمي بلند شد مي‌شكنه. تازه خيلي هم بلند نميشه. لطفا در اين مورد هم كمكم كنيد!
———————————————————————-
حق
درود
در مورد گودی کمر و قوز باید به متخصص ارتوپد مراجعه کنید.
در مورد ناخن‌ها هم به همان پزشک مشورت کنید تا برخی آزمایش های لازم را درخواست کند و در صورت تمایل پاسخ را بفرمایید تا شاید بتوانم راهنمایی کنم.
شاد زی.

  ناشناس wrote @

يه سؤال شخصی ازتون دارم: شما كدوم شهر و كدوم بيمارستان هستيد؟
——————————————————————————-
بنده تهران هستم و در حال حاضر در بیمارستان یا درمانگاهی مشغول نیستم.
مشغول به تحصیل در مقطع PhD طب سنتی ایران هستم.

  خودم wrote @

با عرض سلام و خسته نباشيد
ببخشيد که بدون سانسور سوالمو مي‌پرسم. من پسري 25 ساله هستم که روي آلت بنده چند نقطه قهوه‌اي پر رنگ يا مايل به سياه وجود داره. آيا اينا قارچ پوستي هستن؟ و چطور ميشه اينو از بين برد، درمانش چيه؟ اگه درمون نشه بعدا دچار مشکل ميکنه يا نه؟
—————————————————————————
حق
درود بر شما
در چنین موردی بدون معاینه نمی‌توان اظهار نظر کرد. حتما به متخصص پوست مراجعه کنید چون می تواند نشانی از یک بیماری عفونی یا… باشد که نیاز به درمان فوری و قطعی داشته باشد.

  علي wrote @

سلام آقاي دكتر, خسته نباشيد
من پسري ١٩ ساله هستم
از ١٧ سالگي استمنا كردم. اما بهد از مدت كمي متوجه شدم كه انتهاي ادرارم به صورت قطره قطره مياد،البته خيلي خفيف، اما روزي در مجله اي متوجه شدم كه اين علامت بزرگي پروستاته, مي خواستم بدونم من بايد چي كار كنم؟ سرطان دارم؟ تا چند وقت زنده ميمونم؟ درضمن من لاغر هستم و ضعيف
راستي متخصص غدد در كلينيك ١٦ آذر دانشگاه تهران آشنا نداريد به من معرفي كنيد؟
براي عقب بودن رشد آلت و بيضه نياز به عمل وجود داره؟ با دارو حل نميشه؟ دارو هاش گرونه؟
—————————————————————————————-
حق
درود
چنین برخوردی با علایم جسمی درست نیست. یکی از نشانه‌های بزرگی پروستات هم قطره قطره آمدن ادرار است ولی این لزوما مشکل شما نیست. شما لازم است به یک متخصص ارولوژی مراجعه کنید و دلیل مشکل خود را پیگیری نمائید و بی خودی هم نگران نباشید.
خیر، متأسفانه آنجا آشنا ندارم.

  ok wrote @

با عرض سلام خدمت شما و با آرزوی موفقیت های روز افزون برای شما
من پسری 22 ساله هستم که حدودا چند ماه پیش درد شدیدی در بیضه هایم احساس کردم و رفتم دکتر. بعد سونوگرافی انجام دادم و توش نوشته بود:
واریکوسل درجه 2 و اپیدیدیم سیست به قطر 7 میلی‌متر
اپیدیدیم پل فوقانی برجسته است و از ناحیه انگوئینال علائم هرنی خفیف در سمت چپ دیده می‌شود.
چند روز پیش هم مجددا سونوگرافی کردم که توش نوشته بود در مجاورت سر اپیدیدیم در سمت چپ یک کیست به ابعاد تقریبی 8*13 دیده می‌شود.
حالا می‌خواستم بدونم که
1 – به نظر شما با توجه به سونوگرافی اولم امکان معافیت سربازی برایم وجود دارد یا خیر؟
2- با توجه به وجود یک کیست در سمت چپ چطور؟
با تشکر فراوان.
———————————————————————————-
حق
درود
در مورد قوانین معافیت زیاد نمی‌دانم. تنها می‌دانم که معافیت سربازی ارتباط زیادی با سطح تحصیلات فرد مشمول دارد.
شاد زی.

  ok wrote @

با سلام مجدد و عرض پوزش فراوان از شما.
آقای دکتر حالا با توجه به مواردی که در سونوگرافی‌های من وجود دارد، به نظر شما کدامیک مهمتر است که در معافیت سربازی بیشتر می‌تواند به من کمک کند؟ یک دنیا ممنونتون میشم اگه منو راهنمایی کنین.
با سپاس فراوان.
——————————————————————————
حق
درود دوباره
شما که باید روی هر دو اقدام کنید ولی به نظرم می‌رسد که واریکوسل گرید 2 مهم‌تر باشد.

  مسیحا ابراهیمی کیا wrote @

سلام.
من بادیدن این سایت ذوق‌زده شدم. خیلی خودمونی، عالیه. فکر نمی‌کردم آدمای باسواد صمیمی وجود داشته باشه تو ایران.
من دانشجو مامایی هستم. به مدت 4 سال بطور مدام سرگیجه دارم. همه آزمایش‌ها و MRI نرمال. همه دکترای ایران میگن خوبی. دست راستم که خوب کار نمیکنه مال اعصاب. در صورتی که من زندگی آروم و شیرینی دارم. رفتم روسیه گفتن مغزت کوچیک شده از روی MRI. حالا من نمی‌دونم حرف کیو باور کنم.
———————————————————————————-
حق
درود بر مسیحای عزیز
سپاس که مهرتان را دریغ نکردید.
شکایت شما تخصصی است و از حوزه دانش کمترین خارج. ولی اگر ایران آمدید لطفا خبر کنید تا شاید با مشورت اساتید طب مکمل کمکی بشود کرد.
شاد زی.

  Young_one wrote @

I read a article under the same title some time ago, but this articles quality is much, much better. How you do this?

  م wrote @

آیا سکس بر روی تالاسمی مینور تاثیر منفی دارد؟
——————————————————————–
حق
سلام به روی ماهت!
خیر. گمان نکنم.

  همایون wrote @

با سلام خدمت همکار عزیز
بنده پزشک عمومی بوده و مایل به شرکت در آزمون دکترای طب سنتی هستم، ولی به صورت عملی در این زمینه فعالیتی نداشته‌ام. به نظر شما آیا می‌توان با مطالعه صرف در این آزمون موفق شد و یا باید قید این رشته را بزنم؟

با تشکر فراوان
——————————————————————————-
حق
درود بر شما
بله دوست خوبم. می‌توانید با مطالعه منابعی که اعلام می‌شوند در آزمون کتبی موفق باشید ولی در آزمون شفاهی نیز باید سابقه پژوهشی یا اجرایی مناسبی داشته باشید که اساتید مجاب شوند که نیروی خوبی برای گسترش این مکتب اصیل خواهید بود. البته وزن نمره آزمون شفاهی حدود 30٪ کل نمره است.
پیروز باشید.

  همایون wrote @

ضمن تشکر از راهنمایی شما، نمونه سئوالات را از کجا می‌توان تهیه کرد؟ ضمناً رقابت در این رشته به چه شدتی است؟ منظورم اینه که چند نفر شرکت کننده داشته و چند نفر پذیرش؟
یه سئوال دیگه هم داشتم: در این دوره منابع درسی فقط کتاب‌های کهن است و یا کتاب‌های نوین در زمینه گیاهان داروئی نیز تدریس می‌شود؟

با تشکر فراوان
———————————————————————————-
کتاب طبیب اول که مربوط به پرسش‌های نخستین آزمون است پیش‌تر منتشر شده و می‌توانید آن را از نگارستان کتاب (88996212) تهیه کنید. طبیب اول – شماره 2 و 3 نیز هم‌اینک در چاپخانه است و تا چند روز دیگر وارد بازار می‌شود.
پارسال که رقابت کم بود. حدود 80 نفر شرکت‌کننده و حدود 24 نفر پذیرش. ولی امسال قطعا مسأله فرق می‌کند.
بله منابع جدید هم تدریس می‌شوند.
شاد زی.

  پوپک wrote @

با عرض سلام و خدا قوت
جناب دکتر، مشکل من این است که دچار حالت بی‌انگیزگی شدید می‌شم. نمی‌شه گفت که افسرده‌ام. به بودن در جمع‌های خوشایند علاقه‌مندم و از تفریح و گردش لذت می‌برم و… ولی در طول شبانه‌روز اوقاتی شدیدا بی‌حوصله و بی‌انگیزه می‌شوم (که نمی‌تونم دلیلش رو پیدا کنم و مرتبا تکرار میشه). دلم نمی‌خواهد داروهای اعصاب (حتی دوز خفیف) مصرف کنم. به نظرتون از طریق طب سنتی می‌شه کاری برام انجام داد؟
———————————————————————————————
حق
درود
البته همین شرح حال هم می‌تواند نشانه افسردگی باشد ولی بد نیست به افت قند خون هم توجه کنید.
طب ایرانی قطعا می‌تواند کمک‌ خوبی به شما بکند.
در صورت تمایل امر کنید تا یک مرکز پزشکی سنتی خوب را خدمتتان معرفی کنم.
شاد زی.

  پوپک wrote @

ممنون که وقت می‌گذارید و به سؤالات جواب می‌دهید. ممنون می‌شم زحمت بکشید و مرکز پزشکی سنتی که فرموده بودید رو معرفی کنید.
آیا این مراکز فقط در تهران مستقر هستند؟ امکان دارد در یکی از استانهای شمالی کشور (مثلا گیلان) هم وجود داشته باشند؟
————————————————————————————–
حق
درود
مؤسسه پزشکان سلامت‌نگر: 66944992 و 66437044
از آقای دکتر رضایی‌زاده یا آقای دکتر چوپانی وقت بگیرید.
پزشکان آشنا با طب ایرانی در خیلی شهرها مشغول به کار هستند ولی دوستانی که معرفی کردم تنها گروهی هستند که آموزش دانشگاهی طب ایرانی دیده‌اند و از افراط و تفریط‌های موجود بدور هستند.
در خدمتم.

  پوپک wrote @

با سلام
ممنون از راهنمایی که فرمودید. با شماره موسسه پزشکان سلامت‌نگر تماس گرفتم. خانمی که وقت می‌دادند گفتند بر اساس نوع بیماری پزشکتان را انتخاب کنید که جهت امراض روحی دکتر واعظ‌زاده را پیشنهاد دادند. در ضمن از پزشکانی که شما فرموده بودید هم گفتند دکتر چوپانی تا مهرماه بیمار جدید نمی‌پذیرند، ولی از دکتر رضایی‌زاده می‌توانم وقت بگیرم. می‌شود لطف کنید و نظرتون رو در خصوص این که از کدام یک از این بزرگواران وقت بگیرم بهتر است، بفرمایید. (اگر معذوریتی وجود دارد ممنون می‌شوم با ایمیل جواب دهید). پیشاپیش این‌همه پررویی را بر من ببخشید.
—————————————————————————————–
حق
درود بر شما
تصمیم با خودتان است خواهرم. من ولی دکتر واعظ‌زاده را نمی‌شناسم و توصیه خودم جناب استاد رضایی‌زاده هستند.
سلام من را هم به ایشان برسانید.
شاد زی.

  ok wrote @

با عرض سلام خدمت شما و عرض خسته نباشید.
آقای دکتر من در سمت چپ از ناحیه انگوئینال هرنی خفیف دارم. می‌خواستم بدونم آیا میشه یه کاری کرد که موقع سونوگرافی شدیدتر نشان داده بشه؟
با تشکر فراوان.
———————————————————————————-
حق / درود / نمی‌دانم، یعنی گمان نکنم.

  توفان wrote @

با سلام و تشکر از اینکه به پرسش‌های بیماران پاسخ می‌دهید.
آقای دکتر، من مردی هستم 43 ساله. از وقتی که یادم هست بیشتر ساعات شبانه روز کف دست‌ها و پاهایم از عرق خیس است. (بیشتر اوقات در زمان هیجان این حالت شدیدتر هم می‌شود). آیا این مسئله قابل درمان است؟
——————————————————————————-
حق
درود
تا جایی که می‌دانم در پزشکی نوین روش‌های درمانی هست که چندان هم مؤثر نیست.
ولی در طب ایرانی درمان‌های مؤثری وجود دارد.
در صورت تمایل امر کنید تا معرفی کنم.
شاد زی.

  نسرين wrote @

سلام آقاي دکتر. واقعا سپاسگزارم به خاطر تلاشي که مي‌کنيد در جوابگويي به بنده‌های خدا. ان شاالله که عاقبت به خير بشيد.
مونث
24 ساله
قد: 161
وزن:54
قرض از مزاحمت: من تازه ازدواج کردم. همسرم به من گفت که آزمايش اچ آي وي دو سال پيش داده و جواب منفي بوده و ايدز نداشته. منم به اون آزمايش بسنده کردم ولي بعد از 11 روز از ازدواجم يه احساس سرماخوردگي کوچولو دارم. ديروز سرفه و آبريزش بيني داشتم که امروز خوب شد و فقط يه کوچولو صبح آبريزش بيني داشتم. تمام پوست بدنم ميخاره. ديشب کمي تب داشتم اما امروز تب نداشتم و فقط صورتم داغه. البته الان حس ميکنم آب دهانم کمي سخت پايين ميره. چند روزي هم هست که سمت کبدم يه گرفتگي حس ميکنم. لازم به ذکره که ديروز بعد از حمام و خوردن خربزه احساس سرماخوردگي پيدا کردم. امروز رفتم دکتر و بهم آنتي هيستامين داد که روزي دو تا بخورم اما نميدونم چرا هنوز خوب نشدم و چرا هنوز احساس خارش و داغي دارم. همچنين احساس ميکنم که پوست بدنم کمي کبود شده. خيلي ميترسم که ايدز يا هپاتيت نداشته باشم. امروز رفتم آزمايش ايدز و هپاتيت دادم. هم به خاطر اينکه شايد از آندوسکوپي اي که قبل از عيد کردم ويروسي بهم منتقل شده باشه و هم شايد از همسرم. البته اينم بگم که جواب آندوسکوپيم اين بود که بدن من صفرا زياد ترشح ميکنه و صفرا درون معده و اثني عشرم هم مياد که دکتر بهم قرص سينارکول داد که هر روز سه بار با غذا ميخورم و خيلي بهتر شدم. قبلا به خاطر احساس پري و درد معده رفته بودم دکتر که آندوسکوپي کرد و گفت معدم به خاطر صفرا زرد شده و سينارکول داد. خدارو شکر سينارکول خيلي اثر کرد رو من. اما ميترسم اچ آي وي گرفته باشم. آخه هم از آندوسکوپي زياد اطمينان ندارم هم از روابط قبلي همسرم. کلا سوالات من اينه:
1- بعد از ورود ويروس اچ آي وي به بدن، چه جور سرماخوردگي اي بروز پيدا ميکنه؟ شديد يا خفيف؟
2- آيا من سرما خوردم يا حساسيت است؟
3- آيا گرفتگي‌اي که در کبدم حس ميکنم به خاطر قرص سينارکول هست؟ يا هپاتيت؟ يا علت ديگري داره؟ آيا خطرناکه؟
4- علت کبودي‌اي که رو پوست بدنم حس ميکنم چيه؟
ببخشيد اگر طولاني شد. پيشاپيش به خاطر جواب ممنونم. دعا گوتونم و محتاج دعا
يا علي
————————————————————————————
حق
درود
نخست شادباش به خاطر ازدواج‌تان. امید که خوشبخت باشید.
1) بسیاری از بیماری‌های ویروسی علایم مشابهی ایجاد می‌کنند. از جمله علایم آلودگی به ویروس ایدز می‌تواند شبیه سرماخوردگی باشد.
2) تا شما را معاینه نکنم نمی‌توانم بگویم.
3) تا بررسی بیشتر و معاینه انجام نشود نمی‌توان اظهار نظر کرد.
4) کبودی را حس می‌کنید یا می‌بینید؟! امکان ضربه هست. مسایل کبدی، خونی، عوارض داروها، بیماری‌های ویروسی و… هم مطرح هستند.
ولی هیچ‌یک از مسایلی که گفته‌اید دلیل بر این‌همه نگرانی نیست. من اگر جای شما بودم آزمایش هم نمی‌دادم. امید داشته باشید که سرماخوردگی‌تان به زودی بهبود یابد.
در مورد مشکلات گوارشی و کبدی در طب سنتی ایران کارهای خیلی خوب و مفیدی می‌توان کرد.
همان‌طور در بیماری‌های ویروسی و….
نگرانی بی‌خودی نداشته باشید. از زندگی با همسرتان لذت ببرید.

باز هم در خدمتم.
شاد زی.

  ok wrote @

با عرض سلام و خسته نباشید.
آقای دکتر من 2 تا سوال داشتم.
1- آیا برای خار پاشنه درمان قطعی وجود دارد؟ و اگر درمانی وجود دارد، درمانش چیست؟
2- آقای دکتر من پسری 22 ساله هستم. مدتی است که بعضی وقتها ناحیه سمت راست شکمم درد می‌گیرد . البته این درد معمولا وقتی صبحها از خواب بیدار میشم محسوس‌تر است ولی بعد از دقایقی خوب می‌شود. خیلی عذر میخوام که رک میگم، ولی اکثرا صبحها مایعی تقریبا زرد رنگ و بدمزه هم روی زبونم هست. ضمنا من چند کیلویی اضافه وزن هم دارم. حالا سوالم اینه که آیا ممکنه من سنگ کیسه صفرا داشته باشم؟
با تشکر فراوان از شما به خاطر پاسخگوییتون به سوالات.
————————————————————————————–
حق
درود بر شما
1) برای خار پاشنه درمان وجود دارد. هم ارتوپدیک و هم طب سنتی.
2) به احتمال زیاد مشکل کبدی دارید. علایمی که می‌گویید می‌توانید نشان افزایش حرارت کبد باشد که موجب سوءمزاج صفرا می‌شود (این صفرا با آن صفرا که شما می گویید فرق دارد) و البته قابل کنترل و درمان با طب ایرانی هم هست.
خواستید بفرمایید تا خدمت اساتید معرفی کنم.

شاد زی.

  نسرين wrote @

سلام مجدد خدمت آقای دکتر.
به خاطر پاسختان بی‌نهايت ممنونم. امروز سرماخوردگيم خوب شد. فکر کنم حساسيت بود. خدا خيرتون بده. راستي اگر جايي مطب داريد يا در آينده ان‌شاالله مطب مي‌زنيد، آدرس مطبتون رو بنويسيد که از وجود دکتر خوبی مثل شما فيض ببريم. جواب آزمايشمم بعدا براتون مينويسم.
باز هم تشکر
يا علي
——————————————————————————-
حق
درود
شادمانم کردید. شکر خدا که خودش شافی است و جز این نیست.
فعلا که نخست به حکم بی‌سوادی و دوم به حکم دانشجوی PhD بودن از امکان طبابت محرومیم. تا خدا چه خواهد.
سپاس از مهرتان.

  gitimonadi wrote @

با سلام، دوست من دچار بیماری هپاتیت سی از نوع 1b شده است. آیا درمان می‌شود؟ لطفا راهنمایی فرمائید و پاسخ را به ایمیل این حقیر ارسال نمائید.
——————————————————————————
حق
درود
بله اگر خدا بخواهد. یادآوری می‌کنم که تأثیر داروی حصا-آ در درمان بیماری‌های کبد از جمله هپاتیت بی و سی فوق‌العاده بوده است.
دوستتان می‌توانند برای پیگیری درمانی به مؤسسه سیمرغ حکمت مراجعه کنند و توسط شخص دکتر احمدی ویزیت شوند.
شاد زی.

  zahra wrote @

با سلام. من یک خانم 28 ساله هستم، متاهل و دارای یک فرزند دختر. اگه براتون مقدوره نظرتون رو در مورد نتیجه آزمایشم بفرمایید.
cbc
wbc 7300 rdw-cv12.6
platelets289 rbc4.18
esr 1sth 13 hgb118
hct35.9 mcv 86
mch 28 mchc 33

urea 7.0 creatinine 0.7
uric acid 4.0 cholesterol 182
trigly cerides 148 hdl cholesterol 43
ldl cholestero 109

vldl 30 sGOT(AST) 48
SGPT(ALT) 30 alkaline phosphatase 85
fe(iron) 157 T.I.B.C 378
ca(calcium) 8.9 p(phosphorus) 3.5
na(sodium) 138 k(potassium) 4.5
من به مدت 3 هفته به صورت مداوم دچار سرگیجه بودم. الان بهترم و نتیجه آزمایشم این بود. بسیار ممنون میشم اگه من را راهنمایی کنید.
——————————————————————————–
حق
درود بر شما
این بدترین و سخت‌ترین نوع پرسش‌هایی است که در فضای مجازی مطرح می‌شود. بارها گفته‌ام که پاسخ آزمایش و گرافی و… بدون شرح حال دقیق و معاینه ارزشی ندارد. با این حال بنا به امر شما عرض می‌کنم:
شواهدی از یک کم‌خونی خفیف (یا شروع آن در آزمایش شما دیده می‌شود) که برای خانم‌های ایرانی چیز عجیبی نیست و سرگیجه شما را هم می‌تواند توجیه کند. آنزیم کبدی SGOT شما هم کمی بالاست که شاید مهم باشد و شاید نه و با توجه به شرح حال و معاینه معلوم می‌شود. و البته می‌تواند کم‌خونی‌تان را توجیه کند.
سرگیجه هم علل مختلفی دارد که در رأس آنها مسایل گوارشی است و متاسفانه در پزشکی نوین به آن توجه نمی‌شود. به هر روی و در مجموع مراجعه به متخصصان طب ایرانی را به شدت به شما توصیه می‌کنم. هم برای پیگیری دلیل سرگیجه، هم بررسی کبدی و هم درمان کم‌خونی.
خواستید، بفرمایید تا راهنمایی کنم.

شاد زی.

  zahra wrote @

باسلام: با تشکر از شما، اگه ممکنه منو راهنمائی کنید چه کارکنم.
باعرض معذرت یه سئوال دیگه، وقتی سرگیجه شدید داشتم، به صورتی که احساس می‌کردم زمین زیر پام خالیه، یه مقدار به اندازه نصف استکان به توصیه اطرافیان شراب خوردم و بهتر شدم. اشکالی داره؟
در مورد کبد هم نگرانم. البته چشمام ضعیف‌تر شده، در ضمن من مشغله ذهنیم خیلی زیاده و گاهی دچار افسردگی هم میشم، تازه با وجودی که سر کارم میرم. چه کار کنم؟ از لحاظ روحی خیلی داغونم. نیاز به یه راهنمائی دارم.
——————————————————————————–
حق
درود
در مورد شراب در آثار حکما به برخی آثار درمانی اشاره شده که بنده آگاهی چندانی ندارم.
به گمانم شما با مراجعه به طب ایرانی بهره زیادی خواهید برد و بخشی از مسائل‌تان حل خواهد شد.
با مجتمع پزشکان سلامت‌نگر تماس بگیرید و از آقای دکتر رضایی‌زاده نوبت بخواهید: 66927727
به آقای دکتر هم سلام مرا برسانید و بفرمایید از دوستان آشیان مجازی‌ام هستید.
شاد زی.

  zahra wrote @

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر بزرگوار
ممنون از راهنماییتون. بنده اهواز زندگی می‌کنم، برام سخته بتونم برم تهران.
اگه ممکنه اهواز معرفی بفرمائید، البته اگه واستون مقدوره و آشنائی دارید. یه سئوال: دخترم از وقتی به دنیا اومده یه لکه سفیدسمت راست صورتش داره و تقریبا 1 یا 2 درجه از پوست خودش روشن‌تره. او 5 سالشه. متخصص بردمش، گفتن با بلوغش رنگدانه‌های صورتش فعال میشه و همه صورتش یکدست میشه. اما من خیلی نگرانم، اگه ممکنه راهنمائی بفرمائید.
—————————————————————————-
حق
درود بر شما
شرمنده، اهواز کسی را نمی‌شناسم.
در مورد پوست هم اطلاعات کافی ندارم. ولی اگر همکار متخصص ویزیت کرده به خودتان نگرانی بی‌خودی ندهید.

شاد زی.

  bahar wrote @

با سلام. من یک فرزند پسر 15 ماهه دارم که مدت 2 ماه است که شیر مادر نمی‌خورد و شیر پاکتی می‌خورد. الان یک هفته است که دچار اسهال و استفراغ شدید شده و الان در بیمارستان بستری است و سرم به او وصل کرده‌اند. لطفا راهنمائی بفرمائید. متشکرم.
——————————————————————————–
حق
درود
مادر مهربان،
اسهال و استفراغ در این سنین دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد. از یک سرماخوردگی ویروسی تا مسمومیت غذایی، بیماری‌های گوارشی و…. اما اکنون اینها مهم نیستند و شما نباید خودتان را بی‌خود ناراحت کنید. این که در بیمارستان بستری و زیر نظر است خیلی خوب است. به خدای مهربان ایمان و توکل داشته باشید. امید که دست شفای حضرت حق از آستین همکاران به در آید و به زودی فرزند دلبندتان به خانه برگردد.
اما نکته ساده‌ اما مفیدی هم از طب ایرانی: سه بار در روز و هر بار به اندازه ته استکان گلاب خوب و نیم ساعت بعد یک ته استکان عرق نعنا به کودکتان بدهید. اگر عرق نعنا را خوب نمی‌خورد می‌توانید آن را با آب، رقیق یا حتی با کمی شکر، شیرین کنید. گلاب حرکات لوله گوارش را کاهش می‌دهد و خاصیت ضد تهوع هم دارد و نعنا هم خاصیت ضد اسپاسم و ضد تهوع و منقبض کنندگی دارد.
اهالی این آشیان برای کودکتان دعا می‌کنند. سلامتی‌اش را به ما هم خبر بدهید.

شاد زی.

  فرزانه wrote @

با سلام و احترام خدمت جناب آقای دکتر عزیز
از اینکه بدون هیچ مزد و منتی جوابگوی سئوالات ما هستید از شما تشکر می‌کنم و امیدوارم همیشه سلامت باشید.
بنده به کتاب‌های تغذیه و طب سنتی علاقه زیادی دارم و به تازگی مجموعه کتاب‌های دکتر غیاث‌الدین جزایری را نیز خریداری کرده‌ام. ولی در این کتاب‌ها به هیج منبع و یا مرجعی اشاره نشده، آیا از نظر علمی و معیارهای دانشگاهی این کتاب‌ها قابل اعتماد هستند؟
————————————————————————————-
حق
درود
روان‌شاد دکتر جزایری به خوبی با طب ایرانی آشنا بوده‌اند و در تألیف چند کتاب معروف خود زحمت زیادی هم کشیده‌اند.
اگر می‌خواهید با طب ایرانی و دیدگاه پیشروی آن در دانش بهداشت و تغذیه به صورت دانشگاهی و مبتنی بر متون علمی آشنا شوید توصیه می‌کنم از کتاب‌هایی چون «دهکده سلامتی»، «مروری بر کلیات طب سنتی ایران»، «حفظ الصحه ناصری»، «حفظ صحت ناصرالحکما» و… استفاده کنید.
تا فرصت باقی‌ست به نمایشگاه کتاب، غرفه «طرح احیای میراث مکتوب طب سنتی ایران» (به گمانم راهروی 19، غرفه 29 باشد) سری بزنید و کتاب‌های خوب این دانش را با تخفیف ویژه تهیه کنید.
شاد زی.

  همایون wrote @

ضمن عرض سلام و تشکر از راهنمایی‌هایی شما در پست‌های قبلی،
با اطلاعاتی که از شما گرفتم و امیدواری که دادید مطالعه جهت آزمون دکترای طب سنتی را شروع کردم. ولی برای قسمت آزمون شفاهی می‌خواستم بدانم چه اساتیدی در جلسه مصاحبه حضور دارند و بیشتر از چه مباحثی می‌پرسند.
پیشاپیش از تکرار این مزاحمت‌ها پوزش می‌طلبم.
—————————————————————————————
حق
درود
در آزمون شفاهی اعضای بورد هستند: دکتر ناصری، دکتر بهرامی، دکتر طالب، دکتر کشاورز، دکتر شمس، دکتر اصفهانی و….
پرسش‌ها هم متوجه نگاه شما به طب ایرانی است و احتمالا خواندن یک متن عربی و ترجمه و توضیح آن و توضیحی در مورد رزومه و همین قضایا.
مطابق شنیده‌ها مردادماه امسال یک آزمون برگزار خواهد شد.
پیروز باشید.

  رو به موت wrote @

سلام به آقای دکتر
آقای دکتر می‌خواستم ببینم آیا هیچ راهی برای بزرگ کردن بیضه هست؟
خواهشمند است لطفا هرچه زودتر پاسخ فرمایید که حیاتی است.
——————————————————————-
حق
درود
من بلد نیستم!

  دیگه خیلی رو به موت wrote @

پس آقای دکتر اگه یه بنده خدایی به هر دلیلی (ضربه شدید و …) این اتفاق براش بیفته یا اصلا مادرزاد مشکل کوچکی بیضه داشته باشه، چه خاکی باید تو سرش بکنه؟ یعنی هیچ داروی گیاهی یا هرمونی وجود نداره؟
————————————————————–
حق
درود
فراوان پوزش می‌خواهم به خاطر این همه تأخیر در پاسخگویی که البته علت اول آن بی‌سوادی حقیر بود و این که از چند تن از دوستان و بزرگان پرس‌وجو کردم و متأسفانه نتیجه‌ای هم نیافتم.
به هر روی شرمنده‌ام و خالی‌دست.

شاد زی.

  فاطمه wrote @

سلام آقاي دکتر
من گلوم درد ميکنه. چند روزيه که سرفه ميکنم ولي امروز گلودردم بيشتر شده و آب دهانمو سخت قورت ميدم. از گلوم حرارت مياد بيرون اما تب ندارم. زياد هم خلط نداره گلوم.
عطسه نميکنم ولي چند روز پيش آبريزش بيني داشتم ديگه ندارم. از لحاظ تنفس خيلي خوبم ولي فقط گلوم مشکل داره.
ممنون ميشم اگر بفرماييد چه دارويي بخورم؟
——————————————————————————–
حق
درود
ممکن است به گلودرد چرکی مبتلا شده باشید. لازم است حتما به پزشک مراجعه کنید و معاینه شوید.
این بیماری را جدی بگیرید چون عدم درمان یا درمان سرخود و ناکامل آن می‌تواند عوارض بسیار شدید و ناتوان کننده ای در آینده داشته باشد.
شاد زی.

  باران wrote @

با سلام
ممنون از مطالبتون و جواب‌های دلسوزانه‌تون.
من برای این که خیال خودم رو از بابت تست تالاسمی راحت کنم از دکتر عمومی خواستم برام یه سری آزمایش بنویسن.
در آزمایش کلی میزان هماتوکریتم 48 بود (کمی بالاتر از نرم).
blood Urea : پایین
در ادرار:
PH:8
Blood:positive +1
wbc:2-4
RBC: 4-6
بود که نگرانم کرد. حدس میزنم عفونت باشه، البته باکتری منفی بود. اما نگران نارسایی کلیه هستم. (سایر موارد منفی بود).
برای تست تالاسمی 16 اردیبهشت 89 آزمایش دادم. گفتن 20 روز طول میکشه اما می‌تونم زودتر تماس بگبرم. واقعا باید انقدر طول بکشه؟
بعد از یه هفته که برای جواب تماس گرفتم گفتن باید تکرار بشه و مجدد خون بدم. دلیل این تکرار مجدد چی میتونه باشه؟
همه این موارد خیلی نگرانم کرده و نمیتونم تا 9 خرداد صبر کنم. ممنون میشم اگر جوابم رو بدید. در ضمن من 28 ساله هستم.
یک دنیا ممنون
—————————————————————————————————
حق
درود
اگر علایمی چون سوزش یا تکرر ادرار دارید،‌ پاسخ آزمایش می‌تواند به معنی عفونت ادراری باشد که البته از آنجایی که تنها مواردی را که به نظر خودتان مهم بوده‌اند نوشته‌اید، نمی‌توان در مورد دیده نشدن باکتری اظهار نظر کرد. گرچه به طور کلی احتمال آن خیلی کم است.
اگر آزمایش ادرار را در نزدیکی دوره عادت ماهیانه یا حین آن، پس از ورزش سنگین یا ضربه و… داده باشید هم وجود این مقدار کم از خون در ادرار توجیه می‌شود.
ولی به طور کلی اینها به معنی نارسایی کلیه نیست مگر آن که شرح حالی به نفع آن داشته باشید.
در مورد تالاسمی هم عجله نکنید و برای خون‌گیری مجدد مراجعه نمایید و منتظر پاسخ باشید.
آزمایش دادن برای رفع نگرانی بابت نارسایی کلیه و تالاسمی و… اساسا اشتباه و غیر علمی است و تفسیر آزمایش بدون شرح حال و معاینه کامل اشتباه‌تر، که من این دومی را انجام دادم!

شاد زی.

  همایون wrote @

با سلام مجدد
با توجه به برگزاری آزمون دکترا در مرداد، می‌خواستم اگه ممکنه موسسه‌ای که کلاسهای آمادگی را برگزار می‌کنه و از اساتید و مدرسین این رشته جهت تدریس استفاده می‌کنه را بهم معرفی کنید.
پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم.
———————————————————————————–
حق
درود
با مؤسسه پزشکان سلامت‌نگر تماس بگیرید: 66437044 – 09196242325
پیروز باشید.

  باران wrote @

خیلی محبت کردید. خیالم تا حدودی راحت شد. علائم عفونت رو ندارم.
تست تالاسمی رو هم چون در آستانه ازدواج هستم دادم. و دکتر همراهش یه چکاپ هم نوشت. فکر می‌کنم اصولا این کار رو حتی زودتر باید انجام می‌دادم. دو ماه قبل از عقد شاید دیر هم هست. نه؟
البته شما پزشک هستید و مسلما واردتر.
بذارید اول از شما به خاطر وقتی که میذارید تشکر کنم و بعد بگم که شخصا انتظار ندارم شما با خوندن خلاصه آزمایش ابتر من تشخیص بدید. پزشکی مثل شما که انقدر جوابگوست به یکی مثل من که نگران نتیجه آزمایش و ازدواجشه آرامش خیال میدید.
در تست خون هم
M.C.H:94
M.C.V. 34.5
و اون مورد بعدی که مخففش رو الآن یادم نمی‌یاد: 32 بود و میزان هموگلبینم هم 15.7 (کمی از نرم بالاتر). فکر می‌کنم کم‌خونی ندارم واسه همین تکرار آزمایش برام عجیب بود.
اما به توصیه شما عمل می‌کنم و صبر می‌کنم.
اسم وبلاگتون رو هم به شقایق تغییر دادم.
موفق باشید.
————————————————————————————-
حق
درود
نخست آن که پیوندتان خجسته باد.
دوم آن که لطف دارید، انجام وظیفه می‌کنم.
سوم آن که جای MCV و MCH را اشتباه نوشته‌اید با توجه به عدد پاسخ‌شان و آن هم که یادتان نیست احتمالا MCHC بوده.
چهارم آن که اگر علایمی چون خستگی، کسالت و خواب‌آلودگی و شبیه اینها را دارید، شاید بد نباشد که با مشورت پزشکتان خون اهدا کنید.
پنجم هم… بهروز باشید و شاد زی.

  رضا wrote @

عرض سلام و خسته نباشید و تشکر برای پاسخ‌ها که البته بی‌مزد و منته.
حدود یک ماه پیش برای آزمایش‌های مربوط به ازدواج مراجعه کردیم. بعد از آزمایش‌های اولیه که مشکوک به تالاسمی بود، آزمایش تکمیلی انجام دادیم که معلوم شد خانم مینور هستند و آزمایش HbA2 من هم 3.3 بود. برای من قرص آهن تجویز کردند و من یک ماه مصرف کردم. از آنجا که من دانشجو و در شهر دیگری هستم، به اون مرکز درمانی فعلا دسترسی ندارم. این بود که مزاحم شما شدم. اندکس‌های آزمایش جدیدم رو می‌گذارم، اگر قبلی‌ها هم لازمه بگید کامل بگذارم.
c.b.c
W.B.C=4700
R.B.C=6.65قبلا 6 بوده
Hemogolobin=16.9 قبلا 16 بوده
Hematocrite =51.2
M.C.V=77 قبلا 82 بوده
M.C.H =25.4 قبلا 25 بوده
M.C.H.C =33
Platelets=180000
Hb A2= 2.6 قبلا 3.3 بوده
نمی‌دونم اطلاعات کافیه یا نه. اگه نیاز به آزمایش‌های خاص دیگری هست لطفا بفرمایید تا انجام بدم و اگر با همین اطلاعات میشه تشخیص داد لطفا بفرمایید من مینور هستم یا نه.
————————————————————————
حق
درود بر شما
میزان HbA2 پیشین و فعلی شما مطرح‌کننده بتاتالاسمی مینور نیست گرچه در موارد کم‌خونی فقر آهن این آزمایش حساس نیست و نمی‌توان به آن اعتماد کرد.
از سویی میزان Hb شما خوب است ولی معیارهای MCV، MCH و MCHC شما پایین یا در حد مرز پایین هستند که مطرح‌کننده کم‌خونی فقر آهن یا تالاسمی هستند.
با متخصص خون مشورت کنید و در صورت لازم از آزمایش‌های اختصاصی‌تر استفاده نمایید (شاید HbF و….).
لطفا نتیجه نهایی کار را به بنده هم خبر بدهید تا بیشتر بدانم.
مبارک باشد و شاد زی.

  رضا wrote @

سلام از پاسختون ممنون.
ببخشید متخصص خون کیه؟ یعنی منظورم اینه که باید به چه نوع پزشکی مراجعه کنم؟ آیا میشه به پزشک داخلی هم مراجعه کرد یا باید حتما همون متخصص خون که میفرمایید مراجعه کنم؟
—————————————————————————————-
حق
درود
بله، می‌توانید به متخصص داخلی یا فوق تخصص خون مراجعه کنید.

  باران wrote @

ممنون دکتر.
وبلاگ بسیار مفیدی دارید.
تو رو خدا دغدغه های ماها رو می بینید؟ :)
به خاطر بالا بودن هموگلوبین پیشنهاد خون دادن می دید؟
زبان بلد بودن هم واسه من شده دردسر. :)
برقرار باشید.

  رضا wrote @

عرض سلام و خسته نباشید.
من به فوق تخصص خون مراجعه کردم ایشان گفتند آزمایش اول شما مشخص کننده مینور نیست ولی اینکه به شما گفتند مشکوک به مینور هستید احتمالا میخواستند ببینند بعد از یکماه اندکس های شما بالاتر میاد یا نه ولی آزمایش دوم شما هم چندان معتبر نیست و باید در یک مرکز مورد اعتماد ما و دولتی آزمایش بدید و تنها راه تشخیص مینور بودن که آلفا مینور هستید یا بتا مینور آزمایش ژنتیک هست که حدود 300000 تومان هزینه داره. در نهایت گفتند چون شما روزانه یک قرص آهن مصرف میکردید و این در حالیه که باید 2الی 3 قرص مصرف میکردید شبی 2 قرص مصرف کنید و 20 روز دیگه مراجعه کنید تا یک آزمایش دیگه بگیریم ببینیم چطور شده.
—————————————————————————–
حق
درود بر شما
خوب اینها از حدود دانش بنده خارج است. حتما ایشان درست گفته‌اند.
به یک آزمایشگاه معتبر مراجعه کنید. زند، مسعود، نیایش ….

  باران wrote @

نیستید. ان‌شاءا… که سلامتید.
میشه بپرسم الکتروفورز برای چی انجام میشه؟
———————————————————————————
حق
درود
شرمنده که دیر شد. این روزها گرفتار بودم.
الکتروفورز پروتئین به عنوان یک آزمایش غربالگری انجام می‌شود. این آزمایش برای مشخص کردن و افتراق دادن گونه‌های هموگلوبین به کار می‌رود. جداسازی هموگلوبین‌ها به وسیله الکتروفورز بر مبنای میزان‌های متفاوتی از مهاجرت مولکول‌های باردار هموگلوبین در یک میدان الکتریکی انجام می‌شود.
این آزمایش یکی از روش‌های تشخیص و افتراق کم‌خونی داسی‌شکل، تالاسمی آلفا و بتا و… است.

  مرضیه wrote @

با سلام دختری 25 ساله و دانشجوی رشته تربیت بدنی هستم در عرض دو ماه حدود 12 کیلو کاهش وزن پیدا کرده ام احساس ضعف وخستگی دائمی میکنم ازمایش خون دادم وقبل از ازمایش روزی 6قرص فروس سولفات به مدت دو هفته مصرف کردم ولی در ازمایش باز هم اهنم 28 شدو هموگلوبینم 10 بود به مدت دو روز اسهال خونی گرفتم ولی با سیپرو فلوکساسین درمان شدم مرتبا دردهای عضلانی میگیرم وبدون وارد شدن ضربه بدنم کبود میشود تنگی نفس دارم wbcهم 4700 بود دردهای ناحیه شکم خیلی ازارم میدهد از نظر ازمایشات تیروئیدی نیز هیچ مشکلی نداشتم ریزش شدید مو نیز دارم وتحت درمان افسردگی با سرترالین وپرفنازین وکلونازپام هستم لطفا مرا راهنمایی کنید.
—————————————————————————
حق
درود بر شما. امیدوارم تاخیر بسیار کمترین را ببخشایید.
با توجه به آنچه نوشته‌اید لازم است به فوق تخصص خون مراجعه کنید. پاسخ به پرسش شما با توجه به کامل نبودن شرح حال، عد معاینه و تخصصی بودن وضعیت از سواد بنده خارج است.
لطفا اگر به امید خدا هیچ تشخیص خاصی نداشتید حتما دوباره پیام بگذارید تا در مورد رویکرد طب ایرانی راهنمایی کنم.
تندرست باشید.

  باران wrote @

ممنونم. فکر کردم این سوال رو نپرسیدم، برای همین دوباره مزاحم شدم. خیلی محبت می‌کنید آقای دکتر. این کار شما واقعا لطفه.
بازم ممنون. پس برای تشخیص سرطان خون هم هست؟
—————————————————————————–
حق
درود
خواهش می‌کنم، وظیفه است. در ضمن بابت تاخیر طولانی پوزش می‌خواهم.
بله، نوع خاصی از آن هم در تشخیص برخی انواع سرطان کاربرد دارد.
ولی این چه ربطی به شما دارد؟ پرسش‌های بی‌خودی نکنید. به عشق و زندگی خودتان برسید.
شاد زی.

  باران wrote @

فقط می‌خوام ازتون تشکر کنم.
—————————————————————–
خواهش می‌کنم بانو.
انجام وظیفه بود.

  anna wrote @

salam,
man hodoodeh 2 hafet hast ke dochareh mafsal dard va ostokhan dardeh shadidhastam va dr. baraye man mosaken tajviz kard va be man goft ke elat feshare asabi hast…darde man az tamameh ghesmathaye mafsalie dast lagan mohrehyae kamar zanoo va moche pa hastesh..30 saleh hastam va nemidoonam ellateh in moshkele man chi hast,,,dardhaye shadid daram joori ke aslan bedooneh mosaken nemitoonam harekat konam..
—————————————————————————
حق
درود
باید به یک متخصص مفاصل (روماتولوژیست) مراجعه کنید. برای این نوع شکایت‌ها نمی‌توان توصیه‌های ساده کرد.
علی‌الحساب: مفاصل دردناک را با روغن سیاه‌دانه چرب کنید و بمالید.
از خوردن غذاهای تند، شور و محرک و همچنین بسیار خوردن غذاهای سرد و مرطوب (مثل میوه‌های فصل و کاهو و…) هم اجتناب کنید.

  محسن wrote @

با سلام
من پسری 25 ساله هستم.
در بچگی دچار بیماری صرع شدم و این بیماری تا سن 17 سالگی به صورت جسته گریخته ادامه داشت و تحت درمان با داروی فنوباربیتال بودم.
چند ساله که سردردهای خیلی شدید دارم همراه با حالت تهوع به شکلی که تمام توانم رو می‌گیره. نور و صدا رو نمی‌تونم تحمل کنم. گفتند میگرن دارم پس migerstop و gelophen و انواع مسکن‌ها رو مصرف می‌کنم چون دردش تقریباً منو می‌کشه.
جدیدا از سردرد وحشتناکی که سمت چپ سرم زمان خواب می‌گیره و منو از خواب بیدار می‌کنه و انگار چشم و یک طرف صورتم خشک و بی‌آب شده رنج می‌برم. دردش با میگرن فرق داره، انگار درد نیست. یک‌جور فشار وحشتناک که روی صورت و مغزم فشار میاره. بعضی وقتا خودش آروم خوب می‌شه ولی بعضی وقت‌ها خیلی طول می‌کشه. نشانه‌هاش هیچ ربطی به میگرنم نداره.
یک مشکل دیگه هم پیدا کردم. وقتی ناگهانی مضطرب یا عصبانی می‌شم یا عکس‌العمل هیجانی آنی انجام میدم، انتهای ستون فقراتم درد واقعا وحشتناکی با انقباض و احساس خنکی بهم دست میده.
MRI و sitiscan کردم و دکتر گفت مشکلی نداره.
این هم شرح آزمایش خون اخیر منه:
fasting blood glucose:94mg
urea:29
creatinine:1.12
uric acid:5.3
total cholestrol : 193
ldl-cholestrol : 135
hdl- cholestrol : 43
atherogenic : 3.1
triglyceides 73
bilirubin(total) : 0.6
bilirubin direct : 0.2
ALT SGPT : 39
AST SGOT : 21
alkaline phosphatase : 55
WBC : 7600
neutrophils : 2.9
lymphocytes : 3.8
monocyte : 0.5
eosinophil : 0.4
neutrophil : 38.1%
lymphocyte : 50.8%
monocyte : 6.3%
eosinophil : 4.8%
platelet : 267
MPV : 6.1
PDW : 15.9
ممنون می‌شم اگه جواب سوالم رو برام میل کنید.
————————————————————————-
حق
درود
شاید بیماری شما نوعی صرع شکمی یا انتقال بیماری (با نگاه پزشکی ایرانی) باشد که نمی‌توان آن را در دنیای مجازی بررسی و احیانا درمان کرد.
توصیه می‌کنم به آقای دکتر رضایی‌زاده (متخصص طب ایرانی) که در زمینه‌ بیماری‌های اعصاب و روان صاحب‌نظرند مراجعه کنید: 66437044
سلامت باشید.

  امير wrote @

باسلام
من 23 سال دارم و فكم جلو من از فك بالا بيرون تر است.
————————————————————————————-
علیک سلام
خوب؟!!

  رضا wrote @

باعرض سلام و خسته نباشید.
من يك پسر 24 ساله هستم در سن 12 سالگي به مقدار يك مشت شامپو بر رو ي آلتم جلق زدم كه بعد از آن دچار سوزش و تكرر ادرار شدم. از آن موقع تا به حال اين بيماري را دارم. به دكترهاي زيادي از 12 سالگي تا به حال به خاطر تكرر ادرار مراجعه كردم كه در آن زمان فقط دكترها می‌گفتند اضطراب داری كه من اين موضوع (جلق زدن باشامپو) را به دكترها به دليل خجالت، نگفتم. بيشتر دكترها آزمايش و سونوگرافي را تجویز نمودند كه همه آزمايش‌ها خوب بود، اما من هنوز تكرر در شب 3 بار و در روز هر 60 دقيقه يك بار ادرار دارم. يكي از دكترها اكسی‌بوتی‌نین برايم تجویز كرد كه آن هم اثري نداشت. من در 17 سالگي دچار فتق كشاله ران شدم، نمي‌دونم شايد بر اثر تكرر ادرارم باشد كه هنوز عمل نكردم. بعد از آن هر بار احساس ادرار پر داشتم، پس از تخليه ادرارم كم بود. من يك سالي هست كه بر اثر نگه داشتن ادرارم التهاب اپي‌ديديم داشتم و به تازگي التهاب پروستات دارم كه درد به بيضه و سر آلتم تير مي‌كشه و نواحي مقعد تا بيضه درد خفيفي داره كه بعد از چند دقيقه خوب ميشه. بعد از ادرار چند دقيقه اين دردها را دارم. يك روز پشت هر دو باسنم هم درد عجيبي داشت كه در حال نشستن درد مي‌گرفت كه دكترها برايم فقط سفكسيم تجويز كردند. يكي از دكترها گفت توسط دستگاه سيستوسكپي بايد داخل مثانه را ببينيم سپس همزمان با آن نيز فتق را عمل مي‌كنيم. از شما كمك مي‌خواهم كه ::::::
1- آيا تكرر از جلق با شامپو كه در آن زمان بچگي اين كار زشت را كردم به وجود آمد؟ (چون من از آن موقع خودم را سرزنش كرده‌ام)
2- خوردن سفكسيم درد و التهاب را كم مي‌كنه؟
3- عمل كردن فتق در اين شرايط كه تكرر دارم جواب ميده يا باعث بروز مجدد فتق مي‌شه يا نه؟
4- استفاده از سيستوسكپي براي ديدن مثانه امر ضروري هست يا عوارض ديگر هم دارد؟ لزومي هست كه مثانه ديده بشود؟ (براي اينكه من مطمئن هستم مثانه‌ام بد عمل ميكنه)
5 – آيا بعد از ديدن مثانه و تشخيص كاركرد نامطلوب قرصي هست براي بهبود آن؟ (چون استفاده از اكسی‌بوتي‌نین جوابي نداد)
6- آقای دكتر، شما راه و روشي برای بهبود من داريد؟ اگر قرصي يا داروئي هست معرفي كنید.
با تشكر از شما.
————————————————————–
حق
درود
نمی‌دانم چگونه باید به خاطر این همه تأخیر عذرخواهی کنم، ولی باور کنید که علت تنها و تنها مشورت با چند استادی بود که می‌شناختم تا بتوانم راه درستی را نشان‌تان دهم.
1. بله، به احتمال فراوان علت مشکلات‌تان همان مواد شیمیایی است.
2. گمان نمی‌کنم که مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها به شما کمکی بکند. قطعا در این سیری که گفته‌اید آزمایش کشت ادرار داده‌اید و اگر علت التهاب وجود باکتری و عفونت ناشی از آن بود با تجویز داروهای مناسب درمان شده بود.
3. فتق شما به گمان من ربطی به تکرر ادرارتان ندارد و درمان هرکدام هم تأثیری بر دیگری نخواهد داشت.
4. باز هم به گمانم سیستوسکوپی نمی‌تواند کار خاصی برایتان بکند و یافته خاصی نخواهد داشت.
5. در مشورت با یکی از اساتید و پس از بحث و بررسی به این نتیجه رسیدیم که شاید بتوان با استفاده از تدابیر طب سنتی ایران کمک‌های خوبی به شما کرد. فعلا روز دو بار پالوده‌ای درست کنید با رنده کردن مغز کاهو و مغز خیار در سکنجبین و میل کنید و در اسرع وقت با این شماره تماس بگیرید و از آقای دکتر انوشیروانی وقت بخواهید. پیش ایشان هم که رفتید بگویید از طریق این آشیان آشنا شده‌اید؛ گرچه ایشان کاملا در جریان مسأله شما هستند. تلفن: 22072059 و 22086986.

باز هم پوزش.
شاد زی.

  شينم wrote @

saaaaaaaaaaaalam doctor. mano yadetoon miad? khobin? vay cheghad delam vasatoon tang shode bood. ye soal
cp chie? darmanesh chie? ye tozihe kameli bedin. mersiiiiiiiiiiiiii
———————————————————————————–
حق
درود بر شبنم خانم گل.
ببخشید که این روزها گرفتارم و وضع دسترسی به وبلاگ را هم که می‌دانید….
چند تا منبع را نگاه کردم تا توضیح کوتاه و کاملی بنویسم ولی آخرش فکر کردم بهترین کار مراجعه به جناب ویکی‌پدیا است. خودم هم خواندم. خوب و جامع نوشته.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cerebral_palsy

کم به ما سر می‌زنیدها!

شاد زی.

  saeid wrote @

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ من به عنوان یک غیرمتخصص احساس می‌کنم دلیل بالا بودن آمار سرطان پروستات در ایران این می‌تواند به باکره ماندن مردان تا سنین بالا مربوط باشد….
بسیار علاقه‌مند هستم نظر کارشناسی شما رو بخوانم.
——————————————————————-
حق
درود بر شما
ابتدا باید به عنوان یک متخصص بالا بودن شیوع را ثابت کنید.
ولی کلا من در این مورد آگاهی چندانی ندارم.
شاد زی.

  ok wrote @

با عرض سلام و خسته نباشید
راستش آقای دکتر خجالت می کشم مشکلمو عرض کنم ولی چون خیلی نگرانم مزاحم وقت شما شدم.
قبل از هر چیز از این که مشکلمو رک میگم از شما عذر میخوام. آقای دکتر من پسری 23 ساله هستم. امروز صبح اتفاقی برام افتاد که هنوز باورم نمیشه و خیلی میترسم که این اتفاق دوباره بیفته!
آقای دکتر من صبح خواب بودم و داشتم خواب میدیدم که رفتم دستشویی و دارم ادرار میکنم و بلافاصله از خواب بیدار شدم که دیدم همون موقع که داشتم خواب میدیدم واقعا توی رخت خوابم ادرار کردم و واقعا نمیتونستم این اتفاقو باور کنم! آخه مگه میشه یه پسر 23 ساله نتونه خودشو کنترل کنه؟!!!
من همیشه شبها وقتی ادرارم میگیره بلافاصله از خواب بیدار میشم و میرم دستشویی. نمیدونم این دفعه چرا اینجوری شد! البته این اتفاق یک بار دیگه هم حدود 7 – 8 سال پیش برام افتاده بود. آقای دکتر خیلی نگرانم که نکنه این اتفاق دوباره تکرار بشه!!! ضمنا آقای دکتر من واریکوسل هم دارم که البته نمیدونم به این موضوع ربطی داره یا نه! راستی من شب قبل از این اتفاق حتی شام هم نخورده بودم و فقط تقریبا ساعت 10 شب یک ماءالشعیر خوردم و ساعت 2 شب هم خوابیدم. ضمنا آقای دکتر من با دستور پزشک به خاطر تپش قلبی که دارم صبحها و شبها یک عدد قرص ام-دی-کلریدیازپوکساید و نصف قرص پروپرانولول 20 میخورم. که نمیدونم باز به این اتفاقی که برام افتاده ربطی داره یا نه!
حالا من 3 تا سوال دارم:
1 – ممکنه دوباره این اتفاق برام بیفته؟
2 – آیا من بیماری خاصی دارم؟
3 – آیا احتیاجی هست به پزشک مراجعه کنم؟
آقای دکتر تو رو به خدا کمکم کنید از نگرانی و اضطراب این که نکنه این اتفاق دوباره برام بیفته دارم دیوونه میشم!
ببخشید خیلی حرف زدم و وقتتونو گرفتم.
با تشکر فراوان از پاسخگوییتون.
——————————————————————-
حق
درود و پوزش به خاطر آن که پس از ف.یلتر شدن وبلاگ هم برای ورود مشکل دارم و هم حال و حوصله سر زدن ندارم.
اتفاقی که برایتان افتاده یک رویداد طبیعی است که برای هرکسی ممکن است پیش بیاید.
ولی علت احتمالی آن زیاد بودن حجم ادرار و نیاز شدید به دفع آن در کنار خواب آلودگی فرد می‌تواند باشد (ماءالشعیر مُدر است.)
پس: ممکن است باز هم رخ بدهد، شما بیمار نیستید و نیازی نیست به پزشک مراجعه کنید.
شاد زی.

  saeid wrote @

با سلام …
این دو لینک را مشاهده نمایید.
دو مقاله با نظر کاملا متضاد.
نظر شما در این مورد چیه؟

http://www.newscientist.com/article/dn3942-masturbating-may-protect-against-prostate-cancer.html

http://www.livescience.com/health/090126-masturbation-prostate.html

————————————————————————————
حق
درود
بله، حق با شماست. این دو مطلب دو نظریه متضاد را برای موضوع واحد مطرح کرده‌اند.
ولی خوب این که چیز عجیبی نیست! مگر شما تا به حال خبرهای کاملا متضادی در مواردی چون اثر قهوه یا چای در ایجاد سکته قلبی یا جلوگیری از آن، اثر کره در افزایش احتمال…، اثرات کاملا متضاد از میوه‌ها و… از همین صدا و سیمای خودمان نشنیده‌اید؟
این، رخداد عجیبی نیست. بلکه تجلی ناقص بودن دانش بشری و محدود بودن آن در حصار زمان و مکان و… است.
شاید همه ما قبول داشته باشیم که مصرف صبحانه مناسب در وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان مؤثر است اما شخص بنده در یک مطالعه پژوهشی به این نتیجه رسیدم که نه تنها مؤثر نیست بلکه به عواملی چون تحصیلات والدین و … هم بستگی ندارد!! عجیب نیست؟ برای خودم هم عجیب است!
ولی باید دید مطالعات مختلف توسط چه کسانی، در چه شرایط زمانی و مکانی، و… خلاصه چرا، چطور، چگونه و… انجام می‌شوند.
در ضمن ارزش علمی مقاله هم مهم است. من در مورد اعتبار علمی دو سایت بالا چیزی نمی‌دانم و خوب برای پذیرفتن چنین مسائلی تأمل و جستجو و کنکاش بیشتری نیاز است.
در ضمن لطفا هیچ‌گاه مسائل و رویکردهای خاص مذهبی، سیاسی و… را در موارد این‌چنینی نادیده نگیرید.
برای بیشتر دانستن در مورد خودارضایی (در طب جدید و قدیم) هم نگاهی به پرسش و پاسخ‌های پیشین بیندازید.

شاد زی.

  شينم wrote @

salam azatoon gele daram chera be soalam javab nadadin akhe
torokhoda begin mishe falage maghzie khafifo ba hibnotizm ya farman be maghz darman kard??????????????/
————————————————————————————-
حق
درود
با پوزش فراوان، بنده هیچ آگاهی از هیپنوتیزم و انرژی‌درمانی و مقوله‌های ماوراالطبیعه و اینها ندارم. شرمنده.
در ضمن آخرین باری بود که به پرسش‌های پینگلیشی پاسخ دادم!
شاد زی.

  mohsen wrote @

با عرض سلام و درود.
من محسن،22 سالمه که از حدود 12 سالگی ناخن‌های دستم را می‌جوم. چند بار اراده کردم که دیگه این کار را نکنم، اما به نظر من ربطی به اراده نداره. زیرا موقع جویدن ناخنهام اصلا به این فکر نمی‌افتم که قرار بوده ناخن‌هام را نجوم. به نظر خودم، به خاطر اعصابمه. اما مهم اینه که نمی‌تونم این کار را نکنم. آیا راهی وجود داره که دیگه این کار را انجام ندم؟
———————————————————————————
حق
درود بر آقا محسن
حتما راهی وجود دارد عزیز.
ولی به نظر کمترین در این راه حتما باید از مشورت و کمک متخصص روان‌شناس و اگر ایشان صلاح دانست، روان‌پزشک استفاده کنید.
همان‌طور که گفته‌اید گاهی کنار گذاشت برخی عادت‌ها خیلی آسان نیست و نیاز به کمک دیگران دارد.
شاد زی.

  sina wrote @

با سلام
من مشکلی در سربازی واسم پیش امد و معاف کامل شدم: هرنی اینگوینال درجه سه که به گفته آنان بالاترین درجه بود.
من هفت سال است این باد را می‌بینم اما خجالت باعث تمام مشکلاتم شد. حالا به دکتر متخصص جراح عمومی می‌روم، جوابی دریافت نمی‌کنم. یعنی جواب درستی نمیدن. درضمن من اهله گریه زیاد، چه در بچگی چه تا امسال بودم. فقط می‌خوام واقیت را بفهمم و راهی داره؟
با تشکر سینا.
—————————————————————————————
حق
درود بر آقا سینا
یعنی چی جواب درستی نمی‌دهند؟! خوب هرنی هم درمان دارد دیگر! یعنی می‌گویند عمل نمی‌کنیم؟!
شاید من درست متوجه نشدم.

  sina wrote @

با سلام
خوبید؟ من که امروز سرحال هستم. سینا، یادتان آمد؟ دیشب سوالی در مورد هرنی اینگوینال پرسیدم و به موقع جواب دریافت نمودم آقای دکتر.
در خصوص مطلب دیروز که به من جواب درستی نمیدن، بعضی دکترهایی که رفتم در مورد احتمال برداشت بیضه، به دلیل آسیب دیدن آن در دوران طولانی هرنی اینگوینال و مخصوصا در سربازی که فعالیت زیاد داشته‌ام، می‌گویند و من می‌ترسم.
ولی امروز توانستم با یکی از بهترین دکترهای جراح عمومی در سطح نیشابور (دکتر علیرضا رحمان‌زاده) مشورت کنم. صحبت‌های دکترهای دیگر رو تکذیب کردند و گفتند اصلا این‌طور نیست. نمی‌دانم حرف‌های این دکتر رو می‌شه باور کرد یا نه، ولی اکثر دوستان و آشنایان در پزشکی می‌گن برای عمل مراجعه کنم به مشهد مقدس و در بیمارستان فارابی عمل کنم. با متخصص‌های آنجا هم صحبت کردم. حرفه‌ای‌ها مثل آقای دکتر رحمان‌زاده گفتند جای نگرانی نیست. ماندم که چه کنم.
و در ضمن مطلبی در مورد بی‌درد کردن عمل با سولافات منیزیم وریدی خواندم. آیا این درد رو خیلی کم می‌کنه؟ (نمی‌دانم اسم دارو رو درست نوشتم یا نه، با عرض پوزش)
با تشکر فراروان، سینا.
—————————————————————————-
حق
درود
من تخصصی در جراحی ندارم ولی این که باید بیضه را برداشت کمی برایم عجیب است و در دوران دانشجویی هم با چنین موردی برخورد نداشته‌ام.
اگر تهران خواستید بیایید بفرمایید تا متخصص خوبی را خدمتتان معرفی کنم.
در مورد انتخاب شهر و بیمارستان هم با توجه به همه مشورت‌ها و… خودتان باید انتخاب کنید.
در خدمتم.

  احمد wrote @

عرض سلام و خسته نباشید.
میشه لطف کنید کمی درباره خواص خون دادن بنویسید و یا منبعی برای مطالعه معرفی کنید.
و این که پس از خون دادن اندکسهای آزمایش مثل RBC و غیره کاهش پیدا می‌کنند؟ و اگر جواب بله است بعد از چه مدت به میزان قبلی برمی‌گردد؟
ممنون از پاسختون.
————————————————————————————
اهدای خون سالم، اهدای زندگی
مهمترین فایده اهدای خون، نجات زندگی و كسب رضایت الهی و از فواید دیگر آن آگاهی از سلامت جسمانی است كه از طریق كنترل‌های زیر انجام می‌پذیرد:
ضربان قلب، فشار خون، دمای بدن، تشخیص كم‌خونی و نوع گروه خونی.
سازمان انتقال خون در ایران كلیه اهداءكنندگان را مورد بررسی قرار می‌دهد تا ایمنی اهداءكنندگان و دریافت‌كنندگان تأمین گردد. تمامی خون‌های اهداء شده، در آزمایشگاه‌های سازمان برای اطمینان از سلامت مورد آزمایش‌های زیر قرار می‌گیرد:
ایدز، هپاتیتB و C، سیفلیس، گروه‌بندی خون.
هنگام اهداء خون، اهداءكننده باید به سؤالاتی كه در مورد وضعیت سلامت وی پرسیده می‌شود پاسخ دهد. این سؤالات برای تشخیص و بررسی اهداءكنندگان پرخطر طرح شده است.
فواصل اهداء خون هر 8 هفته یك بار است؛ مشروط بر این كه تعداد دفعات اهداء در طول یك سال از 4 بار تجاوز ننماید.

اهدای خون تجربه لذت‌بخشی است؛ پس باید به خاطر داشته باشید که پیش از اهدای خون یك غذای مناسب بخورید و میزان آب بیشتری نسبت به روزهای گذشته میل كنید و اگر ممكن است از خوردن آسپرین به مدت 48 ساعت قبل از اهداء خودداری فرمائید. نام و مقدار داروهای مصرفی خود را به یاد داشته باشید. خوردن دارو از اهدای خون جلوگیری نمی‌كند ولی علت مصرف آن ممكن است از اهدای خون جلوگیری نماید.

مصرف‌كنندگان اصلی خون و فرآورده‌های آن در ایران:
1. بیماران تالاسمی
2. بیماران مبتلا به انواع هموفیلی
3. بیماران دیالیزی
4. بیماران نیازمند به جراحی‌های بزرگ
5. مبتلایان به بیماری‌های خونریزی دهنده
6. نوزادان مبتلا به زردی ناشی از ناسازگاری خون مادر و جنین
7. پیوند اعضاء
8. سوختگی‌های شدید
9. كم‌خونی‌های مزمن
10. انواع سرطان، به خصوص در مرحله شیمی‌درمانی
نگاهی به فواید اهدای خون
و
فواید اهدای خون
را هم بخوانید.

  شبنم wrote @

سلام دكتر جاننننننننننننننننننننن.
من ويندوز قبليم فونت فارسي نداشت. از اين به بعد فارسي مي‌نويسم. قابل نيستم من كه، هميشه مزاحمم.
ممنون از لطف و راهنمايي و تهديدتون. موفق و سرفراز باشين.

  محمد رضا wrote @

با سلام خدمت آقاي دكتر ارجمند
بنده می‌خواستم نظر شما را در مورد قرص‌های افزايش قد natural wealts كه تازگی‌ها در ماهواره تبليغ می‌شه و قيمتش هم حدود 300000 تومان است بدانم.
آيا اينها واقعا برای افراد بالای بيست سال نيز تاثير دارند؟
—————————————————————————–
حق
درود
دارویی که می‌گویید را نمی‌شناسم ولی آنچه ما می‌دانیم این است که کانون‌های رشد استخوانی تا سن بیست سالگی کاملا استخوانی و بسته شده‌اند و امکان رشد جدیدی در آنها وجود ندارد.
گمان نمی‌کنم این داروها برای افراد بالای 20 سال (پس از بلوغ) تأثیری داشته باشند.
شاید هم چیزی هست که من نمی‌دانم.

  محمد رضا wrote @

با سلام خدمت برادر بزگوارم جناب آقاي دكتر
آقاي دكتر، بنده 22 سال سن دارم. حدود پنج ماه پيش مشكلم را عرض كردم. ناحيه طرف راست گردنم حدود 3 سالي است كه به طور هميشگي و دائم درد مي‌كنه به صورتي كه حتي يك لحظه هم ساكت نمي‌شود مگر در خواب. تا حالا شش هفت بار دكتر رفتم ولي پس از سونوگرافي و راديولو‍‍‍ژي مي‌گن چيزي نشون نمي‌ده. درد من به صورتي است كه تا قسمت شانه‌ها و بعضي وقت‌ها زير فك راستم كشيده ميشد. حتي بعضي وقت‌ها سرم نيز درد مي‌گيره. هيچ كدام از قرص‌هاي مسكن تاثيري ندارند. وقتي به طرف راستم دست مي‌زنم هيچ‌گونه توده يا غده سفتي احساس نمي‌شه اما وقتي با نوك انگشتان وسط گردنم از طرف راست را فشار مي‌دهم احساس درد مي‌كنم. پيش دندان‌پزشك نيز رفتم و گفت مشكل از دندان عقل نهفته پايين است كه آن را نيز جراحي كرده‌ام ولي با گذشت 5 ماه هيچ تغييري نكرده است. اين نكته را هم عرض كنم كه معذرت می‌خوام بنده وقتي شب يا روز به هر دليلي ارضا شوم درد بيشتر مي‌شود. ورزش‌ها نيز تاثیری ندارند.
آقاي دكتر، بنده يك دندان عقل ديگر در طرف راستم البته اين بار در بالا دارم. لطفا مرا راهنمايي كنيد.
——————————————————————————————–
حق
درود بر شما
با توجه به شرح حالی که دادید به گمانم شما مشکل عضلانی دارید. موردی را سراغ دارم که چند سال بدون نتیجه با تشخیص میگرن درمان می‌شده ولی در مراجعه به یکی از اساتید با تشخیص اسپاسم مزمن عضلانی به راحتی با ماساژ خاصی درمان شده است.
توصیه می‌کنم به متخصص ماساژ درمانی یا طب سوزنی مراجعه کنید. در صورت تمایل بفرمایید تا خدمت یکی از دوستان زبردست معرفي‌تان کنم.
شاد زی.

  محمد رضا wrote @

سلام به محضر جنابعالي. شما در جواب بنده فرموديد كه به متخصص ماساژ‍درماني يا طب سوزني مراجعه كنم. بله آقاي دكتر، خيلي لطف داريد. اگه ميشه معرفي كنيد.
—————————————————————————————–
حق
درود بر شما
66927727 و 66437044 مجتمع پزشکان سلامت‌نگر
آقای دکتر قدیر محمدی برای طب سوزنی و آقای دکتر علیزاده برای ماساژدرمانی.
نکته‌ای اگر بود بفرمایید تا راهنمایی کنم.

  حسين wrote @

با سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار:
بنده می‌خواستم بدانم كه آيا حركات كششی بعد از بلوغ (20 سالگي به بالا) در افزايش قد تاثير دارد؟
————————————————————————————–
حق
درود
تا جایی که بنده می‌دانم رشد استخوانی پس از سن بلوغ که مراکز رشد سخت می‌شوند متوقف می‌شود.
بعید می دانم انجام حرکات کششی در این دوره موجب افزایش قد شود.

  محمد wrote @

با سلام خدمت آقاي دكتر.
آقاي دكتر بنده چند سوال داشتم:
1- براي تقويت حافظه چه كار بايد كرد؟ (تمرين، غذا و…)
2- آيا خوردن روزانه يك عدد قرص آهن می‌تواند برای كم‌خوني مفيد باشد و آيا عوارض ندارد؟
3- قد بنده 165 و وزنم 54 كيلو است و 22 سال دارم. بنده چقدر كمبود وزن دارم؟ چگونه می‌توانم به وزن ايده‌آلم برسم؟
———————————————————-
حق
درود بر شما
1. به طور کلی مسائلی چون حافظه و وزن و… به مزاج افراد و سوءمزاج احتمالی آنها رابطه زیادی دارد. مثلا با افزایش رطوبت مغز (با دیدگاه طب ایرانی) ممکن است حافظه کند و فرد کمی چاق شود. اما به طور کلی حافظه خوب در بدنی سالم وجود دارد. پس برای داشتن جسمی سالم بکوشید. در این راه نیز خوب خوابیدن، خوب خوردن، خوب آشامیدن، خوب حمام کردن،‌خوب ورزش کردن و… بسیار مهم است. توصیه می‌کنیم به کتاب‌های طب سنتی که با زبان ساده و برای عموم نوشته شده‌اند مراجعه کنید یا مثلا نشریه عطارنامه را تهیه و مطالعه کنید که تدابیر ساده سلامتی را توضیح می‌دهند.
2. اگر سبب کم‌خونی، فقر آهن باشد بلی. با نظارت پزشک خیر.
3. بر اساس فرمول «شاخص توده بدنی» شما در مرز وزن مناسب و کمبود وزن قرار دارید. البته بر اساس یک قانون کلی و نه چندان قابل تعمیم، وزن حدود 65 کیلوگرم برای شما مناسب است. اما چنان که گفتم مزاج بدنی شما در این مورد بسیار مهم و قابل توجه است.
توجه به مزاج شخصی، مزاج سن، مزاج فصل و… برای نگاهداشت تندرستی بسیار مهم است اما به طور کلی عرض می‌کنم:
از غذاهای سالم و تازه استفاده کنید. تا می‌توانید از غذاهای مانده، سرخ‌کرده، سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی و کمپوتی، قارچ و… دوری کنید. مصرف روزانه و به اندازه بادام شیرین، انگور، انجیر، عسل، گلاب، گوشت‌های لطیف، نان‌های خوب و… را فراموش نکنید.
از لبنیات هم نه کم و نه زیاد استافده نمایید.
فعلا.

  sahar wrote @

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر.
خانمی هستم با 32 سال سن و متأهل، بدون بچه.
آقای دکتر مشکلی که من دارم چاقی‌ست. البته کم‌کاری تیروئید هم دارم. 5 سال است که لووتیروکسین استفاده می‌کنم، البته 4 ماهه که استفاده نکردم. دکترم گفته 5 ماه استفاده نکن بعد آزمایش بده. قبل از ازدواج 58 کیلو بودم با قد 170 ولی الان 81 کیلو هستم. مرتب رژیم می‌گیرم وزنم یه چند کیلویی میاد پایین دوباره چاق می‌شم و این که خیلی هم دیر لاغر می‌شم. الان دیگه یه چند هفته‌ای است که خیلی از رژیم خسته شدم. لطفا کمک کنید.
—————————————————————-
حق
درود بر شما
چنان که قبلا هم عرض کرده‌ام وزن انسان رابطه بسیار نزدیکی با مزاج وی دارد. در خانم‌ها که به طور کلی نسبت به آقایان رطوبت مزاج بیشتری دارند چاقی هم شایع‌تر است، پوست سفیدتری دارند و….
برای پاسخ دقیق به شما باید شرح حالی دقیقی از شما داشته باشم و معاینه هم انجام شود تا در مرحله نخست مزاج‌شناسی شوید که کاری طولانی است و در فضای مزاجی غیرممکن.
متخصصان محترم تغذیه هم از آنجا که از تفاوت مزاج‌های افراد اطلاعی ندارند، یا دست‌کم به آن اعتقاد ندارند، در بسیاری از موارد، در کنترل وزن افراد شکست می‌خورند یا حتی موجب عوارض جسمی برای افراد می‌شوند که شخصا از این دست بیماران کم نداشته‌ام.
در طب ایرانی و همچنین طب سوزنی چین راه‌های بسیار خوب و مؤثری برای کاهش وزن وجود دارد که در صورت تمایل امر کنید تا خدمت یکی از اساتید معرفی‌تان کنم.
شاد زی.

  محمد رضا wrote @

با سلام مجدد خدمت شما آقاي دكتر
بنده اينقدر مزاحم شده‌ام كه واقعيتش نمی‌دونم چگونه دوباره روم شد سوال بپرسم. آقای دكتر بنده كه اشاره كردم از ناحيه گردن طرف راستم احساس درد می‌كنم و شما مراجعه به متخصصان طب سنتي يا طب سوزني يا ماساژ درماني را معرفي كرديد. آقای دكتر بنده اين نكته را فراموش كرده بودم بگويم كه در طول اين سه چهار سال هر چند ساعت يك بار بنده با دست راستم سرم را به طرف راست فشار می‌دادم، يك صدای تق مانند (شبيه صدای انگشتان دست) از گردنم می‌آمد و با آن چند لحظه كمی دردم كمتر می‌شد. ضمنا حدود يك سالی است كه گاهی وقت‌ها صداهای بسيار خفيف قاژ قاژ در گردنم حس می‌كنم. با عرض معذرت می‌خواهم با توجه به اين نكات راهنمایی بفرماييد. با تشكر.
————————————————————————————–
حق
درود
این آخرین باری است که بدون مراجعه به پزشک پاسختان را می‌دهم، نه به خاطر آن که زیاد پرسیده‌اید! بلکه به خاطر آن که به نظر من تا حدی مشخص است که چه متخصصی می‌تواند به شما کمک کند. شما یا واقعا درد شدیدی دارید یا نه، درد خفیف قابل تحمل!
کاری که کرده‌اید در طول زمان اثر مخرب خود را گذاشته است. با این حال به گمانم مشکل شما بیشتر عضلانی است تا مفصلی یا استخوانی.
سلامت باشید.

  sahar wrote @

با عرض سلام
لطفا راهنمایی‌ام کنید و مرا به استاد مربوطه معرفی کنید.
——————————————————————————–
حق
درود
66927727 مجتمع پزشکان سلامت‌نگر
از آقای دکتر محمدی برای طب سوزنی یا دکتر چوپانی یا دکتر تن‌ساز برای طب ایرانی وقت بگیرید.
در صورت لزوم بفرمایید که بنده معرفی کرده‌ام.
شاد زی.

  sahar wrote @

با عرض سلام
خیلی ممنون بابت معرفی اساتید.
فقط می‌خواستم اگر زحمتی نیست کمی درباره طب سوزنی و طب ایرانی برایم توضیح دهید. در مورد طب سوزنی کمی اطلاعات دارم ولی در مورد طب ایرانی متاسفانه هیچی. و این که من باید به کدومش مراجعه کنم.
—————————————————————————
حق
درود
اینجا و حالا که فرصت معرفی طب سنتی نیست. من خودم طب ایرانی را ترجیح می‌دهم ولی نکته اینجاست که در برخی موارد طب سوزنی کمک‌های خوبی می‌کند، ما هم که تعصبی نداریم.
خودتان انتخاب کنید. در ضمن آقای دکتر محمدی هم متخصص طب سوزنی هستند و هم طب ایرانی. بروید پیش خود ایشان و سلام بنده را هم برسانید حسابی.
خوب است که بگویید مشتری وبلاگی هستید!
شاد زی.

  احمد wrote @

با سلام خدمت آقای دكتر
1. آيا ترك خودارضايي می‌تواند در افزايش وزن موثر باشد؟
2. مضرات خودارضايي از قبيل تضعيف حافظه و از بين رفتن قوای جسمانی تا چه مدت بعد از ترك آن ممكن است برطرف گردد؟
خيلی ممنون از كمكهای انسان‌دوستانه و خالصانه شما.
——————————————————————————
حق
درود
با خروج مایع منی از بدن در واقع بهترین خلط بدن انسان که گنجینه‌ای از حرارت و رطوبت غریزی را با خود دارد از دست می‌رود که در صورت زیاده‌روی می‌تواند موجب ضعف و لاغری هم بشود.
پس با ترک این عمل می‌توان از مضرات آن هم جلوگیری کرد.
این که پس از چه مدتی مضرات برطرف می‌شوند بستگی به میزان عادت فرد به این عمل دارد و صد البته مزاج بدنی وی.
حالا مگر فرقی هم می‌کند؟ جلوی ضرر را هرجا بگیرید منفعت است.
شاد زی.

  مهدي wrote @

با سلام و عرض ادب و تشكر از خدمات ارزنده و بی‌توقع شما سرور گرامي؛
آقای دكتر! بنده می‌خواستم نظرتون را راجع به انرژی‌درمانی (انرژی‌درمانی با دست) بپرسم. چون در خيلی كتاب‌ها و يا آگهی‌های مجلات و… در مورد خارج كردن انرژی‌های منفی، شفای بيماری‌های جسمی و روانی، برطرف كردن دردهای مزمن و… سخن گفته شده است. واقعا اين گفته‌ها تا چه حد می‌تواند صحت داشته باشد؟ آيا دستان شفابخش واقعا وجود دارد؟
—————————————————————–
حق
درود
در این که انرژی -از آن نوعی که می‌گویید- وجود دارد و امکان کمک به بیماران مختلف از این راه برقرار است شک نکنید.
منتها نکته‌ای هست و آن هم این که در این رشته نیز چون بسیاری از انواع طب مکمل، شارلاتانیسم در حد گسترده‌ای وجود دارد و متأسفانه نظارت و پیگیری هم که در کشور ما هیچ! در نتیجه آقایان ترجیح می‌دهند اصل صورت مسأله را با نسبت دادن برخی مسائل پاک کنند و خیال راحت!
من چنین درمانی را نزدیک دیده و تجربه کرده‌ام. در برخی موارد نتایج واقعا قابل توجه هستند ولی مراقب باشید که به چاه عوام‌فریبان و دروغ‌فروشان نیافتید.

شاد زی.

  شبنم wrote @

سلام آقای دكتر عزيز.
خوبين؟ بازم مزاحم شدم. ميشه يه دكتر فوق تخصص نورولوژيست و يه فوق تخصص مفاصل و استخوان معرفی كنيد؟
ممنونم.
——————————————————————————
حق
درود
اساتیدی که بنده می‌شناسم: آقای دکتر نبوی (نورولوژیست) و آقای دکتر شریعت‌پناهی (روماتولوژیست) هر دو در بیمارستان شهید مصطفی خمینی.
شاد زی.

  حسين wrote @

با سلام
بنده در مورد قرص‌های چاقی سوال داشتم كه شخصي به اسم دكتر جيمز آنها را توليد و عرضه می‌كند. به گفته خود وی اين قرص‌ها هيچ‌گونه عوارض جانبی ندارد چرا كه سرشار از پروتئين می‌باشد. بنابراين چربی‌ساز نيست، قدرت اشتهاآوری دارد و بدن را برای جذب غذاهای بيشتر آماده می‌كند. اين قرص‌ها كاملا گياهی می‌باشد و عوارض ناشی از تركيبات شيميايی را ندارد و در واقع باعث می‌شود كه اندامی متناسب و عاری از چربی با استفاده يك دوره‌ای از اين قرص‌ها به دست آورد. افزايش وزن 10 تا 15 كيلو برای يك دوره می‌باشد و قيمت آن 99000 تومان است. سوال بنده اين است كه تا چه حد مي‌شه به اين حرف‌ها اعتماد كرد؟
————————————————————
حق
درود بر شما
از این دارویی که فرمودید هیچ شناختی ندارم.
و به طور کلی به هرگونه کلی‌گویی که توجهی به تفاوت‌های فردی و مزاجی انسان‌ها نداشته باشد به شدت مشکوکم.
همین که یک فرمول برای همه ابناء بشر 10-15 کیلو وزن اضافه می‌کند حرف خطرناکی است.
در انواع طب مکمل و از جمله طب ایرانی روش‌های خوبی برای کاهش و افزایش وزن وجود دارد.

شاد زی.

  نیلوفر wrote @

سلام
تمام مطالب بالا را خواندم. شما فرموده بودید در حوزه طب سنتی کار می‌کنید.
من از طریق آقای جمشید خدادادی با طب سنتی آشنا شدم.
یک سوال داشتم: از کجا می‌شود فهمید جزو کدام‌یک از 4 حالت هستیم؟ آخه وقتی من امتحان می‌کنم می‌بینم همش هستم؟
راهی وجود دارد که خودم بفهمم که جزو کدام‌یک از گروه‌های 4 گانه هستم؟
————————————————————————
حق
درود و خوش آمدید
نخست آن که انواع مزاج‌ها 4 تا نیستند. در نهایت تساهل و تسامح! باید گفت 9 مزاج اصلی داریم که بماند….
ولی اگر منظور شما یکی از 4 مزاج معروف «گرم و تر»، «گرم و خشک»، «سرد و تر» و «سرد و خشک» است (که حتما چنین است)، نگران نباشید! همه بجز معدودی، چنین مشکلی دارند!
حتی دانشجویان طب سنتی در ابتدای ورود به دانشگاه! و البته اگر کسی بتواند مزاج‌شناس خوبی بشود شاید 30٪ راه طب ایرانی را رفته باشد.
حتما و حتما این امکان هست که خودتان مزاج‌تان را دریابید. باید بدانید که معیارهای اصلی و مهم کدامند. از میان معیارهایی که می‌شناسید گروهی اصلی‌اند و وزن بالایی دارند و گروهی فرعی و گاهی به راحتی کنار گذاشته می‌شوند. در ضمن هیچ‌چیز وحی منزل نیست. و این که مزاج‌ها را باید طیف ببینید. تا وقتی دنبال «گروه‌های 4گانه» باشید به خطا می‌روید.
در این راه لازم است مطالعه کنید و البته باید منبع و مرجع‌تان اساتید و منابع معتبر و صاحب ایده و سبک باشند، نه برخی آقایان غیرعلمی و مدعی و کم‌سواد.
در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

شاد زی.

  نیلوفر wrote @

پس اگه روزی بتوانم مزاج ها را بشناسم با افتخار میگم 30درصد طب سنتی را بلدم:))
همان‌طور که حدس زدید منظورم همان 4 نوعی است که شما فرمودید.
یه سوال:
من حدود 4 ماه گیاه‌خوار صرف بودم و از هیچ نوع مواد غیرطبیعی از جمله قند مصنوعی استفاده نکردم و از طریق همین شخصی که گفتم این مباحث را دنبال کردم. شیر، تخم مرغ، ماهی و گوشت قرمز و گوشت مرغ را به کل کنار گذاشتم.
هدفم بیشتر برای پاک‌سازی بدن بود. و البته به خاطر موهای زاید صورتم که سرعت و ضخامت رشدش مثل یه پسر هم‌سنم بود. 24 سالم است.
اما بعد 6 ماه رعایت کردن نتیجه تست تستسترونم 2.5 برابر حد نرمال بود که در مراجعه به دکتر برایم اسپیرونولاکتون 100 و سیپروترون کامپاند آر تجویز شد. از اونجایی که دیدم این رژیم تاثیر آن‌چنانی نداشت کلا گذاشتمش کنار. (راستی در سونوگرافی تخمدان پلی‌کیستیک تشخیص داده شد)
اما الان بعد حدود یک سال از مصرف دارو، دوباره به یاد طب سنتی افتادم و می‌خوام یه جوری دوباره خودم را احیا کنم. به خاطر استرس با وجود مصرف دارو، هورمون‌هام با توجه به الگوی از پیش تعیین‌شده تغییر نمی‌کنند.
خلاصه می‌خوام یه خرده رو خودم کار کنم.
1. آیا به نظرتان این شخص فرد مطمئنی محسوب می‌شود؟
2. اگر سایت یا وبلاگی را می‌شناسید که در این زمینه بهم کمک کند، معرفی نمایید.
ممنون
دلتون شاد
لبتون خندون
سرفراز باشید.
——————————————————————————-
حق
درود
هرآنچه که خداوند آفریده برای استفاده انسان بوده است پس هرکس گفت به کل چیزی را (نه برای مدت کوتاه) باید کنار بگذارید دچار خطا شده است.
این جنای استاد! توصیه‌های وحشتناک و غیرعلمی مثل ترک لبنیات و چای و گوشت و… دارد که معلوم نیست از کلاه کدام تردستی درآمده است!
طرفه آن که حمایت‌های مالی عجیب هم موجب شده بتوانند بر موج استقبال مردم از طب سنتی (که البته خودشان هیچ آشنایی با آن ندارند!) سوار شوند و CDهایشان را به رایگان پخش کنند و حتی به ناآگاهان بفروشند و… بماند.
از دیدگاه طب ایرانی یکی از وظایف موها دفع نوعی از مواد زاید بدن است. حال اگر به هر علتی این خلط نامناسب بیش از حد تولید شود خودش را به صورت موی زاید نشان می‌دهد که خوب البته در خانم‌ها به چشم می‌آید.
درمان این وضعیت هم در طب ایرانی مشخص است و در بیشتر موارد با موفقیت انجام می‌‌شود که البته نیاز به شکیبایی و پیگیری درمان با اعتماد کامل به پزشک زبردست دارد (نه صاحبان دکان‌های آنچنانی)
در صورت تمایل با مجتمع پزشکان سلامت‌نگر (66437044) تماس بگیرید و از الان از دکتر رضایی‌زاده نوبت بخواهید. موقع مراجعه هم بفرمایید بنده معرفی کرده‌ام و شرح حال مراجعه به آن جناب استاد! را هم بفرمایید.

شاد زی.

  نیلوفر wrote @

سلام
ممنون از پاسخ‌تان
درباره اون شبه استاد، توجیه‌شان از نخوردن لبنیات یا گوشت مرغ وجود هورمون‌هایی است که برای پرورش حیوانات مورد استفاده قرار می‌گیرد و همان هورمون‌ها یا تغذیه بد دام‌ها بر روی سلامت ما هم تاثیر می‌گذارد.
درباره شماره‌ای که معرفی نمودید:
متاسفانه من ساکن مازندرانم و فعلا امکان اومدن به تهران اصلا برایم مقدور نیست :(
ممنون.
شاد باشید.
——————————————————————————
حق
درود
باید بگویم: !
خوب حالا که چی؟ بادی چه کنیم با مردمی که نباید گوشت و مرغ و لبنیات و چای و برنج بخورند؟ کوفت بخورند؟ بمیرند؟ با این ایده‌های فضایی غیرعلمی افراطی به هیچ‌جا نمی‌رسیم.
با شماره 2267165-0151 تماس بگیرید و از دکتر کردافشاری نوبت بخواهید. با ایشان در مورد شما صحبت کردم. به ایشان سلام برسانید و بفرمایید که بنده معرفی‌تان کرده‌ام.

  حسين wrote @

با سلام خدمت استاد گرانقدر
بنده دو سوال داشتم خدمت جنابعالي
1-آقاي دكتر، سوال بنده در مورد طب سوزني است. آيا طب سوزني بيماري را درمان می‌كند يا تسكين می‌دهد؟ مثلا خيلي از پزشكان در تبليغات خود می‌گويند «درمان دردهای روماتيسمی و يا دردهايی مانند اسپاسم عضلانی يا ميگرن». منظورم اين است كه آيا مكانيزم طب سوزنی باعث تغيير در عضو بيمار شده و درمان كامل و بدون برگشت است يا فقط مدتی حالت مسكن دارد و ممكن است پس از مدتی دوباره لازم باشد كه اين كار انجام شود؟
2-حجامت چه تاثيری بر روي بدن دارد و آيا عوارض دارد؟
——————————————————————————-
حق
درود
1. طب چینی هم مانند هر مکتب طبی دیگر هم درمان‌های ریشه‌ای (Cure) دارد و هم درمان‌های علامتی که خوب بستگی به نوع بیماری، مدت زمان بیماری، سن فرد و عوامل دیگر دارد.
2. این پرسش مثل این است که بپرسیم تزریق آمپول فلان یا فلان جراحی چه تأثیری دارد و عوارض دارد یا نه! خوب این هم یک روش درمانی است که در صورت تشخیص پزشک مجرب و کارآزموده فوایدش بسیار بسیار بیشتر از عوارض احتمالی‌اش است (مانند هر روش درمانی دیگر در هر مکتب درمانی دیگر) و خوب صد البته در صورت استفاده نابجا و غیرعلمی عوارضی هم می‌تواند داشته باشد که می‌تواند سخت هم باشد.
کلید هر دو پرسش شما «پزشک علمی، دانشگاهی و حاذق» است. به نام‌های آنچنانی اعتماد نکنید.
شاد زی.

  زهرا wrote @

با سلام
آقای دكتر! اسپاسم عضلانی چيست؟ و چگونه درمان می‌شود؟
————————————————————————-
حق
درود
وقتی عضله‌ای پس از انقباض طبیعی یا غیرطبیعی خود نتواند به حالت استراحت برگردد و در همان حالت انقباض -که معمولا دردناک است- باقی بماند، اسپاسم رخ داده است.
این حالت -اگر معلول بیماری خاصی نباشد- معمولا به علت سوءمزاج خشک عضله رخ می‌دهد. یعنی عضله به علتی دچار خشکی مزاج بیش از حد شده است (مثل خواییدن در برابر باد کولر یا پنکه در این ایام و…)
ماساژ روش درمانی خوبی برای گرفتگی عضلات است که خوب است با روغن گرمی چون روغن زیتون، بادام شیرین، کرچک یا سیاهدانه باشد.
در پزشکی نوین هم از داروهای شل کننده عضلات استفاده می‌شود که در بسیاری از موارد بی‌نتیجه است. استحمام گرم و به طور کلی گرم نگه داشتن موضع هم به بهبود آن کمک می‌کند.
در مواردی که که اسپاسم به طور مکرر در فردی رخ می‌دهد لازم است به پزشک (ترجیحا طب سنتی یا ماساژدرمانگر) مراجعه شود.

شاد زی.

  علي رضا wrote @

با سلام و درود
آقای دكتر! بعضی‌ها می‌گويند دردهايی كه منشاء جسمی براي آن پيدا نشود منشاء روانی دارد و مشكل از اعصاب است. راه تشخيص آن چيست؟ منظورم اين است كه بنده پس از مراجعه به دكتر به علت گلودرد، دكتر پس از معاينه كامل گفت كه مشكل از اعصاب است. برای صحت تشخيص به چه متخصصی مراجعه كنم؟
———————————————————————–
حق
درود
مسائل عصبی هم از آن معضلات پیچیده شده است. اگر از فرافکنی برخی پزشکان کم‌سواد مثل خودم که تا تشخیص درستی نداریم مشکل را گردن «اعصاب» می‌اندازیم، بگذریم… خوب مشکلات جسمانی با منشاء عصبی و روانی کم نیستند و بخش‌های عمده‌ای در کتب مرجع پزشکی در رشته‌های مختلف و از جمله روان‌پزشکی را به خود اختصاص می‌دهند.
مشکل دیگر هم به نوع نگاه جزئی‌نگر و ناقص‌شده پزشکی جدید برمی‌گردد. متاسفانه در طب جدید در موارد بسیاری درمان علامتی است و تشخیص علت واقعی بیماری و درمان آن مغفول واقع می‌شود.
به هر حال به نظر بنده کمترین خوب است به یک متخصص زبردست گوش و گلو و بینی مراجعه کنید و اگر احیانا نتیجه نگرفتید سراغ یک روش طب مکمل چون طب ایرانی بروید.

شاد زی.

  شیما شکرپور wrote @

من دارم از طریق فرادرمانی با ذهن اشتراکی روی بیماری چشمی دوستم آرزو کار می‌کنم. اسم بیماریش golokoma فشار بالای چشم هست.
هر دو چشم در گیر این بیماری است. بارها عمل جراحی انجام داده. فشار چشم راست کنترل شده و اما چشم چپ به دلیل این که فشار خیلی بالاتری داشته مجددا جراحی شده تا فشار به حد نرمال برسه اما طی جراحی فشار چشم بیش از حد پایین آمده و تلاش پزشکان بی‌ثمر بوده و حالا با چشم چپ فقط نور را حس می‌کنه و دفرمه شده. می‌شه در مورد این بیماری اطلاعاتی رو در اختیارم بذارید تا بتونم بهتر روش کار کنم؟
راستی ساعت اتصالش 1 نیمه شبه. می‌شه شما هم روش کار کنید؟
با سپاس.
——————————————————————-
حق
درود
راستش در مورد اتصال و اینها که چیزی سر در نمی‌آورم ولی در مورد گلوکوم:
گلوکوم يا آب سياه يك بيماري چشمي است كه مشخصه آن آسيب بينايي است. علت اين آسيب در اغلب موارد بالا رفتن فشار مايع داخل چشم است. گاهي به گلوكوم دزد بي‌صداي بينايي نيز می‌گويند زيرا به تدريج و بدون هيچ‌گونه نشانه‌ای می‌تواند بينايي را از بين ببرد.

دلایل ابتلا به گلوکوم
اگر چشم را به يك بادكنك تشبيه كنيم، همان‌گونه كه فشار هواي داخل بادكنك موجب حفظ شكل بادكنك می‌شود، فشار مايع داخل چشم كه به آن فشار داخل چشمي می‌گويند، نيز كمك می‌كند تا چشم شكل كروي خود را حفظ كند و درست عمل كند. مايع داخل چشم كه به آن زلاليه می‌گويند، به طور مداوم در داخل چشم ترشح می‌شود. اما مايع اضافي از طريق كانال‌هايي از چشم خارج می‌شود تا فشار داخل چشم هميشه ثابت بماند. علل بسيار متنوعي از جمله علل ژنتيك و ارثي می‌توانند موجب بسته شدن اين كانال‌ها و افزايش فشار داخل چشمي شوند. افزايش فشار داخل چشم موجب آسيب به عصب بينايي می‌شود. عصب بينايي عصب اصلي انتقال‌دهنده پيام‌هاي بينايي -يعني آنچه ما می‌بينيم- به مغز است و آسيب به آن موجب اختلال در ميدان بينايي و در نهايت كوري می‌شود.

انواع گلوکوم
گلوكوم انواع زيادي دارد اما به طور خلاصه می‌توان آن را به 3 گروه تقسيم كرد: گلوکوم زاويه باز، گلوكوم زاويه بسته و گلوكوم مادرزادي

علایم و نشانه‌ها
علائم و نشانه‌هاي گلوكوم بر حسب نوع آن متفاوت است.
گلوكوم زاويه باز:
گلوكوم زاويه‌باز شايع‌ترين نوع گلوكوم است. متأسفانه اين بيماري تا به مراحل بسيار پيشرفته نرسد هيچ‌گونه نشانه‌ای ندارد و هر فرد به ظاهر سالمي ممكن است به آن مبتلا باشد. علت اين موضوع اين است كه در گلوكوم ابتدا قسمت محيطي ميدان بينايي آسيب می‌بيند و با توجه به اينكه قسمت مركزي ميدان بينايي آخرين محلي است كه از بين می‌رود فرد تا انتهاي سير بيماري متوجه اختلال در بينايي خود نمي‌شود. در موارد بسيار پيشرفته، ديد مركزي نيز از بين می‌رود و كوري ايجاد می‌گردد.
گلوكوم زاويه بسته حاد:
اين نوع گلوكوم با درد چشم، قرمزي چشم، تاري ديد، رؤيت هاله در اطراف نورها، سردرد و تهوع نمايان می‌شود. اين علائم در فردي كه قبلا هيچ‌گونه بيماري نداشته به طور ناگهاني ظاهر می‌شود.
گلوكوم مادرزادي:
گلوكوم مادرزادي در نوزادان و شيرخواران با علائم اشك‌ريزش‌‌، بستن چشم‌ها در تماس با نور يا ترس از نور و جمع كردن پلك‌ها مشخص می‌شود. گاهي قرنيه چشم بزرگ و كدر می‌شود.

افراد در معرض گلوکوم
عوامل مستعدكننده بر حسب نوع گلوكوم متفاوت است:
زيادي فشار چشم، سن بالاي 40 سال، سابقه فاميلي گلوكوم، نزديك‌بيني، زيادي فشار خون، بيماري قلبي، ديابت و استفاده درازمدت از كورتون‌ها، همگي می‌توانند فرد را مستعد به ابتلا به گلوكوم زاويه‌باز كنند.
همچنین سن بالا، سابقه فاميلي گلوكوم حاد،‌ دوربيني و استفاده از قطره‌هاي گشادكننده مردك در افراد مستعد، می‌تواند فرد را مستعد گلوكوم زاويه‌بسته حاد كند.

پیشگیری
با توجه به اينكه شايع‌ترين نوع گلوكوم يعني گلوكوم زاويه‌باز، تا مراحل پيشرفته بيماري نشانه‌ای ندارد، تنها راه اينكه بدانيم آيا مبتلا به گلوكوم هستيم يا نه اين است كه تحت معاينه كامل چشم‌پزشكي قرار بگيريم. به ويژه افراد بالاي 40 سال بهتر است سالانه تحت معاينه چشم پزشكي قرار گيرند.
همچنين افرادي كه در فاميل خود يك فرد مبتلا به گلوكوم دارند حتما لازم است تحت معاينه چشمي قرار گيرند.
نكته ديگر توجه داشتن به علائم گلوكوم حاد يعني تاري ديد همراه درد چشم، قرمزي چشم، ديدن هاله اطراف نورها، سردرد و تهوع است تا در صورت بروز به سرعت به چشم‌پزشك مراجعه شود.
در مورد نوزادان بايد معاينه چشم‌پزشكي در بدو تولد صورت گيرد و علاوه بر ويزيت منظم چشم‌پزشكي، پدر و مادر نیز به شكل ظاهري چشم و علائم غيرطبيعي مثل اشك‌ريزش و ترس از نور در نوزاد يا شيرخوار خود توجه داشته باشند.

درمان
درمان گلوكوم را می‌توان به دو گروه بزرگ طبي و جراحي تقسيم كرد. درمان طبي شامل استفاده از داروها و قطره‌هاي چشمي متنوعي است كه بر حسب نوع بيماري تجويز مي‌شود. نكته مهم در درمان طبي اين است كه داروها بايد به طور بسيار منظم و مطابق دستور چشم‌پزشك استفاده شود تا از پيشرفت بيماري جلوگيري شود. درمان‌هاي جراحي متنوعي نيز براي گلوكوم وجود دارد كه برحسب نوع گلوكوم ممكن است توسط ليزر يا عمل جراحي صورت گيرد.

پیش‌آگهی
در صورتي كه گلوكوم به موقع تشخيص داده نشود و درمان نگردد می‌تواند موجب از بين رفتن بينايي شود. با توجه به اين كه درمان‌هاي موجود تنها می‌تواند مانع از پيشرفت بيشتر بيماري شود، بنابراين هرچه بيماري در مرحله زودتري تشخيص داده شود می‌توان كمك بيشتري به حفظ بينايي فرد کرد.

منبع:

http://vesc.ir

یک توصیه:
دارویی هست به نام «حصا-آ» که به طور مشخص به عنوان داروی ضدسرطان ثبت شده ولی مبدع آن، آقای دکتر احمدی که خود نیز فوق‌تخصص چشم‌پزشکی دارند، در برخی بیماری‌های چشمی آن را تجویز کرده و نتایج فوق‌العاده‌ای گرفته‌اند. توصیه می‌کنم با مؤسسه سیمرغ حکمت تماس بگیرید و از آقای دکتر وقتی بگیرید تا خودشان ایشان را ویزیت کنند و در صورت صلاحدید این داروی کاملا گیاهی-دریایی و بدون عارضه را برای ایشان تجویز نمایند. آقای دکتر هفته‌ای یک روز به تهران می‌آیند و بیماران دشوارعلاج را ویزیت می‌کنند. شماره مؤسسه: 66438147 و 66917754.

  mahyar wrote @

سلام دکتر
من 27 سالم هست و مجردم. 1 سال پیش آزمایش خون دادم، چربی خونم بالا بود. سعی کردم پرهیز کنم تا امسال که آزمایش دادم. این جواب آزمایشم، آزمایشگاه جلوی ALT(SGPT) من ستاره گذاشته. اگه میشه راهنمایی کنید:
Fasting Blood Glucose 83 mg/dl
Urea 23 mg/dl
Creatinine 0.96 mg/dl
Total Cholesterol 211 mg/dl
LDL-Cholestrol 128 mg/dl
HDL-Cholestrl 43 mg/dl
Atherogenic factor (LDL:HDL) 3 mg/dl
Triglycerides 202 mg/dl
ALT(SGPT) 70* U/ML
AST(SGOT) 42 U/ml
Alkaline Phosphatase 80 u/l
———————————————————————–
حق
درود
میزان طبیعی ALT و AST در منابع 35-0 ذکر شده که هردو مورد در آزمایش شما بالاست. علت گذاشتن ستاره هم می‌تواند تذکر این باشد که این آزمایش به علت خیلی بالا بودن دوبار انجام شده یا این که خواسته باشند شما را به بالا بودن این مورد توجه دهند. در زمان سطح کلسترول شما هم در حالت مرزی است و تری‌گلیسریدتان هم بالاست. مجموع این موارد می‌تواند مطرح کننده مسأله‌ای در کبد باشد. توصیه می‌کنم به یک متخصص داخلی یا غدد خوب مراجعه کنید. گرچه که از نظر من مراجعه به متخصص زبردست طب سنتی ایران بهتر و مفیدتر خواهد بود.
شاد زی.

  shekoufeh wrote @

ep cell man many hastesh yani chi ??
——————————————————————–
حق
درود
با سپاس از پرسش کاملی که پرسیدید! :
بدن ما از 4 بافت کلی تشکیل شده است که سلول‌های بافت پوششی (اپی‌تلیال) یکی از آنها است. این سلول‌ها سطح حفرات و همچنین سطح بدن را می‌پوشانند. در ‌آزمون‌های ادراری در بیشتر موارد این یاخته‌ها به تعداد محدودی دیده میشوند که منشاء آنها دیواره مجرای ادراری است و اهمیت بالینی ندارد و اگر مقدار آن بیشتر از حد تعریف شده باشد آزمایش را تکرار می‌کنند. افزایش تعداد این سلول‌ها در آزمون ادرار، در برخی بیماری‌های کلیوی چون نکروز توبولی حاد، التهاب نکروزدهنده پاپی‌ها و… دیده می‌شود.

  با سلام wrote @

آقای دکتر، من 57 سالمه و به تازگی دردی در ناحیه بیضه چپم احساس کردم که این درد کم کم بالا اومد حالا زیر شکم درد دارم رفتم دکتر سونو داد گفت فتق دارم و بهم نوبت عمل داد برای قبل از عمل یه آزمایش خون دادم که همه چی تو رنج نرمال بود غیره wbc=10500 البته من قرص متورال 50 به علت فشار خون و سکلوسکیب هم که دکتر برای فتق بهم داده بود قبل از آزمایشم مصرف کردم می خواستم بدونم این افزایش wbc برای چیست؟
——————————————————-
حق
درود بر شما
به طور پیش‌فرض علت افزایش گویچه‌های سپید خون، عفونت یا التهاب در نقطه‌ای از بدن است.
اما عوامل دیگری نیز موجب این حالت می‌‌شوند چون: استرس، درد، برخی داروها، دست‌کاری‌های درمانی و جراحی و… حتی خود فتق!
با پزشکتان مشورت کنید. امید که مسأله خاصی نباشد و با خیال راحت عمل کنید و دوباره به کار و زندگی عادی برگردید.

برایتان آرزوی سلامتی دارم.

  shahin wrote @

salam vldl yani chi
———————————————————————————-
ليپوپروتئين با دانسیته بسيار کم (Very Low Density Lipoprotein) كه به اختصار به آن VLDL گفته مي‌شود، به عنوان كم‌تراكم‌ترين ليپوپروتئين بدن، حاوي 55-50% تري گليسيريد، 20-18% فسفوليپيد، 12-5% پروتئين و 25-20% كلسترول است. VLDL در كبد سنتز مي‌شود و عمل انتقال تري‌گليسريدها به محل‌هاي مصرف يا ذخيره را به عهده ‌دارد. سطوح بالای VLDL نيز مانند LDL نامطلوب است و خطر ابتلا به امراض قلبي را افزايش مي‌دهد.
سوخت غالب سلول‌هاي ماهيچه‌اي و اسكلتي، تري‌گلسيريد است. در نبود شيلوميكرون و در بين وعده‌هايي غذايي، كبد به منظور فراهم آوردن تري‌گلسيريد براي اين سلول‌ها، TG و كلسترول را در غالب VLDL بسته‌بندي مي‌كند و به سلول‌ها مي‌فرستد و بدين ترتيب ساخت TG در كبد، محركي فوري براي تشكيل و ترشح VLDL است. كبد چربي را كه براي ساخت TG به‌كار مي‌برد، از چند منبع دريافت مي‌كند:
-از باقيمانده شيلوميكرون
-از اسيدهاي چرب آزاد موجود در گردش خون
-از برداشت IDL و ديگر ليپوپروتئين‌ها
-از سنتز اندوژن (درون كبدي)
اين چربي‌ها پس از ورود به كبد، در مواقع نياز به VLDL وارد شده و وارد گردش خون مي‌گردند. VLDL نسبتاً بيشتر از شيلوميكرون كلسترول دارد ولي حاوي مقادير زيادي TG هم هست. در بافت‌ها، TGهاي موجود در VLDL تخليه شده و وارد سلول مي‌گردد. با تخليه مقدار زيادي از TGهاي VLDL، اين ذره تبديل به IDL مي شود كه البته هنوز به طور كامل از TG تخليه نشده است.

منابع:

http://taghziye.blogpars.com

http://www.behdadipour.com

  مهدی wrote @

با سلام
پدر من 75 سال سن دارد مدت دو ماه هست دچار عارضه دیسک کمر شده (L1 تا L4) علاوه بر این وزنش هم در حدود 10کیلو کاهش پیدا کرده و به 40 کیلو رسیده یعنی پوست به استخوان.
دکتر متخصص داخلی آزمایش چکاپ کاملی داد که در آن آزمایش همه چیز خوب بوده جز دو بخش یکی ERS که 130 بود و COLONY COUNT که 100000 بود.
دکتر احتمال یک بیماری عفونی مخفی در حد سرطان را داد. برای همین یکسری سی تی اسکن از شکم و روده ها و ریه و … را داده. آیا با این علائم می توان برای سرطان احتمالی در نظر گرفت. مشکل لاغری و ضعف پدر من بسیار جدی می‌باشد.
——————————————————————–
حق
درود
سرطان که بیماری عفونی نیست، ولی حتما پس از آماده شدن پاسخ بررسی‌های خواسته شده و مشورت با متخصص خودشان، بنده را هم در جریان بگذارید. حتما. شاید بتوانم کمکی بکنم.
منتظرم.

  نیلوفر wrote @

http://nil0000far.blogfa.com/post-170.aspx

با یه کتاب کاربردی درباره تنظیم خانواده به روزم

  صالح wrote @

با سلام و عرض خسته نباشید.
اخیرا آزمایش cbc دادم و wbc خونم 10.9 در10^3 هست. آیا مشکلی دارم؟ خاهشا بی‌پرده بگویید و راهنماییم کنید. بنا به دلایلی فعلا نمی‌توانم به پزشک مراجعه کنم. بسیار ممنون.
—————————————————————————
حق
درود
گرچه با توجه به کیت‌های مورد استفاده این عدد ممکن است متفاوت باشد ولی به طور معمول تعداد WBC طبیعی بین 5 تا 11هزار است.
و معمولا در تعداد زیر 3800 و بالای 15000 بررسی‌های بیشتر انجام می‌شوند.
بارها گفته‌ام که نمی‌توان یک مورد آزمایش را بدون شرح حال و معاینه و دیدن آزمایش کامل تفسیر کرد ولی اگر مشکل خاصی ندارید لازم نیست نگران باشید.
در صورتی که مشکلی دارید هم حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

  shirinnn82 wrote @

با سلام و تشکر از زحمات و بذل حوصله‌تان
آقای دکتر
می‌خواستم در مورد بیماری کلاپس ستون فقرات بدانم.
و اینکه آیا این بیماری می‌تواند منجر به معاف کامل سربازان گردد؟
————————————————————————————
حق
درود بر شما
و پوزش فراوان به خاطر این همه تأخیر
در مورد این بیماری چیزی در کتب کم‌تعدادی که دارم نیافتم. خوب است از متخصص جراحی ستون فقرات بپرسید.
منت می‌گذارید اگر نتیجه را به ما هم اطلاع بدهید.
سپاس

  mehdi wrote @

با سلام و خسته نباشید
می خواستم نظرتون در مورده جواب آزمایش بدونم
مشکل چیه و امکان ازدواج هست ؟
خانم آقا
W.B.C 4.40 W.B.C 6.63
R.B.C 5.42 R.B.C 5.47
HB 12.2 HB 10.7
H.C.T 38.6 H.C.T 34.2
Platelet 193 Platelet 180
M.C.V 71.2 M.C.V 62.5
M.C.H 22.5 M.C.H 19.6
M.C.H.C 31.6 M.C.H.C 31.3
Hb A 97.2
HB A2 2.8
——————————————————————————–
حق
درود
پایین بودن معیارهای Hb، MCV، MCH و MCHC مطرح کننده مواردی چون کم‌خونی هیپوکروم (فقر آهن، تالاسمی، مسمومیت با سرب)، کم‌خونی سیروبلاستیک و کم‌خونی در بیماری‌های مزمن است.
ضمن آن که میزان طبیعی HbA بیش از 95٪ و HbA2 بین 1.5 تا 3.5٪ است که در این صورت ابتلا به تالاسمی را رد می‌کند.
به نظر می‌رسد مسأله شما در هر دو نفر کم‌خونی (بجز تالاسمی) باشد که برای تشخیص قطعی و درمان آن هم روش‌های تشخیصی اختصاصی وجود دارد و بهتر است در این مورد با پزشک خود مشورت کنید.
در ضمن می‌توانید چندین پرسش و پاسخ پیشین همین آشیان در مورد کم‌خونی و تالاسمی و… را بخوانید.

شاد زی.

  mehdi wrote @

با تشکر
پزشک مربوطه گفته احتمال تالاسمی هست و جواب آزمایش باید به مشاور تالاسمی ارجاع بشه!
دوره درمان فقرآهن بگذرونیم؟
لطفاً راهنمایی کنید؟
———————————————————
حق
درود
چنان که گفتم تشخیص قطعی تالاسمی و همین‌طور فقر آهن روش‌های مشخصی دارد که لازم است درخواست شود.
با احتمال که نمی‌شود زندگی کرد!
حتما به فوق‌تخصص خون مراجعه و تست‌های لازم را انجام دهید.
لطفا پاسخ‌ها را به اینجانب هم منعکس کنید. همه اهالی این آشیان برایتان دعا می‌کنند. گرچه که تالاسمی هم غول بزرگی نیست!

شاد زی.

  elahe wrote @

سلام دکتر عزیز و وقت به خیر.
می‌خواستم راجع به روزه آب و طب آب‌درمانی و توصیه شما در این مورد بدونم. من 25 سالمه و می‌خوام این روش رو امتحان کنم. (فکر می‌کنم برام خوبه!) آیا این روش مضر هم هست؟!
لطفا من رو از پاسخ آگاه کنید.
با تشکر.
——————————————————————-
حق
درود بر شما
در این مورد چیزی نمی‌دانم. تنها می‌دانم که روش‌های این‌چنینی چندان مورد تأیید طب سنتی ایران نیستند.
این را هم می‌دانم که نفرولوژیست‌ها چنین درمان‌هایی را برای بیماری‌های کلیوی رد می‌کنند.
با این حال می‌توانید کتاب «خوددرمانی با آب» دکتر باتمان‌قلیچ را بخوانید با در مورد ایشان در اینترنت جستجو کنید.
در ضمن گفته‌اید: «فکر می‌کنم برام خوبه!» !!
منظورتان چیست؟! مشکلی دارید؟ بیماری‌ دارید؟ یا این هم نوعی مد است مثل پاک‌سازی و سم‌زدایی و یوگا و… که مثل خیلی چیزهای دیگر پوسته‌اش نصیب ما شده و… بماند!
اگر مشکلی دارید توصیه می‌کنم از دانش پزشکی و از جمله طب ایرانی که دانش اصیل و بومی و بسیار عقلانی خود ماست بهره بجوئید.

شاد زی.

جناب آقای دكتر! از خدمت باسعادت شما يك سوال داشتم: بنده در آستانه ازدواج، از طريق مشاوره ژنتيك توصيه به يك آزمايش rubella , cmv شدم كه نتيجه به قرار زير است:

rubella igg : 83
rubella igm : 7.7
CMV IGG : 50
CMV IGM : 2.7
TOXO IGG : 6.6
TOXO IGM : 2.2

با توجه به به اينكه خودم در كادر بیمارستان مشغول به كار می‌باشم و اطلاعات ناقصی دارم، اينكه RUBELLA ويروس سرخچه می‌باشد و CMV بالا برای نوزاد و بارداری خطراتي را به همراه دارد، مشتاقم از راهنمايي جناب‌عالی بهره‌مند شوم. اينكه آيا واقعا خطرات شديدی براي زمان بارداری و براي جنين ممكن است (در مورد anomally) ايجاد كند؟
————————————————————————————–
حق
درود
در مورد CMV که پیش‌تر گفته بودیم و عینا اینجا نقل می‌کنم:
اگر IgG مثبت و IgM منفی باشد نشانه سابقه تماس یا عفونت با ویروس CMV است. ولی IgM مثبت در حضور IgG مثبت یا منفی نیاز به تکرار تست در 2 تا 4 هفته آینده دارد و صد البته مشاوره متخصص ویروس‌شناسی یا زنان و زایمان.
- احتمال عفونت مادرزادی CMV در جنین و نوزاد مادرانی که دچار عفونت CMV شده‌اند تا دو سال بالا می‌رود و به حدود 12.7٪ می‌رسد و پس از 4 سال تا حد 1٪ کاهش می‌یابد.
- برخی مطالعات نشان داده‌اند میزان IgM مثبت در میان زنان باردار بیشتر از زنان غیرباردار است و علت احتمالی این موضوع را فعال شدن مجدد عفونت در دوران بارداری ذکر کرده‌اند.
- همه اینها مربوط به کتاب‌ها و مقالات است. مهم‌ترین و مفیدترین کار برای شما مشاوره با متخصصان حاذق عفونی و زنان است.
- عفونت با CMV معمولا طی دوران کودکی یا اوایل بلوغ پدید می‌آید. در محدوده سنی 20 تا 40 سال، 40 تا 90 درصد جمعیت دارای آنتی‌کورهای ضد CMV هستند. مثبت شدن این آزمون نشان‌دهنده عفونت قبلی یا فعال با CMV باشد. نمونه‌های متوالی که افزایشی بیش از 4 برابر در سطح آنتی‌کور را نشان دهند، عفونت اخیر را مطرح می‌کنند. عفونت فعال باید با جداسازی ویروس تأیید شود.
- روبلا (سرخجه / سرخک آلمانی) در صورتی که جنین را در رحم مبتلا کند، نقایص مادرزادی در وی ایجاد می‌کند. سطح آنتی‌کور سرخجه در موارد عفونت قبلی یا اخیر با ویروس سرخجه، سرخجه مادرزادی یا واکسیناسیون آن بالا می‌رود. اگر تیتر آنتی‌کور کمتر از 1/8 (یک هشتم) باشد نشان‌دهنده فقدان ایمنی است و تیترهای بیش از 1/32 نشان‌دهنده ایمنی ناشی از عفونت قبلی یا واکسیناسیون. تشخیص قطعی عفونت حاد بر مبنای افزایش به میزان 4 برابر در تیتر آنتی‌کور از نوع IgM در سرم بیمار است.
چند جمله کلی هم در مورد مجموعه تست‌های TORCH از سایت دانش آزمایشگاه نقل قول می‌کنم:
- معمولا در این تست در زنان باردار سطح 2 آنتی‌بادی IgM و IgG اندازه گیری می‌شود و به صورت نتایج + یا – گزارش می‌گردد. حضور تیتر بالایی از IgM در بدن زن باردار علامتی از حضور یک عفونت جدید می‌باشد که برحسب اینکه این آنتی‌بادی ضد کدام یک از عوامل باشد نوع عفونت مشخص می‌گردد. در صورتی که حضور IgG بیانگر حضور عفونت در گذشته می‌باشد. معمولا IgG در فاز انتهایی عفونت‌ها ساخته شده و نقش ایمنی‌زایی داشته و تا مدتها بعد از بهبودی در بدن حضور دارد. در این مواقع بهتر است که تست بعد از 2 هفته تکرار شود، در صورت افزایش تیتر IgG نسبت به نتایج قبلی می‌توان این‌گونه تفسیر نمود که فرد اخیرا مجددا در معرض این عفونت‌ها بوده است.

بس بود همکار گرامی؟

  صالح wrote @

آقای دکتر، جواب آزمایش دستم رسید.
WBC +10.9*10^3
RBC +5.94
HGB +16.4
HTC 47.8
MCV 80.5
MCH 27.6
MCHC 34.3
PLT 278
ببخشید، حالا نظرتون چیه؟
و ضمنا برای تست تالاسمی، اول کار با نامزدم رفتیم. مشکل خاصی ندارم، گاهی دست و پام یخ میکنن.
بسیار ممنون.
میشه چند کتاب در زمینه طب سنتی ایرانی معرفی کنید؟
———————————————————————————
حق
درود
ظاهرا که همه چیز خوب است.
کتاب: دهکده سلامتی، مروری بر کلیات طب سنتی ایران، حفظ صحت ناصرالحکما، حفظ‌الصحه ناصری، قانون کوچک، حکایات اهل نظر و…
برای تهیه هم با خانم امینی صحبت کنید: 66464321

  mehdi wrote @

سلام و خسته نباشید.
جواب بالا مربوط به آزمایش بار دوم هست که 10 روز بعد از آزمایش اول انجام شده که یک هفته قرص فیفول مصرف کردیم.
این جواب آزمایش اول:
آقا
W.B.C 4.5
R.B.C 5.57
HB 12.3
H.C.T 40.2
Platelet 283
M.C.V 72.2
M.C.H 22.1
M.C.H.C 30.6
HB A2 3.11
خانم
W.B.C 7.3
R.B.C 5.34
HB 10.6
H.C.T 34.0
Platelet 241
M.C.V 63.7
M.C.H 19.9
M.C.H.C 31.2
HB A2 6.4

جواب دکتر: یک ماه قرص ironorm روزی 3 عدد مصرف کن، بعد از 35 روز بیا دوباره آزمایش بده.
————————————————————————————–
حق
درود
خدا را شکر که همان‌طور که عرض کردم تشخیص قطعی فقر‌ آهن بوده و درمان هم شروع شده است.
صد البته نوجه داشته باشید که کم‌خونی در زنان ایرانی شایع است ولی در جنس مذکر نیاز به کمی بررسی هم دارد. از پزشکتان علت احتمالی را جویا شوید و به ما هم بگویید.
البته حالا نه، همان 35 روز دیگر!
شاد زی.

  علي رضا wrote @

با سلام و درود
آقاي دكتر! بنده به شدت كم‌اشتها هستم. هيچ غذايي را نمي‌توانم با لذت بخورم و به اجبار می‌خورم. به صورتي كه بهترين غذاها را كه بقيه تا خرخره می‌خورند حتي چند قاشق بيشتر نمي‌توانم بخورم و همين باعث شده لاغر بمانم و احساس ضعف مي‌كنم. يكي از دوستان توصيه كرد كه قرص يا شربت‌های اشتهاآور را كه در داروخانه‌ها وجود دارد بگيرم و استفاده كنم. آيا اينها می‌توانند موثر باشند؟
لطفا راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
———————————————————————-
حق
درود بر شما
علی‌الحساب شربت اشتهای انار شرکت باریج اسانس را مصرف کنید تا ببینیم چه می‌شود.
اگر افاقه نکرد بفرمایید تا فکر اساسی‌تری بکنیم.

  محمد رضا wrote @

سلام آقای دكتر دلسوز ومهربان، درود بر وجدان بزرگ و روح اعظم شما.
آقای دكتر مي‌خواستم بدانم كه دردهای عضلاني كه چند سال بدون درمان مانده است، آيا همه‌شان با ماساژدرماني درمان می‌شوند؟ يعني چه رازی وجود دارد كه اين درد از عضلات برداشته می‌شود؟ در ضمن اگر پزشك ماهری را در اين زمينه (در اصفهان) سراغ داريد و يا ممكن است دوستانتان سراغ داشته باشند لطفا معرفي بفرماييد.
——————————————————————————
حق
درود بر شما که مهربانی از خودتان است
این امکان وجود دارد که هریک از روش‌های درمانی مکمل (طب سنتی ایران، ماساژ، طب سوزنی و…) مؤثر باشند.
این هم به نوع نگاهشان برمی‌گردد که به جای تمرکز بر علامت و تلاش در جهت رفع آن به علت و ریشه واقعی مشکلات می‌نگرند و تلاش می‌کنند تا ریشه را بیابند و درمان کنند.
راستش در اصفهان کسی را نمی‌شناسم ولی در تهران در خدمت هستم.

  mehdi wrote @

با سلام و تشکر
دکتر میگه تالاسمی هستی MCV پایین هست اگه بعد از دوره درمان زیاد شد اجازه ازدواج صادر میشه در غیر اینصورت از ازدواج منصرف بشید یا ازدواج با تعهد خودتون.

  صالح wrote @

با سلام و خسته نباشید
ببخشید، خواهشا زود جواب سوالمو بدید.
من با نامزدم در حالی‌که پیش آبمون آمده بود و لباس زیرامونو خیس کرده بود روی هم خوابیدیم و آلتامون با واسطه لباس زیرمون که با پیش‌آب خیس بود، به هم تماس پیدا کرد.
آیا احتمال حامله شدنش هست؟ آیا اصلا دختر باکره به هیچ صورتی حامله میشه؟ خیلی نگرانم خواهشا زود جواب بدید.
—————————————————————————————–
حق
درود
بله، به لحاظ نظری امکان بارداری در یک بانو در سنین باروری حتی اگر باکره باشد وجود دارد که مثال آن را می‌توانید با عنوان «قاعده جذب ماء» در رساله‌ها ببینید.
اما عملا در نوع تماسی که شرح داده‌اید، که خروج مایع جنسی حاوی اسپرم هم به طور کامل رخ نداده، این امکان بسیار بسیار کم یا شاید صفر است.
به گمانم نیازی به نگرانی نیست.
خوش باشید.

  حاجیه هاجر باقری wrote @

با عرض سلام خدمت آقای دکتر، ببخشید مزاحم شدم.
من 24 ساله و متاهلم و یک فرزند 6 ساله دارم.
حدود 5 سال هست که من قرص اعصاب مصرف می‌کنم و در حال حاضر قرص asentra و گاهی اوقان زاناکس مصرف می‌کنم. دکتر زیاد رفتم، می‌گویند مشکلی نداری و همه اینها تلقین است، اما من هنوز خوب نشده‌ام.
خودم صبح ناشتا گل گاوزبان دم می‌کنم، ولی چندان اثری ندارد.
من واقعا خسته و دچار افسردگی شده‌ام.
اول از خدا می‌خواهم سلامتی‌ام را و بعد از شما.
خدا به شما خیر بدهد و هرگز مریض نشوید.
متشکرم.
————————————————————————-
حق
خواهر بزرگوارم، درود
استفاده از دم‌نوش‌هایی چون گل گاوزبان به صورت موردی و بدون رعایت دوزهای درمانی برای زندگی معمول و رفع خستگی و… خوب است ولی لزوما در موارد بیماری، منجر به درمان نمی‌شود.
توصیه می‌کنم حتما به یک متخصص طب ایرانی مراجعه کنید. به احتمال زیاد کمک‌های خوبی می‌شود به شما کرد.
در صورت تمایل با شماره 66437044 تماس بگیرید و از دکتر رضایی‌زاده نوبت بخواهید. پیششان هم که رفتید بفرمایید بنده معرفی کرده‌ام.
در ضمن شفا و تندرسی را اول از خدا بخواهید و دوم و سوم و… آخر هم از خدا.
اگر او بخواهد دست شفایش از آستین ما بندگان ناچیز به‌در خواهد آمد.

شاد زی.

  حاجیه هاجر باقری wrote @

با عرض سلام، خیلی متشکرم که بنده رو راهنمایی کردید. خدا به شما جزای خیر بدهد.

  محمد wrote @

با عرض سلام.
آقای دکتر! غیرفعال کردن اعصابی که تولید درد می‌کنند به چه صورتی است؟ پس از معاینه توسط پزشک گفتند باید به کلینیک درد مراجعه کنید و عصبی که تولید درد می‌کند را غیرفعال کنید.
سوال بنده این است که آیا غیرفعال کردن اعصاب درد مثلا در عضلات شانه یا گردن احتیاج به جراحی دارد؟ آیا شناسایی دقیق عصب مورد نظر با توجه به این‌که ممکن است درد قسمت وسیعی از یک ناحیه را در بر بگیرد امکان‌پذیر هست؟ لطفا در مورد نحوه این کار و همچنین درصد احتمالی موفقیت برای کنترل درد و هزینه‌های تقریبی آن راهنمایی بفرمایید.
با آرزوی تندرستی و شادکامی شما بزرگوار.
———————————————————————
حق
درود بر شما
در این مورد هیچ‌گونه اطلاعی ندارم. شرمنده.
ولی آیا روش‌های معمول‌تر چون طب ایرانی یا طب سوزنی یا ماساژدرمانی (علمی و حرفه‌ای) را آزموده‌اید؟
اگر مایلید بفرمایید تا معرفی کنم.

  احسان wrote @

از چه طريقي سوال بپرسم؟
—————————————————–
از همین طریقی که پرسیده‌ای!!

  مرتضی wrote @

با سلام
آیا زیاد بودن غدد لنفاوی در یک نقطه خاص از بدن می‌تواند باعث درد شود؟
—————————————————————-
حق
درود بر شما
خیر، تعداد و چینش غدد لنفاوی را حکیم مطلق تعیین می‌کند.
درگیری سیستم لنفاوی و غدد آن با عامل مهاجمی چون عفونت می‌تواند موجب التهاب و درد شود.

  سعید wrote @

با عرض سلام.
من 32 ساله هستم. حدود یک ماه پیش دچار یک سرماخوردگی ساده شدم و با استراحت و قرص کلداستاب و شربت تئوفیلین جی ظرف 4 -5 روز خوب شدم. اما بعد از 2 -3 روز دچار گوش‌درد خفیف و گیجی زیاد شدم. و وقتی این حالت بعد از 4-5 روز رفت بیماری اصلی من شروع شد که شامل نشانه‌های زیر بود:
1. سردرد شدید
2. استخوان‌درد شدید، بویژه در ناحیه ستون فقرات درد واقعا» وحشتناک بود.
3. تب روزانه خفیف که بعضی وقت‌ها قطع می‌شد ولی شب‌ها شدید و همراه با تعریق زیاد و کابوس و خیلی کم هم لرز بود.
4. حساسیت به نور (بعضی وقت‌ها شدید، بعضی وقت‌ها هم هیچی)
5. ضعف شدید و خستگی شدید
6. عدم تمرکز، گیجی، ضعف حافظه
7. گرسنگی خیلی زیاد (هر دو ساعت دارم غذا می‌خورم)
8. یبوست و بوی بد مدفوع (که البته بعضی وقت‌ها دچار همین حال می‌شم و نمی‌دونم به این بیماری ربط داشت یا نه)

این حال رو برای پنج روز تحمل کردم و در طی روز که حالم کمی بهتر شد به دکتر مراجعه کردم و اون هم گفت که حالا که حالت خوبه و نذر داشتی یه پولی به من بدی!!! و وقتی گفتم به خاطر این اومدم که می‌ترسم دردم شب زیاد بشه یه نسخه نوشت که توش استامینوفن کدئین و آمپول دیازپام و ژلوفن و باکلوفن بود و با اینکه بهش گفته بودم که دچار یبوست هستم کدئین داده بود که البته من استامینوفن معمولی گرفتم و دیازپام رو هم نگرفتم ولی باکلوفن برای چند ساعتی واقعا» درد پشتم رو آروم می‌کرد.
به هر حال وقتی دیدم دردم خوب نشد دو روز بعد به متخصص داخلی برای گرفتن نسخه آزمایش‌هایی که لازم بود مراجعه کردم و ایشون هم هنوز نصف علائم بیماری نگفته بودم که دیدم نسخه رو نوشتن و دادن دستم.
من هم بعد از مراجعه به آزمایشگاه و دادن آزمایش و 4 روز استراحت دیگه حالم خوب شد بجز گیجی زیاد، گرسنگی و مشکل عدم تمرکز. البته خیلی کم درد کمر رو دارم ولی دیگه تب رو اصلا» ندارم. اما برای نکات خاصی که توی آزمایش بود با هزار بدبختی امروز بین مریض پیش یکی از بهترین متخصص‌های بیماری‌های عفونی وقت گرفتم و وقتی که رفتم از بدشانسی خاصی که من در مورد دکترها دارم ایشون دچار خونریزی بینی شدن و پس از پانسمان و تامپون و… به منزل رفتن و من هم دست از پا درازتر به خونه اومدم.
و پس از گشت و گذار در نت در مورد TIBC و FE و چیزهای دیگه با این سایت برخورد کردم که گفتم من هم شرح حال بیماریم رو خدمتتون بگم شاید راهنماییم کردین و یا یه پزشک با وجدان کاری که فقط مشتری رو به چشم بسته اسکناس نبینه و کمی وقت برای دیاگنوستیک بذاره بهم معرفی کنین.
اینهم نتیجه آزمایش:
Fe(Iron)=21 normal for male=60-160
TIBC=High 521 normal=210-380
Hgb =-12.7 g/dL normal=14 – 18
Hct%=-37.6 % normal=39 – 52
Blood=Random Urine Protein: 14 mg/dl normal=2-10
Mono#=+0.8 normal=0.1-0.6
Mono%=+12.2 normal=1-11
—————————-
Biochemistry
Fasting Blood Sugar 95
Uric Acid 5.2
Cholesterol Total 192
Triglycerides 162
HDL Cholesterol 55
LDL Cholesterol 105
LDL/HDH Ratio 1.9
SGOT(AST) 23
SGPT(ALT) 39
Fe(iron) 21
T.I.B.C 521
————-
Serology
Wright Agglutination Test Negative
Coombs Wright Negative
Widal Agglutination Test Negative
————–
Hormone Analysis
Total Thyroxin (T4)=9.0 Normal=4.7-12.6
TSH=2.4 Normal=0.3-4
————-
Urine Analysis
Macroscopic
Color= Yellow
Appearance =Clear
Specific Gravity =1017
Reaction(PH)=5
Protein=Trace
Glucose=Negative
Acetone=Negative
Bilirubin= Negative
Urobilinogen=Negative
Pus=Negative
Blood=Random Urine Protein: 14 mg/dl normal=2-10
Microscopic
W.B.C /hpf=0-1
R.B.C/hpf=0-1
Epith Cells /hpf=1-2
Casts /Lpf=Negative
Muscus=Negative
Bacteria=Negative
Nitrite=Negative
Others=Negative
Crystals=Negative
————–
Parasitology
Stool Examination X1
Consistency = Soft
Ova of Parasites = is not present
Protozoa cyst = is not present
—————–
Hematology
WBC=6.3
Neut#:4.1
Lymp#=1.3
Mono#=+0.8 normal=0.1-0.6
Eos#=0
Bas#=0.1
Neut%=66.2
Lymp%=30
Mono%=+12.2 normal=1-11
Eos%=0.5
Bas%=1.1
RBC=4.53
Hgb=-12.7 g/dL normal=14-18
Hct%=-37.6% normal=39-52
MCV=83.1
MCH=28.1
MCHC=33.8
RDW%=12.2
Plt=254
MPV=6.9
PCT%=0.18%
PDW=14.8
—————————————————————
حق
درود
نخست سپاس به خاطر شرح حال نسبتا کاملی که نگاشتید.
با توجه به آنچه نوشته‌اید به نظر می‌رسد یک دوره بیماری عفونی داشته‌اید که اگر درمان نشده باشد دست‌کم فعلا فروکش کرده است.
اما پاسخ آزمایش‌ها روشن می‌کند که دچار کم‌خونی فقر آهن هستید که بخشی از علایم (دست‌کم موارد 1،2،5،6،7 ) را هم توجیه می‌کند.
بدون شک لازم است کم‌خونی شما با یک رژیم دقیق درمان شود. گرچه بد نیست که گوشه چشمی هم به وجود مقدار خیلی کمی پروتئین در ادرارتان هم داشته باشیم.
در مجموع توصیه می‌کنم به یک متخصص خوب داخلی یا خون مراجعه کنید.
خودم هم گمان می‌کنم آقای دکتر انوشیروانی گزینه مناسبی باشند که هم به دانش پزشکی جدید مسلطند و هم به پزشکی ایرانی مسلح: 22072059 – 22086986
اگر خواستید به ایشان مراجعه کنید می‌توانید زودتر به بنده خبر بدهید تا در مورد شما با ایشان صحبت کنم.

شاد زی.

  فرهاد wrote @

سلام به دكتر عزيز
من به خاطر واريكوسل سونوگرافي داده‌ام كه توی سونوگرافي نواحي متعدد كليسيفيكاسيون به ديامتر 1 ميلي‌متر در سرتاسر هر دو بيضه مشهود مي‌باشد.
راهنمايي می‌خوام.
————————————————————————
حق
درود بر شما
اگر پرسش و پاسخ‌های پیشین را می‌خواندید پاسختان را زودتر می‌یافتید. به هر حال دوباره می‌نویسم:
کلسیفیکاسیون بیضه در واقع رسوب کلسیم در لامینای توبول‌های سمینفروس می‌باشد و تقریبا همیشه به طور تصادفی در بررسی‌های سونوگرافی به ویژه داپلر یا بررسی میکروسکوپیک بیوپسی بیضه کشف می‌شود.
علت آن هنوز نامعلوم است. اما جالب است که بدانید بیشتر موارد آن در دوچرخه‌سواران کوهستانی گزارش شده که مطرح کننده میکروتروماهایی است که در اثر تکان‌های کوچک ناشی از دوچرخه‌سواری بر بافت بیضه وارد می‌شود. البته در مطالعات غربالگری وسیعی که در ارتش آمریکا صورت گرفته بود و نتایج آن هم در انجمن ارولوژی آمریکا ثبت شده است ارتباط معنی‌داری بین کلسفیکاسیون بیضه و بیماری‌های عفونی قبلی از جمله بیماری‌های مقاربتی وجود دارد. به هر روی ضمن لزوم مشورت با پزشک خودتان، توصیه شده است که در چنین مواردی محض محکم‌کاری پیگیری‌های سالیانه سونوگرافی و از آن مهم‌تر معاینه‌های دوره‌ای بیضه توسط خود فرد انجام شود. البته این وضعیت کلسیفیکاسیون خودش به خودی خود بی‌آزار است و جای هیچ نگرانی نیست.
با سپاس فراوان از
دکتر ارشا

  محمد wrote @

با سلام
بنده در شهرستانی دور هستم و توانایی سفر به تهران را ندارم.
می‌خواستم بدانم مطب پزشکان متخصص طب مکمل یا طب ایرانی را چگونه پیدا کنم. منظورم این است که روی تابلوهای این متخصصان چه عنوانی است؟
———————————————————————-
حق
درود
باید بدانید هیچ متخصص طب سنتی به معنای واقعی کلمه نداریم! چون نخستین گروه دانشجویان این رشته در حال فارغ‌التحصیلی هستند.
اما هستند استادان و همکارانی که با رویکردی منطقی و عقلانی به پژوهش و آموزش در این زمینه پرداخته و صاحب تجربه شده‌اند. باید توجه داشته باشید که خیلی‌ها در این حوزه مدعی‌اند ولی ناگفته پیداست که برخی صرفا دکانی دارند و دانسته یا ندانسته… بماند.
به هر روی، تابلوی این همکاران عزیز لزوما نام و نشان ویژه‌ای ندارد گرچه از واژه‌هایی چون «متخصص طب سنتی، گیاه‌درمانی، حجامت و…» ممکن است استفاده کنند و در مورد مکاتب دیگر هم: متخصص هومئوپاتی از… طب سوزنی از… ماساژ درمانی از… و غیره.
مراقب باشید. شاد زی.

  کیومرث wrote @

درود بر شما جناب آقای دکتر رضایی‌پور
از خدا سپاسگزارم که با آشیان پزشک میهن‌دوست و شریفی همچون شما آشنا شدم. امیدوارم خداوند هر روز بر این ویژگی‌های نیکوی شما و شمار کسانی مانند شما بیفزاید.
28 سال دارم و پرسشم این است که برای تقویت و بزرگ کردن آلت مردانه و افزایش نیروی جنسی چه پیشنهادی دارید؟ عنایت بفرمایید که هیچ نیازی به افزایش میل جنسی ندارم بلکه به دنبال بزرگ شدن آلت و تعویق انزال (به منظور افزایش مدت نزدیکی و بالا بردن خشنودی همسرم) هستم. آیا روش یا داروی پیشنهادی شما عوارض هم دارد؟
با سپاس فراوان
——————————————————————————–
حق
درود
با سپاس از این همه مهربانی‌تان:
تا آنجا که می‌دانم روش‌های مختلف «کم‌عارضه» چه در طب قدیم و چه در دانش جدید تا حدود زیادی از افزایش اندازه آلت مردانه پس از دوره بلوغ ناتوانند. گرچه برخی سازندگان دارو و لوازم پزشکی چنین ادعاهایی دارند.
اما برای تعویق انزال راه‌هایی هست، از اسپری‌ها و ژل‌های تأخیری تا درمان‌های مفید طب ایرانی.
اگر از زودانزالی ناراحتید و می‌خواهید کار تشخیصی و درمانی کنید بفرمایید تا خدمت یکی از همکاران باتجربه راهنمایی کنم.
شاد زی.

  فرهاد wrote @

تشكر و قدرداني از دكتر عزيز دارم.

  کیومرث wrote @

باز هم درود آقای دکتر
بسیار ازمهربانیتان سپاسگزارم.
اگر بنده را نزد همکار گرامیتان راهنمایی بفرمایید بیش از پیش، سپاسگزار می‌شوم.
راستی، فرمودید روش ((کم عارضه)) برای افزایش اندازه آلت سراغ ندارید. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت روشهای گوناگون (مانند ژل، و دستگاه‌های پروتزی) که امروزه بسیار تبلیغ میشود یا بی‌فایده‌اند یا زیانبار. لطفا در حد امکان، عوارض روشهای مزبور را بیان فرمایید.
پاینده باشید
————————————————————————
حق
درود
بنده اطلاعات چندانی ندارم. منظورم عوارض دارویی داروهایی بود که قرار است کمکی کنند ولی نمی‌کنند و تنها عوارضشان به جا می‌ماند (مثل ویاگرا و…).
در مورد دستگاه‌ها هم اندکی می‌دانم فقط و کسی را سراغ ندارم که آنها را آزموده باشد. گرچه شرکت‌ها ادعای زیادی دارند مثل همین دیروز در همایش پزشکان عمومی بیمارستان امام خمینی که خانم مسؤول غرفه همسایه شدیدا تلاش می‌کرد بنده را متقاعد کند یا اینکه حتی یکی هم به خودم بفروشد!!
برای پیگیری درمانی هم می‌توانید با دکتر انوشیروانی تماس بگیرید: 22072059 – 22086986
در مورد موضوع پیش‌گفته هم با خود ایشان مشورت کنید، تجربه بیشتری دارند. سلام بنده را هم برسانید.
شاد زی.

  نیلوفر wrote @

سلام
اگه کسی در مراجعه به دکتر در سن حدودا 25، این سه دارو برایش تجویز بشه، یعنی چی؟ بیماریش چیه؟
depakine 200mg- شبی یک عدد
risperidone 1 شبی یک‌چهارم
zoloft 50 g نصف، ظهر
مورد اورژانسی است، لطفا راهنمایی نمایید.
—————————————————————————–
حق
درود
گرچه پرسشتان خطاست، ولی علی‌رغم میلم در مورد داروها کوتاه عرض می‌کنم:
دپاکین همان والپروات سدیم است که در مواردی چون صرع، مانیا، پیش‌گیری از میگرن، اختلالات اضطرابی، سکسکه مقاوم و… مصرف می‌شود،
ریسپریدون: اختلالات سایکوتیک،
زولوفت هم همان سرترالین است که در مواردی چون افسردگی، اختلال پانیک و PTSD، اختلالات وسواسی-جبری و برخی اختلالات روحی روانی مرتبط با قاعدگی تجویز می‌گردد.
در ضمن دو داروی اول در بارداری و شیردهی منع مصرف دارند.

  نیلوفر wrote @

متشکر از پاسخ تان

  khodam wrote @

ba arze salam va khaste nabashi khedmate aghaye doctore aziz
omidvaram ke roza be kameton bashe,man ye dokhtare 22 sale hastam ke hodode 1 mah pish bedalile dardi ke tarafe chape ghafase sinam ehsas mikardam,be doctore ghalb moraje’e kardam va ishon ghorse pranol behem adan,albate ye moddat masraf nakardam,badesham na morattab masraf kardam,va bazam harazgahi dard ehsas mikonam.va amma soal:man chand vaghtiye moghe khab ehsas mikonam ke ostokhunam bihes shodam bekhosos to ghesmate paham,vase hamon dasto pahamo kesh midam ta azin halat darad.be nazareton dalil in chiye?man be che doctori moreje’e konam?
————————————————————————
حق
درود بر شما
کاش پارسی بنویسید که همه راحت بخوانیم و استفاده کنیم.
با توجه به آنچه که نوشته‌اید -و هیچ برداشت خاصی هم از آن نمی‌توان کرد!- اگر می‌خواهید وقتتان تلف نشود، به یک متخصص طب ایرانی مراجعه کنید.
برای این که راه کوتاه شود همین‌جا راهنمایی می‌کنم تا اگر مایل بودید تماس بگیرید:
66437044 و 66944992، مؤسسه پزشکان سلامت‌نگر، از آقای دکتر رضایی‌زاده وقت بگیرید.
به ایشان هم سلام مرا برسانید.

  کیومرث wrote @

درود بر شما آقای دکتر
باز هم سپاسگزارم.

  khodam wrote @

سلام
بابت کمکتون ممنونم و بابت اينکه پارسي هم تايپ نکرده بودم معذرت ميخوام.

موفق باشين

  المیرا wrote @

سلام.
واقعا جالبه که به همه سوال‌ها جواب دادید.
دکتر جان، من 29 سالمه، 163 قد و 57 وزن، ولی شکمم خیلی ورم داره. از شیرین‌بیان استفاده کردم چون فکر می‌کردم ورم معده دارم، اما صورتم زرد می‌شد و گرمیم می‌کرد. واسه شکمم چه کار کنم؟ من ورزش هم می‌کنم اما رژیم نمی‌تونم بگیرم چون احساس لرزش و سرگیجه می‌کنم. چه چیزی استفاده کنم تا شکمم اینقدر قلمبه نباشه؟ درضمن معده من خیلی باد سازه و الان دو ماهه رانیتادین استفاده می‌کنم (طبق تجویز دکتر).
———————————————————————-
حق
درود
با این شرح حال مختصر و بدون معاینه که نمی‌توان توصیه خاصی کرد.
باید دید واقعا ورم دارید یا چربی در ناحیه شکم یا…
به هر حال برای شروع از غذاهای نفاخ چون حبوبات و غذاهای گزنده و ترش پرهیز کنید.
اگر سابقه زخم یا خونریزی معده ندارید هم شربت «جالینوس» شرکت باریج اسانس را از داروخانه نهیه و استفاده کنید.
در اولین فرصت هم برای ویزیت توسط متخصص طب ایرانی اقدام نمایید.
شاد زی.

  alireza wrote @

سلام خدمت دکتر
من نمره چشمم نیم نزدیک‏بین است، یعنی برای نوشتن و استفاده از کامپیوتر و… مشکلی ندارم ولی برای رانندگی و یا دیدن تخته کلاس از دور مشکل دارم. می‏خواستم بپرسم اگه من فقط سر کلاس عینک بزنم و در مواقع دیگه با اینکه فواصل دور رو تار می‏،بینم عینک نزنم، نمره چشم من بالا میره؟؟
اصلا کلا اگه عینک نزنم نمره‏اش بالا میره؟
اگه همیشه بزنم نمره‏اش پایین میآد؟؟
——————————————————————–
حق
درود بر شما
و: خیر، خیر، خیر!
شاد زی.

  دکتر بعد از این….. wrote @

با عرض سلام خدمت دوست و برادر گرامی دکتر رضایی پور عزیز
مطلب قابل عرض پزشکی ندارم فقط بعد از مدتها سری به این بخش از وبلاگ شما زدم که الحق والانصف بیشتر شبیه به یک دائرةالمعارف ارزشمند پزشکی شده است.
از این رو تبریکات حقیر را برای رسیدن به این مهم پذیرا باشید.
به امید موفقیت روزافزون شما در راهی که در آن قدم گذاشته‌اید.
به امید دیدار.
حق نگهدارتان باد.
———————————————————————-
حق
درود بر دوست خوبم
سپاس از این همه لطف و مهربانی که به کمترین دارید.
به امید خدا، به زودی برای تازه شدن دیدار خدمت می‌رسم.
شاد زی.

  سحر wrote @

سلام. حالتون خوبه؟
من یه دختر 20 ساله‌ام. 5 سالم که بود یه شب بیهوش شدم و بعد از ام آر آی و… دکتر واسم داروی فنوباربیتال 60 رو تجویز کرد و گفت هر شب باید بخورم.
تا چند سال پیش که از خوردن اون خسته شده بودم، به مدت چند هفته هرشب اونو دور ریختم و تظاهر کردم می‌خورم. بعد از چند هفته به خانواده‌ام گفتم، مامانم اول دعوام کرد بعد از دکتری پرسیده بودن گفته بود اگه مشکلی براش پیش نیومده اشکال نداره. الان هم مشکلی ندارم خدا رو شکر ولی می‌خواستم ازتون خواهش کنم بهم بگید بیماریم چی بوده و بیشتر بهم توضیح بدین. در آینده مشکلی برام پیش نمیاد؟ آخه دخترم و حساس.
با تشکر منتظر جوابتون هستم.
——————————————————————————-
حق
درود
فنوباربیتال دارویی است که در انواع صرع و تشنج‌های حاد و مزمن از جمله تشنج تب در کودکان و… تجویز می‌شود و البته مصارفی چون آرام‌بخشی، اتاق عمل و کاهش زردی در نوزادان هم دارد.
پس من نمی‌توانم بیماری شما را تشخیص دهم.
اما توصیه می‌کنم به متخصص خودتان یا متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید و ضمن ویزیت جدید هر پرسشی دارید از ایشان بپرسید تا خیالتان راحت شود.

شاد زی.

  مریم wrote @

با سلام. سطح فریتین خون من 7 است. لطفاً به من بگید آیا بیماری خاصي دارم؟ آیا اين کمبود را مي‌توان جبران کرد؟ با چقدر استفاده از مکمل‌های آهن؟
با تشکر.
——————————————————————————
حق
درود
بارها عرض کرده‌ام در تشخیص و درمان اولویت و اصالت با شرح حال و سپس معاینه است و اقدامات تشخیصی دیگر جهت تأیید و اثبات تشخیص استفاده می‌شوند.
بر اساس آزمایش -به تنهایی- نمی‌توان قضاوتی کرد بویژه وقتی که تنها یک مورد! از یک برگه پاسخ را می‌نویسید!!
خوب است که پاسخ را به پزشکی که درخواست آزمایش کرده نشان دهید.

  همایون wrote @

با سلام خدمت جناب آقای دکتر رضایی پور
چند ماه قبل در مورد آزمون دکترای طب سنتی از شما راهنمایی و کمک خواسته بودم که لطف فرموده و بنده را راهنمایی فرمودید. بنده نیز با راهنمایی شما در آزمون امسال شرکت کرده و نمره 66 درصد را آورده‌ام. به نظر شما با این نمره شانس قبولی در مرحله اول است یا نه؟
ضمناً 30 درصد مرحله دوم شامل چه قسمت‌هایی است و سهم هر کدام چقدر است؟
با تشکر فراوان
———————————————————————-
حق
درود بر شما
باور کنید از جزئیات قوانین آگاهی ندارم.
ضمن آن‌که اینها همه به وضعیت دیگر شرکت‌کنندگان هم بستگی دارد.
برایتان آرزوی پیروزی دارم.
لطفا خبر بدهید نتیجه را.

  مريم wrote @

با سلام و عرض ادب
من دختري 24 ساله هستم كه دچار يبوست هستم. چه عاملي سبب به وجود آمدن يبوست می‌شود؟ من با مراجعه به پزشك و تغيير در تغذيه، برای مدتی كوتاه اين مشكل را كم كردم ولی نمی‌دانم چطور مشكلم كاملا حل می‌شود.
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با تشكر
——————————————————————————–
حق
درود
یبوست بیماری است که به دلایل مختلفی می‌تواند ایجاد شود و درمان آن نیاز به ریشه‌یابی دارد که آن هم نیازمند شرح حال کامل و معاینه است.
امروزه به دلیل الگوی نامناسب زندگی، تحرک کم، غذای نامناسب و بد، آلودگی‌ها و… این بیماری بسیار بد، خیلی خیلی شایع است. به یاد داشته باشید که این بیماری را «ام الامراض» می‌خوانند و در بسیاری از بیماری‌های دیگر تا وقتی یبوست درمان نشود، آن بیماری هم برطرف نخواهد شد.
به هر روی با تأکید بر لزوم مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی ایران، فعلا توصیه می‌کنم هرشب 10 عدد انجیر خشک شیرازی را در گلاب خیس کنید و روز بعد از بعد از صبحانه تا نهار، هر نیم ساعت یکی را خوب بجوید و میل کنید.
صبح ناشتا هم یک قاشق خاکشی را با یک استکان آب داغ بخورید.
حتما 5 روز دیگر با من در تماس باشید و نتیجه را خبر بدهید.

  مریم wrote @

سلام آقای دکتر!
من دختری 21 ساله‌ام و نامزد هم دارم. رفتم سونوگرافی، دکتر گفته 3 کیست داری به اندازه 7سانت، 6سانت و 4سانت و گفته باید عمل کنی.
خواهش می‌کنم شما هم منو راهنمایی کنید.
ممنون.
————————————————————————-
حق
درود
با توجه به سنتان و این‌که تازه ازدواج کرده‌اید به شدت توصیه می‌کنم برای عمل عجله نکنید.
در طب سنتی ایران کارهای خوبی برای این‌گونه بیماری‌ها می‌شود کرد. ضمن آنکه جناب استاد، دکتر احمدی نیز داروی جدیدی برای کیست‌های تخمدانی دارند.
برای طب سنتی با 66944992 تماس بگیرید و از خانم دکتر تن‌ساز نوبت بخواهید و برای دومی با 66438147 تماس بگیرید و از دکتر احمدی نوبت بگیرید.
پیش هرکدام از دو عزیز اگر رفتید سلام کمترین را برسانید و نحوه آشنایی‌تان را هم توضیح دهید.
نتیجه را هم به من اطلاع دهید.

  بلكا wrote @

با سلام و عرض ادب
من دختری مجرد و 24 ساله هستم كه به بواسير (بواسير خارجي) مبتلا هستم و خيلي اذيت مي‌شم. وقتي بواسيرم عود می‌كنه از پماد ام‌جي و آنتی‌هموروئيد استفاده مي‌كنم ولي تا كي؟ می‌خواستم بدونم درمان قطعي وجود داره؟ راه‌های پيشگيری و تغذيه مناسب برای جلوگيری از عود كردن بواسير چيه؟ از طب سنتي چه كمكي می‌تونم بگيرم؟
ممنون مي‌شم از راهنماييتان.
——————————————————————-
حق
درود بانو
حتما درمان‌های خوبی برای بواسیر در طب ایرانی وجود دارد.
اینجا که فرصت نیست ولی همین‌قدر بدانید که بدترین چیز برای شما یبوست است. اجابت مزاج شما باید روزی 1-3 بار و حتما نرم و راحت باشد. هرچیزی که موجب یبوست می‌شود (گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، کمپوت‌ها و کنسروها و غذاهای آماده، بادنجان، عدس، کلم، شکلات و…) برای شما زیان دارد.
پمادهایی که نام برده‌اید درمان نیستند بلکه موجب کاهش آزار زمان دفع می‌شوند.
برای اقدام درمانی مناسب با 66944992 تماس بگیرید (مجتمع پزشکان سلامت‌نگر) و از خانم دکتر تن‌ساز و اگر مشکلتان حاد است و مسأله‌ای هم با پزشک مرد ندارید، از هریک از پزشکانی که نوبت زودهنگام دارند نوبت مراجعه بگیرید.
به دوستان هم سلام برسانید و نحوه آشنایی‌تان با طب سنتی و آن مجموعه را نیز توضیح دهید.
مرا هم از پاسخ درمانی‌تان مطلع کنید.
شاد زی.

  زهرا wrote @

با سلام و خسته نباشيد و تشكر:

پسری دارم كه دو سال و سه ماهش هست. از دو ماه پيش اتاقش رو جدا كرديم و از فرداش شروع كرد لنگيدن. برديم دكتر، گفت ويروس فلج اطفال هست و خودش خوب می‌شه و اگر بعد از 10 روز خوب نشد اين آزمايش‌ها رو انجام بديد. پسرم بعد از يك هفته خوب شد ولی پس از ده روز دوباره لنگيدنش شروع شد و بعد از چند روز دوباره خوب شد و يك‌دفعه باز لنگيد به مدت يك هفته و البته بعضی مواقع تب می‌كرد و وقتی تب داشت هم كسل و بی‌حوصله بود و هم بيشتر می‌لنگيد و با استامينون طی چند روز كه می‌دادم تبش برطرف می‌شد. و حالا هم كه 3 هفته هست لنگيدنش كاملا خوب شده و نمی‌لنگه و تب هم نكرده و اما ما تو همون مدتی كه دوباره می‌لنگيد برديم آزمايش‌هاشو انجام داديم كه ldh بالايي داشت و مورد ديگه salmonella typhiod مثبت بود و برابر1/320 بود و البته wbc نيز مقداری بالا بود. ما پسرمون رو همراه با جواب آزمايش نزد متخصص اطفال برديم و ايشون پس از معاينه پسرم كه ماشالله در صحت كامل به سر می‌برد، به آزمايش شك كردند و دوباره آزمايش رو نوشتند كه نتيجه اون رو براتون می‌نويسم. حالا هم حال پسرم كاملا خوبه و اصلا تب نداره. آيا باز هم بايد بنا به دستور دكتر با دوز بالا آموكسی‌سيلین بدم؟ ببخشيد من خيلي رو بهداشت وسواس هستم و نمی‌دونم چطور اين اتفاق افتاده. ميشه لطفا كمی در موردجواب آزمايشش توضيح بديد و همچنين در مورد hypochcomia كه يادم رفت از دكتر بپرسم و اينكه من بايد چيكار كنم؟
جواب آزمايش دوم (بهبودی در لنگيدن)
wbc 9300
rbc 4.37
hb 11.7
hc 36.8
mcv 84
mch 26
mchc 31.8

hypochromia slight
reticulocyte 1
plat 310
00000000000000000000000000000000
cpk 121
ldh 450
…………………………………….
salmonella typhi od 1/1200
salmonea para ty oa neg.
salmonellayphi ob neg.
salmonella yphi hd 1/320
salmonella. para thyphi ha neg.
salmonella para typhi h b neg.
—————————————————————————————
حق
درود بر شما
آنچه توضیح دادید از حوزه سواد و تخصص کمترین خارج است. بهترین کار همان ارتباط مثبت و منطقی با پزشک متخصص کودکان یا عفونی است.
اما جهت خالی نبودن عریضه، توضیح کوتاهی درباره سالمونلا تایفی و بیماری حصبه می‌دهم:

سالمونلا باکتری گرم‌منفی است که در جوجه‌ها و تخم‌مرغ‌ها معمولاً وجود دارد. سالمونلا عامل یکی از شایعترین مسمومیت‌های غذایی می‌باشد که با پختن غذا از بین می‌رود ولی غذاهایی که حاوی تخم‌مرغ خام هستند (مانند سس مایونز) مشکل‌ساز خواهند بود.
این باکتری از طریق تماس با پوست برخی از دوزیستان مثل لاک‌پشت نیز قابل انتقال است. ۲۲۰۰ شکل از این باکتری تا کنون کشف شده که در سه گونه تقسیم می‌شوند: سالمونلا تیفی، سالمونلا کلراسوییس، سالمونلا انتریتیدیس.
سالمونلاها از طریق آب و غذای آلوده وارد دستگاه گوارش می‌شوند و به سطح سلول‌های اپیتلیوم مخاط روده متصل شده، وارد آنها می‌گردند. باکتری‌ها در محل ورود تکثیر می‌شوند و از آنجا به گردش خون وارد می‌شوند و به تمام قسمت‌های بدن منتشر می‌شوند…. یکی از بیماری‌‌هایی که از طریق سالمونلا ایجاد می‌شود تب تیفویید یا همان حصبه است.
تب تیفویید یا تیفوس شکمی یک بیماری عفونی است که در اثر باکتری سالمونلا تیفی بروز می‌کند. این بیماری واگیردار بوده و از طریق غذا یا آب آلوده به مدفوع فردی بیمار منتقل می‌شود.
انتقال این بیماری از طریق جذب غذا یا آب آلوده به مدفوع فردی بیمار یا سالم ولی ناقل صورت می‌گیرد. تب تیفویید در کشورهای توسعه‌یافته بسیار نادر است.
مشخصات بیماری
دوره نهفتگی آن حدود یک هفته است. روند بیماری تب تیفویید به طور معمول به ۴ دوره تقسیم می‌شود که هر کدام از آنها حدود یک هفته طول می‌کشد. در هفته اول بیماری، دمای بدن فرد اندکی افزایش پیدا می‌کند، و او دچار سردرد، برادی‌کاردی، و در برخی موارد خونریزی بینی و درد شکم می‌شود. در این مدت تعداد گلبول‌های سفید خون وی کاهش می‌یابند. سپتی‌سمی (ورود باکتری به خون) در این مرحله رخ می‌دهد.
در هفته دوم بیماری، فرد دچار تبی حدود ۴۰ درجه سانتی‌گراد، همراه با تعرق ولی بدون افزایش تعداد نبض می‌شود. این تب می‌تواند موجب هذیان نیز شود. در برخی از بیماران (حدود یک‌سوم آنان)، کهیرهایی قرمزرنگ بر روی پوست شکم یا قفسه سینه ظاهر می‌شوند. درد یا ورم شکم، اسهال (و در برخی افراد یبوست) و بزرگ شدن طحال (اسپلنومگالی) از دیگر علایم این دوره هستند.
در هفته سوم، تب هم‌چنان بالا می‌ماند، و فرد می‌تواند دچار خونریزی در روده شود… خستگی و اغتشاش ذهنی از دیگر علایم این دوره می‌باشند. مواردی از کوله سیستیت، آبسه‌های متاستاتیک، و انسفالیت نیز در این فاز دیده شده‌اند. احتمال تب در روزهای آخر هفته قدری کاهش می‌بابد.
در مرحله چهارم، تب به آهستگی کاهش می‌یابد، و سایر علایم بیماری ناپدید می‌شوند.
جلوگیری و درمان
تشخیص این بیماری معمولاً از طریق آزمایش ویدال انجام می‌گیرد که آزمایش فوق در صورت وجود آنتی‌بادی ضد آنتی‌ژن‌های سطحی (آنتی‌ژن O) یا آنتی‌ژن‌های فلاژل (آنتی‌ژن H) مثبت می‌شود.
درمان تب تیفویید پس از کنترل عوارض بیماری و پایدار شدن علائم حیاتی با استفاده از آنتی‌بیوتیک (قبلا کلرامفنیکل و امروزه فلوئوروکوئینولون یا سفتریاکسون) صورت می‌گیرد. از اقداماتی که به منظور پیشگیری بیماری انجام می‌گیرند می‌توان رعایت بهداشت فردی و عمومی را نام برد. عدم آشامیدن آب‌های ناسالم در مناطقی که بیماری در آن شایع است یکی دیگر از راه‌های پیشگیری می‌باشد.
به علاوه، واکسن تب تیفویید نیز در جلوگیری از ابتلا به آن مفید است.

چنان‌که دیدید علایم بیماری فرزند دلبند شما مطابقت چندانی با تب تیفوئید تیپیک ندارد. از طرفی درمان با آموکسی‌سیلین هم در پروتکل‌های آن دیده نمی‌شود که مجموعا نشان‌دهنده عدم نگرانی پزشک معالج از ابتلا به این بیماری است.
در ضمن LDH در بیماری‌های بسیاری، از انواع آسیب‌های اندام‌ها تا عفونت‌ها و مسائل خونی و… بالا می‌رود و یک عامل ولکنشی است و در کنار سایر علایم بالینی و آزمایشگاهی باید بررسی و تفسیر شود.
راستی هایپوکرومیا هم به معنی رنگ‌پریدگی گویچه‌های سرخ خون و احتمالا کم خونی است که در موارد بیماری‌های شدید یا مزمن شاید طبیعی باشد و اگر پزشکتان نکته خاصی نگفته حتما از این بابت هم نگرانی نداشته است.

به گمان کمترین اگر هنوز هم نگرانید خوب است به یک متخصص عفونی هم مراجعه کنید تا خیالتان راحت شود.
برای شما و آقا پسرتان آرزوی بهی دارم.

  مریم wrote @

سلام آقای دکتر
من یه بار دیگه هم مزاحمتون شدم. من 21 سالمه و 3 کیست به اندازه 7سانت، 6سانت و 4سانت دارم، 21 سالمه و نامزد هم دارم. من بندرعباس زندگی می‌کنم و دکتر به من گفته باید شیراز پیش دکتر البرزی عمل کنی. چند سوال داشتم:
1. اگه عمل کنم هر 3 کیستم احتیاج به عمل داره؟
2. از راه لاپارسکوپی عملم می‌کنند یا باز؟
3. اگه یزد پیش دکتر حجت برم بهتره؟
4. و اینکه در آینده چه عواقبی در انتظارمه؟
خیلی خیلی ازتون ممنون میشم اگه کمک کنید چون خیلی نگرانم و می‌ترسم.
——————————————————————————
حق
درود
نظر بنده همان است که عرض کردم. فردا با یکی از دوستان متخصص طب ایرانی که یزدی هم هستند در مورد شما مشورت می‌کنم.
پاسخ پرسش‌های شما دست پزشک متخصص جراحتان است نه من.
اما یکی از عوارض شایع هرگونه عمل جراحی «باز»ی، چسبندگی‌های پس از جراحی است که می‌تواند برایتان مشکلاتی ایجاد کند.
در ضمن داروی استاد احمدی را می‌تواند با پست هم دریافت کنید. البته لازم است پیش‌تر آخرین سونوگرافی‌تان را برای بنده ایمیل کنید تا به جناب دکتر نشان بدهم.
شاد زی.

  زهرا wrote @

با سلام

لطفا تشكر بی‌نهايت مرا پذيرا باشيد. خيلی خيلی لطف كرديد جواب داديد. من هم همان دوز بالای آموكسی‌سيلين رو دارم به پسرم می‌دم با وجودي كه هيچ مشكلی نداره .می‌ترسم بعدا مشكل پيش بياد. از ايزد منان توفيق روزافزون و تندرستی و شادی شما رو خواهانم. انشاالله هيچ موقع مريضی سراغتون نياد، نه خودتون و نه هيچ كدوم از افراد خانوادتون و كسايي كه دوستشون داريد.

  غریبه wrote @

سلام بر شما بزرگوار که نامتان را هم نمی‌دانم.
به‌طور اتفاقی وارد این سایت شدم و باتوجه به مطالب موجود و طبع لطیف حضرت‌عالی در پاسخ به سوالات بر آن شدم تا مشکل خود را که تا این لحظه به صورت راز نگه داشته و با احدی نگفته‌ام، با شما در میان بگذارم تا در صورت امکان راهنمایی فرمایید. مدت ده سال است که ازدواج کرده‌ام و به دلیل ترس شدید همسرم از آمیزش حتی موفق به زفاف هم نشده‌ام و این به دلیل علاقه‌ای است که به او دارم و بر خود نمی‌بینم که وی را رها کنم و به طرق مختلف بر آن سرپوش گذاشته‌ام. مدتی است دچار برخی بیماری‌های داخلی من‌جمله گوارشی، قلبی، دیسک کمر و عصبی شده‌ام. با این مقدمه سؤال این‌ست که آیا عدم ارضای جنسی باعث بروز این مشکلات هست یا خیر؟ و آیا راهی برای مشکل همسرم وجود دارد؟
با سپاس
حق نگهدارتان.
——————————————————————–
حق
دوست مهربانم، درود
نمی‌دانی گاه‌گاهی که چنین جملاتی را از دوستان مهربان می‌شنوم چه حس غریب و آزارنده‌ای پیدا می‌کنم. ناگهان انگار که باری سخت سنگین را بر دوشم می‌گذارند که فراموش کرده بوده‌ام کشیدنش را به عهده گرفته‌ام! و تنها می‌توانم امیدوار باشم و دعاگو که خداوند توان و لیاقت بر دوش کشیدن این‌همه مهربانی و اعتماد و… را به بنده هم عطا کند. شما هم دعا کنید.
اما در مورد آنچه نوشته‌اید عرض می‌کنم که:
به گمانم ظلم بزرگی به خودتان و همسر دلبندتان کرده‌اید. این را نباید به حساب عشق و علاقه‌تان بگذارید. شما از هراس ایشان ترسیده‌اید و هیچ ابتکار عملی هم به خرج نداده‌اید!
مطابق آنچه در متون طب ایرانی خوانده‌ام عدم دفع منی و دوری طولانی‌مدت از رابطه سالم جنسی قطعا می‌تواند موجب برخی بیماری‌های جسمی شود. مسائل روحی و روانی و مشکلات جسمانی ناشی از آنها نیز به جای خود.
حتما و در اولین فرصت به روان‌شناس معتبر و قابلی مراجعه کنید و تلاش کنید که با راهنمایی ایشان مشکلتان را حل کنید. البته در صورت صلاحدید و تأیید ایشان می‌توانید از روان‌پزشک هم ممد بجویید.
به گمانم می‌رسد که در طب سنتی ایران نیز بتوان کمک‌های خوبی کرد، گرچه در مورد مشکلات جسمی فعلی‌تان حتما می‌توان کمک‌های خیلی خوبی به شما کرد. اگر تمایلی داشتید پس از مشورت با روان‌شناس یادآوری کنید تا با یکی از اساتید موردتان را مطرح کنم و راهنمایی بگیرم.

شاد زی.

  مهدي wrote @

با سلام
مردی هستم 32 ساله با کليه‌های شن‌ساز. مقدار hb خون من 17.9 می‌باشد. خواهشمند است نتیجه آزمايش مرا تفسير نماييد. ضمنا در صورت امکان سفارش غذايي و تجويز داروی گياهي فرماييد.
با تشکر
——————————————————————–
حق
درود
بدون شرح حال دقیق و معاینه و مزاج شناسی و… نمی‌توان اظهارنظر دقیقی کرد.
«شاید» دچار غلظت خون باشید.
برای توصیه‌های غذایی و دارویی هم لازم است مزاج‌شناسی و معاینه شوید و نوع سنگ‌هایتان را هم بدانیم.
علی‌الحساب قطره گیاهی سنکُل را از داروخانه‌ها بگیرید و با همان دستور مصرف نوشته‌شده مصرف کنید. در ضمن بدانید که مطابق نظر حکمای ایرانی، افرادی که مشکل کلیه شن‌ساز دارند با احتمال بسیار زیاد دچار مشکلات گوارشی هستند و سرچشمه سنگ‌سازی گوارش است و نه کلیه‌ها!
در صورت تمایل به ماجعه به متخصص طب ایرانی با شماره 22072059 تماس بگیرید و از آقای دکتر انوشیروانی وقت بخواهید. به ایشان سلام بنده را هم برسانید.

  kamal wrote @

من سه دو ساله ام و از سن 5 ساله تا بحال که این نامه را برای شما نوشته مینمایم به استمنا کردن عادت دارم و از سن 5 تا 12 سالگی روز 3 بار هر بار مدت 1 ساعت طول مکشید و از سن 12 الی 16 روزانه 7 بار حتی 12 بار هر بار
مدت 7 دقیقه طول مکشید و از 16 الی 20 سالگی روزانه 3 بار هر بار مدت 4 دقیقه و از سن 20 الی 27 سال روزانه 2 بار مدت 3 دقیقه واز سن 27 تا حال که
سن من 32 رسیده روزانه 5 بار اینکار انجام میدهم . خیلی برای درد سر درست کرده و نمتوانم ترک کنم صرف یک بار در سن 28 سالگی به مدت 8 ماه
و 25 روز ترک کردم ولی بعد از دیدن یک فلم سوپر دوباره همان حالت اولی حال به مدت ها کوتاه تر ک کرده میتوانم ولی باز همان طور دوباره شروع میشود. تمام کار و بار دنیا از دستم رفته و هیچ جرعت به انجام کاری ندارم
حتی نمیتوانم با کسی حرف بزنم. وقتی با کسی حرف میزنم فکر میکن آنها بالا من ریشخند میزنند
تمام دوستانم را از دست دادم تمام دوستانم عروسی کرده و من تنهای تنها هستم برادارنم نیز با من کارری ندارند میگویند از این آدم هیچیزی جور
نمیشه.
بار ها تصمیم گرفته ام که خود را بکشم ولی آنرا هم نمیتوانم
من بسیار خراب شدم تمام این کار ها از دست استمنایی است
خودم میدانم ولی هیچ چاره ای ندارم
با جنس مخالف هیچ نوع لذت ندارم حتی در این وقت ها میخواهم همجنس گرا باشم
از این کار هایم خیلی بدم میاید حتی بعضی وقت ها خو د را لت و کوب مینمایم
نمیدانم چیکار کنم که دوباره خوب شوم و مثل مردم عادی باشم

از شما خواهش مکنم که مرا کمک کنید تا خوب شوم و برای تان دعا کنم
و یک بنده خدارا از این مصبت خلاص کنید

در این اواخر به انزال زود رس و کندی نعوظ و درد کمر ضعف بینایی دندان دردی زکام دوامدار درد دست و پا و قسمت بند ها دست و انگشتانم
ریزش مو سفیدی مو هنگام سخن گفتن کلمات را درست ادا کرده نمیتوانم
و در هیچ مجلس اشتراک کرده نمیتوانم از تمام چیز ها هراس دارم و به دیده شک مینگرم .
من تباه شده ام
—————————————————————————-
حق
دوست گرامی
از آنچه خواندم بسیار متأسف شدم.
برای خلاصی از این بحران تنها راه -به گمان بنده- این است:
توکل به خدا، توسل به ائمه و بزرگان، مراجعه به روان‌پزشک و روان‌شناس و تقویت اراده

به گمان بنده این که نوشتم تنها نسخه موجود است.
و بدانید که در صورت ادامه این روند، آینده دردناک‌تری در انتظارتان است.

  حمید wrote @

سلام بر شما دکتر عزیز

من هم با آشنایی با سایت شما و با خواندن پاسخ‌های صمیمانه‌ای که به دوستان می‌دهید، می‌خواهم مشکل مزمن قدیمی‌ام را که سال‌هاست مرا ترسانده است، با شما دوست عزیز مطرح کنم.

دکتر عزیز، من پسری هستم 28 ساله که از 14 الی 15 سالگی، ناگهان سینه سمت چپم حساس و دردناک شد و به نظرم رسید که توده‌ای در آن هست. من به غایت ترسیده بودم و این توده هم بزرگتر می‌شد و بعد مدتی همین وضعیت در سینه سمت راستم هم ایجاد گردید به‌طوری که پس از مدتی احساس کردم که هردو سینه‌ام دردناک شده‌اند.

البته گذر زمان باعث شد که درد تقریبا از بین برود، ولی بافت زیر سینه‌ها کاملا به بافتی قابل لمس تبدیل شد. به عبارت دیگر، دیگر توده‌ای در کار نبود بلکه کل زیر نیپل‌ها توسط این بافت به نسبت گسترده پوشانیده شد و تا امروز این وضعیت ادامه داشته…

تا چند ماه پیش، همواره ازین واقعه می‌ترسیدم و فکر می‌کردم من هم از آن تعداد مردان (نوجوانان) نادری هستم که به بیماری سرط… دچار شده‌اند، ولی به تازگی مطالبی در اینترنت تحت عنوان «ژنیکوماستی» یا بافت زیر پستانی که در هنگام بلوغ درصدی اندک از پسران پدید می‌آید، یافتم و این شاید فقط کمی از نگرانی‌های چندین ساله من را کم کرد.
اکنون از شما پزشک عزیز می‌خوام که من را راهنمایی کنید.
هرچند که می‌دانم پاسخ به چنین پرسشی بدون معاینه دقیق و انجام آزمایش‌ها بسیار دشوار است، ولی فقط می‌خواستم بدانم با توجه به توضیحات اندکم (که در صورت نیاز می‌توانم به ذکر جزئیات بیشتر هم بپردازم)، چند درصد امکان وجود سرط… و چند درصد امکان بیماری نادر ژنیکوماستی وجود دارد؟
در ضمن من هیچ‌گونه خونریزی، پوسته پوسته شدن و فرورفتگی و… در این ناحیه ندارم. همه چیز عادی هست جز کمی حساسیت (در صورت فشار زیاد به ناحیه) و همان بافتی که زیر هر دو ناحیه قرار دارد.

با تشکر از شما که به این پرسش چندین ساله‌ام پاسخ می‌دهید.
————————————————————————————
حق
درود
چنان که خودتان هم دریافته‌اید به نظر می‌رسد مسأله شما ژنیکوماستی است و احتمال سرطان پستان بسیار پایین است.
اما آنچه موجب تعجب بنده شد این بود که در شرح حال خود هیچ اشاره‌ای به مراجعه به پزشک نکردید!
این مسأله در حوزه تخصص جراحی عمومی است ولی به شدت توصیه می‌کنم برای درمان به یک متخصص طب سنتی ایران مراجعه کنید که به احتمال زیاد کمک‌های خوبی می‌تواند بکند و شما را از درمان‌های شیمیایی و یا جراحی بی‌نیاز کند. اگر خواستید بفرمایید تا راهنمایی کنم.
برای خالی نبودن عریضه این مطلب خوب را هم بخوانید.

  nasibe wrote @

با سلام، من به خاطر ریزش موی بخشی از سرم به دکتر مراجعه کردم و ایشون یه آزمایش خون خواستند (27 ساله هستم و مجرد). روی سرم لکه‌های قرمز رنگ بود و روشون خالی شده بود:
wbc:6200
rbc:4.29
hemoglobin:13.5
hematcrit:39.9
M.C.V:93
MCH:31.5
MCHC:33.8
Platelets:205000
FBS:87
TSH:1.42
Ferritin:51.6
ممنون می‌شم برام جواب رو تفسیر کنید.
—————————————————————————
حق
درود
ظاهرا که همه موارد این آزمایش در محدوده طبیعی هستند. لازم است به متخصص پوست و مو یا طب ایرانی مراجعه کنید.
شاد زی.

  Driver boy wrote @

سلام و درود خداوند بر شما

من مدتی بود که خودارضایی می‌کردم. الآن یک ماهی است که از این عمل قبیح خلاص شده‌ام (بحمد الله). من برای این که بتوانم بر خودم مسلط باشم، تمام سعی‌ام را می‌کنم که افکار جنسی به سراغم نیاید. در نتیجه یک ماه است که منی از من دفع نشده است (حتی در این یک ماه، هر خواب جنسی‌ای که می‌دیدم، تقوا پیشه می‌کردم!). آیا این «عدم دفع منی» مشکلی در بدن من ایجاد می‌کند؟ یا آیا عدم ارتباط جنسی در خواب مشکل‌آفرین است؟
—————————————————————————–
حق
درود
خدا را شکر. ولی «تقوا پیشه کردن در حین دیدن خواب جنسی» دیگر چه صیغه‌ای است؟!
خیر، مشکلی نیست. خداوند علیم احتلام در خواب را راهی برای تعدیل ذخیره مایع منی قرار داده است و هرگاه لازم باشد دفع خواهد شد.
شاد زی.

  حمید wrote @

درود دوباره بر شما پزشک امین و مهربان

همان‌طور که خودتان هم می‌توانید حدس بزنید، این واقعه برای من که نوجوانی بیش نبودم آنقدر ناراحت‌کننده و ترسناک بود که این اولین بار است که با کسی در مورد آن مشورت می‌کنم…

ممنونم از راهنمایی شما. و با کمال میل در طلب راهنمایی شما هستم. متاسفانه لینکی که گذاشته بودید باز نشد، ولی از شما سپاسگزار می‌شوم اگر به دو پرسش من پاسخ دهید:

1- در صورت ابتلای بنده به «ژنیکوماستی»، آیا این ضایعه توسط آزمایش اشعه ایکس از قفسه سینه قابل رویت است؟ یعنی آزمایش اشعه ایکس می‌تواند علائم این بیماری را مشخص سازد؟

2- و در صورتی که تمایلی به انجام درمان (علی‌الخصوص جراحی و داروهای شیمیایی که از هر دوی آنها گریزانم) نداشته باشم، این عارضه منجر به بیماری‌های صعب‌العلاج و افزایش ریسک ابتلا به سرطان می‌شود؟

ممنونم از شما و از پروردگار، به خاطر این که بعد سال‌ها کمی از نگرانی‌های من را کاسته‌اید دکتر مهربان.
———————————————————————————-
حق
درود بر شما
پزشکان محرم اسرارند. به گمان بنده شما حق نداشته‌اید در این سال‌ها به روح و جسم خود این‌همه نگرانی و اضطراب تحمیل کنید. می‌توانستید با مراجعه به پزشک مشکل را مطرح و راهنمایی لازم را بگیرید. اگر مسأله شما یک ژنیکوماستی معمول نبود (و نباشد) و منجر به بیماری دشوارعلاجی چون سرطان می‌شد (یا بشود) چه؟!
- با توجه به این‌که بافت پستان در ژنیکوماستی ساده، بافت نرم است بعید است در گرافی ساده قفسه سینه دیده شود.
- به‌طور معمول تا جایی که می‌دانم ژنیکوماستی ساده زمینه‌ساز ابتلا به سرطان نیست. اما نکته مهم این است که این بیماری می‌تواند تابلوی ابتلا به بیماری‌ها یا اختلالات دیگری در بدن باشد که لازم است بررسی و در صورت نیاز درمان شوند.
برخی از علل ژنیکوماستی عبارتند از: بلوغ (25% موارد)، مصرف استروئید، مصرف ماری‌جوانا و هروئین، مصرف مزمن الکل، تومورها (آدرنال و هیپوفیز)، اختلالات ژنتیکی، بیماری‌های مزمن کبدی (8%)، اثرات جانبی برخی داروها چون ترکیبات حاوی استروژن، کلومیفن، پروژسترون، گونادوتروپین‌ها، کتوکونازول، سایمتیدین، مترونیدازول، ایزونیازید، متیل دوپا، کاپتوپریل، داروهای ضدافسردگی سه‌حلقه‌ای، دیازپام (25-10%)، سندرم کلاین فلتر، سندرم ژیلبرت، افزایش سن، هرمافرودیسم و ژنیکوماستی ایدیوپاتیک (بدون علت مشخص) که مسئول 85% موارد مداخله جراحی است.
در مورد درمان هم: ژنيکوماستی فيزيولوژيک به هيچ درمانی نياز ندارد مگر اين‌که با درد يا خجالت زيادی همراه باشد. قطع داروی مسبب يا درمان اختلال زمينه‌ای ممکن است کافی باشد بويژه اگر ژنيکوماستی نسبتا به تازگي ايجاد شده باشد. مردانی که يافته‌های مشکوک به بدخيمی دارند يا ژنيکوماستی آنها موجب درد پايدار يا احساس خجالت شده باشد، معمولا به جراح معرفی می‌شوند. اهداف جراحی عبارتند از برداشت بافت غيرطبيعی پستان، برگرداندن شکل طبيعی بافت پستان مردانه و کاهش درد.
البته همان‌طور که گفتم در طب سنتی ایران هم کارهای خوبی در این زمینه می‌توان کرد. برای ملاقات و مشورت با یک پزشک خوب طب ایرانی با شماره 22072059 تماس بگیرید و از آقای دکتر کریمی وقت بخواهید. به ایشان سلام بنده را هم برسانید.
آن پیوند را هم چک کردم، مشکلی نداشت! نشانی این است: http://www.irshafa.ir/post-5437.aspx

شاد زی.

  نیایش wrote @

سلام آقای دکتر
من یک سوال دارم، من هنوز ازدواج نکرده‌ام و می‌خواهم از سلامت دستگاه تناسلی و باروری خود آگه شوم. من معمولا خیلی دیر به دیر جنب می‌شوم. آیا این می‌تواند نشانه نگران کننده‌ای باشد یا نه ؟ اصولا نشانه‌های غیرعادی منی چه چیزهایی هستند؟
———————————————————————————-
حق
درود
جنب شدن در خواب، فرایندی طبیعی است که خداوند حکیم مقرر کرده و به زبان ساده هرگاه ظرف آن پر شود، با این روش خالی می‌شود! بدانید که منی انسان از بهترین بخش بهترین اخلاط بدن ساخته می‌شود و نباید زیاد دفع شود وگرنه موجب لاغری، ضعف، کاهش قدرت جنسی و… می‌شود.
نگران نباشید و تنها خوب بخورید، خوب بخوابید و خوب ورزش کنید. همین.

  حمید wrote @

واقعا از لطف شما و راهنمایی هاتون ممنونم پزشک مهربان.
آن پیوند هم بسیار مفید و سودمند بود.
حتما مزاحم شما و همکاران عزیزتان می شوم
باز هم ممنون

  توکلی wrote @

با عرض سلام و خسته نباشید. از این‌که این‌طور با حوصله پاسخ بیماران را می‌دهید سپاسگزارم.

بنده برای یک چکاپ کلی آزمایش خون دادم. مشکل خاصی طوری که آن را جدی بگیرم احساس نکردم.
ولی این جواب آزمایش خون می‌باشد. 24 سال دارم، قد 172، وزن 69، مجردم، جنسیت زن.

wbc:6.6
RBC:4.2
HB:12.3
H.C.T:38.1
M.C.V:90.7
M.C.H:29.3
M.C.H.C:32.3
platelet:226
poly:60
lymph:37E
eos.:1
Mono:2
creatinin:0.8
Fe:115
TIBC:320
SGOT:14
SGPT:9
Alkalin phosphatase:116
T4:8.2
T3:1
TSH:1.1
Ferritin:35

و آزمایش urinalysis
w.b.c:1–2
r.b.c:0–1
epithelial cell:12–14

می‌خواستم بدونم آیا T3 من کم است؟ چون توی رنج نرمال نبود و low نوشته بود و این‌که آیا من نیاز به مصرف قرص آهن دارم؟ من فعلا جایی هستم. با تشکر از راهنماییتان.
—————————————————————————————-
حق
درود
همان‌گونه که دانسته‌اید همه موارد بالا در محدوده طبیعی هستند. شما مشکوک به کم خونی نیستید و نیازی به مصرف آهن مکمل ندارید.
در مورد T3 هم درست است که در مواردی چون کم‌کاری تیروئید و برخی موارد دیگر این شاخص پایین می‌آید ولی برای هیپوتیروئیدی ارزش تشخیصی ندارد و باید به دیگر موارد نیز توجه کرد. گرچه به گمان کمترین جای نگرانی نیست ولی برای اطمینان این مورد را با پزشکتان یا یک متخصص غدد مطرح کنید.
شاد زی.

  توکلی wrote @

باز هم از وقت و حوصله ای که برای پاسخ به سوالم به خرج دادید کمال تشکر دارم!در پناه حق!

  هما wrote @

سلام. لطفاً کمکم کنید. من همیشه زود عصبانی می‌شم، سر هیچی ناراحت می‌شم، هر روز تا گریه نکنم راحت نمی‌شم، همیشه فکر می‌کنم خونمون دزد میاد، از تاریکی وحشت دارم، همیشه احساس می‌کنم کسی پشتم میاد، از زندگی کردن بیزارم. از این وضع من و همسرم خسته شدیم. لطفا کمکم کنید. آقای دکتر، من چیکار کنم؟ در ضمن من تو خانواده مشکلی ندارم.
————————————————————————————
حق
درود بر شما
به گمان کمترین تشخیص بیماری شما آسان است و درمان خوب و مؤثری هم در طب سنتی ایران برای آن وجود دارد.
با مؤسسه گنج طب و طبیعت تماس بگیرید و از آقای دکتر کریمی یا آقای دکتر انوشیروانی نوبت بخواهید.
8- 22146497 سلام بنده را هم خدمت همکاران برسانید و بفرمایید بنده معرفی کرده‌ام.
به زودی خبر‌های خوبی از شما خواهیم شنید.

  دکتر بعد از این… wrote @

با عرض سلام خدمت دکتر رضایی‌پور عزیز
در مورد پیدایش آفت‌های دهان و راه درمان آن توضیحی دهید.
قریب به 1 سال است که از آفت‌های دهان رنج می‌برم. هر بار 3 تا 4 آفت که به مدت 10 تا 15 روز طول می‌کشید که خوب بشه.
اما بعد از مدتی روز از نو روزی از نو.
اوایل به پزشک متخصص دهان و دندان مراجعه کردم، مهم‌ترین عامل رو استرس عنوان کرد و گفت راه درمان مشخصی نداره.
مدت زیادی می‌گذره اما به طور کامل خوب نشده.
با تشکر از شما.
—————————————————————
حق
درود بر شما
موارد زیادی را می‌توان به عنوان عامل آفت‌های دهانی مطرح کرد که از آن جمله‌اند برخی بیماری‌های ویروسی و باکتریایی، استرس و ضعف ایمنی، زخم‌های دهانی (مثل جای گاز گرفتگی توسط خود شخص)، مصرف زیاد خوردنی‌های گرم و….
مواردی هم به عنوان درمان مطرح شده‌اند که از آن جمله‌اند: استفااده از نمک یا شستشو با آب نمک، رب انار، جوش شیرین!، مسواک زدن مرتب با خمیر دندان و…
البته شرکت باریج اسانس هم قطره‌ای تهیه کرده از گیاه مورد با نام میرتکس که اگر به موقع استفاده شود بسیار مؤثر است و دست‌کم درد آفت‌ها را کم می‌کند تا حرف زدن، غذا خوردن و… سخت نباشد.
اما آنچه مهم است این‌که در موارد آفت‌های راجعه -بویژه اگر با آفت‌های ناحیه تناسلی همراه باشند- باید به بیماری‌های دیگری هم فکر کرد که برای تشخیص‌شان باید به متخصص داخلی یا پوست مراجعه نمود.
به هر حال اگر موارد بالا نتیجه نداد یا مشمول این مورد آخری هستید بفرمایید تا خدمت یکی از دوستان معرفی کنم.
شاد زی.

  مهدی wrote @

درود فراوان بر شما

آیا برای از میان بردن بوی بد زیر بغل، پیشنهادی دارید؟
شماری از دوستان، ژل و مام، و شماری دیگر، زاج سفید و حتی جوش شیرین را پیشنهاد می‌کنند. در برابر، دیدگاهی هست که می‌گوید اینها از عرق کردن که یک فرایند طبیعی است جلوگیری می‌کنند و به همین دلیل، زیانبارند.
اگر بهترین روش از دیدگاه خودتان را بفرمایید سپاسگزار خواهم بود.
——————————————————————————
حق
درود
علت بدبویی عرق افراد بویژه در نواحی که بیشتر عرق می‌کنند عفونت اخلاط بدن است و افرادی که به کلی عرق خیلی بدبویی دارند نیاز به درمان بر اساس طب سنتی ایران دارند و پاسخ درمانی هم در بسیاری موارد بسیار خوب است. چنان که گفته‌اید بهتر است از مواد شیمیایی، بویژه آنها که روزنه‌های پوستی را می‌بندند، اجتناب کرد.
اجتناب از غذاهای غلیظ و تیز چون سیر و پیاز و قارچ و بادنجان و فست‌فودها و… خوردن غذاهای لطیف چون آب سیب و به و استفاده از گلاب و… توصیه شده است. شرکت‌های داروهای گیاهی چون باریج اسانس نیز ضدعرق‌های گیاهی تولید و عرضه کرده‌اند که عوارض مواد شیمیایی را ندارند.
شاد زی.

  مهدی wrote @

درود بر شما
از پاسختان بسیار سپاسگزارم

  x wrote @

عرض سلام و تقدیم احترام خدمت شما و ممنون از مطالب مفیدتان.
گویا شما با طب سنتی ایران آشنا هستید و آن را توصیه می‌کنید. این روزها نام فرادرمانی را به عنوان شاخه‌ای از طب سنتی ایران می‌شنوم. ممنون می‌شوم درباره این‌گونه درمان‌ها توضیح دهید.
———————————————————————-
حق
درود بر شما
درباره فرادرمانی اطلاعاتی ندارم و چون شما تنها نامش را شنیده‌ام. آنچه مسلم است فرادرمانی به هیچ روی شاخه‌ای طب سنتی ایران نیست و چیزی است جداگانه.
می‌تواند برای کسب اطلاعات در شبکه فیس‌بوک «فرادرمانی» یا «عرفان حلقه» را جستجو کنید.
این دو پیوند را هم ببینید: نظریه ترمیم و اصلاح‌پذیری
و آشنایی با فرادرمانی
در خدمتم

  x wrote @

سپاس

  محمد wrote @

با سلام
بنده اسپاسم داشتم در ناحیه گردن. پزشکم گفت که باید تزریق موضعی کنی. سؤال بنده این است که آیا تزریق عضلانی می‌تواند درد مرا برای همیشه بهبود ببخشد؟
با تشکر
——————————————————————-
حق
درود
اصلا توصیه نمی‌کنم این کار را بکنید. مشکل شما با ماساژ سوئدی برطرف می‌شود.
با شماره 22072059 و 22086986 تماس بگیرید و از استاد فاتح وقت ملاقات بگیرید.

  مژگان wrote @

با سلام
من خانمی 37 ساله هستم که مدت 15 سال است که کلسترول بالا دارم. مدت یک سال هم است که sgpt بالا دارم. لذا آزمایش یرای چکاپ داده‌ام که نتایج به قرار زیر است:
WBC:8.0 – RBC:5.2 – Hb:15.6 – Hct:45.9 – MCV:88 – MCH:30 – MCHC:34 – PLATELETES:165 – CHOLESTROL:282 – ALK PHOSPHATASE:86 – S.G.P.T(ALT):69 – S.G.O.T(AST):37 – Bilirubin Total :1.5 – Bilirubin Direct:0.44 – TSH(RIA):5.5 – T3 UpTake:28 –
T3(RIA):1.6 می‌باشد.
خیلی احساس بدی دارم. نمیدونم چمه؟ تو رو خدا راهنماییم کنین.
ممنون
———————————————————————
حق
درود بر شما
چنان که خودتان هم می‌دانید کلسترول خونتان خیلی بالاست و حتما باید کار درمانی خوبی برایتان انجام شود. البته برخی آنزیم‌های کبدی شما هم افزایش نشان می‌دهند. ضمنا آن‌که شواهد غلظت خون هم دارید. حتما باید درمان خوب و دقیقی بگیرید.
توصیه می‌کنم با مجموعه پزشکان سلامت‌نگر تماس بگیرید (66944992) و از آقای دکتر امتیازی که متخصص طب سنتی هستند و در زمینه درمان چربی خون و کبد چرب صاح تجربه هستند نوبت بگیرید.
به ایشان هم سلام بنده را برسانید.
وقت تلف نکنید.
شاد زی.

  احمد ایکس wrote @

آقای دکتر سلام
با عرض احترام و پوزش
آقای دکتر، فردی 43 ساله هستم که دارای 2 فرزند می‌باشم. حدود چندین ماه است که هنگام همبستر شدن با همسرم هیچ‌گونه احساسی ندارم و حرکتی نمی‌کند و این مسئله باعث تضعیف روحیه بنده و ناراحتی همسرم شده و از رفتن به دکتر هم خجالت می‌کشم. این مسئله را با کلی کلنجار و پاک کردن و دوباره نوشتن، برای شما نوشتم. باید مرا ببخشید که نتوانستم به صورت مؤدبانه سؤالم را برایتان بنویسم. باز هم از شما مغذرت می‌خواهم.
—————————————————————
حق
درود بر شما
دوست خوبم! نخستین مشکل شما همین است که برای مطرح کردن یک مشکل جسمی خود، تردید دارید و بارها عذرخواهی می‌کنید.
با توجه به این‌که پیشتر مشکلی نداشته‌اید، به احتمال بسیار زیاد کمک‌های خوبی می‌توان به شما کرد و مشکل‌تان به زودی مرتفع خواهد شد. ولی چنین کاری تنها با گرفتن شرح حال کامل و مزاج‌شناسی و معاینه امکان‌پذیر است.
پس همین الان با شماره تلفن 8 و 22146497 تماس بگیرید و از آقای دکتر انوشیروانی وقت ملاقات بخواهید. ایشان پزشکی مسلط به پزشکی جدید و طب سنتی ایران و متخلق به اخلاق حسنه هستند و در حوزه مسائل جنسی هم صاحب تجربه خوبی هستند.
شلام بنده کمترین را هم به ایشان برسانید.
شاد زی.

  اردشير رستمي wrote @

با سلام و عرض خسته نباشید.
تعداد ضربان قلب من در حالت عادی حدود 89 بار در دقیقه است. حین ورزش با دوی آرام (9 كیلومتر در ساعت) بر روی تردمیل، تا 170 بار هم ضربه می‌زند. در سرعت های بیشتر (12 كیلومتر در ساعت) و در كوهنوردی به 187 بار هم می‌رسد. حدود 9 ماه است كه به طور مرتب هفته‌ای سه جلسه ورزش می‌كنم.
خواستم ببینم آیا این تعداد ضربان قلب برای سلامت قلبم ضرر ندارد؟ در ضمن وقتی در ابتدا ورزش را با سرعت بیشتری شروع می‌كنم، از نظر تنفس كم می‌آورم.
لطفاً مرا راهنمایی كنید.
—————————————————————————
حق
درود
دیرکرد بنده را ببخشایید. دوست داشتم پاسخ را با استاد متخصص قلب و عروق چک کنم و بعد تقدیم نمایم.
نخست آنکه باید سن و جنس و وضعیت بدنی و سلامتی‌تان را می‌گفتید چون در پاسخ بسیار مؤثر است. ولی به طور کلی اگر به لحاظ جسمانی سالم باشید، توصیه می‌شود ورزش را به آرامی شروع کنید و به تدریج ضربان قلب را به 70٪ (220 – سن‌تان) برسانید. شما می‌توانید این مقدار را هفته‌ای 5-10٪ بیافزایید. کمینه مدت این تمرین ورزشی هم 30 دقیقه باید باشد.
برای‌تان بهترین‌ها را آرزومندم.

  جوادسعیدی wrote @

باسلام دکتر جان
ضمن تشکر از مطالبتون و جواب‌های دلسوزانه‌تون.
ممنون خواهم بود اینجانب را در تفسیر آزمایش چکابم کمک و راهنمایی فرمایید من مردی هستم 38 ساله و وزنم 85 کیلو،ضمناً بعضی مواقع در کف دست وپاهایم درد خفیف احساس می کنم
اینهم نتیجه آزمایش:

Special Biochemistry
FBS=98
Creatinine=1.2
Urea=37
Cholesterol=220
Triglycerides=125
HDL Cholesterol =50
LDL Cholesterol =145
Fe(Iron)=179
TIBC=375
Phosphorus=2.4
Ca=8.7
Na=137
K=4.1
S.G.O.T(AST)=30
S.G.P.T(ALT)=51
Alkaline Phosphatase=205
—————————-
Serology
Wright Agglutination Test =positive(1.40
Widal Agglutination Test =0
A.S.O.T=166
CRP=Negative
RF=Negative
Salmonella para typhi( OA)=Negative
Salmonella para typhi( OB)=Negative
Salmonella typhi( OD)=Negative
Salmonella para typhi( HA)=Negative
Salmonella para typhi( HB)=Negative
Salmonella typhi( HD)=Negative
————–
Hormone Analysis
PSA=1.3
TSH=2.1
————-
Urine Analysis
Macroscopic
Color= Yellow
Appearance =Clear
Specific Gravity =1030
Reaction(PH)=5
Protein=Negative
Glucose=Negative
Acetone=Negative
Ketone= Negative
Urobilinogen=Negative
Bilirubin=Negative
Blood /Hgb=Negative
Nitrite=Negative
Microscopic
W.B.C /hpf=1-2
R.B.C/hpf=0-1
Epith Cells /hpf=1-2
Casts /Lpf=Negative
Muscus=Negative
Bacteria=Negative
Nitrite=Negative
Others=Negative
Crystals=Negative
————–
Parasitology
Stool Examination X1
Consistency = Soft
Color=Brown
Fat=Not seen
Ova Of Parasit=Not seen
Protozoa=Not seen
W.B.C=0-1
R.B.C=0-1
Undigestedfood= Not seen
—————–
Hematology
WBC=4.6
RBC=5.74
Hgb=-16.4
Hct=49.7
MCV=87
MCH=28.6
MCHC=33
RDW=12.1
Plt=161
MPV=9.6
PCT=154
PDW=10.5
PDW=14.8
—————–
Immunology
Helicobacter Pylori (IgA)=2.8
Helicobacter Pylori (IgG)=46
ممنون می‌شم اگه جواب سوالم رو برام میل کنید.
———————————————————————————–
حق
درود
پاسخ بیشتر آزمایش‌های شما طبیعی است. ولی بارها گفته‌ام که نتیجه آزمایش‌های بدون دانستن مشکل بیمار، شرح حال کامل و معاینه بالینی ارزشی ندارد. برای چکاپ هم که این‌همه آزمایش درخواست نمی‌شود!
به هر روی، تنها کلسترول حد مرزی شما و همچنین افزایش آنزیم‌های کبدی‌تان قابل توجه است.
توصیه می‌کنم برای تدبیر این موضوع به طب متخصصان طب سنتی ایران مراجعه کنید. البته داروی طبیعی حصا-آ هم در تنظیم آنزیم‌های کبدی بسیار مفید و مؤثر است.
برای مراجعه به پزشک می‌توانید با شماره 66944992 تماس بگیرید و از آقای دکتر امتیازی نوبت بخواهید. به ایشان سلام بنده را هم برسانید.
شاد زی.

  اردشير رستمي wrote @

سلام ممنون

  فريبرز wrote @

با سلام خدمت شما بزرگوار
اميدوارم پاينده باشی
خدمتتان عرض كنم كه من مردی هستم 32 ساله كه سه سال پيش روده بزرگم بصورت توده پولپپی سرطاني شد و پس از عمل جراحی و برداشتن نصفی از روده‌ام و پس از آن يك دوره 8 ماهه شيمی‌درمانی و يك دوره 1 ساله پس از آن، تزريق اينترفرون روزی يك عدد و آمپول سندوستاتين روزی 2 عدد، درمانم كامل گرديد و الان هيچ‌گونه دارويی مصرف نمی‌كنم و هر 6 ماه يك بار آزمايش خون و هر يك سال يك بار نيز سی‌تی انجام می‌دهم. در آزمايش اخيری كه انجام داده‌ام تمامی المان‌های هماتولوژی، تست اوره، تست بيوشیمی، فريتين و تومورماركرهای مربوطه، در رنج نرمال می‌باشند؛ فقط دو آنزيم كبدي SGOT =52 و SGPT=71 مي‌باشد كه خارج از رنج می‌باشد. البته بعضی وقت‌ها هم احساس كوفتگی می‌كنم و همچنين خيلی زود به زود سرما می‌خورم ولی از نظر كلی مشكل خاصی ندارم. خيلی خوشحال می‌شم نظرتون رو در خصوص آزمايشی كه اخيرا انجام دادم بدونم.
و همچنين توصيه‌ای برای بالا بردن مقاومت بيشتر بدنم در مقابل بيماری‌ها با توجه به سابقه بيماری و شيمی‌درمانی برای اين حقير بفرماييد.
با درود فراوان
——————————————————————
حق
درود
شادمانم که تندرستی خود را باز یافته‌اید.
در مورد پاسخ آزمایش‌تان بهتر است با پزشک خودتان مشورت کنید چرا که در برخی موارد افزایش آنزیم‌های کبدی می‌تواند مهم باشد.
اما شرح حال شما به‌طور جالبی مطرح‌کننده داروی ضد سرطان حصا-آ در ذهن اینجانب است. این دارو توجه و آثار مفید و بسیار مؤثر کبدی دارد و می‌تواند در سرطان‌های کبدی، متاستازهای کبدی و افزایش آنزیم‌ها به هر علت دیگری بسیار مفید و مؤثر باشد. در ضمن آثار تقویت سیستم ایمنی دارو کاملا ثابت شده است. اگر بیمار بنده بودید خیلی زودتر از اینها توصیه می‌کردم مصرف این دارو را شروع کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر سری به سایت http://www.persian-medicine.com بزنید و مقالات جالب این دارو را بخوانید. البته در این مؤسسه این امکان را هم دارید که توسط پزشک مؤسسه ویزیت شوید و از مشاوره حضوری بهره بگیرید. این دارو پایه‌های طبیعی دارد و تا کنون هیچ‌گونه عارضه جانبی یا تداخل دارویی برای آن شناسایی نشده است.
شاد زی.

  فريبرز wrote @

با تشكر از دوست بزرگوارم
خيلي از راهنمايي‌تون ممنونم. حتما سری به اين مؤسسه خواهم زد….
يعنی شما می‌فرماييد ممكن است كبدم آسيب ديده باشد؟
البته من آنزيم‌های كبدی‌ام در طول درمان، خيلی نوسان داشته است و حتی در دوره يك‌ساله استفاده اينترفرون، روده بزرگم نيز التهاب پيدا كرد كه پزشكم يك دوره آساكول برايم تجويز كرد كه خيلی بهتر شده‌ام.
خدمت برادر عزيزم عرض كنم كه در بيان خيلی ساده، شده‌ايم مشك پاره!!
البته دو روز ديگر وقت سی‌تی دارم كه اگر تمايل داشته باشيد شما رو در جريان جواب آن نيز قرار خواهم داد. اگر مزاحمتي نباشد. با تشكر.
——————————————————————————–
حق
درود بر شما
هر چیزی که ممکن است ولی چرا فکر بد کنیم. مهم این است که این داروی بدون عارضه می‌تواند آنزیم‌های کبدی شما را طبیعی کند و از متاستازها و عودهای احتمالی هم با احتمال زیاد، پیشگیری کند.
مهربانی می‌کنید اگر پاسخ سی‌تی را به بنده هم بگویید تا چیزی بیاموزم.
شاد زی.

  مینا wrote @

با سلام
می‌خواستم بدونم بالا بودن Eosinophil=18 یعنی چی؟ یه جا خوندم مربوط به وجود انگل و حساسیت در خون می‌باشد. این درسته؟ حالا باید چیکارکنم؟ آزمایش من مربوط به تیروئید بود که خدا رو شکر مشکلی نداشت.
در ضمن من برای ترشحات چشمم چند بار دارو مصرف کردم، اما خوب نشد. این می‌تونه ربطی به Eosinophil داشته باشه؟ قارچ یا باکتری دستگاه تناسلی هم چند سال هست که دارم. وقتی دارو می‌خورم تا چند روز خوبه، باز شروع می‌شه. تمام قرص‌ها و پمادها رو هم مصرف کردم، حتی درمان‌های خونگی.
——————————————————————–
حق
درود
این بدترین نوع طرح پرسش است. نه شرح حال داریم، نه معاینه، نه پاسخ کامل آزمایش‌ها!
محدوده طبیعی ائوزینوفیل‌ها (که دسته‌ای از گویچه‌های سپیدند) 1-3٪ است. این سلول‌ها در مواردی چون آلرژی، انگل‌ها، برخی بیماری‌های پوستی، بدخیمی‌ها، داروها، آسم، بیماری آدیسون،‌بیماری‌های کلاژن عروقی و بیماری‌های ریوی افزایش می‌یابند.
برای مجموع ناراحتی‌های شما (چشم و ناراحتی‌های عفونی زنان) داروهای بسیار خوبی وجود دارد به نام‌های حصا-آ و کلینر. توصیه می‌کنم با شماره 66438147 تماس بگیرید و از خانم دکتر کرباسی نوبت بخواهید. به ایشان سلام بنده را برسانید و نحوه آشنایی با داروها را هم بگویید.
شاد زی.

  محسن wrote @

با سلام
بنده دچار شوره سر شدید می‌باشم به‌طوری که بلافاصله بعد از استحمام و خشک شدن، پوسته‌های سفیدرنگ بر روی پوست سرم مشاهده می‌شود که ضمن شانه کردن، به صورت پوسته‌های بزرگ که گاهی به حدود چهار پنج میلی‌متر می‌رسد، می‌ریزد و بقیه نیز به صورت پودر می‌ریزد که خیلی آزارم می‌دهد. لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر.
————————————————————————
حق
دورد و پوزش به خاطر تأخیر
بهتر است به مدت دو هفته هیچ‌گونه شامپو و صابون و… به سرتان نزنید و فقط هر روز سر را به مدت پنج دقیقه با آب ولرم آبشو کنید و به ملایمت با نرمه انگشتان، پوست سر را مالش دهید و به آرامی هم سر را خشک کنید.
روزهای اول، کمی پوست چرب یا بدحالت یا وز می‌شود و بعد از یک هفته به تدریج واکنش طبیعی مو و پوست سر مشخص خواهد شد.
چه بسا علایم برطرف شود.
البته در مرحله بعدی شاید بررسی وضعیت معده و هضم و یبوست و خشکی کلی مزاج لازم و مهم باشد.
شاد زی.

  فريبرز wrote @

با سلام و احترام خدمت جناب آقای دكتر عزيز
بنده ديروز جواب سی‌تی اسكن رو دريافت نمودم، هيچ‌گونه آنومالی در آن مشاهده نشده بود.
بنده با توصيه جناب‌عالی دنبال وقتی می‌گردم تا در اولين فرصت به مؤسسه سیمرغ حكمت رفته و نگرانی‌های خود را به حداقل برسانم. اما با عنايت به اينكه خداوند لطفی نموده‌اند و شما را در پيش راهمان قرار داده‌اند، می‌خواستم يك سؤالی كه هميشه ذهنم را مشغول كرده است از خدمتتان بپرسم:
آقای دكتر! می‌خواستم بدانم كه قدرت دفاعی بدن فقط به تعداد گلبول‌های سفيد بستگی دارد يا نه؟ مثلا امكان دارد كه تعداد گويچه‌های سفيد طبیعی باشد، اما باز قدرت دفاعی بدن ضعيف باشد؟
اگر می‌شود توضيح مختصری بفرماييد.
با تشكر
—————————————————————-
حق
درود
شادمانم که نکته خاصی نداشته‌اید.
این البته لطف زیاد شما به کمترین است. گویچه‌های سپید تنها بخشی از نظام دفاعی بدن را تشکیل می‌دهند و به لحاظ میکروسکوپی و فیزیولوژی اگر نگاه کنید رده‌های سلولی دیگری چون ماکروفاژها هم در نظام ایمنی دخیلند. گرچه که نظام‌های ایمنی تنها سلولی نیستند….
با نگاه طب ایرانی هم البته حرف‌هایی وجود دارد. مزاج بدن، قوا و ارواح سه‌گانه نفسانیه، طبیعیه و حیوانیه و… در نظام ایمنی و قدرت بدن نقش تعیین‌کننده‌ای دارند که توضیح کامل آنها فرصت دیگری می‌طلبد.
شاد زی.

  مینا wrote @

با سلام مجدد

ببخشید کامل توضیح ندادم

در آزمایش‌های سال‌های 87 و 88 ,Eosinophil من 4 و 5 بوده. اخیرا یه آزمایش برای چکآپ تیرویید رفته بودم (هر چند وقت مادرم ما رو چکآپ می‌کنه). آزمایش‌ها را نشون دکتر دادیم. گفت چیزی نیست. حتی گفتیم Eosinophil بالاست، مشکلی نیست؟ گفتن مال حساسیته. البته دکتر گوش و حلق بینی رفته بودم، اینو گفت. آبریزش بینی دارم اما نه اونقدر زیاد که بگن مال حساسیت هست. نشون دکتر زنان هم دادم، چیزی نگفت. قبل از آزمایش هیچ دارویی هم مصرف نمی‌کردم.
اما در مورد عفونت زنان، از اونجایی که یادم میاد 6 سال می‌شه، نوع قارچی‌شو مطمئن هستم همراه با ترشحات زرد و خارش. اما باکتری‌شو نمی‌دونم. این داروها رو جدا مصرف کردم: قرص فلوکونازول150، مترونیدازول، پماد تریامسینولون ان‌ان، اما جواب نداد. حتی چند دوره پماد کلوتریمازول هم مصرف کردم و اخیرا قرص فلوکونازول 150، مترونیدازول، پماد تریامسینولون ان‌ان رو با هم مصرف کردم، اما باز هم نتیجه نداشت. تمام موارد بهداشتی هم رعایت کردم. خسته شدم. این بیماری مشکلی برای بچه‌دار شدن به وجود نمیاره؟ یا در آینده بیشتر در معرض خطر عفونت‌های دیگه قرار نمی‌گیرم؟ من تهران نیستم، می‌شه یه دکتر خوب زن تو مشهد معرفی کنید؟
————————————————————–
حق
درود
شما چند سال دارید؟ مجردید یا متأهل؟ کلوتریمازول را به صورت واژینال استفاده کرده‌اید؟ کی پماد تریامسینولون را همراه بقیه داروها تجویز کرده؟ مصرف کورتون در کنار آنتی‌بیوتیک‌ها خطاست چون سیستم ایمنی را تضعیف می‌کند!
عفونت‌های مکرر مقاوم به درمان نیاز به بررسی‌های بیشتر دارند. به متخصص زنان خود مراجعه کنید.
عفونت‌های مکرر که قطعا مشکلات بعدی دارد ولی شاید مشکلی برای بارداری‌تان نباشد.
مرحوم استاد دکتر احمدی دارویی داشتند به نام «کلینر» که می‌توانید تهران تهیه کنید. اگر تهران آمدید با شماره 66438147 تماس بگیرید و از خانم دکتر کرباسی وقت بخواهید. ایشان در زمینه این داروی جدید تجربیات و اطلاعات خوبی دارند.
شاد زی.

  مهدي wrote @

سلام آقاي دكتر من 17 سال دارم و آلت تناسلي من هميشه در حال نعوظ هست !
منو راهنمايي كنيد.
ممنوووووون!
———————————————————-
حق
درود
اگر واقعا چنین است که نوشته‌اید باید هرچه زودتر به متخصص ارولوژی مراجعه کنید.

  مینا wrote @

23ساله و مجردم و به خاطر این مسأله هنوز ازدواج نکردم. کلوتریمازول به صورت واژینال مصرف کردم. قرص فلوکونازول 150، مترونیدازول، پماد تریامسینولون ان‌ان رو با هم مصرف کردم، متخصص زنان داد. ممنون از اینکه گفتید سیستم ایمنی بدنم ضعیف شده، چون نباید سیستم بدن من ضعیف بشه، ممکنه در معرض خطر بیماری ارثی ژنتیکی قرار بگیرم.
اسم تجاری داروی «کلینر» رو می‌فرمایید؟
چشم، حتما اومدم تهران میرم پیش ایشون.
————————————————————————–
حق
درود
بنده نگفتم سیستم ایمنی شما ضعیف شده، یک بار دیگر با دقت بخوانید.
این نام تجاری است و البته هنوز به طور رسمی در کشور تولید نشده، در صورت تمایل باید به همان صورت که عرض کردم عمل کنید.
تندرست باشید.

  محسن wrote @

با سلام
از اینکه بدون هیچ چشم داشتی علمتون رو در اختیار همه قرار میدید و به ما کمک می کنید کمال تشکر را دارم.
من تا حالا چند بار آزمایش ازدواجی دادم اما در هر بار با بهانه تراشی آزمایش ما تجدید شد. بعضی از آیتم های آزمایش رو برای شما می فرستم تا شما هم نظرتون رو بدید و به من درگرفتن تصمیم کمک کنید.
آزمایش خودم:
RBC:5.89
HGB:16.2
HCT:47.8
MCV:81.2
MCH:27.5
MCHC:33.9
RDW-CV:12.6
RDW-sd:37.9
Ferritin:69.8

آزمایش خانم :
RBC:4.45
HGB:11.0
HCT:37.1
MCV:83.4
MCH:24.7
MCHC:29.6
RDW-CV:12.7
RDW-sd:40.9
Ferritin:28.7
البته این اعداد بجز Ferritin خودم پس از مصرف 2ماه قرص آهن بدست آمده وقبل از اون MCVخودم80.7وخانم82.8بوده.MCH نیز برای خودم26.8وبرای خانم 24.1و Ferritin خانم هم 9.9 بوده.
با تشکر فراوان
————————————————————–
حق
درود بر شما
شرایط فعلی شما که به نظر طبیعی است.
در مورد خانم، کم خونی ایشان که واضح است. کم بودن هموگلوبین، MCH و MCHC‌ مطرح‌کننده میکروسیتوز (فقر آهن، تالاسمی)، هیپوکرومی (مسمومیت با سرب، کم خونی سیدربلاستیک، کم‌خونی ناشی از بیماری‌های مزمن) است. البته برای تشخیص قطعی تالاسمی هم آزمایش‌های اختصاصی‌تر وجود دارد.
لطفا پرسش و پاسخ‌های پیشین در این مورد را هم بخوانید.
بهروز باشید. شیرینی هم یادتان نرود.

  محسن wrote @

چشم حتماً. شما آدرس بدید حضوراً خودم با شیرینی خدمت می‌رسم.
فقط لطفاً من رو از سردرگمی در بیارید! آیا ما (من و اون خانم!) می‌تونیم با هم ازدواج کنیم؟ ما 4ماهه که منتظر جواب آزمایش‌ها هستیم.
در ضمن یادم رفت بگم برادرهای این خانم هم همچین مشکلاتی داشته‌اند ولی با مصرف دارو به حد نرمال رسیده بودند. می‌تونم آزمایش‌ها رو براتون ایمیل کنم؟
—————————————————–
حق
درود
تا جایی که بنده می‌دانم وقتی با تجویز آهن، نتیجه آزمایش‌ها بهبود می‌یابد، تشخیص تالاسمی رد می‌شود.
در ضمن حتی وقتی دو طرف تالاسمی مینور باشند، کسی منع قطعی ازدواج نمی‌کند. تنها نکته این است که بدانید خطر ابتلای فرزندان به تالاسمی مینور یا ماژور وجود دارد که آن هم ماجرای تشخیصی خودش را دارد.
همان‌گونه که گفته بودم، تشخیص قطعی تالاسمی در هریک از شما هم آزمایش‌های تخصصی خودش را دارد که در صورت شک پزشکتان درخواست خواهد شد.
پس از ازدواج هم کامنت بگذارید تا نشانی بدهم برای شیرینی فرستادن!
شاد زی.

  ali reza wrote @

با سلام و سپاس
می‌خواستم بپرسم علت کوچکی آلت چیه و آیا راه درمانی هست؟ آیا ممکنه این مشکل به فرزندان هم منتقل بشه و آیا میشه پیشگیری کرد؟
——————————————————-
حق
درود بر شما
آلت تناسلی ممکن است به علت مشکلات ژنتیک یا بیماری‌های آناتومیک کوچک باشد. ولی معمولاً افراد از اندازه آلت تناسلی خود راضی نیستند یا آن را کوچک می‌پندارند که در بیشتر موارد به علت توهم آنهاست!
در طب سنتی ایران، تا پیش از رسیدن به سن بلوغ، راه‌هایی برای افزایش قطر و طول آلت مردانه توصیه شده است. گرچه که امروزه تبلیغات پرمدعای زیادی در این مورد دیده و شنیده می‌شود!
مطمئن نیستم، ولی احتمالاً این مورد هم مانند دیگر ویژگی‌های فردی، می‌تواند به فرزندان منتقل شود!

  محمد wrote @

باسلام و درود
آقای دکتر! خواهشمندم زود جوابمو بدین، از استرس دارم می‌میرم. هفته گذشته در حالی که انگشتم از آب زلالی که پیش از منی میاد خیس بود (شایدم خشک بود)، اون رو وارد واژن نامزدم کردم. آیا احتمال حامله شدنش هست؟ چند درصد؟ اگر 5-6 دقیقه بعد خودش رو شسته باشه چی؟ در ضمن باکره هست. لطف کنید زود پاسخ بدید. ممنون.
———————————————————-
حق
درود
با همه آنچه که گفته‌اید، احتمال بارداری هست، گرچه این احتمال بسیار بسیار ناچیز است.
باید منتظر شروع دوره بعدی عادت ماهیانه ایشان باشید.
برای اطمینان بیشتر و دریافت مشاوره اصولی به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید.
شاد زی.

  ali reza wrote @

با سلام
با عرض پوزش، سؤالی داشتم که متأسفانه به دلیل شرم و حیا تا حالا نتوانستم به جواب درستی برایش برسم.
با عرض پوزش:
می‌دونید که بجز ادرار و منی، یک نوع مایع دیگه در بعضی مواقع از مجرای ادرار خارج میشه. متأسفانه این مورد تقریباً زیاد واسه من اتفاق می‌افته (در ارتباطات و مکالمات اجتماعی با جنس مؤنث. البته من به اصول اعتقادی پایبند هستم، اشتباه برداشت نکنید!) و به همین خاطر از لحاظ روانی تحت فشار هستم. آیا این مورد دلیل خاصی داره و آیا میتونه به دلیل نوعی بیماری باشه؟
از لحاظ شرعی مشکلی نیست؟
با تشکر
————————————————————-
حق
درود
سطح تحریکی افراد مختلف برای انزال و همین‌طور خروج مایع پیش‌منی، در افراد مختلف متفاوت است. ولی به نظر نمی‌رسد این مورد هم همیشه در ارتباط کلامی اجتماعی با جنس مؤنث برای شما اتفاق بیفتد مگر آنکه همراه با حس تحریک جنسی همراه باشد. اگر چنین است که مشکلی نیست ولی اگر «دقیقاً» همان است که خودتان گفته‌اید، بد نیست به متخصص ارولوژی یا طب سنتی ایران مراجعه کنید.
بنده که متخصص شرع نیستم ولی تا جایی که می‌دانم، خروج پیش‌آب موجب جنابت نمی‌شود.
شاد زی.

  مجید wrote @

درود بر شما
آقای دکتر! من spondylosis کمر دارم که تا جایی که اطلاع دارم معافیت سربازی داره، ولی مشهد پیش دکتر اصلی که امضای نهایی معافیت رو میزنه رفتم، گفت معاف نیستی. تا الان راه‌های زیادی رو رفتم که الان آخرین سنگ رو می‌خوام بندازم که اگر نشد برم سربازی. می‌خواستم پیش دکتر نظام وظیفه تهران برم و اقدام کنم؛ اگه گفت برای سربازی اقدام کنم، ادامه بدم وگرنه بی‌خیال بشم. حالا تهران باید کجا اقدام کنم؟
——————————————————————————–
حق
درود
در معافیت سربازی، تنها نوع بیماری مهم نیست، سطح تحصیلات هم مهم است. وقتی بنده برای معافیت پزشکی اقدام کردم، آقای دکتر کمیسیون پزشکی گفت: همکار عزیز! شما که در جریانید، پزشک اگر یک چشم داشته باشد و یک گوش و یک دست، دیگر معاف نیست! مهم است که بتواند در درمانگاه نظام بیمار را ببنید و حرفش را بشنود و نسخه‌اش را بنویسد!
ولی در تهران هم شما باید با همه مدارک‌تان به سازمان نظام وظیفه در میدان سپاه مراجعه کنید تا شما را به پزشک معتمد معرفی کنند و وقت کمیسیون تعیین نمایند.
بهروز باشید.

  نگ.ش wrote @

سلام آقای دکتر.
سؤالی از شما داشتم که راستش خجالت می‌کشم از عنوانش. ولی آیا وارد شدن منی به دهان خطرناکه؟ چون متأسفانه همسرم یک بار بدون رعایت اینکه باید شرایط من رو هم در نظر بگیره و بدون اینکه بدونه چقدر بدم میاد از این کار….
جداً از اینکه چقدر این خودخواهی بعضی آقایون می‌تونه ناراحت‌کننده باشه…
ولی می‌خواستم بدونم که از چه چیزی تشکیل شده و آیا وارد شدنش در دهان و حتی بلع آن بیماری خاصی ایجاد می‌کنه و خطر بدی داره؟ ممنونم.
—————————————————————–
حق
درود بر شما
پرسیدن، هیچ‌گاه بد نیست.
منی یا گُشناب، که در زبان یونانی به آن اسپرما و در لاتین Semen می‌گویند، از اسپرم و ترشحات مجاری اسپرم، ترشحات پروستات و همچنین ترشحات غددی که در کنار ریشه آلت مرد واقع شده‌اند، تشکیل شده‌است.
بخشی از این ترشحات، مواد قندی هستند که برای تغذیه سلول‌های اسپرم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بوی خاصی که از آب منی متصاعد می‌شود از جمله همین ترکیبات مختلف است.
از مقدار آب منی‌ای که از بدن خارج می‌شود، حدود ۶۰ درصد شامل ترشحات کیسه اسپرم، ۲۰ درصد شامل ترشحات پروستات و ۲۰ درصد بقیه، شامل ترشحات دیگر و سلول‌های اسپرم است. در هر میلی‌لیتر آب منی، حدود ۱۲۰ میلیون سلول اسپرم وجود دارد.
این مایع غلیظ که از آب، پروتئین و درصد ناچیزی نمک، آلکالین (ماده‌ای تلخ‌مزه با اثر آرام‌بخش که در برخی گیاهان دارویی وجود دارد)، فروکتوز (نوعی قند که در برخی میوه‌ها نیز وجود دارد) و برخی املاح مانند روی تشکیل شده، به میزان ۲ تا ۵ میلی‌لیتر از طریق آلت تناسلی از بدن مرد خارج می‌شود.
مایع منی، به طور طبیعی مایعی استریل است و وارد دهان شدن یا خوردن آن، با توجه به اجزای پیش‌گفته، نمی‌تواند منجر به بروز خطر یا بیماری خاصی شود، چنان‌که در منابع موجود نیز هیچ اشاره‌ای به این موضوع نشده است اما خود رفتار جنسی «س.ک.س دهانی» می‌تواند خطر انتقال و ابتلا به برخی بیماری‌های آمیزشی مانند کلامیدیا، پاپیلومای انسانی، سوزاک، زونا، هپاتیت و سایر بیماری‌ها مانندHIV یا ایدز را افزایش دهد. پس لازم است طرفین این رابطه از سلامتی و بهداشت یکدیگر مطمئن باشند یا از لوازم پیشگیری چون کاندوم (معمولی یا دهانی) استفاده کنند.
صد البته عدم تمایل یا انزجار شریک جنسی از این عمل باید مورد توجه قرار گیرد چرا که می‌تواند منجر به ناراحتی روحی یا عدم لذت بردن از رابطه جنسی شود.

بهروز باشید.

  نگار wrote @

خیلی متشکرم از راهنمایی‌تون آقای دکتر
پس نگرانی‌ام از بابت بیماری کمتر شد چون که ایشان از سلامت کامل برخوردارند. ولی همون‌طور که گفتید رابطه‌ای که برای یک طرف آن لذت و برای طرف مقابل ناراحتی باشد، رابطه درست و عادلانه‌ای نیست و حتما باید با ایشان صحبت کنم. بسیار ممنونم.

  sajjad wrote @

سلام آقای دکتر
چرا سایتتون فیلتر شده؟!!!!!!!!!!!!!!
——————————————————–
حق
درود بر شما
سایت بنده فیلتر نشده. کل وردپرس فیلتر شده با جاش!
به امید فردای بهتر.

  saeed wrote @

با سلام
با خواندن پرسش‌ها و پاسخ‌های مطرح‌شده مایلم مشکل خود را به صورت حضوری خدمتتان عرض کنم و در این رابطه از معاینه حضرت‌عالی به جهت کسب سلامتی دوباره استفاده نمایم. لطفا آدرس و شماره تلفن خود را برای اینجانب ارسال نمایید.
————————————————————–
حق
درود
لطفا با شماره 22072059، مؤسسه طب و طبیعت تماس بگیرید.
در خدمتم.

  پردیس wrote @

سلام آقای دکتر.
پدرم چند وقتیه که از قرص فوروزماید40 استفاده می‌کنند. ولی متاسفانه امروز که برای تهیه مجدد آن به داروخانه رفتم، گفتند که دیگه این دارو تولید نمیشه و از چندین داروخانه دیگه هم پرسیدم.
می‌خوام نظر شما رو بدونم که چه داروی مشابهی وجود داره که کاملا اثرات این قرص رو داشته باشه؟
آیا تریامترن گزینه مناسبی هست؟
ممنون.
————————————————————–
حق
درود بر شما
هر دو داروی بالا مُدر و ضدفشارخون هستند ولی به‌هیچ‌روی نباید خودسرانه آنها را به جای هم مصرف کنید.
برای این کار حتماً با پزشک پدر مشورت کنید.
راستی در طب سنتی ایران راهکارهای خوبی برای درمان فشار خون وجود دارد، چون نگاه طب سنتی به فشار خون، یک «بیماری» نیست بلکه ما فشار خون را نتیجه و علامت یک بیماری دیگر می‌دانیم.
برای تندرستی پدر دعا می‌کنیم.

  زهرا wrote @

سلام
دختر 20 ساله‌ای هستم با قد 170 و وزن 75. به ظاهر چندان چاق نیستم ولی اشتهای زیادی دارم به‌طوری که بعد از هر وعده غذایی که می‌خورم به اندازه دوبرابر دیگر هم اشتها دارم. یک ساعت بعد از هر وعده گرسنه می‌شوم ولی خب با توجه به رژیمی که دو سال قبل گرفتم خیلی اجتناب می‌کنم. لازم به ذکر است من قبل از رژیم 86 کیلو بودم که در طی یک سال 11 کیلو کم کرده و ثابت ماندم .خیلی از این قضیه پراشتهایی رنج می‌برم. باید چکار کنم؟)):
—————————————————————————-
حق
درود بر شما بانوی گرامی
علل مختلفی می‌توانند موجب پراشتهایی شوند که شناخت دقیق و درمان آنها نیاز به شرح‌حال و معاینه کامل دارد.
این علل می‌توانند منشاء مغزی، معدوی یا کبدی داشته باشند یا ناشی از سوءمزاجی عام باشند. فعلا توصیه می‌کنم به‌هیچ روی دنبال سرکوب اشتهای خود با روش‌های رایج نباشید بلکه تلاش کنید که مشکل اصلی را پیدا و آن را رفع نمایید.
در صورت تمایل به مشاوره حضوری با شماره 22072059 تماس بگیرید.
تندرست باشید.
دکتر رضایی‌پور

  سارا wrote @

با عرض سلام و خسته نباشید.
سؤالی داشتم خدمتتون که خیلی ذهنم رو مشغول کرده. تقریبا 5 روز پیش رابطه محافظت‌نشده داشتم. البته دخولی صورت نگرفته… اما من رابطه دهانی برای شریک جنسی‌ام انجام دادم. تقریباً دو روز است گلودرد گرفتم تا جایی که دیشب درد خفیفی در گوشم احساس کردم. امروز صبح با مراجعه به پزشک عمومی، به من گفتند پیش از دو روز است که بیماری و از نظرشان بیماری‌م شدید تشخیص داده شد. ایشان 5تا آمپول به من دادند: 3تا جنتامایسین و 2تا دگزامتازون و قرص کوآموکسی کلاو و پردنیزولون 5. من حالا نگرانم که سوزاک گلو گرفته باشم و بابت این، آنفدر نگران بودم که صبح فشارم 8 بود. آخر در وبسایت‌ها خواندم سوزاک، عفونت گلو به همراه دارد. حالا اگر این داروها را مصرف کنم و بر فرض سوزاک هم گرفته باشم، آیا درمان می شود؟ یا باید دوباره به پزشک زنان مراجعه کنم؟ و آیا لازم بود به دکترم می‌گفتم و یا خودشان تشخیص می‌دادند؟
خواهش می‌کنم لطف بفرمایید راهنمایی کنید و مرا از نگرانی در بیاورید.
با تشکر فراوان
———————————————————————————-
حق
درود
رابطه جنسی مشکوک و محافظت‌نشده می‌تواند منشاء بیماری‌ها و مشکلات فراوانی باشد که متأسفانه همیشه هم ساده و درمان‌پذیر نیستند.
همان‌طور که گفتید احتمال ابتلا به عفونت گنوککی گلو در شما وجود دارد که با یک شرح حال مختصر و بدون معاینه تشخیص آن ممکن نیست. بهتر بود ماجرا را برای پزشک‌تان شرح می‌دادید. توصیه می‌کنم پس از خواندن پیوندهایی که در زیر معرفی می‌کنم، و در صورتی که علایمتان فروکش نکرده به متخصص بیماری‌های عفونی مراجعه کنید.
البته فراموش نکنید که بیماری فعلی شما می‌تواند یک فارنژیت معمولی باشد که ربطی به رابطه جنسی‌تان نداشته باشد.
درمان این عفونت‌ها در مراحل اولیه می‌تواند به سادگی صورت گیرد.
ولی هیچ‌چیز مهم‌تر از سالم زیستن و رعایت موارد بهداشتی و احتیاطی نیست.
راستی، شخصاً استفاده از کورتون‌ها (مانند دگزامتازون) را به همراه آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان عفونت‌ها صلاح و درست نمی‌دانم چون موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شوند و کار مبارزه خود بدن با عفونت را مختل می‌کنند، گرچه برخی همکاران چنین اعتقادی ندارند.
بهروز باشید:
1. سوزاک: سایت پزشکان ایران
2. سوزاک: سایت پزشکان بدون مرز
3. رابطه جنسی دهانی و بیماری‌های مقاربتی

  ALI wrote @

سلام دکتر
می‌خواستم بپرسم که این گوشی‌های تاچ‌اسکرین که باید با ناخن انگشت شست دست باهاشون کار کرد، در مدت زیاد برای ناخن مشکل ایجاد نمی‌کنند؟
چون من نزدیک دو ساله که استفاده می‌کنم و مجبور هستم تا ناخنم رو کمی بلندتر از حد معمول نگه دارم و حالا احساس می‌کنم نسبت به بقیه ناخن‌هام کمی لق شده!
————————————————————————
حق
درود بر شما
استفاده زیاد و مداوم از هر عضو یا اندام، در بلندمدت موجب مسایلی می‌شود. مثلا شما با حرکات شکمی مداوم، عضلاتشکم را سفت می کنید یا با دنبل زدن، بازوها را بزرگ و قوی می‌کنید.
این بهبود و تقویت‌ها البته با عوارضی هم همراه است. در مورد آنچه فرمودید، گرچه بعید می‌دانم استفاده از ناخن شست‌تان تا آن‌حد فاجعه‌آمیز و شدید باشد‍! ولی ابتلا به مشکلاتی شبیه گرفتاری مفصلی آرتروزی در انگشت شست (در درازمدت) دور از ذهن نیست.
تلاش کنید از قلم‌ها ویژه این گوشی‌ها استفاده کنید یا دست‌کم به سلامتی و ورزش انگشت‌تان یا مثلا روغن‌مالی آن هم توجه نمایید.
شاد باشید.

  سعید1353 wrote @

سلام دکتر عزیز!
من 38 ساله و مرد هستم.
5 ماه قبل یه آزمایش خون دادم که نتایج به این شرحه:
RBC:5.70
HGB:14.0
HCT:44.7
MCV:78.5
MCH:24.5
MCHC:31.3
RDW-CV:12.4
RDW-SD:39.4
به توصیه پزشکم سه ماه اسیدفولیک مصرف کردم و بعد از سه ماه نتیجه این شد:
RBC:5.24
HGB:12.9
HCT:40.8
MCV:77.9
MCH:24.6
MCHC:31.6
RDW-CV:13.1
RDW-SD:40.7
پزشک معالج بنده تشخیص فقر آهن داده و امکان تالاسمی مینور را رد کردن اما برای اطمینان بیشتر آزمایش سوم را کامل‌تر انجام دادم (الکتروفروز)، نتایج:
FE:32
T.I.B.C:290
HB A:95.9
HBA2:2.5
HB F:1.6
FERRITIN:18.0
****
RBC:5.02
HGB:12.8
HCT:38.3
MCV:76.3
MCH:25.4
MCHC:33.4
RDW-CV:13.6
RDW-SD:38.2
با عرض پوزش از حضرت‌عالی، خواهش دارم بفرمایید این نتایج تالاسمی مینور هست یا نه؟ و اگر توصیه‌ای هست بفرمایید. با سپاس فراوان.
———————————————————————–
حق
درود بر شما
حق با پزشک‌تان است.
مجموعه موارد بالا مطرح‌کننده کم‌خونی فقرآهن یا کم‌خونی ناشی از بیماری‌های مزمن است.
پس اگر بیماری خاص و درازمدتی ندارید، تنها فقر آهن برایتان مطرح است که البته خودش جای بررسی دارد چرا که این مورد در مردان چندان شایع نیست.
اگر همه بررسی‌هایی که پزشک‌تان صلاح دانست و انجام داد طبیعی بود و از نتیجه درمان‌های مکمل با آهن و اسیدفولیک راضی نبودید، سری به ما بزنید. در طب ایرانی درمان‌های مفید و مؤثری برای کم‌خونی وجود دارد.
شاد باشید
دکتر رضایی‌پور
22072059

  سعید1353 wrote @

با سلام.
بسیار ممنون از راهنمایی‌تون. شکر خدا بیماری مزمن ندارم. آیا فعالیت شدید بدنی مثل دو یا سه جلسه فوتسال و کوهنوردی در هفته می‌تواند بر این فقر آهن مؤثر باشد؟
موفقیت شما را آرزومندم.
—————————————————————-
حق
درود
خوشحالم. خیر، نگران نباشید.
ولی وضعیت‌تان را پیگیری کنید حتماً.
شاد زی.

  whgp wrote @

با سلام و تشکر از کار خیری که می‌کنید
من حدود 2 ماه پیش با نامزدم رابطه جنسی داشتیم. البته بدون دخول و بعد از آن نامزدم در ماه اول پریود شد اما در ماه دوم حدود 10 تا 15 روز زودتر از موعد پریود، دچار لکه‌بینی و درد ناحیه پهلو شده است و شاید بیش از 7-8 روز ادامه دارد. آیا ممکن است در اثر تماس دستم با پیش‌آب خودم و بعد از آن، تماس دستم با واژن نامزدم، وی حامله شده باشد؟ و آیا این علائم نشانه بروز حاملگی است؟ اگر نیست پس دلیل آن چیست؟ و آیا خطرناک است؟ خواهش می‌کنم زودتر جواب بدید، نگرانم.
—————————————————-
حق
درود
اگر پس از باری که فرموده‌اید، نزدیکی نداشته‌اید، احتمال بارداری همسر شما بسیار کم است.
با تخریب بافت دیواره رحم و خونریزی قاعدگی، اگر هم تخمی تشکیل شده باشد، کنده شده و دفع می‌گردد.
البته بدانید که احتمال بارداری از طریق تماس پیش‌آب و پس‌آب مردان با واژن زنان نیز وجود دارد.
لکه‌بینی هم می‌تواند ناشی از تغییرات هورمونی همسرتان باشد که در حال ورود به دوره نوینی از زندگی جنسی خود است یا یک عامل جسمی یا روحی دیگر و در صورت تکرار لازم است با مراجعه به متخصص زنان یا طب سنتی ایران، علت آن بررسی شود.

شاد و خوشبخت باشید.

  فیصل wrote @

سلام، خسته نباشید. یک تن از دوستانم که دختر است، خواست از شما سؤالی داشته باشم.
سؤال این است: یک مدت‌زمان می‌شود که آن دختر به خودارضائی یا استمنا رو آورده و روی صورتش جوش‌های زیادی برآمده یا می‌برآید. آیا این جوش برآمدن از خاطر خودارضائی می‌باشد یا نه؟
امید است که پاسخ این سؤال را از طریق ایمیل برایم ارسال بدارید.
———————————————————–
حق
درود بر شما
بله این امکان وجود دارد که ناشی از ایجاد اختلالی در کبد یا رحم می‌تواند باشد و در طب ایرانی هم درمان‌های مناسبی برای آن وجود دارد.
پیروز باشید.

  وحیده wrote @

با سلام و تشکر فراوان
من 30 ساله و زن و متاهل هستم.در حدود 2 سال پیش ازمایش خون دادم .
ازمایش خون مورخ 88/10/14
wbc :60200
rbc:4.06
hgb:12
hematocrit:37
mcv :91.1
mch :29.6
m.c.h.c:32.4
platelets:197000
rdw:12.5
ferritin:15.8
به خاطر پایین بودن ذخیره اهن دکتر به من کپسول فروسانل داد که به مدت 6 ماه خوردم و نتیجه ازمایش مورخ 89/2/8
freeitin:34.4 شد
.ولی دوباره در تاریخ 90/6/7 ازمایش دادم و با وجود اینکه مدت 6 است که دوباره کپسول اهن می خورم و 3 ماهی می شود که اسید فولیک 400 میلی گرم می خورم (به خاطر اینکه قصد بارداری دارم )ونتیجه به صورت زیر شد که باعث نگرانی من شده
wbc :5000
rbc:3.88
hgb:11.9
hematocrit:36.7
mcv :94.6
mch :30.7
m.c.h.c:32.4
platelets:197000
rdw:12.2
.با توجه به اینکه من هر روز به مدت 2 ساعت ورزش میکنم (ورزش شدید)و دچار یبوست نیز هستم و اکثر اوقات از شیاف استفاده می کنم.و روزی 2 لیوان چای سبز هم می خورم.و در این 2 سال 3 کیلو کاهش وزن داشتم.وزنم 63 قدم 172.می خواستم بدونم ایا با این شرایط خطری برای بارداری وجود ندارد؟و این کم خونی هست یانه ؟و من تا کی باید مکمل بخورم؟ممنون از لطفتون.
—————————————————————–
حق
درود
به گمان کمترین:
شما دچار کم‌خونی هستید،
چای سبز را قطع کنید،
نیازی به مکمل‌های رایج ندارید، مشکل کم‌خونی‌تان باید ریشه‌یابی و درمان قطعی شود،
تا یبوست دارید، هیچ درمانی کارگر نیست!
بهتر است تا یبوست و کم‌خونی‌تان درمان نشده، باردار نشوید.
بهترین کاری که می‌توانید بکنید مراجعه به یک متخصص طب سنتی ایران است.
در صورت تمایل با شماره 22754276 – داخلی 2، خانم زندی تماس بگیرید و از دکتر رضایی‌زاده یا بنده (رضایی‌پور) وقت بخواهید.

تندرست باشید.

  مهراز wrote @

بینهایت ممنون از اینکه به این سرعت جواب من رو دادید.

  وحیده wrote @

یک مورد دیگر در آزمایش‌هایم بود که می‌خواستم نظر شما رو بپرسم:
در مورد کلسترول و تری‌گلیسیرید و قند خونم:
fbs :80
cholesterol :141
triglyceride :72
hdl :42
ldl :85
و اینکه من ورزش زیاد می‌کنم ایم من پایین نیست؟
در مورد ویتامین d و کلسیمم نیز لطفا نظرتون رو بگید:
vitamin d :28.9
calcium ca :9.2
calcium,lonized,ise :1.17
——————————————————————–
حق
درود
همه موارد بالا طبیعی به نظر می‌رسند.
منظورتان را از «ایم من پایین نیست؟» نفهمیدم!
تندرست باشید.

  فیصل wrote @

سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان عزیز.
می‌خواستم درباره مدت‌زمان جماع کردن معلومات حاصل نمایم. امید است راهنمایی فرمائید.
1. زمان استاندارد جماع کردن از نظر طب چند لحظه طول می‌کشد؟ یعنی هنگامی که یک شخص جماع می‌کند، به شکل استاندارد آن، باید چند دقیقه یا لحظه طول بکشد؟
2. دوم اینکه اگر یک مرد و یا زن استمنا را ترک نماید، در چه مدت‌زمان دوباره به حالت نرمال خود برمی‌گردد که در جریان جماع کردن مشکل زودانزالی دوباره رخ ندهد؟ و از کدام غذاها و مواد خوارکی استفاده زیاد صورت گیرد که مایع منی را زیاد نماید و زودانزالی را از بین ببرد؟

با تشکر از همه شما، موفق باشید و منتظر جواب شما هستم.
با احترام، فیصل
—————————————————————————————-
حق
درود
1. این زمان، استاندارد دقیقی ندارد و بسته به دو طرف رابطه و مزاج و وضعیت قوت جسمانی و شرایط روحی و گوارشی و تناسلی و شرایط محیط فیزیکی و معاشقه پیش از نزدیکی و… متفاوت است. ملاک اصلی برای خود من، موقع شرح حال گرفتن از بیماران، رضایت دو طرف رابطه از زندگی جنسی است.
2. این مورد هم به خیلی چیزها ربط دارد، از جمله شرایط جسمی و روحی فرد، مدت‌زمانی که خودارضایی می‌کرده، قدرت اراده‌اش و…. و البته در مواردی هم لازم است مداخله پزشکی و درمانی صورت گیرد تا مشکلات و سوءمزاج‌های احتمالی درمان شوند. همان‌طور که شنیده‌اید خوراکی‌هایی چون پیاز و نخود و… می‌توانند حجم مایع منی را زیاد کنند ولی شهوت‌افزاها با توجه به جنس و مزاج و… متفاوتند.
پیروز باشید.

  azadeh wrote @

با عرض سلام و خسته نباشید
من دختری 25 ساله هستم. در جواب آزمایش خون من، مقدار WBC: 10400 هست. خواستم ببینم امکان اینکه سرطان خون داشته باشم وجود داره یا نه؟
خواهش می‌کنم جوابمو بدین.
———————————————————
حق
درود
این دیگه واقعا جدید بود!
مگر تشخیص سرطان خون این‌طوری است بانو!؟
تعداد گویچه سفید، آن هم به تنهایی، چه دخلی به سرطان دارد!؟
لطفا با پزشک عمومی خود مشورت کنید و بی‌خودی نگران نباشید.
یا حق

  سعید1353 wrote @

با سلام
بازم مزاحمت، دکتر جان امیدوارم مرا ببخشید.
خانومم با مشکل فقر آهن روبرو بود. اما به لطف خدا و با مصرف چهار ماه قرص فیفول و فولیک کمبود آهن ایشان تدریجا جبران شد. نتیجه ی آخرین آزمایش او به شرح زیر است. لطفا نظرتون را راجع به اینکه قصد حاملگی دارد، بیان کنید که آیا با وضع موجود مشکلی هست یا نه؟ آیا مصرف قرص آهن یا هر ویتامینی را لازم میدانید؟ و یا هر راهنمایی لازم دیگر. بسیار ممنونم. ایام عزت مستدام.
RBC:4.21
HGB:12.0
HCT:35.2
MCV:83.6
MCH:28.5
MCHC:34.1
RDW-CV:13.6
RDW-SD:44.4
PLT:265
MPV:7.6
PDW:15.7
PCT:0.201
P-LCC:48
P-LCR:18.1
E.S.R 1ST H:13
FERRITIN:70.0
Fe(Iron):143
باز هم تشکر.
——————————-
حق
درود بر شما
ظاهرا که مشکلی نیست و مشکل حاد ایشان برطرف شده.
برای بارداری حتما با پزشک زنان ایشان مشورت کنید.
شاد باشید.

  mohsen wrote @

salam DR. khaste nabashi. javani hastam 30 sale va dar hengame sex alat tanasolayam shol mishavad. moshkele bozorgi vasam dorost karde. az ghors’hae jensi ham nemikham estefade konam. lotfan komakam kon. mer c.
——————————-
حق
درود
در چنین مواردی به‌هیچ روی نمی‌توان مشاوره مجازی داد. چون بر خلاف پزشکی نوین که تنها به خود مشکل نگاه می‌کند و برای آن دارو تجویز می‌نماید (که خیلی وقت‌ها مؤثر هم نیست!)، در طب سنتی ایران علت ایجاد این مشکل مهم است و می‌تواند اختلالات کاملا متفاوتی باشد. پس راه درمان نیز متفاوت خواهد بود.
توصیه می‌کنم به یک درمانگاه دانشگاهی طب سنتی مراجعه کنید. اگر هم دوست داشتید بنده یا همکاران در درمانگاه طب سنتی بیمارستان شهدای تجریش در خدمت خواهیم بود.
با 22754276 داخلی 2 تماس بگیرید و از بنده (دکتر رضایی‌پور) یا آقای دکتر انوشیروانی نوبت بخواهید.
در خدمتم.

  mohsen wrote @

aghae dr mojada salam bande dar iran nistam k betonam khedmate shoma beresam age emkanesh hast az tarigh hamin ja ya ba tel moshkelamo ba shoma begam man khod erzaee nemikonam aslan.
segar mikesham va mashrob ham nemikhoram lotfan komakam konid ch chizaee dg shoma bayad bedonid k man b shoma begam ta betonid nazaretono bedid besiyar sepas gozaram dr
dr jan man b ghadri az in moshkel mitarasam k jorat nemikonam ba kasi rabete bargharar konam dar zemn mikhastam bedonam segar tasire dar in moshkel dare ya na? bazam mamnon
————————————–
حق
درود بر شما
این روزها به دلیلی که همه می‌دانیم، به هیچ عنوان به وبلاگم دسترسی نداشتم! پس دیرکردم را ببخشایید.
لطفا در باره شرایط اقلیمی و آب و هوایی جایی که زندگی می‌کنید، شغل و میزان روشنایی محل کارتان، بیماری‌های احتمالی و داروهایی که استفاده می‌کنید و شرایط خوابتان برایم بنویسید. اگر مورد مهم دیگری هم هست، حتما بنویسید.
در خدمتم.

  Saeid wrote @

با سلام خدمت آقای دکتر، چند وقتی هست که احساس درد مبهمی در ناحیه مثانه دارم و ابن درد قبل از ادرار شروع میشه و تا بعد از اون هم ادامه داره و کمی هم بیشتر میشه. من 19 سال سن دارم و خودارضایی هم زیاد می‌کنم و از اونجایی هم که در خارج از کشور هستم و زبانم هم زیاد خوب نبست، نمی‌دونم چی‌کار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
——————————–
حق
درود بر شما
حقیقتا به این شکل نمی‌شود داوری درستی داشت.
ولی با توجه به اینکه خودتان گفته‌اید خودارضایی می‌کنید، باید بدانید این کار موجب دفع بهترین و گزیده‌ترین بخش خون از بدن می‌شود. چرا که به اراده خداوند، بهترین بخش خون (یا بهترین ماده بدن) باید صرف تولید نسل و فرزند صالح و سالم شود. با دفع مکرر و غیرطبیعی مایع منی، بدن به سمت خشکی می‌رود. به همین خاطر در چنین افرادی علایمی چون کمردرد، تیرگی پای چشم‌ها و… دیده می‌شود که می‌تواند به بی‌اختیاری ادرار، دفع خون در منی، بی‌اختیاری در دفع منی، و حتی خروج بی‌اختیار خون از مجرای ادراری منجر شود.
توصیه می‌کنم با تقویت اراده و به‌تدریج، این کار زیان‌بار و نامعقول را ترک کنید. فعلا برای درمان هم روزی یک بار یک قاشق چای‌خوری گل پنیرک را در یک استکان آب ولرم بخیسانید و پس از 15 دقیقه صاف کنید و با کمی شکر شیرین کرده، میل کنید. شاید پس از حدود 10 روز کاهش درد و سوزش را ببینید.
با احترام

  alireza wrote @

سلام آقای دکتر من واریکسل گرفتم آزمایش دادم که از این قراره: volume:L 1.5
viscosity: normal
ph:8
liquefaction:30
count per ml:65
rapid progression:60
slow progression:15
non-progressive motility:10
immotile:15
abnormal form:7
RBC : 0-1
epitelial cell : 0-1
WBC/HPF : 0-1
comment : L : low
سنم 22 ساله دکتر گفتند که گرید 2 و اینکه میخوام بدونم نیاز به عمل داره یا نه؟ ممنون از شما
—————————————————
حق
درود
ظاهراً که در نمونه آزمایش شما مشکلی وجود ندارد. واریکوسل گرید2 در صورت وجود درد، تمایل خود بیمار یا ایجاد مشکلاتی در تجزیه مایع منی، جراحی می‌شود.
البته در طب سنتی ایران هم روش‌هایی برای درمان واریکوسل وجود دارد که در مواردی پاسخ خوبی هم دارد.
در صورت تمایل، با شماره 22754276 تماس بگیرید و از آقای دکتر انوشیروانی نوبت ویزیت بخواهید.
تندرست باشید.

  amirhossein wrote @

سلام دکتر
پسر مجرد 21 ساله هستم که از 18 سالگی دیابت نوع 1 دارم.
آزمایش:
W.B.C: 8.4
R.B.C: 7.87
Hemoglobin: 15
Hematocrit: 49.5
M.C.V: 62.9
MCH:19.1
MCHC:30.3
Platelets:327000
RDW-SD: 37.9 L
MPV: 8.9
Anisocytosis: +1
Microcytosis: +1
Target Cells: Slight
Ovalocytes: Slight
Rouleaux formation of RBC: Seen
Pencil: Seen

Fasting Blood Sugar: 123 H
Glucose (2h.p.p): 194 H
Creatinine: 0.9
Uric Acid: 7.6
Cholesterol: 221 H
Triglycerides: 116
Hb A1c: 7.4 H

1.اولا لطفا توروخدا بدون از سر باز کردن تک تک اجزای آزمایش رو شرح بدید.
2.وضعیت کلی بدنم چطوره؟
3.به دلیل زدن انسولین و گرسنگی و خوردن غذا وزنم بالا رفته(104 کیلوگرم) قدم 183 …فعالیت بدنی هم به دلیل مشغله و دانشجو بودنم خیلی کمه…چند وقتیه به فکر جراحی و لیپوساکشن و لیپولیز و بالن معده افتادم که لاغر شم ولی مامانم که خودشم پرستار هستش با این کارا به دلیل عوارضش مخالفه…به نظر شما کم عوارض ترین راه به جز ورزش و کم خوری و اینجور کارا چیه؟ شما چی توصیه میکنید؟آیا قرصی هست که راحت لاغر کنه؟یا روشی چیزی؟ لازم به ذکر است که زیر نظر متخصص غدد(خانوم دکتر فرانک شریفی-شهرستان زنجان)نزدیک یکی 2 ساله که قرص ونوستات میخورم.آیا ادامه بدم؟قطع کنم؟چیکار کنم؟
تورو خدا مفصل راهنمایی کنید.هر چی که به ذهنتون میرسه بگید.
————————————————-
حق
درود بر شما و پوزش به‌خاطر دیرکرد در پاسخ.
با توجه به یافته‌های آزمایشگاهی و با نادیده‌گرفتن شرح حال دقیق و معاینات بالینی لازم، به نظر می‌رسد کبد شما دچار اختلالی در عملکرد خود شده است چرا که علاوه بر قند خون بالا، کلسترول بالا هم دارید، معیارهای خونی هم مختل‌اند و دچار افزایش وزن هم شده‌اید.
کاهش MCH، MCV و MCHC‌را در موارد فراوانی چون کم‌خونی‌های هیپوکروم (فقر آهن، تالاسمی، مسمومیت با سرب)، ‌کم‌خونی سیدروبلاستیک و کم‌خونی ناشی از بیماری‌های مزمن می‌توان دید که البته ریشه در کبد هم دارند.
جمله «به‌جز ورزش و کم‌خوری و این‌جور کارا» هم خیلی بامزه بود ولی باید بگویم که بله، امکانش هست و البته نیاز به اراده قوی هم دارد.
ولی پیش از هر کاری باید اصلاح کبد و کنترل قند خون و درمان دیابت انجام شود. در صورت صلاحدید خودتان و مادر، با شماره 22754276 تماس بگیرید و از بنده (دکتر رضایی‌پور) یا دکتر انوشیروانی نوبت ملاقات بخواهید.
تندرست باشید.

  Ali wrote @

با سلام و خسته نباشید .
مدتی پیش برای چکاپ کامل به آزمایشگاه مراجعه کردم و جوابش رو پایین براتون نوشتم.
لطفا با رؤیت جواب آزمایش‌های زیر بفرمائید اینجانب می‌توانم عامل تالاسمی باشم یا خیر؟ اصلا کم‌خون هستم یا نه؟ اگر عامل تالاسمی هستم، آیا راه درمانی داره؟
تنها مشکل ظاهری‌ای که دارم، اینه که خواب به شدت سنگین دارم. ممنون می‌شم اگه راهنماییم کنید.

WBC 4.73
RBC 5.90
HGB 15.9
Hct % 47.7
MCV 80.8
MCH 26.9
MCHC 33.3
PLT 244
RDW –SD 36.8
RDW –CV 13.0
PDW 13.4
MPV 11.3
P-LCR 35.3
PCT 0.28
NEUT 45.4%
LYMPH 43.3%
MONO 8.0%
EO 2.5 %
BASO 0.8%

متن آزمایش‌ها بدین شرح است. اگر نیاز به مطلع شدن از جزییات دقیق‌تری از آزمایش‌ها دارید، لطفا مطرح بفرمایید.
با تشکر
—————————————–
حق
درود دوست گرامی!
ظاهرا که پاسخ‌های بالا مطرح‌کننده انواع کم‌خونی و از جمله تالاسمی نیستند. برای حل مشکل پرخوابی‌تان می‌توانید به یکی از درمانگاه‌های دانشگاهی طب سنتی ایران مراجعه کنید که به احتمال زیاد کمک خوبی به شما می‌شود.
بنده و همکاران هم در درمانگاه طب سنتی بیمارستان شهدای تجریش می‌توانیم در خدمت باشیم. می‌توانید با شماره 22754276 تماس بگیرید.
شاد و تندرست باشید.
دکتر رضایی‌پور

  MAHSAN wrote @

با عرض سلام
حدوده یک هفته پیش من آزمایش خون دادم همه چیز نرمال بود به جز
MCHC :31.7
AST:52
ALT:46
مشکل میتونه چی باشه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
لازم به ذکر هست که من جدیدا سه دوز واکسن هپاتیت رو زدم و حدود 7و8 ماه پیش هم قرص های راکوتان مصرف میکردم
—————————————–
حق
درود بر شما
هم واکسن هپاتیت و هم داروی راکوتان می‌توانند موجب افزایش آنزیم‌های کبدی شده باشند و البته ابن امکان هم هست که عامل، چیز دیگری باشد.
توصیه می‌کنم به یکی از درمانگاه‌های دانشگاهی طب سنتی ایران مراجعه کنید چون در این دانش درمان‌های خوبی برای مشکلات کبدی وجود دارد.

http://www.tandorostan.org/iranian-university-clinics-traditional-medicine/

تندرست باشید.

  بی نام wrote @

سلام
واقعا خودارضایی باعث ریزش مو میشه؟؟
———————————
هوالشافی
درود بر شما
لطفا پرسش و پاسخ‌های پیشین در باره خودارضایی را بخوانید.
شاد باشید.

  ن.شقایق wrote @

درود دوباره

بسیار شادمانم که توانستم در چند سالی که از عمر این آشیان می‌گذرد، در حد سواد ناچیز خود به هم‌وطنانم خدمتی کوچک کنم و گاهی گرهی از مشکلات جسمی و روحی‌شان باز کنم و گاهی سنگ صبوری باشم و….

و شادترم که از اسفندماه گذشته، به همت گروهی از دستیاران دکترای تخصصی طب و داروسازی سنتی ایران، سایت مرجع طب سنتی ایران به نشانی http://www.tandorostan.org‌ راه‌اندازی شده و در خدمت مردم خوب‌مان است.

پس از همه مهربانانی که به بنده کمترین و این آشیان لطف دارند عرض می‌کنم، از این پس می‌توانند پرسش‌های خود در باره طب سنتی ایران را در سایت مرجع طب سنتی ایران مطرح و پاسخ آن را از کارشناسان سایت دریافت نمایند.

شادی و تندرستی شما، آرزوی این بنده است.

یا حق

دکتر ناصر رضایی‌‍پور

  Pansy Riveroll wrote @

Everything is very open with a clear description of the challenges. It was definitely informative. Your site is extremely helpful. Thanks for sharing!

  فرزاد wrote @

سلام آقای دکتر من گاهی شبها وفتی خوابم آب دهنم میاد بیرون بی اختیار …مشکل چیه؟ و چطور رفع میشه؟
با تشکر
————————————-
حق
درود
این می‌تواند نشانه افزایش رطوبت در ناحیه مغز یا دستگاه گوارش باشد که دومی محتمل‌تر است. برای درمان باید به یکی از درمانگاه‌های دانشگاهی طب سنتی ایران مراجعه کنید.

برای طرح پرسش‌ها و اطلاع از شماره و نشانی درمانگاه‌ها و… به سایت مرجع طب سنتی ایران مراجعه کنید:

http://www.tandorostan.org

تندرست باشید.


پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

دنبال‌کردن

هر نوشتهٔ تازه‌ای را در نامه‌دان خود دریافت نمایید.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: